×
سیاسی
شناسه خبر : 140791
تاریخ انتشار : دوشنبه 1402/03/15 ساعت 17:06
پیام آشکار ژرمن‌ها برای زلنسکی؛ ورود به ناتو ممنوع!

نورنیوز بررسی کرد؛

پیام آشکار ژرمن‌ها برای زلنسکی؛ ورود به ناتو ممنوع!

اخیرا مسئولیت «نه» گفتن به عضویت اوکراین در ناتو بر عهده ژرمن‌ها گذاشته شده، چنانچه «آنالنا بربوک» وزیر خارجه آلمان در اجلاس وزیران خارجه کشورهای عضو ناتو اعلام کرد که موضوع پیوستن اوکراین به این پیمان در حین جنگ مطرح نیست.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: اوکراینی‌ها این روزها بیش از هر زمان دیگری خود را پشت درهای بسته ناتو حس می‌کنند و هر بار در بزنگاه‌های مهم، یکی از مقامات اروپایی سخن از عدم آمادگی اعضاء ناتو برای پذیرش اوکراین سخن می‌گوید.

جالب اینکه حتی اصرار مقامات آمریکایی و انگلیسی در این خصوص نیز فایده‌ای به حال «ولودیمیر زلنسکی» و همراهانش نداشته است!

اخیرا نیز مسئولیت «نه» گفتن به عضویت اوکراین در ناتو بر عهده ژرمن‌ها گذاشته شده، چنانچه «آنالنا بربوک» وزیر خارجه آلمان در اجلاس وزیران خارجه کشورهای عضو ناتو اعلام کرد که موضوع پیوستن اوکراین به این پیمان در حین جنگ مطرح نیست.

در پی بحث‌های فعلی درباره درخواست اوکراین برای پیوستن سریع این کشور به پیمان ناتو، وزیر خارجه آلمان به محدودیت‌های فعلی در این زمینه به طور واضح اشاره کرد و در نشست وزیران خارجه ناتو که از روز چهارشنبه (۳۱ مه) در اسلو در جریان است، گفت: «ما سیاست درهای باز را دنبال می‌کنیم اما در عین حال واضح است که نمی‌توانیم در مورد عضویت جدید در میانه جنگ صحبت کنیم!»

به نظر می‌رسد؛ سیاست درهای باز ناتو بیشتر در خصوص کشورهایی مانند فنلاند و سوئد صادق است تا اوکراین، کشوری که اکنون به واسطه توهمات حاکمانش در اثر سراب ایجاد شده توسط آتلانتیکی‌ها برای عضویت در ناتو، به کانونی از آتش تبدیل شده است.

زلنسکی با این استدلال که در حال حاضر کمتر کسی به اندازه سربازان اوکراینی برای حفظ امنیت اروپا-آتلانتیک فعال است، از اعضاء ناتو خواسته بود تا سران کشورهای عضو در اجلاس بعدی خود در ژوئیه، راه ورود اوکراین به این ائتلاف نظامی را باز کنند، اما این استدلال به ویژه از سوی کشورهایی چون فرانسه و آلمان مورد توجه قرار نگرفت!

صورت مسئله مشخص است؛ عضویت اوکراین در ناتو برای اعضاء این پیمان دردسرساز است زیرا حتی در صورت انعقاد یک پیمان صلح موقت، باز هم احتمال درگیری میان این کشور و روسیه در آینده وجود دارد.

کشورهای عضو ناتو مانند ایالات متحده آمریکا و آلمان پشت درهای بسته به صراحت اعلام کرده‌اند که فعلا نمی‌خواهند تعهدی فراتر از اعلامیه این ائتلاف در سال ۲۰۰۸ داشته باشند.

در آن زمان سران وقت ناتو در مورد عضویت اوکراین و گرجستان در این پیمان به توافق رسیده بودند، بدون آنکه زمان مشخصی را برای تحقق آن قید کنند.

چندی پیش هم «ینس استولتنبرگ» دبیرکل ناتو، در نخستین سفر خود پس از وقوع جنگ اوکراین به کی‌یف، دوباره وعده‌های پوچ گذشته در زمینه عضویت اوکراین در ناتو را خطاب به زلنسکی تکرار کرد.

رهبران ناتو از سال ۲۰۰۴ میلادی (زمان وقوع انقلاب نارنجی) وعده داده بودند که اوکراین روزی به ائتلاف ناتو ملحق خواهد شد و استولتنبرگ بارها این وعده را در ۱۴ ماه گذشته تکرار کرده، حال آنکه این گروه هیچ جدول زمانی برای عضویت اوکراین تعیین نکرده است!

چندی پیش مقام‌های ارشد فرانسوی به صراحت اعلام کردند؛ در بهترین حالت ممکن اوکراین در آینده می‌تواند حکم یکی از شرکای ناتو را ایفا کند، اما عضویت در پیمان آتلانتیک شمالی موضوعی نیست که بتوان آن را درباره اوکراین محقق کرد!

مهم‌تر اینکه؛ حتی در صورت پایان جنگ اوکراین، مخالفت برخی کشورها مانند مجارستان، ترکیه و اسپانیا درباره عضویت این کشور جنگ زده در ناتو به قوت خود باقی است، موضوعی که زلنسکی به دلیل اولویت داشتن منافع شخصی‌اش بر منافع مردم اوکراین ترجیح می‌دهد آن را نادیده بگیرد!


نورنیوز
اخبار مرتبط
ابعاد جدیدتر وعده‌های توخالی غرب به اوکراینی‌ها
چهارشنبه 1402/03/24 ساعت 17:35
نورنیوز بررسی کرد؛
ابعاد جدیدتر وعده‌های توخالی غرب به اوکراینی‌ها
اکنون در حساس‌ترین شرایط نبرد و در حالی که زلنسکی و ارتش اوکراین بیش از پیش در دامی که ناتو برای آنها پهن کرده گرفتار شده‌اند، استولتنبرگ برای عضویت کی‌یف در ناتو شرطی ناممکن گذاشته است؛ پیروزی در نبرد با روسیه!
زلنسکی سرانجام آغاز ضدحملات اوکراین به روسیه را رسماً تأیید کرد
یکشنبه 1402/03/21 ساعت 11:36
زلنسکی سرانجام آغاز ضدحملات اوکراین به روسیه را رسماً تأیید کرد
رئیس جمهور اوکراین سرانجام به طور رسمی تأیید کرد که ضدحملات این کشور علیه روسیه که غرب مدت‌ها انتظارش را می‌کشید، شروع شده است.
پیام آشکار ژرمن‌ها برای زلنسکی؛ ورود به ناتو ممنوع!
شنبه 1402/03/20 ساعت 17:08
پیام آشکار ژرمن‌ها برای زلنسکی؛ ورود به ناتو ممنوع!
اخیرا مسئولیت «نه» گفتن به عضویت اوکراین در ناتو بر عهده ژرمن‌ها گذاشته شده، چنانچه «آنالنا بربوک» وزیر خارجه آلمان در اجلاس وزیران خارجه کشورهای عضو ناتو اعلام کرد که موضوع پیوستن اوکراین به این پیمان در حین جنگ مطرح نیست.
آیا ارتش اوکراین در دام اطلاعات نادرست غربی‌ها می‌افتد؟!
دوشنبه 1402/03/15 ساعت 18:50
نورنیوز بررسی کرد؛
آیا ارتش اوکراین در دام اطلاعات نادرست غربی‌ها می‌افتد؟!
مقامات اوکراینی می‌گویند بر اساس مستندات غربی‌ها همه احتمالات در میدان نبرد از جمله پیش‌بینی واکنش روس‌ها نسبت به حمله آتی اوکراینی‌ها را در نظر گرفته‌اند، مستنداتی که اگر واقعا دارای اعتبار بود، نباید منجر به هدایت اوکراینی‌ها به نقطه کور و پیچیده کنونی می‌شد.
یک بام و دو هوای آمریکایی‌ها در اوکراین؛ از تشدید نبرد تا احیاء استارت!
شنبه 1402/03/13 ساعت 16:12
نورنیوز بررسی کرد؛
یک بام و دو هوای آمریکایی‌ها در اوکراین؛ از تشدید نبرد تا احیاء استارت!
مقامات آمریکایی که خود ناقض اصلی معاهدات تسلیحاتی و هسته‌ای در جهان هستند، مدعی‌اند درصورت پای‌بندی روسیه به معاهده کنترل تسلیحات هسته‌ای که تا فوریه ٢٠٢٦ اعتبار دارد، آمریکا نیز به این معاهده متعهد خواهد ماند.
سخنان گراهام، واکنش مدودف و تبدیل جنگ اوکراین به بحرانی کنترل‌ناپذیر!
سه‌شنبه 1402/03/09 ساعت 20:23
نورنیوز بررسی کرد؛
سخنان گراهام، واکنش مدودف و تبدیل جنگ اوکراین به بحرانی کنترل‌ناپذیر!
با افزایش انتقاد‌‌ات مسکو از سناتور لیندسی گراهام، کی‌یف ویدئوی کاملی از نشست او با زلنسکی منتشر کرد که در آن گراهام به سرمایه‌گذاری خاص مقامات آمریکایی در اوکراین برای مواجهه با روس‌ها و کشتن آنها اذعان کرده است.
رازهایی درباره اوکراین که از زبان شولتز بر مَلا شد!
سه‌شنبه 1402/03/09 ساعت 15:48
نورنیوز بررسی کرد؛
رازهایی درباره اوکراین که از زبان شولتز بر مَلا شد!
سخنان شولتز بیان‌گر اهداف و دیدگاه غرب در قبال اوکراین است به این معنا که این کشور را صرفا ابزاری علیه روسیه می‌دانند که نباید درخواستی مانند سودای عضویت در ناتو داشته باشد.
شوک اروپایی‌ها به زلنسکی و افزایش خطرِ بازی در زمین آمریکا
جمعه 1402/03/05 ساعت 16:02
نورنیوز بررسی کرد؛
شوک اروپایی‌ها به زلنسکی و افزایش خطرِ بازی در زمین آمریکا
اکنون «ولودیمیر زلنسکی» بیش از هر زمان دیگری نسبت به نگاه ابزاری آمریکا و اتحادیه اروپا نسبت به کشورش آگاه شده است اما این پشیمانی دیرهنگام شاید دیگر سودی برای او و مردم کشورش نداشته باشد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
فعالیت «سامانه موشکی اورشنیک» روسیه در بلاروس آغاز شد
تقویت همکاری بین عمان و هند با امضای پیمان شراکت اقتصادی جامع
معاون وزیر بهداشت: داروی آنفلوانزا بیش از میزان نیاز در کشور موجود است
تراکتور 1 (8) - پرسپولیس 1 (7) | صعود تراکتور در ماراتن پنالتی‌ها + فیلم خلاصه بازی
خبر معاون وزیر نفت از بازطراحی ساختار شرکت ملی پالایش و پخش
سردار رادان: دشمن در پی ایجاد اغتشاش از طریق فضای مجازی در کشور است
واکنش ایران به دلسوزی مزدورانه واشنگتن برای ایرانیان
مصر از طرح ترامپ برای برقراری صلح در سودان حمایت کرد
وزیر کار: قزوین پدر تجارت ایران است
باکو صادرات سوخت را به ارمنستان کلید زد
فرانسه میزبان کنفرانس بین‌المللی برای تقویت ارتش لبنان شد
هشدار مسکو به توکیو درباره رزمایش‌هایش با آمریکا
بانک‌مرکزی: 15 نفر 6 میلیارد دلار را ناپدید کردند
روسیه خواستار خویشتنداری برای جلوگیری از تحولات غیرقابل پیش‌بینی پیرامون ونزوئلا شد
سرمای گزنده به جان آوارگان غزه افتاده است
فحاشی در ورزشگاه‌ها کار دست تیم‌ها می‌دهد
فرصتی که نباید عادی یا تشریفاتی شود
هشدار بانک مرکزی به وزارت صمت درباره اختلال در واردات در مقابل صادرات
جنجال سیاسی در رژیم صهیونیستی؛ نتانیاهو رئیس «کمیته سرپوش بر شکست هفتم اکتبر»
ظهور دوباره داعش در جنوب ادلب/ ایست‌های بازرسی مسلحانه با شعارهای داعشی‌ها
درخواست آذر منصوری برای استرداد لایحه تأمین امنیت زنان از مجلس
قیمت طلا در بازار تهران افزایش یافت
آزمون تصادف شرط تولید و واردات خودرو شد/ 30 درصد کاهش تصادف با ارتقای ایمنی
مخالفت63 درصدی مردم آمریکا با اقدام نظامی ترامپ در ونزوئلا
عراقچی: همکاری نزدیک‌تر مسکو - تهران اقدام مؤثرتر در برابر تحریم‌ها را امکان‌پذیر می‌کند
حمایت روسیه از تلاش برای عادی‌سازی گفت‌وگو میان آمریکا و ونزوئلا
مصرف گاز در بخش خانگی به 72 درصد رسید؛ افزایش 100 میلیون مترمکعبی در چهار روز
درخواست کمک مادورو از ارتش کلمبیا
ستاره پرسپولیس از بلیط دیدار با تراکتور حذف شد
مرگ دردناک دو جوان در پی حادثه سقوط خودرو در سد دز
اقدام جنجالی کاخ سفید: ممنوعیت ورود هواداران ایران و سه کشور دیگر به آمریکا
معیشت در محاصره قیمت‌ها
تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد نصب شد
پاکستان: به نیروی بین‌المللی غزه نمی‌پیوندیم؛ مسائل کارائیب باید مسالمت‌آمیز حل شود
قالیباف: نحوه اجرای کالابرگ هفته آینده بررسی می‌شود
احزاب مخالف، نخست‌وزیر ژاپن را در مورد تایوان تحت فشار گذاشتند
دیدار مقامات واشنگتن و مسکو در خاک آمریکا در جهت پایان یافتن جنگ اوکراین
آماده‌باش بیش از 25 هزار نیروی عملیاتی هلال‌احمر برای زمستان
رژیم صهیونیستی جنوب و شرق لبنان را هدف حملات هوایی قرار داد
نبرد میلیاردی برای چند دقیقه توجه نوجوان
پنج سد تامین کننده آب شرب تهران 165 میلیون مترمکعب آب دارند
اعزام نیروهای آمریکا به اکوادور؛ ونزوئلا خواستار نشست شورای امنیت شد
بن‌بست واشنگتن در تشکیل نیروی «تثبیت‌کننده» غزه
رایزنی وزیران خارجه چین و ونزوئلا و محکومیت «تاکتیک‌های قلدرمآبانه»
معاون آموزشی وزارت بهداشت منصوب شد
خالد مشعل: حماس هرگز خلع سلاح نمی‌شود
خاک سرخ، نیلگون خلیج‌فارس؛ جلوه‌های هرمز در رسانه‌های جهان
بارش برف در محورهای کشور؛ ممنوعیت تردد بدون زنجیر چرخ در جاده‌های کوهستانی
برف شدید عامل لغو بازی دوستانه آلومینیوم و تیم امید شد
دستیار ترامپ: نبوغ و زحمت آمریکایی‌ها صنعت نفت ونزوئلا را ایجاد کرد
X
آگهی تبلیغاتی