×
سیاسی
شناسه خبر : 140586
تاریخ انتشار :

سیدرضا صدرالحسینی

تاثیر هشدار نصرالله بر تشدید «مهاجرت معکوس» در فلسطین اشغالی

سخنان سید حسن نصرالله یک پیام روشن برای اشغالگران داشت و می‌تواند مهاجرت معکوس صهیونیست‌ها از اراضی اشغالی را افزایش دهد و فشارها علیه کابینه نتانیاهو را بیشتر کند.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: سخنان اخیر سید حسن نصرالله پیامی روشن برای همه ساکنان فلسطین اشغالی و از همه مهمتر ارتش اسرائیل داشت.

بعد از تجاوز اخیر ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه که نتیجه‌ای معکوس برای صهیونیست‌ها داشت و سپس رزمایش نظامی بی‌سابقه حزب‌الله در جنوب لبنان که یکشنبه هفته گذشته برگزار شد، نگرانی صهیونیست‌ها از احتمال آغاز جنگ چند جبهه‌ای علیه این رژیم بیشتر شده است.

اغلب صهیونیست‌ها اتفاق نظر دارند که این جنگ در صورت وقوع می‌تواند به موجودیت اسرائیل پایان دهد، به همین منظور نهادهای نظامی و سیاسی رژیم صهیونیستی با برگزاری مانورها و تنظیم استراتژی‌های جدید تلاش دارند در وهله نخست اساساً از آغاز چنین جنگی خودداری کنند؛ چرا که می‌دانند در صورت ورود همه دشمنان اسرائیل به یک جنگ فراگیر علیه این رژیم، اسرائیل عملاً شانسی برای بقا نخواهد داشت.

اما سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله دبیرکل حزب‌الله در سخنرانی جدید خود که پنجشنبه‌شب به‌مناسبت عید مقاومت و سالگرد آزادسازی لبنان برگزار شد نسبت به جنگ‌افروزی جدید رژیم صهیونیستی در منطقه هشدار داد و گفت: اگر رژیم صهیونیستی فکر می‌کند این جنگ بزرگ فقط با فلسطینی‌ها یا لبنانی‌ها خواهد بود، سخت در اشتباه است. هر جنگ بزرگی تمامی حدود و مرزها را در بر خواهد گرفت و صدها هزار مبارز در آن مشارکت خواهند داشت و تمامی مرزها گشوده خواهد شد.

سید حسن نصرالله با اشاره به اینکه این رژیم صهیونیستی است که باید از جنگ بزرگ بترسد، به سران رژیم اسرائیل هشدار داد: من بارها در راهپیمایی روز قدس به شما گفتم، مواظب باشید و اشتباه محاسباتی نکنید، ممکن است در لبنان، فلسطین، ایران یا سوریه مرتکب اشتباهی شوید که این اشتباه شما کل منطقه را منفجر و منجر به یک جنگ بزرگ خواهد شد. اگر این جنگ بزرگ منجر به نابودی شما نشود، شما را به ورطه سقوط می‌کشاند.

 درباره هشداری که سید «حسن نصرالله» دبیرکل حزب‌الله در سخنرانی اخیر خود به صهیونیست‌ها داده و اعلام کرد که هر حماقتی از جانب اشغالگران می‌تواند منجر به وقوع جنگی منطقه‌ای شود، صهیونیست‌ها صحبت‌ها و اظهار نظرهایی داشتند و «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم اشغالگر پای خود را از گلیمش درازتر و درباره مسائل جنگی و نظامی در منطقه صحبت کرد.

سید حسن نصرالله بعد از رزمایش بسیار مقتدرانه حزب‌الله که در حقیقت یک عملیات کاملا ویژه بود و در قالب حرکتی هجومی علیه فلسطین اشغالی محسوب می‌شد، به این نکته اشاره کرد که ما برای جنگی بزرگ آماده‌ایم و اعلام این جنگ بزرگ توسط ما صورت می‌گیرد.

در حقیقت موضوع مهم و اساسی که دبیرکل حزب‌الله در این زمینه بیان کرد این بود که مقاومت از حالت تدافعی به حالت تهاجمی منتقل شده و در مرحله جدید واکنش‌ها از جانب مقاومت به سمت اشغالگران آغاز خواهد شد. درواقع این وضعیت موجب شکنندگی بیشتر کابینه نتانیاهو می‌شود و این صحبت‌های سید حسن نصرالله را می‌توان در راستای فروپاشی اسرائیل از درون نیز قلمداد کرد.

با توجه به اینکه بعد از سال 2006 صهیونیست‌ها صحبت‌های سیدحسن نصرالله را بسیار بیشتر از مقامات ارشد اسرائیل قبول دارند، این نکته حائز اهمیت است که سخنان دبیرکل حزب‌الله یک پیام روشن برای ساکنان اراضی اشغالی داشت مبنی بر اینکه این مقاومت است که می‌تواند امنیت سرزمین‌های اشغالی را به هم بزند و صهیونیست‌ها دیگر نباید تصور کنند که در سرزمین موعود مملو از امنیت زندگی می‌کنند.

بنابراین سخنان سید حسن نصرالله یک پیام روشن برای اشغالگران داشت و می‌تواند مهاجرت معکوس صهیونیست‌ها از اراضی اشغالی را افزایش دهد و فشارها علیه کابینه نتانیاهو را بیشتر کند. این امر همچنین می‌تواند موجب افزایش درخواست شهرک‌نشینان صهیونیست از پلیس این رژیم برای تامین امنیت آنها شود؛ در حالی که ناتوانی پلیس اسرائیل برای تحقق این امر کاملا به اثبات رسیده است.

اما نکته حائز اهمیت آن است که این سخنان دبیرکل حزب‌الله پیامی روشن برای ارتش رژیم صهیونیستی داشت که خواب را از چشم آنها ربوده است.


نورنیوز
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
دانشگاه افسری امام حسن مجتبی(ع) در امنیت کامل است
آخرین وضعیت ترافیک در جاده‌های کشور
کاخ سفید سخنان ترامپ را تکذیب کرد: منظور از تخلیه تهران فشار بر ایران برای مذاکره بود
عراقچی: حمله به صدا و سیما نشانه استیصال رژیم صهیونیستی است
وزیر اقتصاد کار را از کجا شروع کند؟
21 کشور عربی و اسلامی حملات اسرائیل به ایران را محکوم کردند
شهادت 3 تن از کارکنان صدا و سیما در حمله دیروز رژیم صهیونستی به ساختمان این سازمان
حمایت سران گروه هفت از رژیم صهیونیستی
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش/مهلت ثبت نام +لینک
برنامه مسابقات امروز 27 خرداد + پخش زنده
اروپا، بازیگر منفعل در تقابل ایران و صهیونیسم
ترامپ به دستیاران خود دستور داده که هر چه سریعتر یک نشست با مقامات ایرانی ترتیب دهند
ناسا با انتشار این تصویر، آتش سوزی سه کشتی نزدیک تنگه هرمز را تایید کرد
آتش‌سوزی ساختمان شیشه‌ای سازمان صداوسیما مهار شد
وقوع حادثه در آب‌های دریای عمان
در تهران صدای انفجار شنیده شده است+فیلم
تمدید لغو پروازها تا ساعت 14 امروز
پنتاگون ادعای حمله آمریکا به ایران را رد کرد
موج جدید حملات موشکی به سرزمین‌های اشغالی از رقیقی قبل آغاز شد +فیلم
ترامپ: حاضرم برای حل مناقشه با ایران به خاورمیانه سفر کنم
هشدار فوری سفارت چین به شهروندانش در سرزمین های اشغالی
مکرون: آماده بازگشت به مذاکرات هسته ای جدی با ایران هستیم
هک‌شدن صداوسیما دروغ است
‍خروج معتادان از کمپ جاجرود بدلیل حملات دشمن صهیونی+فیلم
دفاع پدافند در شب مهتابی تهران+فیلم
شهادت کارمند صداوسیما در حمله رژیم صهیونیستی
هدف قرار دادن پایگاهی که صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران را مورد هدف قرار داد
هشدار و زنگ خطر برای مناطق سرزمین اشغالی صادر شد/ موشک‌ها رسیدند
تاکنون هیچ موشکی از سوی ایران شلیک نشده
گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه با وزرای خارجه تروئیکای اروپایی
اینترنشنال یک بار دیگر هویت اصلی‌اش را افشا کرد
منزل سردار شهید حاجی زاده فرمانده هوافضا سپاه + فیلم
عبور پهپادهای ایرانی از دیالی عراق به‌سوی اهدافی در فلسطین اشغالی + فیلم
رهبر معظم انقلاب: جمهوری اسلامی به اذن الهی بر رژیم صهیونیستی فائق خواهد شد
21 کشور اسلامی: حمله اسرائیل به ایران نقض منشور ملل متحد است
پدافند ایران F-35 را به زمین نشاند؛ سقوط سهام لاکهید مارتین
خبرنگار اسرائیلی: تاب جنگ با ایران را نداریم، همه‌چیز فلج شده است + فیلم
این صدای ملت ایران است؛ الله اکبر
آخرین آمار کشته های رژیم صهیونیستی در حملات موشکی ایران+ فیلم
بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور در پی حمله رژیم صهیونیستی به رسانه ملی ایرانیان
بازگشت حجاج ایرانی از مرز مهران در پی لغو پروازها
هشدار ایران به ساکنین اراضی اشغالی؛ تل‌آویو را تخلیه کنید تا زنده بمانید +فیلم
حمله سایبری به رژیم صهیونیستی/ سردرگمی اسرائیلی‌ها
شکار F35 این‌بار در تبریز
برگزاری چهارمین جلسه شورای عالی امنیت ملی بعد از تجاوز دشمن
واکنش سخنگوی دولت به حمله صهیونیست‌ها به صداوسیما
هدف قرار دادن خبرنگاران نتیجه دشمنی رژیم صهیونیستی با حقیقت است
آلمان: از ایران می‌خواهیم از NPT خارج نشود
مهمترین عکس های خبری دوشنبه 26 خرداد 1404
ابراز همبستگی شبکه المیادین با کارکنان صدا و سیمای ایران
X
آگهی تبلیغاتی