×
سیاسی
شناسه خبر : 142195
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1402/03/24 ساعت 17:35
ابعاد جدیدتر وعده‌های توخالی غرب به اوکراینی‌ها

نورنیوز بررسی کرد؛

ابعاد جدیدتر وعده‌های توخالی غرب به اوکراینی‌ها

اکنون در حساس‌ترین شرایط نبرد و در حالی که زلنسکی و ارتش اوکراین بیش از پیش در دامی که ناتو برای آنها پهن کرده گرفتار شده‌اند، استولتنبرگ برای عضویت کی‌یف در ناتو شرطی ناممکن گذاشته است؛ پیروزی در نبرد با روسیه!

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: دبیرکل ناتو چندی پیش در سفری فوری به کی‌یف، خواستار ادامه نبرد به هر قیمت ممکن شده و نسبت به هرگونه مذاکرات دیپلماتیک دوجانبه میان روسیه و اوکراین با هدف پایان دادن به جنگ هشدار داده بود.

«ینس استولتنبرگ» در آن سفر، جایگاه اصلی اوکراین را در دل پیمان آتلانتیک شمالی دانسته و عضویت این کشور جنگ‌زده در ناتو را کاملا ممکن و در دسترس خوانده بود!

اکنون اما در حساس‌ترین شرایط نبرد و در حالی که زلنسکی و ارتش اوکراین بیش از پیش در دامی که ناتو برای آنها پهن کرده گرفتار شده‌اند، استولتنبرگ برای عضویت کی‌یف در ناتو شرطی ناممکن گذاشته است؛ پیروزی در نبرد با روسیه!

به عبارت دیگر و شفاف‌تر؛ ناتو رسما زلنسکی را بازی داده و اکنون به صورت آشکار وعده‌های خود به اوکراین را پس گرفته است.

در اواخر سپتامبر ۲۰۲۲ یعنی هفت ماه بعد از آغاز عملیات نظامی ویژه روسیه در منطقه دونباس بود که رئیس جمهور اوکراین اعلام کرد؛ کی‌یف درخواستی را برای پیوستن سریع به ناتو ارائه کرده است.

در واقع آتلانتیکی‌ها بر گزاره‌ای ناممکن دست گذاشته‌اند که تحقق آن با توجه به شرایط میدانی و فرامتنی جاری در جنگ امکان‌پذیر نیست.

اعضای ناتو از یک سو اوکراین را با دادن وعده‌های پوچ تبدیل به زمینی سوخته کرده و از سوی دیگر، راه‌های عضویت در پیمان آتلانتیک شمالی را بر روی کی‌یف بسته‌اند و در این بازی دوگانه علیه اوکراین، مقامات آمریکایی نیز کاملا با اروپایی‌ها هماهنگ هستند.

این همان بازی دو سر باختی است که غرب به مهره‌های خود در کی‌یف تحمیل کرده و زلنسکی بابت تن دادن به این بازی طی سال‌ها و ماه‌های اخیر، بیش از هر فرد دیگری مقصر است و قطعا روزی لاجرم به این سوء تدبیر و خطای وحشتناک خود اعتراف خواهد کرد.

وزارت خارجه اوکراین نیز چند روز قبل اعلام کرد که هیچ تصمیمی جز دعوت از کی‌یف برای پیوستن به ناتو در نشست آتی سران این ائتلاف که قرار است در روزهای یازدهم و دوازدهم جولای در لیتوانی برگزار شود را قبول نمی‌کند.

«جان کربی» هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی در شورای امنیت ملی آمریکا با تاکید بر حمایت واشینگتن از سیاست درهای باز برای ناتو، اما گفت: عضویت اوکراین در این ائتلاف نظامی باید با موافقت همه اعضا باشد.

آخرین برآوردها نشان می‌دهد حداقل 11 عضو از 29 عضو ناتو حتی در صورتی که جنگ اوکراین در همین لحظه پایان پیدا کند، عضویت کی‌یف را در جمع خود نمی‌پذیرند، بنابراین ماجرای عضویت اوکراین در ناتو به داستان دنباله‌دار و پایان‌ناپذیری مانند عضویت ترکیه در اتحادیه اروپا تبدیل شده است.

از اتریش، فرانسه و یونان گرفته تا مجارستان، بلغارستان و رومانی جمله‌گی معتقدند عضویت اوکراین در پیمان آتلانتیک شمالی مترادف با تحمیل هزینه‌های سخت در دو عرصه بازدارندگی و اقدام برای این مجموعه امنیتی-نظامی خواهد بود.


نورنیوز
اخبار مرتبط
آب پاکی ناتو بر دستان زلنسکی در نشست بروکسل
دوشنبه 1402/03/29 ساعت 13:33
نورنیوز بررسی کرد؛
آب پاکی ناتو بر دستان زلنسکی در نشست بروکسل
نه الان و نه پس از جنگ امکان عضویت اوکراین در پیمان آتلانتیک شمالی وجود ندارد و فراتر از آن، روند عضویت اوکراین در ناتو و لزوم تایید این عضویت توسط همه 29 عضو این پیمان، این روند را بیش از پیش ناممکن خواهد ساخت.
رزمایشی نمایشی که معادله نبرد را تغییر نمی‌دهد!
چهارشنبه 1402/03/24 ساعت 16:14
نور ویدئو؛
رزمایشی نمایشی که معادله نبرد را تغییر نمی‌دهد!
اختلاف بر سر حدود و ثغور تجهیز نظامی ارتش اوکراین و حتی میزان بازدارندگی و اقدام در برابر روسیه، هنوز در میان اعضای ناتو به قوت خود باقی است و برگزاری رزمایش‌هایی که در آن خبری از «عوامل اضطراری» نیست، نمی‌تواند چنین ضعفی را کتمان کند!
رزمایشی نمایشی که معادله نبرد را تغییر نمی‌دهد!
یکشنبه 1402/03/21 ساعت 12:38
نورنیوز بررسی کرد؛
رزمایشی نمایشی که معادله نبرد را تغییر نمی‌دهد!
اختلاف بر سر حدود و ثغور تجهیز نظامی ارتش اوکراین و حتی میزان بازدارندگی و اقدام در برابر روسیه، هنوز در میان اعضای ناتو به قوت خود باقی است و برگزاری رزمایش‌هایی که در آن خبری از «عوامل اضطراری» نیست، نمی‌تواند چنین ضعفی را کتمان کند!
زلنسکی سرانجام آغاز ضدحملات اوکراین به روسیه را رسماً تأیید کرد
یکشنبه 1402/03/21 ساعت 11:36
زلنسکی سرانجام آغاز ضدحملات اوکراین به روسیه را رسماً تأیید کرد
رئیس جمهور اوکراین سرانجام به طور رسمی تأیید کرد که ضدحملات این کشور علیه روسیه که غرب مدت‌ها انتظارش را می‌کشید، شروع شده است.
پیام آشکار ژرمن‌ها برای زلنسکی؛ ورود به ناتو ممنوع!
شنبه 1402/03/20 ساعت 17:08
پیام آشکار ژرمن‌ها برای زلنسکی؛ ورود به ناتو ممنوع!
اخیرا مسئولیت «نه» گفتن به عضویت اوکراین در ناتو بر عهده ژرمن‌ها گذاشته شده، چنانچه «آنالنا بربوک» وزیر خارجه آلمان در اجلاس وزیران خارجه کشورهای عضو ناتو اعلام کرد که موضوع پیوستن اوکراین به این پیمان در حین جنگ مطرح نیست.
اعتراف مقامات آمریکا به تلفات سنگین اوکراین در حمله به مواضع روسیه
پنج‌شنبه 1402/03/18 ساعت 20:22
اعتراف مقامات آمریکا به تلفات سنگین اوکراین در حمله به مواضع روسیه
شبکه خبری سی ان ان روز پنجشنبه به نقل از مقامات دولت آمریکا گزارش داد که نیروهای اوکراینی در ضد حمله به مواضع روسیه متحمل خسارات قابل‌توجهی شده‌اند و مقاومت روسیه قوی‌تر از حد انتظار بوده است.
پیام آشکار ژرمن‌ها برای زلنسکی؛ ورود به ناتو ممنوع!
دوشنبه 1402/03/15 ساعت 17:06
نورنیوز بررسی کرد؛
پیام آشکار ژرمن‌ها برای زلنسکی؛ ورود به ناتو ممنوع!
اخیرا مسئولیت «نه» گفتن به عضویت اوکراین در ناتو بر عهده ژرمن‌ها گذاشته شده، چنانچه «آنالنا بربوک» وزیر خارجه آلمان در اجلاس وزیران خارجه کشورهای عضو ناتو اعلام کرد که موضوع پیوستن اوکراین به این پیمان در حین جنگ مطرح نیست.
نظرات

آخرین اخبار
زاکانی: در 10 روز نخست جنگ 9000 نقطه از کشور مورد هدف دشمن قرار گرفت
بقائی: قتل عام فرشتگان کوچک ایرانی در میناب جنایتی نابخشودنی است
قرارگاه خاتم‌الانبیا: تنگه هرمز تحت مدیریت ماست
آغاز موج چهلم عملیات وعده صادق 4 با رمز یا امیرالمومنین با مشارکت نیروهای مقاومت اسلامی
قلب تامین سوخت پنتاگون، هدف حمله پهپادی قرار گرفت
شورای امنیت به جای محکوم کردن جنایت آمریکا، علیه ایران قطعنامه صادر کرد
محدودیتی در تخلیه انواع کالا از بنادر نداریم
منبع آگاه: رویای تسلط بر خیابان‌ها توسط متجاوزان ناکام خواهد ماند
استاندار مازندران : اولویت اصلی، حفظ معیشت و امنیت مردم است
پورعلی گنجی: ما داغداریم
تاکید سرلشکر صفوی بر میزان اشراف اطلاعاتی ایران از دشمن + فیلم
چند نکته راهبردی در تحلیل جنگ رمضان
تخریب تعدادی از بناهای شاخص تاریخی سنندج
اتمام مهلت خرید خودروهای وارداتی
رضایی: امنیت در سواحل جنوبی کشور برقرار است
وزیر فرهنگ: ‏اجتماعات مردم در خیابان کمتر از موشک‌های ایرانی نیست
عیادت مبارز هنرهای رزمی ایران از مجروحان جنگی
موج جدید حملات موشکی سنگین ایران به پایگاه‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی
پیش‌بینی بارش شدید برف و باران در 20 استان
سازمان جهانی بهداشت: 18 حمله به مراکز درمانی ایران تایید شد
عراقچی: نیروهای مسلح انتقام حمله به زیرساخت‌های ملی را می‌گیرند
آغاز عملیات جدید حزب‌الله در سرزمین‌های اشغالی
آخرین اخبار از حملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/سرنگونی پهپاد اسرائیل
تصویر منتشرشده از محل خاکسپاری رهبر شهید کذب است
ناطق نوری: انزجار خود را از آمریکا و رژیم صهیونی اعلام می‌کنیم
بیش از 60 نماینده پارلمان انگلیس از طرح تحریم اسرائیل حمایت کردند
این جنگ تمام می‌شود و آنچه می‌ماند حسن‌ همجواری است
هشدار مقاومت عراق به جولانی درخصوص تجاوز به لبنان
فرانسه امکان لغو تحریم علیه روسیه را رد کرد
اعلام آخرین آمار مجروحان جنگ تاکنون
هشدار مقاومت عراق به سران عرب؛ چگونه می‌توانید ادعای بی‌طرفی کنید!
قالیباف: حضور مردم در خیابان دشمن را گیج و عصبانی کرده است
ادامه تجمع شبانه مردم در دفاع از ایران و انقلاب اسلامی
ترامپ: نفتکش‌ها می‌توانند از تنگه هرمز عبور کنند!
مسعود پزشکیان شرایط پایان جنگ را اعلام کرد
روسیه: آماده همکاری برای بازگرداندن صلح به خاورمیانه هستیم
میدل‌ایست مانیتور: جنگ ایران فرسایشی شده است
مکرون: حزب الله باید سلاح‌های خود تحویل دهد!
افشاگری عمان درخصوص علت جنگ علیه ایران
انگلیس بخشی از ذخایر اضطراری نفت خود را آزاد کرد
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
3 بانک بزرگ دنیا در قطر و دبی تخلیه شدند
منابع نظامی اسرائیل: هدف ما هرگز تغییر نظام ایران نبوده است
قطر مدعی شد: اجازه استفاده از خاک خود برای حمله به ایران را نداده‌ایم
محسن چاوشی «حسبی‌الله» را منتشر کرد+صوت
تایید خبر سپاه درباره تلفات سنگین آمریکا در کویت توسط سی‌بی‌اس
پیام دفتر آیت‌الله سیستانی در پی انتخاب آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای
مخبر: ملت ما به دشمن پاسخ سخت می‌دهد
سهیلی: ترامپ، درهای چاه فاضلاب ما به روی تو باز است نه چاه نفت!
ترامپ مسوولیت فاجعه مدرسه میناب را نپذیرفت!