×
سیاسی
شناسه خبر : 141064
تاریخ انتشار : یکشنبه 1402/03/21 ساعت 17:13
«لاپید» خواهان اخراج بن‌گویر از کابینه رژیم صهیونیستی شد

«لاپید» خواهان اخراج بن‌گویر از کابینه رژیم صهیونیستی شد

بعد از درخواست «بنی گانتس» رهبر حزب «اتحاد» رژیم صهیونیستی و «منصور عباس» رئیس فهرست یکپارچه عربی برای برکناری وزیر امنیت‌داخلی این رژیم، نخست‌وزیر سابق رژیم اسراییل و رهبر ائتلاف مخالفان در کنست (پارلمان این رژیم) نیز خواهان عزل «ایتامار بن گویر» شد.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: «یائیر لاپید» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی طی پیامی در شبکه‌های اجتماعی تأکید کرد که «ایتامار بن گویر» بدترین وزیر در تاریخ پلیس این رژیم است.

رهبر ائتلاف مخالفان در کنست رژیم صهیونیستی در این پیام ویدئویی، افزایش خشونت و هرج و مرج در سرزمین‌های اشغالی به ویژه کاهش امنیت در مناطق عرب‌نشین را نتیجه سیاست‌های غلط بن گویر اعلام کرد.

حضور بن گویر به عنوان رهبر حزب «عوتسما یهودیت» یک حزب تندرو رژیم صهیونیستی از ابتدا با مخالفت چپ‌ها و حتی متحدان آمریکایی و اروپایی این رژیم مواجه شد.

بسیاری از مقامات و کارشناسان صهیونیست، حضور عناصر تندرویی مثل بن گویر و همچنین دیگر عناصر وابسته به احزاب حریدی و صهیونیست دینی در کابینه رژیم صهیونیستی را عامل فروپاشی سریع‌تر این رژیم و گسترش انتفاضه مردم فلسطین و انزوای بین المللی صهیونیست‌ها اعلام کرده اند.

رژیم صهیونیستی در چهار سال گذشته نتوانسته یک کابینه پایدار تشکیل دهد و کابینه‌های ائتلافی همواره در معرض فروپاشی بوده اند. کابینه نتانیاهو نیز که از طریق ائتلاف با صهیونیست‌های تندروی دینی تشکیل شده در معرض فروپاشی قرار گرفته و در صورت کناره گیری یا عزل بن گویر، امکان فروپاشی آن وجود دارد.

بتازگی برخی مقامات رسمی از «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی خواستند که بن گویر را به دلیل گسترش جنایت در مناطق عربی سرزمین‌های اشغالی ۱۹۴۸ برکنار کند.

روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» در گزارشی با اشاره به قتل ۵ فلسطینی در منطقه «یافه الناصره» و به کارگیری سیاست بی توجهی و تبعیض میان صهیونیست‌ها و عرب‌ها در سرزمین‌های اشغالی از سوی کابینه صهیونیستی اذعان کرد که افزایش جنایت در مناطق عربی سرزمین‌های اشغالی به دلیل سیاست اهمال و ارزش قائل نبودن به زندگی بشر است.

در این گزارش از سیاست‌های کابینه افراطی و راستگرای نتانیاهو و انتخاب بن گویر به عنوان وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی انتقاد شدیدی شده است.

در این گزارش آمده است: از ابتدای سال جدید میلادی تاکنون، ۶۹ شهروند عرب در سرزمین‌های اشغالی ۱۹۴۸ کشته شدند، این درحالی است که در سال گذشته در همین مدت زمانی، ۳۴ نفر کشته شدند و این آمار‌ها نشان دهنده عجز و ناتوانی کابینه نتانیاهو است.

در ادامه این گزارش تأکید شده که بن گویر شایسته این منصب نیست و نتانیاهو می‌تواند وعده‌های زیادی بدهد، اما مهم‌ترین و اولین گامی که باید اتخاذ کند، برکناری بن گویر و انتخاب شخصی دیگر به جای او است.

در این راستا، «بنی گانتس» رهبر حزب «اتحاد» رژیم صهیونیستی تأکید کرد که بن گویر باید برکنار و فرد دیگری جایگزین او شود؛ فردی که توانایی مقابله با جنایت در سرزمین‌های اشغالی ۱۹۴۸ را داشته باشد.

از سوی دیگر، «منصور عباس» رئیس فهرست یکپارچه عربی در کنست گفت که بن گویر باید برکنار و شخص دیگری جایگزین او شود.

او تأکید کرد: نتانیاهو به خوبی می‌داند که انتخاب بن گویر اشتباه بود.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
دنیامالی: پاداش قهرمانان بازنگری می‌شود
کاخ سفید: بی‌بی‌سی ماشین تبلیغاتی است!
غزه تحویل گرفتن 15 پیکر شهید از رژیم صهیونیستی را تأیید کرد
کاهش 50 درصدی سقط جنین در کشور
امشب هر دو مسیر تونل رسالت مسدود است
پیروزی و صعود فوتسال ایران مقابل تاجیکستان + گل ها
خیبر - تراکتور / جدال برای صدر جدول لیگ برتر
محکومیت شرکت «بادران گستران» به دو سال ممنوعیت از فعالیت در حوزه رمزارز
آغاز تولید فصل سوم «کارآگاه علوی» با حضور وحید رهبانی
افزایش فشار ترامپ بر مخالفان سیاسی
دوگانگی غرب؛ از تطهیر جولانی تا تحریم غزه
دیدار تراکتور و پرسپولیس با تماشاگر برگزار می‌شود
مذاکرات کابل-اسلام‌آباد در نشست «استانبول» بی‌نتیجه ماند
300 پرونده قتل در 6 ماه اول سال منجر به سازش شد
احضار مدیرعامل و سرپرست رسانه‌ای استقلال به کمیته اخلاق
علوی: شایعه برگزاری شهرآورد بدون تماشاگر صحت ندارد
شش کشته در آتش‌سوزی کارخانه لوازم آرایشی در ترکیه+ فیلم
افشای دخمه‌های مرگ
رشد قیمت املاک نداریم
هشدار جدی درباره بحران آب در تهران؛ محدودیت‌ها آغاز شد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 17 آبان 1404 + جدول
هیچ تصمیمی برای حذف ارز ترجیحی کالاهای اساسی و دارو اتخاذ نشده است
جنگ 12 روزه آزمایشگاه واقعی برای تست گزاره‌های معیوب علیه ایران بود
آمار تکان‌دهنده سازمان ملل از حملات ژیم صهیونیستی به کرانه باختری
نخستین قطار باری روسیه به بندر خشک آپرین رسید + فیلم
عارف: دولت حق ندارد خلاف منویات مردم کاری کند
زندی در صدر رنکینگ جهانی تکواندو
واردات خودرو امسال به 50 هزار دستگاه هم نمی‌رسد
نبیه بری: عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی مطرح نیست
حذف 4 صفر از پول ملی کلید خورد/رفع فیلتر تلگرام منوط به جزئیات توافق است
رشد بورس در نخستین روز هفته
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 17 آبان 1404
استراتژی بقا در عصر هوش مصنوعی
جزئیات تغییر در پرداخت کالابرگ الکترونیک
آزادی 14 زندانی جرائم غیر عمد در ایام فاطمیه با کمک خیران
4 شهر خوزستان در وضعیت بنفش
آخرین جزئیات از آزمون استخدامی قوه قضاییه
قاتل فراری کرمانشاه در تهران دستگیر شد
واکنش مشاور وزیر آموزش و پرورش به «کاهش سن ورود به مدرسه»
13 میلیون ایرانی در حوزه استخراج غیرمجاز رمز ارز فعال هستند
گالیاردی جانشین احتمالی قلعه نویی پس از 2026
کاشف ساختار مارپیچ دوگانه دی‌ان‌ای در گذشت
آغاز سکوت انتخاباتی در عراق
رودخانه تجارت، میان دو دل شرقی
دبیرکل ناتو: جنگ هسته‌ای هیچ برنده‌ای ندارد
قیمت خودروهای داخلی و مونتاژی امروز شنبه17 آبان 1404 + جدول
جزئیات تازه از پرونده قتل در اداره مخابرات فرودگاه امام(ره)
تجاوز دوباره رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
کارگردان سریال های تلویزیونی درگذشت + آثار
راز مرگ دو ایرانی در آتش‌سوزی ریچموندهیل فاش شد؛ دستگیری دو مظنون اهل تورنتو
X
آگهی تبلیغاتی