×
سیاسی
شناسه خبر : 140717
تاریخ انتشار : جمعه 1402/03/12 ساعت 22:28
میهمانان مراسم بزرگداشت امام، سفیران جهاد تبیین در جهان

دبیر ستاد خارجی مراسم بزرگداشت حضرت امام مطرح کرد:

میهمانان مراسم بزرگداشت امام، سفیران جهاد تبیین در جهان

دبیر ستاد خارجی مراسم بزرگداشت حضرت امام میهمانان خارجی را سفیران جهاد تبیین در کشورهای جهان توصیف کرد که با برنامه ریزی ستاد بین الملل موسسه روایت صحیح و صادقانه از امام را به جهان ارائه می کنند.

نورنیوز - گروه سیاسی: دبیر ستاد خارجی مراسم بزرگداشت امام خمینی(س) گفت: میهمانان این مراسم سفیران فرهنگی جمهوری اسلامی ایران می شوند تا بتوانند اندیشه های حضرت امام را در قالب جهاد تبیین به گوش جهانیان برسانند و با توجه به جنگ روایت ها، بتوانند آن روایت صادقانه و صحیح از گفتمان امام را ارائه نمایند تا اندیشه های آینده نگرانی ایشان، در اندیشه و عمل به درستی و ساختاریافته به جهان عرضه شود. 

محمدرضا عبداللهی فرد در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی ستاد مرکزی‌ بزرگداشت امام‌ خمینی(س) اظهار کرد: بزرگداشت امام خمینی یک رویداد بین المللی است که هر سال در نیمه خرداد و مصادف با سالگرد رحلت ایشان برگزار می شود و از آنجا که امام خمینی شخصیتی فراملی است و علاقه مندان بسیاری در سراسر جهان دارد، هر ساله شخصیت ها و چهره های فرهیخته در عرصه بین الملل تمایل دارند که در این مراسم شرکت کنند. 

وی افزود: ستاد خارجی مراسم بزرگداشت امام خمینی امسال همچون سنوات گذشته وظیفه خود می داند از میان جمع گسترده علاقه مندان به امام که می خواهند در مراسم بزرگداشت شرکت کنند، با توجه به محدودیت امکانات، زمینه های لازم جهت میزبانی شایسته و بایسته که در شأن میهمانان باشد، را تدبیر و تدارک بیند و امسال هم صدها نفر از چهره های مذهبی، دانشگاهی و رسانه ای از سراسر جهان در مراسم بزرگداشت امام خمینی شرکت کرده اند. البته این مهم با همکاری و مشارکت نهادها و سازمان های متولی در این زمینه مانند وزارت خارجه، سازمان فرهنگ و ارتباطات، وزارت کشور و ... محقق شده است.  

معاون بین الملل موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره) به برگزاری مراسم در سال های قبل اشاره کرد و گفت: البته با توجه به پاندمی کرونا و لزوم رعایت پروتکل های بهداشتی، چند سالی بود که مراسم بزرگداشت امام به صورت حضوری و با شرکت گسترده مردم به مانند سال های قبل برگزار نمی شد و بالطبع چهره های خارجی نیز در این مراسم حاضر نمی شدند. و امسال اولین سالی است که بعد از کرونا ، شخصیت های بین المللی در این مراسم حاضر می شوند. 

وی به برنامه های ستاد خارجی مراسم بزرگداشت برای میهمانان خارجی پرداخت و گفت: میهمانان خارجی از 9 خرداد امسال به تدریج به ایران آمده اند و از آنجا که مراسم اصلی بزرگداشت امام در روز 14 خرداد برگزار می شود، فرصت مناسبی برای میهمانان است که بتوانند در برنامه های فرهنگی که برای آنها در نظر گرفته شده است از جمله حضور در برخی مراسم هایی مانند  سمینار «گفتمان توحیدی اخلاقی امام خمینی در دنیای معاصر» و سلسله نشست های مخاطب شناسی و ارائه راهکارهای نوین در تبیین و نشر اندیشه های حضرت امام  و همچنین جلسات صحیفه خوانی و مرور وصیت نامه سیاسی - الهی حضرت امام که به زبان های مختلف ترجمه شده است ، شرکت کنند و نیز بازدید از اماکن منتسب به حضرت امام مثل بیت حضرت امام و حسینیه جماران  در برنامه های مهمانان خارجی قرار داده شده است و بر همین اساس طی روزهای گذشته میهمانان خارجی علاوه بر بازدید از مجموعه فرهنگی جماران از برخی اماکن دیگر مثل موزه دفاع مقدس هم بازدید کردند همچنین بازدید از مراکز فرهنگی دیگری مثل برج میلاد در برنامه های میهمانان قرار داده شد ه است. 

عبداللهی فرد در پاسخ به این سوال که میهمانان از کدام کشورها هستند گفت: بسیاری از مهمانان ما از کشورهای متعددی همچون ایتالیا، روسیه، رومانی، برزیل ، آرژآنتین، پاناما، آفریقای جنوبی، کنگو، لیبریا، کنیا، عمان، سوریه، لبنان، هند ، پاکستان، بنگلادش، ازبکستان، تاجیکستان و ... حضور دارند. 

او در پایان گفت: با توجه به تدابیر و برنامه ریزی های انجام شده توسط معاونت بین الملل موسسه تنظیم و نشر آثار امام، میهمانان این مراسم سفیران فرهنگی جمهوری اسلامی ایران می شوند تا بتوانند اندیشه های حضرت امام را در قالب جهاد تبیین به گوش جهانیان برسانند و با توجه به جنگ روایت ها، بتوانند آن روایت صادقانه و صحیح از گفتمان امام را ارائه نمایند تا اندیشه های آینده نگرانی ایشان، در اندیشه و عمل به درستی و ساختاریافته به جهان عرضه شود. 


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
پای روسیه لنگید؛ تاجیکستان به ایران روی آورد
آمریکا فروش 4.5 میلیارد دلاری تسلیحات به قطر را تأیید کرد
نخست‌وزیر عراق: کشور در دوره‌ای دشوار قرار دارد
از هرمز تا همبرگر؛ ترامپ از فتح هرمز به بحران گوشت چرخ کرده رسید
وزیر کار زمان پرداخت معوقات بازنشستگان تأمین اجتماعی را اعلام کرد + فیلم
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا شنبه 31 مرداد/ طلا گران می شود؟
هزینه سنگین بحران انرژی در اروپا؛ چشم‌انداز 89 میلیارد یورویی
شهادت پدر 2 شهید در کرانه باختری
پشت پرده سقوط سخنگوی ترامپ؛ پنج روز تحقیق و یک مظنون اصلی
اظهارات جنجالی بن‌گویر درباره اسیران زن فلسطینی
واژگونی قایق در نیجریه؛ 50 نفر جان باختند
زلزله در فیفا؛ پروژه برکناری اینفانتینو کلید خورد
مسن‌ترین فرد جهان 117 ساله شد
جزییات افزایش شیوع آنفلوانزا در کشور/ علایم و استانهای درگیر
اعتصاب کارگری فعالیت فرودگاه اسرائیل را مختل کرد
تصادف یک خرس قهوه‌ای در سوادکوه با قطار
صعود «تات» و «رحمانی» به یک‌چهارم نهایی کشتی آزاد جوانان جهان
برنامه قطعی برق لرستان امروز جمعه 30 مرداد اعلام شد/ جدول خاموشی شهرستان‌ها
حمله پهپادی در بلوچستان پاکستان
یادگارهای اکبر عبدی در موزه اردبیل ماندگار شد
هاآرتص: 20هزار کودک در غزه کشته شدند؛روزانه 28کودک
ترامپ هیچ راهبردی برای جنگ ایران نداشت
بازگشت «صبح جمعه با شما» به رادیو
اسرائیل با حمله به فرودگاه ادلب، پیمان مکه را محک زد
مستندسازی جنایت مدرسه میناب در دادگاه‌های بین‌المللی
رقابت برای جانشینی گوترش داغ شد
باند سارقان طلا با 8 سرقت در چند استان متلاشی شد
بیرانوند با مدال آسیایی از سربازی معاف می‌شود؟
دماوند، زیر پای دانش‌آموز شیرازی
چین و امارات رزمایش مشترک «سپر شاهین 2026» برگزار می‌کنند
تهران از امروز خنک تر می شود
رئیس جمهور: هیچ‌گاه مقابل قلدری سر خم نمی‌کنیم
واکنش دولت به شایعه بنزین 80 هزار تومانی
قیمت طلا و سکه امروز جمعه 30 مرداد
8 تصادف مرگبار در تهران با 10 کشته در یک هفته
مخالفان نتانیاهو در آستانه پیروزی در انتخابات
مخالفت چین با جنگ اقتصادی امریکا علیه ایران
پیش بینی بورس فردا شنبه 31 مرداد/ بورس صعود می کند؟
«کارآگاه علوی 3» از امشب پخش می‌شود+ فیلم
برکناری‌ مقام های موساد؛ نشانه‌ شکست اسرائیل در جنگ با ایران
هفته طلایی برای سهامداران؛ بورس در مسیر 7 میلیونی شدن
نفیو: فشار اقتصادی بیشتر، ایران را تسلیم نمی‌کند
طارمی به فوتبال آسیا بازمی گردد؟
نواف سلام: نظامیان اسرائیل باید از جنوب لبنان خارج شوند
آخرین خبر از نقل و انتقالات پرسپولیس امروز جمعه 30 مرداد
برونو فرناندز، شانس اول بهترین بازیکن لیگ برتر
سرپرست وزارت دفاع: در جنگ رمضان قوی‌تر از جنگ 12 روزه ظاهر شدیم
بدهی آمریکا از مرز 40 تریلیون دلار عبور کرد
بیت‌کوین آماده جهش دوباره قیمت
ولیعهد عربستان راهی فرانسه می شود