×
فرهنگی
شناسه خبر : 143234
تاریخ انتشار : جمعه 1402/03/26 ساعت 10:59
ارسال «سوابق تحصیلی» به سازمان سنجش تا تیرماه/ اثر «ترمیم نمره» بر رتبه کنکور

ارسال «سوابق تحصیلی» به سازمان سنجش تا تیرماه/ اثر «ترمیم نمره» بر رتبه کنکور

به گفته رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش، مجموعا 40 درصد از شرکت کنندگان امتحانات نهایی نوبت خرداد سال جاری، به منظور ایجاد سابقه و ترمیم نمره در این آزمون شرکت کرده بودند.

نورنیوز - گروه فرهنگ و جامعه: محسن زارعی با بیان اینکه هر فردی می‌تواند برای هر درسی فقط یک بار اقدام به ترمیم نمره کند، اظهار کرد: مجموعا ۴۰ درصد از شرکت کنندگان امتحانات نهایی نوبت خرداد سال جاری، به منظور ایجاد سابقه و ترمیم نمره در این آزمون شرکت کرده بودند.

او با بیان اینکه اگر متقاضیان نمره‌ای را در آزمون نهایی کسب کرده‌اند و می‌خواهند آن نمره را ارتقاء دهند، می‌توانند در هر نوبتی برای ارتقای نمره یک درس تا تمام دروس به عنوان «ترمیم نمره» اقدام کنند، ادامه داد: حتی اگر متقاضیان برای ترمیم نمره در درسی ثبت نام کرده‌اند، اما آمادگی نداشتند تا سر جلسه امتحان آن حاضر شوند، این فرصت برایشان محفوظ می‌ماند تا موقعی که آمادگی دارند این آزمون را بدهند.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش با یادآوری اینکه دانش آموزان و فارغ التحصیلان می‌توانند برای ایجاد سابقه و فارغ التحصیلان می‌توانند برای ترمیم نمره اقدام کنند، تصریح کرد: نحوه ثبت نام از طریق my.medu.ir است. متقاضیان از طریق این سامانه می‌توانند درخواست دهند. برای ایجاد سابقه اگر متقاضی دانش آموز باشد در مدرسه خود و اگر فارغ التحصیل باشد در مدارس بزرگسال ثبت نام را قطعی می‌کنند و کارت ورود به جلسه را از سامانه دریافت می‌کنند. افرادی که در درسی یا در کلیه دروس نمره آزمون نهایی ندارد و یا دیپلم رشته‌ای دارند و در رشته غیر متناظر خود می‌خواهند شرکت کنند، باید سابقه ایجاد کنند.

زارعی تاکید کرد: متقاضیان آزمون سراسری امسال باید ترمیم نمره را تا قبل از آزمون سراسری ۱۴۰۲ انجام داده باشند چراکه سابقه تحصیلی باید تا تیرماه به سازمان سنجش ارسال شود. ما بخشنامه ایجاد سابقه و ترمیم نمره را آذر ماه سال قبل ارسال کردیم. بر اساس آن بخشنامه، افراد می‌توانستند در نوبت دی ماه برای ترمیم و ایجاد سابقه ثبت نام کنند. به متقاضیان گفته شد که می‌توانند برخی دروس را دی ماه و برخی دروس را خرداد ماه امتحان دهند و یا هر طوری که صلاح دید خودشان است در هر نوبتی که می‌خواهند امتحان دهند.

او با بیان اینکه فارغ التحصیلانی که مدرک خود را گرفته‌اند در هر زمانی می‌توانند برای ترمیم نمره اقدام کنند، افزود: لذا آخرین زمان برای ترمیم نمره موثر در آزمون سراسری ۱۴۰۲ آزمون‌های خرداد ماه بود چراکه باید برای آزمون سراسری ۱۴۰۲ سابقه تولید شود. اگر متقاضیان بخواهند برای ترمیم نمره در آزمون نوبت شهریور اقدام کنند؛ قاعدتا این ترمیم نمره برای آزمون سراسری امسال کاربردی ندارد.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش در پایان سخنان خود درباره اثر ترمیم نمره بر رتبه کنکور خاطر نشان کرد: ما سابقه تحصیلی را تراز می‌کنیم و نمره تراز شده را در اختیار سازمان سنجش قرار می‌دهیم. آن‌ها هم نمره تراز شده را با ترازی که فرد در آزمون کنکور کسب می‌کند ترکیب می‌کنند و آن موقع رتبه کنکور تعیین می‌شود. قاعده کلی را نمی‌توان اعلام کرد و گفت که تریم نمره چقدر در کنکور سراسری اثر دارد چراکه نهایتا رتبه کنکور فرد با توجه به نوع درس، ضریب درس و ترازی که فرد کسب می‌کند تعیین می‌شود.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
بازدید وزیر ارتباطات ایران از نمایشگاه هوش مصنوعی هند
معاونت کمیته ویژه منشور ملل متحد به ایران رسید
قیمت نفت باز هم بالا رفت
بارندگی کم و وضعیت دشوار منابع آبی پایتخت
نقش 10 سرویس اطلاعاتی خارجی در اغتشاشات دی ماه
افززایش تعداد شهدای غزه در ماه رمضان
روابط ایران و مصر وارد مرحله جدید شد
اعلام قیمت جدید مرغ توسط وزارت جهادکشاورزی + جدول
برخورد رو‌در‌رو کمپرسی و سواری در شمال اردبیل
اعطای تسهیلات 40 میلیاردی فناوران
صرفه‌جویی 1.2 میلیارد متر مکعب در مصرف سوخت نیروگاه‌ها
انهدام باند قاچاق 5 میلیون لیتر سوخت در کشور
چرخش محمدصلاح به سوی عربستان
سرمربی پرسپولیس: ناراحتی ما از باخت بیشتر از هواداران است
شکست نابغه ایرانی در تورنمنت تنیس میلیون‌دلاری
ناکامی ترامپ در استفاده دو پایگاه برای حمله به ایران
تهران 11 درجه گرم‌تر از شرایط نرمال
یارانه بهمن دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
روسیه تهدید دائمی را تحمل نمی کند
توافق با ایران ظرف 10 روز آینده مشخص می‌شود
با نگرانی عمیق از دستگیری برادرم مطلع شدم
برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی
ادامه اقدام خصمانه اتحادیه اروپا علیه سپاه
شروع نشست شورای صلح غزه بدون حضور نماینده فلسطین
واحدهای 2و3 نیروگاه هسته ای بوشهر تکمیل می شود
صلاحیت داوطلبان انتخابات شورای شهر فردا اعلام می شود
نقض مجدد آتش‌بس در لبنان از سوی رژیم صهیونیستی
رشد مبادلات تجاری ایران و تاجیکستان
خانه تکانی با آب شرب ممنوع!
مخالفت سناتور امریکایی با جنگ امریکا و ایران
آمریکا در حال برنامه‌ریزی برای احداث پایگاه نظامی گسترده در غزه
شیب ملایم افزایش قیمت دلار آزاد
ثبت نام بیش از 22 هزار نفر در انتخابات شوراهای روستا
روزانه 2500 کارت سوخت یک‌روزه تحویل متقاضیان می‌شود
بادبان‌های برافراشته بر دریای وابستگی
واریز عیدی 10 میلیون تومانی بازنشستگان کشوری آغاز شد
اوسمار می‌تواند شرایط پرسپولیس را تغییر دهد
کیفرخواست قاتل شهید بخشیان صادر شد
آمریکا به دنبال کنار زدن روسیه از بازارهای انرژی جهانی است
چه کسانی منتظر یارانه نباشند؟ همراه با جزئیات
پایبندی اسرائیل به قطعنامه‌های شورای امنیت ضروری است
بازنگری قیمت گندم در دستور کار دولت
گروسی: در خطر بودن فرصت دیپلماسی با ایران، نیاز به سرعت در گفت‌وگوها
پنجمین شارژ کارت‌های بانکی «یسنا» در سال جاری
سازمان ملل نگران نسل‌کشی در غزه و کرانه باختری
افزایش چشمگیر قیمت آش و حلیم نسبت به سال گذشته
قیمت مسکن ملی پرند مشخص شد + شرایط خرید
ایالت‌های آمریکا علیه ترامپ: بودجه انرژی پاک را آزاد کنید
آمادگی اقتصادی و نظامی کشور پشتوانه مذاکرات هسته‌ای است
دیدار فرمانده نیروی دریایی ایران با همتایان آفریقای جنوبی و سریلانکا