×
سیاسی
شناسه خبر : 141079
تاریخ انتشار : یکشنبه 1402/03/21 ساعت 22:14
ابعاد جنایت نفرت‌انگیز و هدایت‌شده در ایذه و ضرورت برخورد قاطع با مسببین

نورنیوز بررسی کرد؛

ابعاد جنایت نفرت‌انگیز و هدایت‌شده در ایذه و ضرورت برخورد قاطع با مسببین

طی دو هفته گذشته گروه‌های ضدانقلاب با برگزاری نشست‌های هماهنگی از طریق کلاب هاوس بر ضرورت موج‌سازی در داخل و خارج از کشور به بهانه سال‌روز تولد مرحوم کیان پیرفلک تاکید کرده بودند.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: امروز یکشنبه و به‌دنبال فراخوان غیرقانونی مادر مرحوم کیان پیرفلک که به بهانه سال‌روز تولد فرزندش برای تجمع بر مزار او در روستای پرچستان گوروئی اعلام شد، فردی که گفته می‌شود پسرعموی مادر کیان است در اقدامی وحشیانه سروان محمد قنبری یکی از افسران فراجا که برای تامین امنیت در محل برگزاری تجمع حضور داشت را با خودروی شخصی خود مورد حمله عامدانه قرار داد و به شهادت رساند.

این اقدام جنایت‌کارانه و مشکوک که بسترساز اصلی آن خانواده مرحوم کیان پیرفلک و به‌ویژه مادر او هستند، پس از آن انجام شد که طی دو هفته گذشته گروه‌های ضدانقلاب با برگزاری نشست‌های هماهنگی از طریق کلاب هاوس بر ضرورت موج‌سازی در داخل و خارج از کشور به بهانه سال‌روز تولد مرحوم کیان پیرفلک تاکید کرده بودند.

طی روزهای گذشته، انتشار مطالب تحریک‌کننده متعدد در صفحه اینستاگرام «ماه‌منیر مولایی‌راد» مادر کیان پیرفلک که با استقبال گسترده ضدانقلاب و رسانه‌های معاند روبرو شد، عملا موجب شکل‌گیری فضای منفی علیه نیروهای حافظ امنیت، ذیل گزاره دروغ دست داشتن آنها در کشته شدن کیان شد.

با وجود اقدام سریع دستگاه‌های اطلاعاتی و قضایی در شناسایی عاملان تیراندازی به خودروی خانواده پیرفلک که موجب کشته شدن فرزند خردسال این خانواده شد، مادر او از ابتدای وقوع این حادثه تلخ بدون ارائه هیچ‌گونه دلیل و مدرک مستند، صرفا بر ادعای خود و فضاسازی از طریق فضای مجازی تاکید داشته و بر تداوم این مسیر غلط اصرار دارد.

اغتشاشات پائیز گذشته که بسترساز بسیج همه‌جانبه معاندین و ضدانقلاب خارج‌نشین علیه امنیت کشور شد ضمن آنکه هزینه‌های مادی و معنوی قابل توجهی را در حوزه‌های مختلف برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به همراه داشت، امیدواری گروه‌های ورشکسته سیاسی در خارج و دنباله‌های داخلی آنان برای ضربه به امنیت و آرامش کشور را به صورت بی‌سابقه‌ای افزایش داد.

انتشار گسترده و سریع خبر کشته شدن عامل زیر گرفتن مامور مظلوم فراجا در رسانه‌های معاند بدون اشاره به جنایت نفرت‌انگیز او در رسانه‌های معاند و موج‌سازی برای بر هم زدن آرامش منطقه نشان می‌دهد که متاسفانه مماشات و رأفت نظام اسلامی در برابر افرادی که به هر بهانه به‌دنبال لطمه زدن به امنیت و آرامش کشور هستند، موجب تجری آنان تا حد به شهادت رساندن ماموران حافظ امنیت شده است.

به طور قطع عموم جامعه که مهمترین نیاز و اولویت‌شان حراست قاطعانه حاکمیت از امنیت و آرامش کشور است انتظار دارند تا نهادهای مسئول به‌ویژه قوه قضاییه با اقداماتی از این دست قاطعانه و بدون اغماض برخورد کنند و اجازه ندهند که گروهی ناآگاه و یا فریب خورده، اصلی‌ترین پایه‌های ایجاد نظم و امنیت پایدار در کشور را با اعمال و رفتار ساختارشکنانه خود با آسیب و صدمه روبرو کنند.


نورنیوز
اخبار مرتبط
خردادماه/ بازخوانی رخداد ایذه؛ پشت پرده قهرمان‌سازی از یک جنایت‌کار+فیلم
دوشنبه 1402/12/28 ساعت 08:32
نورنیوز بررسی کرد؛
خردادماه/ بازخوانی رخداد ایذه؛ پشت پرده قهرمان‌سازی از یک جنایت‌کار+فیلم
تلاش ضدانقلاب و رسانه‌های معاند برای قهرمان‌سازی از فردی جنایت‌کار که پس از زیر گرفتن تعمدی شهید قنبری با تیراندازی ماموران حاضر در صحنه مجروح و سپس در بیمارستان فوت کرد، بخشی از سناریویی است که هدف آن ایجاد بستر برای تکرار وقایع تلخ و خسارت‌باری چون پائیز گذشته است.
جهاد تبلیغ و تبیین؛ شاه‌کلید مواجهه فعال با جنگ شناختی
شنبه 1402/04/24 ساعت 21:32
نورنیوز بررسی کرد؛
جهاد تبلیغ و تبیین؛ شاه‌کلید مواجهه فعال با جنگ شناختی
امروز عرصه تبلیغ و جهاد تبیین، سنگر جدید جنگ با دشمنی است که در طی بیش از چهار دهه جنگ تحمیلی، ترور، خراب‌کاری، تحریم و تهدید نتوانسته به اهداف خود دست یابد و امروز جنگ ادراکی را در ابعادی گسترده به کشور تحمیل نموده است.
هوشیاری مردمی در برابر تقلای ضدانقلاب برای بازتولید اغتشاشات
دوشنبه 1402/03/29 ساعت 11:25
نورنیوز بررسی کرد؛
هوشیاری مردمی در برابر تقلای ضدانقلاب برای بازتولید اغتشاشات
با وجود به‌کارگیری انواع و اقسام ترفندهای نوین عملیات روانی و جنگ شناختی، مردم متوجه این موضوع شده‌اند که تلاش دشمن برای ایجاد فضای اغتشاش در کشور همواره زمانی شدت گرفته است که کشور در مسیر بهبود شرایط اقتصادی قرار داشته است.
ابعاد جنایت نفرت‌انگیز و هدایت‌شده در ایذه و ضرورت برخورد قاطع با مسببین
سه‌شنبه 1402/03/23 ساعت 14:18
نور ویدئو؛
ابعاد جنایت نفرت‌انگیز و هدایت‌شده در ایذه و ضرورت برخورد قاطع با مسببین
طی دو هفته گذشته گروه‌های ضدانقلاب با برگزاری نشست‌های هماهنگی از طریق کلاب هاوس بر ضرورت موج‌سازی در داخل و خارج از کشور به بهانه سال‌روز تولد مرحوم کیان پیرفلک تاکید کرده بودند.
جزئیات شهادت مأمور فراجا در ایذه
یکشنبه 1402/03/21 ساعت 20:42
جزئیات شهادت مأمور فراجا در ایذه
جانشین فرمانده انتظامی استان خوزستان با تایید شهادت یکی از کارکنان جان بر کف فراجا در شهر ستان ایذه گفت: فردی با خودروی سواری تیبا یکی از کارکنان فراجا بنام محمد قنبری را زیر گرفت. این حادثه منجر به شهادت این مامور فراجا شد.
نظرات

آخرین اخبار
بازنشستگان حکم حقوقی خود را چگونه دریافت کنند؟
نتانیاهو به توقف تبادل آتش با ایران اعتراف کرد
بقایی: نیرویی که برای تسلط بر دیگران آفریده بودند، دیگر از فرمانشان خارج شده است
آتش‌سوزی در نفتکش نزدیک سواحل عمان
نوراینفو | چگونه از روان کودک مراقبت کنیم؟
آسمان کشور به شرایط عادی بازگشت
رحمان بی رحم با کامبکی دیدنی در فینال
اعلام نحوه قیمت‌گذاری بر لوازم خانگی
آمریکا بیش از 100 مقام نیکاراگوئه را تحریم کرد
رئیس سابق اطلاعات اسرائیل: رهبر ایران پیام قدرت و اعتماد به نفس به مردمش داد
لبنان: اسرائیل 3491 بار آتش‌بس را نقض کرد
انصارالله: اجازه قلدری نتانیاهو در منطقه را نمی‌دهیم
صالحی: کنار هم بودن ایران و لبنان فقط همدردی نیست، یک ضرورت دفاعی است
پزشکیان پیروزی حزب پاشینیان در انتخابات ارمنستان را تبریک گفت
ادامه حملات پهپادی حزب‌الله؛ خودروهای لجستیکی ارتش اسرائیل یکی‌یکی شکار می‌شوند
قالیباف: پاسخ ایران به نقض آتش‌بس، قاطع و میدانی است
اسلامی: ایران در تولید رادیودارو در جمع کشورهای پیشرو جهان قرار دارد
لاوروف: روسیه آماده مذاکره صادقانه با اوکراین است
شهباز شریف: غرب آسیا در آستانه خطر؛ فقط دیپلماسی راه نجات است
هشدار صریح به تل‌آویو و واشنگتن؛ اگر خطا کنید، جهنم در انتظار شماست
حماس: پاسخ ایران و یمن به جنایات اسرائیل در لبنان ارزشمند است
محسن رضایی: آتش‌بس باید در کل لبنان اجرا شود
تأکید قوه قضاییه بر حل اختلاف آرای پرونده رامک‌خودرو
هند: تنش‌های منطقه‌ای فشار منفی بر اقتصاد جهانی و انرژی دارد
عربستان حمله به پایگاه «شاهزاده سلطان» را تکذیب کرد
تغییر مهم در پیش‌نویس قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام
وزیر خارجه ترکیه: آنکارا برای توافق تهران–واشنگتن تلاش می‌کند
پیش ‌بینی قیمت دلار سه‌ شنبه 19 خرداد 1405 / دلار به کریدور 180 هزار تومانی می‌رسد؟
ریزش قیمت طلا در بازار تهران
پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه 19 خرداد 1405 / فرمان بازار طلا در دست اونس جهانی
سه سناریو برای تحلیل تجاوزات اخیر اسراییل در منطقه
تل آویو مدعی شد: اسرائیل حملاتش به ایران را به خواست ترامپ متوقف کرد
مسکو کنار تهران در آژانس اتمی؛ هشدار درباره «وارونه‌سازی واقعیت»
15 نفر در پی حملات اخیر رژیم صهیونیستی مجروح شدند/ تا کنون هیچ شهیدی گزارش نشده است
پیام صریح نیکزاد به دشمنان؛ جبهه مقاومت را از ایران جدا نمی‌دانیم
ماجرای عجیب در جاده قم–کاشان؛ کودک 9 ساله پشت فرمان کامیون خاور
نواف سلام: اسرائیل در طول آتش‌بس 3500 بار لبنان را بمباران کرده است
لغو تمامی پروازهای کشور تا اطلاع ثانوی
لغو بیش از 5 هزار بلیت قطار در جنگ رمضان
بارش موشک های حزب الله بر شمال فلسطین اشغالی
قفل ترافیکی در جاده‌های شمال؛ چالوس و هراز زیر بار سنگین خودروها
آماده باش آتش‌نشانی تهران؛ سامانه 125 شبانه‌روزی فعال است
اعتراف گروسی درباره وضعیت مواد هسته‌ای ایران
بازگشایی حریم هوایی عراق به روی همه پروازها
هشدار رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت: مدارک پیش‌دبستانی‌های غیرمجاز تایید نمی‌شود
امیر حاتمی: دشمن به آتش‌بس و توافق پایبند نیست
قیمت گوشت قرمز امروز 18 خرداد 1405+ جدول
آغاز دوره نقاهت قلی‌زاده در تهران پس از عمل جراحی زانو
پزشکیان: اولویت ما امنیت ملی و آرامش مردم است
سقوط 67 هزار واحدی بورس؛ شاخص کل عقب نشست