×
سیاسی
شناسه خبر : 143377
تاریخ انتشار : دوشنبه 1402/03/29 ساعت 11:25
هوشیاری مردمی در برابر تقلای ضدانقلاب برای بازتولید اغتشاشات

نورنیوز بررسی کرد؛

هوشیاری مردمی در برابر تقلای ضدانقلاب برای بازتولید اغتشاشات

با وجود به‌کارگیری انواع و اقسام ترفندهای نوین عملیات روانی و جنگ شناختی، مردم متوجه این موضوع شده‌اند که تلاش دشمن برای ایجاد فضای اغتشاش در کشور همواره زمانی شدت گرفته است که کشور در مسیر بهبود شرایط اقتصادی قرار داشته است.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: ضدانقلاب خارج‌نشین که به دلیل سودجویی‌های شخصی و کیش شخصیت افراد نتوانستند حتی در حد چندماه دور یک میز با هم گفتگو کنند و مشخصا نمایش منشور همبستگی‌شان در دانشگاه جورج تاون واشینگتن به شکست انجامید، مجددا فاز جدیدی از تحرکات علیه امنیت ملی و تمامیت ارضی ایران را در پیش گرفته‌اند.

فراخوان‌های متعدد با بهانه‌هایی چون جشن تولد و یا سالگرد افرادی که ماه‌ها با نام آنها به دنبال تحریک احساسات مردم و چندپاره کردن جامعه ایران بودند، از جمله فعالیت‌های محوری ضدانقلاب در فاز جدید است که البته با پوشش‌ گسترده رسانه‌های معاند نیز همراه شده است.

بازتولید کینه و خشم و چندقطبی‌سازی جامعه با هدف امنیت‌سوزی و سلب آرامش مردم نخ تسبیح این اقدامات است که گرچه هر بار خسارات جانی و مالی به بار می‌آورد اما همچنان توان بسیج مردم در مسیر خواست بیگانگان را ندارد.

در همین خصوص؛ رضا پهلوی که هنوز زمانی از رسوایی کاسبی میلیارد دلاری او از به اصطلاح انقلاب زن زندگی آزادی نمی‌گذرد و پروژه «من وکالت می‌دهم» او نیز با شکست همراه شده، در توییتی به بهانه سال‌روز تولد مجیدرضا رهنورد خواستار آغاز کارزاری ۳ماهه جهت آمادگی برای سال‌روز فوت مهسا امینی شده است.

کلیدواژه زادروز و اشک تمساح ریختن برای جوانانی که با تحریک همین افراد و رسانه‌ها جان خود را از دست داده‌اند بخشی از این فضاسازی جدید است که آغاز آن با فراخوان تحریک‌آمیز مادر مرحوم کیان پیرفلک در ایذه کلید خورد و منجر به شهادت سروان قنبری با اقدام تروریستی پویا مولایی راد پسر عمومی مادر کیان و البته کشته شدن خود او شد.

برنامه‌ریزی شده بودن این اتفاق تلخ زمانی آشکارتر می‌شود که رسانه‌های معاند فارسی‌زبان در روند انتشار اخبار آن با تحریف و روایت وارونه‌ی ماجرا کوشیدند از یک‌سو شهادت حافظان امنیت را امری طبیعی و برآمده از قهر مردم جلوه دهند و هم‌زمان از قاتل نیروی حافظ امنیت یک قهرمان بسازند و افکار عمومی را علیه نیروهای انتظامی تحریک کنند.

مثلا بی‌بی‌سی در گزارشی مدعی ‌شد: «در ۲۱ خرداد پس از برگزاری مراسم تولد کیان پیرفلک و کشته شدن دو نفر پس از این مراسم، پویا مولایی‌راد پسر عموی ماه‌منیر مولایی‌راد مادر کیان پیرفلک، هنگام بازگشت از مراسم دهمین سالگرد تولد کیان، با شلیک نیروهای امنیتی کشته شده است.»

به نظر می‌رسد رویکرد خانواده پیرفلک و رفتارهای سوال برانگیز آنها در تحریک احساسات افکار عمومی، این توهم و تصور را برای ضدانقلاب و رسانه‌های معاند ایجاد کرده که از سناریوی تولد و سالگرد می‌توانند برای کاسبی‌های شخصی و ایجاد اغتشاش با هدف ضربات اقتصادی، سیاسی، امنیتی و فرهنگی بهره بگیرند.

این بازی با احساسات در گام بعدی به جوسازی درباره تولد فردی به نام آدینه‌زاده رسید و این رسانه‌ها تلاش کردند با ادعای بازداشت نزدیکانش از او با عنوان نوجوان کشته شده در آنچه خیزش انقلابی مردم ایران می‌خوانند یاد ‌کرده و سناریوی تشویق به خشونت و اغتشاش را ادامه دهند.

کلیدواژه‌های «اعمال محدودیت و بازداشت خانواده‌های دادخواه»، «محاصره قبرستان توسط نیروهای امنیتی»، «تشکیل دادگاه عادلانه توسط خانواده‌های دادخواه»، «کارشکنی نیروهای امنیتی در برگزاری مراسم تولد یا سوگواری» مهمترین ابزار این فاز از عملیات رسانه‌ای را تشکیل می‌دهند.

پروژه ایجاد اغتشاش و ناامنی مجدد در ایران توسط ضدانقلاب و پشتیبانان غربی آنها ابعاد گسترده‌تری نیز پیدا کرده که از آن جمله می‌توان به ژست‌های به ظاهر بشردوستانه عفو بین‌الملل در قبال موضوع اعدام و سیرک تکراری اعطای جایزه به وکلای زندانیان اشاره کرد.

در این میان؛ رسانه‌هایی چون بی‌بی‌سی به‌دنبال عادی‌سازی تجزیه‌طلبی و ناامن‌سازی کشور و حتی به شهادت رساندن نیروهای انتظامی و امنیتی هستند، چنانچه هفته گذشته در برنامه پرگار، تریبون در اختیار تجزیه‌طلبانی چون «عبدالله مهتدی» رهبر کومله قرار گرفت تا چندپاره کردن ایران امری عادی جلوه داده شود.

این رسانه‌ها هم‌زمان با استفاده از کلیدواژه «دفاع مشروع» به دنبال توجیه تحرکات تروریستی و عادی نشان دادن ترور نیروهای حافظ امنیت هستند، چنانچه بی‌بی‌سی در گزارش مربوط به تشییع و تدفین شهید «سجاد امیری» از مدافعان امنیت مدعی شد: در مراسم خاک‌سپاری سجاد امیری از او به عنوان «مدافع حرم و از اعضای سپاه قدس» نام برده‌اند اما مخالفان حکومت ایران از او به عنوان یکی از «نیروهای سرکوب‌گر» نام می‌برند و کشته شدن او را با اقداماتی که علیه معترضان انجام داده است مرتبط می‌دانند! ‌

حلقه تکمیلی فرآیند ترویج اغتشاش و ناامنی با هدف ناامید کردن مردم از عملکرد نظام در رفع مشکلات و کاستی‌ها را می‌توان در سوءاستفاده ترکیبی از حوادث طبیعی مانند محدودیت تامین آب تهران در پی مسدود شدن دریچه‌های سد امیرکبیر پس از جاری شدن سیل و ریزش جاده چالوس مشاهده کرد.

این رفتار مغرضانه زمانی‌ آشکارتر می‌شود که همین رسانه‌ها مثلا در پوشش اخبار آتش‌سوزی‌های گسترده در جنگل‌های کانادا که مهار و مقابله با آن از عهده دولت پرمدعای جاستین ترودو خارج بوده و هفته‌ها برای مردم این کشور و شهرهایی از آمریکا مشکلات شدید تنفسی ایجاد کرده را با کلیدواژه‌هایی همچون حوادث طبیعی، آتش‌سوزی‌های موسمی و... امری عادی جلوه می‌دهند.

بدیهی است که اقدامات اخیر دشمنان ایران که در پی شکست‌های متعدد ماه‌های گذشته و و عدم تحقق اهداف شوم خود علیه امنیت ملی و تمامیت ارضی ایران صورت می‌گیرد را باید در راستای تداوم سیاست فشار هوشمند محور غربی-صهیونیستی و به جبران موفقیت‌های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای اخیر کشور که با بصیرت و حمایت مردم به دست آمده ارزیابی کرد.

بدیهی است؛ با وجود به‌کارگیری انواع و اقسام ترفندهای نوین عملیات روانی و جنگ شناختی، مردم متوجه این موضوع شده‌اند که تلاش دشمن برای ایجاد فضای اغتشاش در کشور همواره زمانی شدت گرفته است که کشور در مسیر بهبود شرایط اقتصادی قرار داشته است.


نورنیوز
اخبار مرتبط
خردادماه/ بازخوانی رخداد ایذه؛ پشت پرده قهرمان‌سازی از یک جنایت‌کار+فیلم
دوشنبه 1402/12/28 ساعت 08:32
نورنیوز بررسی کرد؛
خردادماه/ بازخوانی رخداد ایذه؛ پشت پرده قهرمان‌سازی از یک جنایت‌کار+فیلم
تلاش ضدانقلاب و رسانه‌های معاند برای قهرمان‌سازی از فردی جنایت‌کار که پس از زیر گرفتن تعمدی شهید قنبری با تیراندازی ماموران حاضر در صحنه مجروح و سپس در بیمارستان فوت کرد، بخشی از سناریویی است که هدف آن ایجاد بستر برای تکرار وقایع تلخ و خسارت‌باری چون پائیز گذشته است.
جهاد تبلیغ و تبیین؛ شاه‌کلید مواجهه فعال با جنگ شناختی
شنبه 1402/04/24 ساعت 21:32
نورنیوز بررسی کرد؛
جهاد تبلیغ و تبیین؛ شاه‌کلید مواجهه فعال با جنگ شناختی
امروز عرصه تبلیغ و جهاد تبیین، سنگر جدید جنگ با دشمنی است که در طی بیش از چهار دهه جنگ تحمیلی، ترور، خراب‌کاری، تحریم و تهدید نتوانسته به اهداف خود دست یابد و امروز جنگ ادراکی را در ابعادی گسترده به کشور تحمیل نموده است.
هوشیاری مردمی در برابر تقلای ضدانقلاب برای بازتولید اغتشاشات
چهارشنبه 1402/03/31 ساعت 12:10
نور ویدئو؛
هوشیاری مردمی در برابر تقلای ضدانقلاب برای بازتولید اغتشاشات
با وجود به‌کارگیری انواع و اقسام ترفندهای نوین عملیات روانی و جنگ شناختی، مردم متوجه این موضوع شده‌اند که تلاش دشمن برای ایجاد فضای اغتشاش در کشور همواره زمانی شدت گرفته است که کشور در مسیر بهبود شرایط اقتصادی قرار داشته است.
بازخوانی رخداد ایذه؛ پشت پرده قهرمان‌سازی از یک جنایتکار
سه‌شنبه 1402/03/23 ساعت 16:33
نور ویدئو؛
بازخوانی رخداد ایذه؛ پشت پرده قهرمان‌سازی از یک جنایتکار
تلاش ضدانقلاب و رسانه‌های معاند برای قهرمان‌سازی از فردی جنایت‌کار که پس از زیر گرفتن تعمدی شهید قنبری با تیراندازی ماموران حاضر در صحنه مجروح و سپس در بیمارستان فوت کرد، بخشی از سناریویی است که هدف آن ایجاد بستر برای تکرار وقایع تلخ و خسارت‌باری چون پائیز گذشته است.
ابعاد جنایت نفرت‌انگیز و هدایت‌شده در ایذه و ضرورت برخورد قاطع با مسببین
سه‌شنبه 1402/03/23 ساعت 14:18
نور ویدئو؛
ابعاد جنایت نفرت‌انگیز و هدایت‌شده در ایذه و ضرورت برخورد قاطع با مسببین
طی دو هفته گذشته گروه‌های ضدانقلاب با برگزاری نشست‌های هماهنگی از طریق کلاب هاوس بر ضرورت موج‌سازی در داخل و خارج از کشور به بهانه سال‌روز تولد مرحوم کیان پیرفلک تاکید کرده بودند.
ابعاد جنایت نفرت‌انگیز و هدایت‌شده در ایذه و ضرورت برخورد قاطع با مسببین
یکشنبه 1402/03/21 ساعت 22:14
نورنیوز بررسی کرد؛
ابعاد جنایت نفرت‌انگیز و هدایت‌شده در ایذه و ضرورت برخورد قاطع با مسببین
طی دو هفته گذشته گروه‌های ضدانقلاب با برگزاری نشست‌های هماهنگی از طریق کلاب هاوس بر ضرورت موج‌سازی در داخل و خارج از کشور به بهانه سال‌روز تولد مرحوم کیان پیرفلک تاکید کرده بودند.
جزئیات شهادت مأمور فراجا در ایذه
یکشنبه 1402/03/21 ساعت 20:42
جزئیات شهادت مأمور فراجا در ایذه
جانشین فرمانده انتظامی استان خوزستان با تایید شهادت یکی از کارکنان جان بر کف فراجا در شهر ستان ایذه گفت: فردی با خودروی سواری تیبا یکی از کارکنان فراجا بنام محمد قنبری را زیر گرفت. این حادثه منجر به شهادت این مامور فراجا شد.
نظرات

آخرین اخبار
پیش‌بینی 15 سال زودتر بیماری قلبی با یک آزمایش خون جدید
جزئیات حملات دشمن جنایتکار آمریکایی به کشور/صدای پاسخ نیروهای مسلح،در اردن و کویت شنیده شد
هوش مصنوعی به کمک تشخیص سریع‌تر سرطان آمد
رئیس‌جمهور نیکاراگوئه اعلام کرد که این کشور دیگر انتخابات برگزار نخواهد کرد
ترامپ تعرفه 50 درصدی جدید بر کالاهای صادراتی کانادا اعمال می‌کند
حمایت کتائب حزب‌الله عراق از اقدام دریایی یمن
حزب‌الله: رهبری جدید حماس مسیر مقاومت را ادامه می‌دهد
پیام تبریک سردار قاآنی به خلیل الحیه
رئیس‌جمهور کوبا: فشار حداکثری آمریکا برابر با نسل‌کشی است
ناکامی اروپا در تحریم‌های جدید روسیه
برنهام تشکیل دولت جدید انگلیس را آغاز کرد
تحولات منطقه و اقتصاد؛ محور سفر هیئت ایرانی به پاکستان
تنها بازیکن آرژانتین که جوانمردانه رفتار کرد
سازمان ملل خواستار کاهش فوری تنش‌ها در منطقه شد
اطلاعیه درباره برگزاری امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم
المشاط: محاصره دریایی عربستان پاسخ به ادامه محاصره یمن است
ادعای جنجالی نماینده اردنی درباره نظامیان آمریکایی
برد پرگل هاکی ایران مقابل عراق در آسیا
درخواست قانونگذاران دموکرات آمریکا برای توقف جنگ علیه ایران
تحلیلگر سابق سیا: آمریکا توان حمله زمینی به جزایر ایران را ندارد
ادامه ناامنی و خشونت در آمریکا؛ 9 کشته و زخمی در حادثه تیراندازی
تبریک عراقچی به رئیس جدید دفتر سیاسی حماس
منابع مالی بازسازی خوزستان تأمین شد
گزافه گویی جدید ترامپ علیه ایران
روسیه، اوکراین را مسئول حمله پهپادی به خط لوله خزر دانست
عکس های منتخب ایران، دوشنبه 29 تیر 1405
انتقام یا اعتراف؛ کدام آمریکا را رسواتر کرد؟
روسیه: آماده فراهم کردن بستر گفت‌وگوی ایران و کشورهای عربی هستیم
باب‌المندب؛ اهرم فشار جدید صنعا علیه ریاض
ایجاد مسیرهای جدید پرواز اربعین
نماینده پارلمان عراق: خروج آمریکا شرط ثبات منطقه است
مشکل آتش‌بس دقیقاً اینجاست
الزیدی درباره سفرش به تهران با سفیر ایران گفت‌وگو کرد
وزش باد کیفیت هوای تهران را ناسالم کرد
زاخارووا: اوکراین به‌دنبال بی‌ثبات کردن بازارهای جهانی نفت است
روسیه ورود بدون ویزای شهروندان چینی را تا 2027 تمدید کرد
پزشکیان: حل مشکلات کشور بدون مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست
نخست‌وزیر جدید انگلیس: حمایت از اوکراین تغییر نمی‌کند
شهادت ستوان دوم مهداد پاشایی در حمله آمریکای جنایتکار به تبریز
ادعای روسیه درباره برنامه هسته‌ای آلمان
آتش‌سوزی منزل مسکونی در بندرعباس 6 قربانی گرفت
عارف: ایران باید در جمع 10 کشور برتر هوش مصنوعی قرار گیرد
رضایت از تصمیم ترامپ برای حمله به ایران به منفی 30 درصد رسیده است
ضربات سنگین نیروی دریایی سپاه در موج 23 عملیات نصر2 به دشمن متجاوز آمریکایی
سخنگوی دولت: شایعات پیرامون افزایش قیمت بنزین کذب است
مسکو و پیونگ‌یانگ بر تعمیق همکاری‌های راهبردی تأکید کردند
تصمیم‌های سیاسی باید پیوست اقتصادی داشته باشند
حادثه دریایی در سواحل عمان
آغاز اجرای طرح آزمایشی توافق لبنان و اسرائیل با نظارت آمریکا
شومر: ترامپ فاسدترین رئیس‌جمهور تاریخ آمریکا است