×
سیاسی
شناسه خبر : 143294
تاریخ انتشار : شنبه 1402/03/27 ساعت 13:46
احمدیان: گسترش هسته‌های مقاومت فلسطین، فروپاشی رژیم صهیونیستی را رقم خواهد زد

در دیدار با دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین؛

احمدیان: گسترش هسته‌های مقاومت فلسطین، فروپاشی رژیم صهیونیستی را رقم خواهد زد

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان با بیان اینکه حمایت از مردم فلسطین و گروه‌های مقاومت از سیاست های اصولی جمهوری اسلامی ایران به شمار می رود، گفت: حمایت از جنبش جهاد اسلامی در راستای آرمان آزاد سازی فلسطین را وظیفه خود می دانیم و آن را با صلابت و افتخار ادامه خواهیم داد.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: «زیاد النَخاله» دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین که در صدر هیئتی در تهران به سر می‌برد، پیش از ظهر امروز با  علی اکبر احمدیان نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان دیدار و پیرامون آخرین تحولات منطقه به ویژه وضعیت سرزمین های اشغالی و شرایط روبه زوال رژیم صهیونیستی با او گفت‌وگو کرد.

در این دیدار احمدیان با تجلیل و قدردانی از تداوم مجاهدت ومقاومت کم نظیر مردم فلسطین به ویژه گروه‌های مقاومت  و بالاخص جنبش جهاد اسلامی تصریح کرد: تنها با مقاومت می‌توان آرمان ملت فلسطین و رهایی قدس شریف از چنگال رژیم غاصب صهیونیستی را محقق کرد. جنگ ۵ روزه نشان داد رژیم صهیونیستی رو به افول و گروه‌های مقاومت در حال صعود هستند.

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان با بیان اینکه حمایت از مردم فلسطین و گروه‌های مقاومت از سیاست های اصولی جمهوری  اسلامی ایران به شمار می رود، گفت: حمایت از جنبش جهاد اسلامی در راستای آرمان آزاد سازی فلسطین را وظیفه خود می دانیم و آن را با صلابت و افتخار ادامه خواهیم داد.

احمدیان با تاکید براینکه امروز جهاد اسلامی و دیگر گروه‌های مقاومت ابتکار عمل را در مقابله با رژیم صهیونیستی در دست دارند، تصریح کرد؛ گسترش هسته های مقاومت در سراسر فلسطین، ضمن شکست آرمان خیالی اسرائیل بزرگ، فروپاشی رژیم اشغال‌گر صهیونیستی را رقم خواهد زد.

دبیر شورای امنیت ملی کشورمان با اشاره به راهبرد رژیم صهیونیستی در ایجاد افتراق در صفوف به هم پیوسته مقاومت اسلامی گفت: مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی محور وحدت گروه های جهادی است و  باید با هوشیاری و هوشمندی گروه های مقاومت، ترفند های تفرقه افکنانه دشمن صهیونیستی را خنثی کرد.  پیوستن کرانه باختری به‌ جریان مقاومت  میدان جدیدی را علیه رژیم صهیونیستی گشود.

احمدیان با بیان اینکه، کشورهای منطقه باید از تحولات دهه ی اخیر درس عبرت بگیرند، اظهار داشت: مسیر عادی سازی روابط با رژیم اشغال‌گر قدس نه تنها هیچ کمکی به امنیت منطقه نخواهد کرد، بلکه موجب از دست رفتن سرمایه های اجتماعی در جهان عرب و اسلام و تخریب امنیت ملی آنان خواهد شد.

در این دیدار «زیاد النَخاله» دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین نیز با قدردانی از حمایت‌های همه جانبه و موثر جمهوری اسلامی از مبارزات به حق مردم فلسطین، گزارشی از تحولات اخیر فلسطین اشغالی و وضعیت کرانه باختری به‌ ویژه پیروزی اخیر گروه‌های مقاومت در همکاری با یکدیگر و در مواجه با رژیم صهیونیستی را بیان کرد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
رهگیری و انهدام 8 پهپاد اوکراینی از سوی روسیه
زمین‌گیر شدن بوئینگ‌های ام‌دی 2 شرکت معروف آمریکایی
دنیامالی: پاداش قهرمانان بازنگری می‌شود
کاخ سفید: بی‌بی‌سی ماشین تبلیغاتی است!
غزه تحویل گرفتن 15 پیکر شهید از رژیم صهیونیستی را تأیید کرد
کاهش 50 درصدی سقط جنین در کشور
امشب هر دو مسیر تونل رسالت مسدود است
پیروزی و صعود فوتسال ایران مقابل تاجیکستان + گل ها
خیبر - تراکتور / جدال برای صدر جدول لیگ برتر
محکومیت شرکت «بادران گستران» به دو سال ممنوعیت از فعالیت در حوزه رمزارز
آغاز تولید فصل سوم «کارآگاه علوی» با حضور وحید رهبانی
افزایش فشار ترامپ بر مخالفان سیاسی
دوگانگی غرب؛ از تطهیر جولانی تا تحریم غزه
دیدار تراکتور و پرسپولیس با تماشاگر برگزار می‌شود
مذاکرات کابل-اسلام‌آباد در نشست «استانبول» بی‌نتیجه ماند
300 پرونده قتل در 6 ماه اول سال منجر به سازش شد
احضار مدیرعامل و سرپرست رسانه‌ای استقلال به کمیته اخلاق
علوی: شایعه برگزاری شهرآورد بدون تماشاگر صحت ندارد
شش کشته در آتش‌سوزی کارخانه لوازم آرایشی در ترکیه+ فیلم
افشای دخمه‌های مرگ
رشد قیمت املاک نداریم
هشدار جدی درباره بحران آب در تهران؛ محدودیت‌ها آغاز شد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 17 آبان 1404 + جدول
هیچ تصمیمی برای حذف ارز ترجیحی کالاهای اساسی و دارو اتخاذ نشده است
جنگ 12 روزه آزمایشگاه واقعی برای تست گزاره‌های معیوب علیه ایران بود
آمار تکان‌دهنده سازمان ملل از حملات ژیم صهیونیستی به کرانه باختری
نخستین قطار باری روسیه به بندر خشک آپرین رسید + فیلم
عارف: دولت حق ندارد خلاف منویات مردم کاری کند
زندی در صدر رنکینگ جهانی تکواندو
واردات خودرو امسال به 50 هزار دستگاه هم نمی‌رسد
نبیه بری: عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی مطرح نیست
حذف 4 صفر از پول ملی کلید خورد/رفع فیلتر تلگرام منوط به جزئیات توافق است
رشد بورس در نخستین روز هفته
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 17 آبان 1404
استراتژی بقا در عصر هوش مصنوعی
جزئیات تغییر در پرداخت کالابرگ الکترونیک
آزادی 14 زندانی جرائم غیر عمد در ایام فاطمیه با کمک خیران
4 شهر خوزستان در وضعیت بنفش
آخرین جزئیات از آزمون استخدامی قوه قضاییه
قاتل فراری کرمانشاه در تهران دستگیر شد
واکنش مشاور وزیر آموزش و پرورش به «کاهش سن ورود به مدرسه»
13 میلیون ایرانی در حوزه استخراج غیرمجاز رمز ارز فعال هستند
گالیاردی جانشین احتمالی قلعه نویی پس از 2026
کاشف ساختار مارپیچ دوگانه دی‌ان‌ای در گذشت
آغاز سکوت انتخاباتی در عراق
رودخانه تجارت، میان دو دل شرقی
دبیرکل ناتو: جنگ هسته‌ای هیچ برنده‌ای ندارد
قیمت خودروهای داخلی و مونتاژی امروز شنبه17 آبان 1404 + جدول
جزئیات تازه از پرونده قتل در اداره مخابرات فرودگاه امام(ره)
تجاوز دوباره رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
X
آگهی تبلیغاتی