×
سیاسی
شناسه خبر : 143246
تاریخ انتشار : جمعه 1402/03/26 ساعت 13:47
شمخانی: عشایر عرب خوزستان دلدادگان فداکار انقلاب و ایران هستند

شمخانی: عشایر عرب خوزستان دلدادگان فداکار انقلاب و ایران هستند

علی شمخانی در مراسم گشایش نمایشگاه جهاد عشایر عرب خوزستان علیه متجاوزان انگلیسی در اهواز گفت: در 50 سال اخیر سه واقعه مهم نشان داد که عشایر عرب خوزستان مقید به اسلام و دلداده ولایت و امامت هستند و دشمن را به خوبی می‌شناسند.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: علی شمخانی مشاور سیاسی مقام معظم رهبری  شب گذشته در مراسم گشایش نمایشگاه مستند جهاد عشایر عرب خوزستان در اهواز گفت: بیش از یک قرن از این جهاد بزرگ عشایر عرب خوزستان علیه استعمار انگلیس سپری شده اما نسل جوان امروز با ابعاد و تاثیرات این حماسه ماندگار آشنا نیست.

او با تجلیل از شهدای حماسه جهاد عشایر عرب خوزستان علیه متجاوزان انگلیسی در جنگ جهانی اول گفت: روحیه بیگانه‌ستیزی عشایر عرب خوزستان که برخاسته از آموزه‌های دینی و قرآنی است در سال‌های دفاع مقدس نیز از سوی این مرزداران عاشق وطن، در عالی‌ترین شکل بروز و ظهور پیدا کرد.

شمخانی با بیان اینکه در ۵۰ سال اخیر سه واقعه مهم نشان داد که عشایر عرب خوزستان مقید به اسلام و دلداده ولایت و امامت هستند و دشمن را به خوبی می‌شناسند، اظهار کرد: واقعه اول مربوط به قبل از انقلاب است که اعراب خوزستان به تبعیت از امام راحل مقابل طاغوت ایستادند، واقعه دوم جنگ تحمیلی بود که مقابل ارتش بعثی صدام ایستادند و ۱۲ هزار شهید تقدیم کردند و واقعه سوم مقابله تمام عیار با گروه‌های تجزیه‌طلب و خلق عرب بود.


 

شمخانی خاطرنشان کرد: پیش از آغاز جنگ و در شرایطی که هنوز دستگاه‌های امنیتی و نظامی در استان شکل نگرفته بود مردم خوزستان و به‌ویژه عشایر عرب مقابل تجزیه‌طلبان و ضدانقلاب ایستادند و با نثار خون خود مردانه از انقلاب و کیان و یکپارچگی ایران دفاع کردند.

 مشاور مقام معظم رهبری گفت: صدام در آغاز جنگ با شعار «امروز بصره فردا اهواز» به ایران حمله کرد اما عشایر عرب خوزستان توهم او را به کابوس تبدیل کردند و به جای گل، از سربازانش با گلوله استقبال کردند.

دریابان شمخانی در پایان از تلاش‌های ماندگار حاج عبدالله طرفاوی در برپایی نمایشگاه و پژوهش‌های سی ساله او در موضوع واقعه جهاد مردم عرب خوزستان علیه استعمار انگلیس و جمع‌آوری مستندات و آثار تاریخی تقدیر و تشکر کرد.

در این نمایشگاه ۱۰۰ تابلوی مستند از مبارزات و جهاد عشایر عرب خوزستان علیه متجاوزان انگلیسی در سال ۱۲۹۳ هجری شمسی مطابق با ۱۹۱۴ میلادی به همراه چند ماکت از وضعیت جغرافیایی این نبرد قهرمانانه در غرب خوزستان و در منطقه دشت آزادگان به نمایش درآمده است.

این نمایشگاه به مدت پنج روز با هدف تبیین روایت ماندگار از حماسه، مقاومت و شجاعت و ایثار عشایر عرب خوزستان علیه استعمارگران انگلیسی از ساعت ۱۸ تا ۲۲ برپا خواهد بود.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
رئیس فیفا متهم به همدستی در جنایات جنگی شد
ناوشکن دنا در بندر ویشاخاپاتنام هند پهلو گرفت
غیبت ادامه‌دار وریا غفوری در تمرین استقلال
پرواز خونین دنا در جاده چالوس!
قیمت دلار امروز هم صعودی بود
امیر دریادار ایرانی: امنیت پایدار دریایی با هم‌افزایی کشورهای منطقه محقق می‌شود
عملیات احداث سایت جدید پسماند نوشهر کلید خورد
خشم ترامپ از سخنان اوباما درخصوص واقعی بودن موجودات فضایی
ایران همچنان یک تهدید امنیتی محسوب می‌شود
تاکید عراقچی بر تلاش برای تدوین پیش‌نویس مذاکرات ایران و امریکا
درگذشت صدابردار جوان سینما
بزرگ‌ترین تجمع نظامی آمریکا از زمان جنگ خلیج فارس در نزدیکی ایران در حال انجام است
بودجه فدراسیون‌های ورزشی نهایی شد؟
نظر ماکرون درخصوص آزادی بیان: کاملا مزخرف است!
جزئیات برگزاری جام جهانی باشگاه‌ها با 48 تیم
بومی‌سازی 90 تا 100 درصد تجهیزات صنعت برق
آخرین جزئیات از زلزله سومار
وزارت بهداشت: 500 آمبولانس جدید خریداری شد
گفت‌وگوی لاوروف با عراقچی با محور برنامه هسته‌ای ایران
خطیب جمعه تهران: دستگاه دیپلماسی کشور باید عزت، اقتدار و حکمت را با هم پیوند دهد
بیشترین شکایات مردمی مربوط به کدام‌ دستگاه هاست؟
ترامپ تحریم‌های روسیه را برای یک سال دیگر تمدید کرد
ماه مبارک رمضان از نگاه رسول خدا(ص)
زلزله 3.7 ریشتری شیرگاه استان مازندران را لرزاند
مسکو: 197 پهپاد اوکراین را منهدم کردیم
آنکارا از آغاز تولید جنگنده و ناو هواپیمابر خبر داد
قمار ترامپ با «دیپلماسی بدون دیپلمات‌ها»
اعلام برنامه اردوی نوروزی تیم ملی فوتبال ایران
از ضرب الاجل ترامپ تا پیام شورای دفاع؛ خط باریک اشتباه محاسباتی
چند توصیه مهم ماه رمضانی؛ این مواد غذایی را از افطار حذف کنید
رئیس سازمان مالیاتی از اجرای کامل قانون مالیاتی سامانه مودیان خبر داد
مهلت ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها تمدید شد
شورای صلح غزه محور رایزنی روبیو و بن زاید
در کشور چند بازیکن بازی‌های رایانه‌ای وجود دارد؟
ضرب الاجل ترامپ؛ وقتی تهدید 15روزه بوی خطای محاسباتی می‌دهد
نیویورک تایمز: ترامپ درباره جنگ با ایران به کسی توضیح نمی‌دهد
بازار خودرو در هفته پیش‌رو افزایشی خواهد بود یا کاهشی؟
تهدید علی کریمی به سوزاندن قرآن
زمان برگزاری جلسه تعیین دستمزد 1405 اعلام شد
قیمت طلای جهانی امروز 1 اسفند 1404
وقتی قدرت به ابزار معامله تنزل می‌یابد
پرسپولیس – خیبر؛ آخرین فرصت اوسمار برای بازگشت به کورس قهرمانی
شهباز شریف: تنها راه صلح پایدار در غزه تشکیل کشور مستقل است
تشخیص هوش مصنوعی در پزشکی چقدر واقعی است؟
کسری تجاری آمریکا به 901 میلیارد دلار رسید
احتمال همکاری نفتی میان ایران و آمریکا
صدور ویزای کشتی‌گیران ایرانی برای حضور در مسابقات رنکینگ آلبانی
آغاز به کار نمایشگاه قرآن از امروز
جدول اوقات شرعی به افق تهران در ماه رمضان
مذاکرات هسته‌ای؛ محور رایزنی معاون وزیرخارجه ایران با سفرای چین و روسیه