×
سیاسی
شناسه خبر : 142195
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1402/03/24 ساعت 17:35
ابعاد جدیدتر وعده‌های توخالی غرب به اوکراینی‌ها

نورنیوز بررسی کرد؛

ابعاد جدیدتر وعده‌های توخالی غرب به اوکراینی‌ها

اکنون در حساس‌ترین شرایط نبرد و در حالی که زلنسکی و ارتش اوکراین بیش از پیش در دامی که ناتو برای آنها پهن کرده گرفتار شده‌اند، استولتنبرگ برای عضویت کی‌یف در ناتو شرطی ناممکن گذاشته است؛ پیروزی در نبرد با روسیه!

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: دبیرکل ناتو چندی پیش در سفری فوری به کی‌یف، خواستار ادامه نبرد به هر قیمت ممکن شده و نسبت به هرگونه مذاکرات دیپلماتیک دوجانبه میان روسیه و اوکراین با هدف پایان دادن به جنگ هشدار داده بود.

«ینس استولتنبرگ» در آن سفر، جایگاه اصلی اوکراین را در دل پیمان آتلانتیک شمالی دانسته و عضویت این کشور جنگ‌زده در ناتو را کاملا ممکن و در دسترس خوانده بود!

اکنون اما در حساس‌ترین شرایط نبرد و در حالی که زلنسکی و ارتش اوکراین بیش از پیش در دامی که ناتو برای آنها پهن کرده گرفتار شده‌اند، استولتنبرگ برای عضویت کی‌یف در ناتو شرطی ناممکن گذاشته است؛ پیروزی در نبرد با روسیه!

به عبارت دیگر و شفاف‌تر؛ ناتو رسما زلنسکی را بازی داده و اکنون به صورت آشکار وعده‌های خود به اوکراین را پس گرفته است.

در اواخر سپتامبر ۲۰۲۲ یعنی هفت ماه بعد از آغاز عملیات نظامی ویژه روسیه در منطقه دونباس بود که رئیس جمهور اوکراین اعلام کرد؛ کی‌یف درخواستی را برای پیوستن سریع به ناتو ارائه کرده است.

در واقع آتلانتیکی‌ها بر گزاره‌ای ناممکن دست گذاشته‌اند که تحقق آن با توجه به شرایط میدانی و فرامتنی جاری در جنگ امکان‌پذیر نیست.

اعضای ناتو از یک سو اوکراین را با دادن وعده‌های پوچ تبدیل به زمینی سوخته کرده و از سوی دیگر، راه‌های عضویت در پیمان آتلانتیک شمالی را بر روی کی‌یف بسته‌اند و در این بازی دوگانه علیه اوکراین، مقامات آمریکایی نیز کاملا با اروپایی‌ها هماهنگ هستند.

این همان بازی دو سر باختی است که غرب به مهره‌های خود در کی‌یف تحمیل کرده و زلنسکی بابت تن دادن به این بازی طی سال‌ها و ماه‌های اخیر، بیش از هر فرد دیگری مقصر است و قطعا روزی لاجرم به این سوء تدبیر و خطای وحشتناک خود اعتراف خواهد کرد.

وزارت خارجه اوکراین نیز چند روز قبل اعلام کرد که هیچ تصمیمی جز دعوت از کی‌یف برای پیوستن به ناتو در نشست آتی سران این ائتلاف که قرار است در روزهای یازدهم و دوازدهم جولای در لیتوانی برگزار شود را قبول نمی‌کند.

«جان کربی» هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی در شورای امنیت ملی آمریکا با تاکید بر حمایت واشینگتن از سیاست درهای باز برای ناتو، اما گفت: عضویت اوکراین در این ائتلاف نظامی باید با موافقت همه اعضا باشد.

آخرین برآوردها نشان می‌دهد حداقل 11 عضو از 29 عضو ناتو حتی در صورتی که جنگ اوکراین در همین لحظه پایان پیدا کند، عضویت کی‌یف را در جمع خود نمی‌پذیرند، بنابراین ماجرای عضویت اوکراین در ناتو به داستان دنباله‌دار و پایان‌ناپذیری مانند عضویت ترکیه در اتحادیه اروپا تبدیل شده است.

از اتریش، فرانسه و یونان گرفته تا مجارستان، بلغارستان و رومانی جمله‌گی معتقدند عضویت اوکراین در پیمان آتلانتیک شمالی مترادف با تحمیل هزینه‌های سخت در دو عرصه بازدارندگی و اقدام برای این مجموعه امنیتی-نظامی خواهد بود.


نورنیوز
اخبار مرتبط
آب پاکی ناتو بر دستان زلنسکی در نشست بروکسل
دوشنبه 1402/03/29 ساعت 13:33
نورنیوز بررسی کرد؛
آب پاکی ناتو بر دستان زلنسکی در نشست بروکسل
نه الان و نه پس از جنگ امکان عضویت اوکراین در پیمان آتلانتیک شمالی وجود ندارد و فراتر از آن، روند عضویت اوکراین در ناتو و لزوم تایید این عضویت توسط همه 29 عضو این پیمان، این روند را بیش از پیش ناممکن خواهد ساخت.
رزمایشی نمایشی که معادله نبرد را تغییر نمی‌دهد!
چهارشنبه 1402/03/24 ساعت 16:14
نور ویدئو؛
رزمایشی نمایشی که معادله نبرد را تغییر نمی‌دهد!
اختلاف بر سر حدود و ثغور تجهیز نظامی ارتش اوکراین و حتی میزان بازدارندگی و اقدام در برابر روسیه، هنوز در میان اعضای ناتو به قوت خود باقی است و برگزاری رزمایش‌هایی که در آن خبری از «عوامل اضطراری» نیست، نمی‌تواند چنین ضعفی را کتمان کند!
رزمایشی نمایشی که معادله نبرد را تغییر نمی‌دهد!
یکشنبه 1402/03/21 ساعت 12:38
نورنیوز بررسی کرد؛
رزمایشی نمایشی که معادله نبرد را تغییر نمی‌دهد!
اختلاف بر سر حدود و ثغور تجهیز نظامی ارتش اوکراین و حتی میزان بازدارندگی و اقدام در برابر روسیه، هنوز در میان اعضای ناتو به قوت خود باقی است و برگزاری رزمایش‌هایی که در آن خبری از «عوامل اضطراری» نیست، نمی‌تواند چنین ضعفی را کتمان کند!
زلنسکی سرانجام آغاز ضدحملات اوکراین به روسیه را رسماً تأیید کرد
یکشنبه 1402/03/21 ساعت 11:36
زلنسکی سرانجام آغاز ضدحملات اوکراین به روسیه را رسماً تأیید کرد
رئیس جمهور اوکراین سرانجام به طور رسمی تأیید کرد که ضدحملات این کشور علیه روسیه که غرب مدت‌ها انتظارش را می‌کشید، شروع شده است.
پیام آشکار ژرمن‌ها برای زلنسکی؛ ورود به ناتو ممنوع!
شنبه 1402/03/20 ساعت 17:08
پیام آشکار ژرمن‌ها برای زلنسکی؛ ورود به ناتو ممنوع!
اخیرا مسئولیت «نه» گفتن به عضویت اوکراین در ناتو بر عهده ژرمن‌ها گذاشته شده، چنانچه «آنالنا بربوک» وزیر خارجه آلمان در اجلاس وزیران خارجه کشورهای عضو ناتو اعلام کرد که موضوع پیوستن اوکراین به این پیمان در حین جنگ مطرح نیست.
اعتراف مقامات آمریکا به تلفات سنگین اوکراین در حمله به مواضع روسیه
پنج‌شنبه 1402/03/18 ساعت 20:22
اعتراف مقامات آمریکا به تلفات سنگین اوکراین در حمله به مواضع روسیه
شبکه خبری سی ان ان روز پنجشنبه به نقل از مقامات دولت آمریکا گزارش داد که نیروهای اوکراینی در ضد حمله به مواضع روسیه متحمل خسارات قابل‌توجهی شده‌اند و مقاومت روسیه قوی‌تر از حد انتظار بوده است.
پیام آشکار ژرمن‌ها برای زلنسکی؛ ورود به ناتو ممنوع!
دوشنبه 1402/03/15 ساعت 17:06
نورنیوز بررسی کرد؛
پیام آشکار ژرمن‌ها برای زلنسکی؛ ورود به ناتو ممنوع!
اخیرا مسئولیت «نه» گفتن به عضویت اوکراین در ناتو بر عهده ژرمن‌ها گذاشته شده، چنانچه «آنالنا بربوک» وزیر خارجه آلمان در اجلاس وزیران خارجه کشورهای عضو ناتو اعلام کرد که موضوع پیوستن اوکراین به این پیمان در حین جنگ مطرح نیست.
نظرات

آخرین اخبار
چایکاران بخوانند؛ نیمی از مطالبات بهاره پرداخت شد
نقوی در دیدار با مؤمنی: پاکستان به دنبال تسهیل گفتگوهاست
نظارت دقیق بر جیب بیماران/ پرونده تخلفات بیمارستانی به تعزیرات می‌رود
نرخ تورم سالانه در سرزمین‌های اشغالی صعودی شد
ترخیص از بخش مراقبت‌های ویژه/ حال عمومی اکبر عبدی رو به بهبود است
تلاش اسلام‌آباد برای نزدیک‌کردن مواضع تهران و واشنگتن
سرمربی سابق استقلال تهران از هدایت تیم جدیدش کنار رفت
سقوط پهپاد در محله‌ای مسکونی در ترکیه
هشدار هواشناسی؛ وزش باد شدید و رگبار در تهران
یک والیبالیست قدیمی در رأس مدیریت تیم‌های ملی هندبال
توازن در سیاست خارجی؛ راهبرد جدید بغداد در دوران الزیدی
جوما علیه استقلال در دادگاه عالی فوتبال
خداحافظی احساسی لواندوفسکی از بارسلونا
ارسال کوله‌پشتی کودکان شهید میناب به موزه سازمان ملل
فاصله زیاد عرضه تا تقاضا در بازار گازوئیل بورس انرژی
صوفی: با مدیریت مصرف، تهران وارد جیره‌بندی آب نمی‌شود
1729 تماس مزاحم با اورژانس تهران در یک هفته
ادعای الاخبار: لبنان به شریک امنیتی رژیم صهیونیستی می شود
امارات :خروج از اوپک و اوپک‌پلاس یک تصمیم راهبردی است
صادرات 10 میلیون بشکه‌ای نفت عراق از تنگه هرمز
قیمت سکه پارسیان امروز شنبه 26 اردیبهشت ؛ سکه در کانال 19 میلیونی باقی ماند
8 کشته در تصادف شدید قطار با اتوبوس در «بانکوک» +فیلم
آزمون ارشد علوم پزشکی به نیمه دوم سال 1405 موکول شد
پرونده خاشقجی در دادگاه فرانسه دوباره باز شد
«جان فدای ایران»؛ روایت دولت سیزدهم از مکتب مدیریتی شهید رئیسی
آغاز جام خلیج فارس با حضور 538 تنیسور در کشور
حمایت سرمربی سابق تاجیکستان از تیم ملی ایران
جزئیات قرنطینه دیجیتال ترامپ در سفر سه‌روزه به چین
اعمال محدودیت 4 روزه در جاده قدیم چالوس از 27 اردیبهشت
وزارت کشور: مرزهای جایگزین برای تأمین کالا فعال شدند
هشدار بغداد درباره حضور نظامی آمریکا در عراق
کسری بودجه گسترده در دانشگاه‌های انگلیس
گزارش تصویری | نشست خبری تشریح برنامه‌های دومین سالگرد شهدای پرواز اردیبهشت
ووشوی ایران راهی جام‌جهانی چین و مسابقات شانگهای شد
ادامه حمایت ستاره‌های فوتبال اروپا از فلسطین
جریمه بانک‌های متخلف در کنترل رشد نقدینگی
کشف پیکر کوهنورد مفقود در ارتفاعات الوند همدان
پای قهرمان سابق وزنه‌برداری جهان به پرونده قتل باز شد؛ ماجرای قتل چه بود؟
امتحانات خردادماه پایه‌های هفتم تا دهم در تهران مجازی برگزار می‌شود
اهتزاز پرچم فلسطین بر فراز برج ایفل +فیلم
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 26 اردیبهشت1405 + جدول
کابوس مصدومیت برای مدعیان قهرمانی جام جهانی
قیمت دلار و یورو امروز شنبه 26 اردیبهشت 1405 / دلار یک کانال بالا رفت
در صورت وقوع جنگ،اهدافی که قبلاً مصون ماندند، این‌بار در تیررس‌اند
رشد مخاطبان سینما؛ ثبت 245 هزار تماشاگر در یک هفته
روزهای تاریک لیورپول با شکست مقابل استون ویلا ادامه دارد
سقوط صنعت گردشگری امارات در سایه جنگ
نورنما | هجوم نظامیان صهیونیست به مدرسه ای در جنوب جنین
کتاب حافظه زنده تاریخ و تمدن بشری است
مترو و اتوبوس فقط تا فردا رایگان است