×
سیاسی
شناسه خبر : 141064
تاریخ انتشار : یکشنبه 1402/03/21 ساعت 17:13
«لاپید» خواهان اخراج بن‌گویر از کابینه رژیم صهیونیستی شد

«لاپید» خواهان اخراج بن‌گویر از کابینه رژیم صهیونیستی شد

بعد از درخواست «بنی گانتس» رهبر حزب «اتحاد» رژیم صهیونیستی و «منصور عباس» رئیس فهرست یکپارچه عربی برای برکناری وزیر امنیت‌داخلی این رژیم، نخست‌وزیر سابق رژیم اسراییل و رهبر ائتلاف مخالفان در کنست (پارلمان این رژیم) نیز خواهان عزل «ایتامار بن گویر» شد.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: «یائیر لاپید» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی طی پیامی در شبکه‌های اجتماعی تأکید کرد که «ایتامار بن گویر» بدترین وزیر در تاریخ پلیس این رژیم است.

رهبر ائتلاف مخالفان در کنست رژیم صهیونیستی در این پیام ویدئویی، افزایش خشونت و هرج و مرج در سرزمین‌های اشغالی به ویژه کاهش امنیت در مناطق عرب‌نشین را نتیجه سیاست‌های غلط بن گویر اعلام کرد.

حضور بن گویر به عنوان رهبر حزب «عوتسما یهودیت» یک حزب تندرو رژیم صهیونیستی از ابتدا با مخالفت چپ‌ها و حتی متحدان آمریکایی و اروپایی این رژیم مواجه شد.

بسیاری از مقامات و کارشناسان صهیونیست، حضور عناصر تندرویی مثل بن گویر و همچنین دیگر عناصر وابسته به احزاب حریدی و صهیونیست دینی در کابینه رژیم صهیونیستی را عامل فروپاشی سریع‌تر این رژیم و گسترش انتفاضه مردم فلسطین و انزوای بین المللی صهیونیست‌ها اعلام کرده اند.

رژیم صهیونیستی در چهار سال گذشته نتوانسته یک کابینه پایدار تشکیل دهد و کابینه‌های ائتلافی همواره در معرض فروپاشی بوده اند. کابینه نتانیاهو نیز که از طریق ائتلاف با صهیونیست‌های تندروی دینی تشکیل شده در معرض فروپاشی قرار گرفته و در صورت کناره گیری یا عزل بن گویر، امکان فروپاشی آن وجود دارد.

بتازگی برخی مقامات رسمی از «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی خواستند که بن گویر را به دلیل گسترش جنایت در مناطق عربی سرزمین‌های اشغالی ۱۹۴۸ برکنار کند.

روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» در گزارشی با اشاره به قتل ۵ فلسطینی در منطقه «یافه الناصره» و به کارگیری سیاست بی توجهی و تبعیض میان صهیونیست‌ها و عرب‌ها در سرزمین‌های اشغالی از سوی کابینه صهیونیستی اذعان کرد که افزایش جنایت در مناطق عربی سرزمین‌های اشغالی به دلیل سیاست اهمال و ارزش قائل نبودن به زندگی بشر است.

در این گزارش از سیاست‌های کابینه افراطی و راستگرای نتانیاهو و انتخاب بن گویر به عنوان وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی انتقاد شدیدی شده است.

در این گزارش آمده است: از ابتدای سال جدید میلادی تاکنون، ۶۹ شهروند عرب در سرزمین‌های اشغالی ۱۹۴۸ کشته شدند، این درحالی است که در سال گذشته در همین مدت زمانی، ۳۴ نفر کشته شدند و این آمار‌ها نشان دهنده عجز و ناتوانی کابینه نتانیاهو است.

در ادامه این گزارش تأکید شده که بن گویر شایسته این منصب نیست و نتانیاهو می‌تواند وعده‌های زیادی بدهد، اما مهم‌ترین و اولین گامی که باید اتخاذ کند، برکناری بن گویر و انتخاب شخصی دیگر به جای او است.

در این راستا، «بنی گانتس» رهبر حزب «اتحاد» رژیم صهیونیستی تأکید کرد که بن گویر باید برکنار و فرد دیگری جایگزین او شود؛ فردی که توانایی مقابله با جنایت در سرزمین‌های اشغالی ۱۹۴۸ را داشته باشد.

از سوی دیگر، «منصور عباس» رئیس فهرست یکپارچه عربی در کنست گفت که بن گویر باید برکنار و شخص دیگری جایگزین او شود.

او تأکید کرد: نتانیاهو به خوبی می‌داند که انتخاب بن گویر اشتباه بود.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
نشست ایران و آمریکا با حضور میانجی‌ها در بورگن‌اشتوک/توقف مذاکره با تهدید ترامپ+ شروط جدید
اولین شب مراسم عزاداری ماه محرم در جوار محل عروج قائد شهید
نتانیاهو: اشغال جنوب لبنان تا اطلاع ثانوی ادامه دارد
طوفان در آتلانتا؛ اسپانیا دروازه عربستان را 4 بار باز کرد
مذاکرات پرسپولیس با اسکوچیچ در ترکیه پایان یافت
استقلال به شایعات نقل‌وانتقالات واکنش نشان داد
ایران- بلژیک؛ یوزها در میدان نابرابر جام جهانی به دنبال شگفتی برابر بلژیک پرستاره+ترکیب
شرکت جدید برای بیمه‌گری در تنگه هرمز تشکیل شد
رئیس‌جمهور: وحدت ملی بزرگ‌ترین دستاورد کشور در شرایط کنونی است
زمان پیش‌ثبت‌نام حج تمتع 1406 اعلام شد
حزب‌الله: امیدی به مذاکرات مستقیم لبنان و اسرائیل در واشنگتن نیست
آخرین وضعیت جسمی شاپور رحیمی
چین جنگنده‌هایش را به نزدیکی تایوان اعزام کرد
اعلام نتایج قرعه‌کشی طرح فروش عادی ایران‌خودرو +آدرس
سقوط هواپیمای کوچک نزدیک واشنگتن؛ 3 اسرائیلی جان باختند
دادستان کل کشور: بیش از 200 پرونده ویژه علیه عاملان جنگ با ایران تشکیل شد
نزدیکی ابوظبی به تل‌آویو؛ زنگ خطر انزوای بیشتر امارات در جهان عرب شد
عضو هیئت عالی بانک مرکزی: نظام بانکی به جراحی جدی نیاز دارد
دستگیری 14 متهم پرونده «شکار مزدور» در چالوس؛ وثیقه سنگین صادر شد
نورویدیو | عشقِ حسین ، ادعا نمی خواهد نشانه می خواهد
درخواست وزیر خارجه انگلیس برای استعفای نخست‌وزیر
قالیباف خطاب به آمریکا: مراقب اظهارنظرهایتان باشید
افسر پیشین کلمبیا: عاملان قتل‌های جمعی توسط آمریکا آموزش دیدند
وقوع حادثه دریایی در آب‌های جنوب‌شرق الشحر یمن
دبیرکل حزب‌الله: پروژه حذف ایران و مقاومت شکست خورد
بلومبرگ: تورم ناشی از تحولات تنگه هرمز دامنگیر اقتصاد آمریکا شد
ستاره تراکتور در فهرست خرید پرسپولیس
دستیار فصل قهرمانی مجیدی در فهرست گزینه‌های کادر فنی استقلال
فرصت دوباره برای شرکت در جشنواره شهید آوینی فراهم شد
تکلیف امتحانات تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد مشخص شد
ستاد حقوق بشر ایران خواستار رسیدگی شورای امنیت به نقض آتش‌بس اسرائیل شد
وزیر صمت از بسته حمایتی برای صنایع خبر داد
از بمب تا دیپلماسی؛ چرا ترامپ در کنار میز مذاکره چنگ و دندان نشان می دهد؟
حماس: 91 اسیر فلسطینی در زندان‌های اسرائیل جان باختند
پایان انزوای جنوب شرق؛ پل حمیری نجات‌بخش روستاهای سیل‌زده شد
هشدار جدی درباره آینده زعفران ایران؛ از بحران تکنولوژی تا تهدید «مدل اسپانیایی»
عقل سرخ
مس رفسنجان در آستانه یک نبرد حساس
هدف‌گذاری رسمی یزدانی برای المپیک 2028 لس‌آنجلس
اختلال در پروازهای فرودگاه زوریخ در پی مذاکرات ایران و آمریکا
نورنما | انتشار تصاویر برخی از شهدای هوافضا سپاه برای اولین بار
برگزاری تورنمنت سه‌جانبه برای تعیین نماینده آسیا قطعی شد
همه‌چیز آرام به نظر می‌رسد؛ اما این نقشه چیز دیگری می‌گوید
وقت سلطنت بی بی به پایان رسیده است
روز ملی دامپزشکی با تقدیر از چهره‌های برتر گرامی داشته می‌شود
انتقال حسینی به پروجا زیر ذره‌بین حقوقی
ترامپ باز تهدید کرد: اگر هرمز بسته شود، مذاکره‌کنندگان ایران به خانه برنمی‌گردند!
فرودگاه کیش در مسیر بازگشت به فعالیت؛ صدور مجوز اولیه اعلام شد
پزشکیان: توسعه صنایع آب‌بر در مناطق کم‌آب کشور ممنوع!
کمبود معلم با جذب نیرو و بازنشستگان جبران می‌شود