×
اقتصادی
شناسه خبر : 140555
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1402/03/09 ساعت 14:11
صندوق های بازنشستگی ضریب بسیار ناپایداری دارند

وزیر کار:

صندوق های بازنشستگی ضریب بسیار ناپایداری دارند

مرثیه صندوق‌های بازنشستگی را در چند جلسه خوانده‌ام، وضعیت صندوق‌ها خوب نیست؛ ضریب بسیار ناپایداری دارند نسبت پشتیبانی در صندوق بازنشستگی کشوری بین 0.5- و 0.7 تا یک است که این نسبت در صندوق تامین اجتماعی بین 0.4 تا 4 است.

نورنیوز - گروه اقتصاد: سید صولت مرتضوی، امروز سه‌شنبه در هفتمین همایش ملی کار، گفت: باید به ٢ اصل توجه کنیم، مردان کارآمد با ایجاد بهره‌وری و با به استخدام درآوردن فناوری به کاهش مصارف و افزایش ضریب پشتیبانی صندوق‌ها بپردازند؛ چرا که گریزی جز اصلاح‌های منطقی که آسیبی به جامعه وارد نکند، نیست، باید به موضوع رفاه و آینده کارگران توجه کنیم تا به رفاه دست یابند.

وزیر کار تأکید کرد: دولت نظام خدماتی و بهداشتی را ارتقا می‌دهد؛ همچنین تضمین آینده کارگران مورد توجه است که در وزارت کار آستین بالا زده‌ایم که موضوع یک میلیون فرصت شغلی با اسناد و آمار قابل ارائه به اصحاب رسانه و مسئولان است.

مرتضوی با اشاره به اینکه دولت تصمیم گرفته است تا در حوزه کالابرگ اقداماتی انجام دهد، گفت: در گام نخست میزان یارانه در سه دهک افزایش داده‌ایم تا با استفاده از کالابرگ ٢٠ درصد افزایش یارانه خرید برخوردار باشند.

او ادامه داد: این امر کمکی به حداقل بگیران است که در گام نخست اجرا می‌کنیم و دهک، دهک پیش می‌رویم. در مرحله اول برای اقشار زیر نظر کمیته امداد و بهزیستی و بعد سایر اقشار جامعه اجرایی خواهد شد. در همین راستا سامانه ملی اعتبار تعریف و اعتباری پیش‌بینی شده است که می‌توانند از ۵٠ هزار فروشگاه‌های زنجیره‌ای برای خرید استفاده کنند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه همایش ملی کار یک کرسی و مجلس نظریه‌پردازی در حوزه موضوعات سه‌جانبه‌گرایی است، گفت: موضوع این همایش روابط بین کارگر و کارفرما و موضوع تولید و تحقق شعار کار با تولید و خدمت است.

مرتضوی بیان کرد: بیشترین تأکیدات رهبر معظم انقلاب در دهه گذشته در حوزه اقتصاد بوده است و به فراخور استعداد کشور و توانمندی جامعه در حوزه دانشگاهی، کارگری، صنعت و کارآفرینی سال‌ها را نام‌گذاری می‌کنند؛ امسال شعار سال «مهار تورم و رشد تولید» است که در این حوزه دیدگاه‌های متفاوتی وجود دارد که آیا لازمه مهار تورم رونق تولید است و یا رونق و رشد اقتصاد لازم و ملزوم یکدیگرند؟

او عنوان کرد: آیت‌الله رئیسی، رئیس جمهوری نیز در نظریه اندیشمندانه که برگرفته از مطالعات اجتماعی و سوابق مدیریتی است، اعلام کرد که مهار تورم با رونق اقتصادی همراه است. این نظریه قابل تحلیل و تفسیر است و امکان تحقق آن مقرون به واقعیت است؛ علاوه بر مهار تورم باید توأمان به رشد تولید بیندیشیم که رکن اساسی رشد تولید، کار است با کار و تلاش می‌توان به رشد تولید و ارتقای بهره‌وری دست یافت؛ ضمن اینکه رهبر معظم انقلاب تأکید کردند که اقتصادی که توأم با رشد باشد باید دانش بنیان باشد و ستون فقرات اقتصاد، اقتصاد دانش بنیان است که باید به این موارد توجه کنیم.

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه یک دهه رکورد اقتصادی داشتیم، گفت: بعضی از بی‌موالاتی و بی‌تدبیری‌ها در دهه ٩٠ به وقوع پیوست که این امر منجر شد که به اقتصادی نرسیم؛ حلقه وصل نیروی محرکه قدرت تصمیم‌سازی به دستان کارگران و کارفرمایان خواهد بود.

او عنوان کرد: در این همایش درصدد هستیم به مولفه‌های تولید، کار، رونق و رشد بیندیشیم و برای تحقق شعار سال و به استخدام درآوردن امکانات برای رسیدن به رشد اقتصادی ٨ درصدی و بالاتر دست یابیم. اکنون در کشورمان زیرساخت‌های ارتقای بهره‌وری، اقتصادی، فرهنگی، فناوری و تعاملات سیاسی در دولت سیزدهم فراهم است و دیپلماسی اقتصادی نوید این رشد را می‌دهد.

مرتضوی گفت: در عرصه بین المللی عضویت در سازمان همکاری‌های شانگهای و ارتباط با قدرت‌های اقتصادی مهم جهان در دستور کار دولت سیزدهم است و دولت درصدد برداشتن موانع اقتصادی است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ابراز امیدواری کرد با عشق و اهتمام کارگران به موضوع کار به رشد اقتصادی دست یابیم و دولتمردان در وزارتخانه‌ها و وزارت کار باید حلقه وصل کارگر و کارفرما باشیم؛ امیدواریم روزی بتوانیم بگوییم که کارگر کارفرما و کارفرما کارگر است.

او تأکید کرد: برای آینده کارگر باید همه تلاش کنیم که ٢ نظریه در این زمینه وجود دارد و نگاه به سرمایه‌گذاری بین نسلی است که در تمام حوزه‌ها باید اقتصاد و سرمایه کشور و استعدادهای نهفته را متعلق به نسل‌های آینده بدانیم.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
کاهش 50 درصدی سقط جنین در کشور
امشب هر دو مسیر تونل رسالت مسدود است
پیروزی و صعود فوتسال ایران مقابل تاجیکستان + گل ها
خیبر - تراکتور / جدال برای صدر جدول لیگ برتر
محکومیت شرکت «بادران گستران» به دو سال ممنوعیت از فعالیت در حوزه رمزارز
آغاز تولید فصل سوم «کارآگاه علوی» با حضور وحید رهبانی
افزایش فشار ترامپ بر مخالفان سیاسی
دوگانگی غرب؛ از تطهیر جولانی تا تحریم غزه
دیدار تراکتور و پرسپولیس با تماشاگر برگزار می‌شود
مذاکرات کابل-اسلام‌آباد در نشست «استانبول» بی‌نتیجه ماند
300 پرونده قتل در 6 ماه اول سال منجر به سازش شد
احضار مدیرعامل و سرپرست رسانه‌ای استقلال به کمیته اخلاق
علوی: شایعه برگزاری شهرآورد بدون تماشاگر صحت ندارد
شش کشته در آتش‌سوزی کارخانه لوازم آرایشی در ترکیه+ فیلم
افشای دخمه‌های مرگ
رشد قیمت املاک نداریم
هشدار جدی درباره بحران آب در تهران؛ محدودیت‌ها آغاز شد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 17 آبان 1404 + جدول
هیچ تصمیمی برای حذف ارز ترجیحی کالاهای اساسی و دارو اتخاذ نشده است
جنگ 12 روزه آزمایشگاه واقعی برای تست گزاره‌های معیوب علیه ایران بود
آمار تکان‌دهنده سازمان ملل از حملات ژیم صهیونیستی به کرانه باختری
نخستین قطار باری روسیه به بندر خشک آپرین رسید + فیلم
عارف: دولت حق ندارد خلاف منویات مردم کاری کند
زندی در صدر رنکینگ جهانی تکواندو
واردات خودرو امسال به 50 هزار دستگاه هم نمی‌رسد
نبیه بری: عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی مطرح نیست
حذف 4 صفر از پول ملی کلید خورد/رفع فیلتر تلگرام منوط به جزئیات توافق است
رشد بورس در نخستین روز هفته
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 17 آبان 1404
استراتژی بقا در عصر هوش مصنوعی
جزئیات تغییر در پرداخت کالابرگ الکترونیک
آزادی 14 زندانی جرائم غیر عمد در ایام فاطمیه با کمک خیران
4 شهر خوزستان در وضعیت بنفش
آخرین جزئیات از آزمون استخدامی قوه قضاییه
قاتل فراری کرمانشاه در تهران دستگیر شد
واکنش مشاور وزیر آموزش و پرورش به «کاهش سن ورود به مدرسه»
13 میلیون ایرانی در حوزه استخراج غیرمجاز رمز ارز فعال هستند
گالیاردی جانشین احتمالی قلعه نویی پس از 2026
کاشف ساختار مارپیچ دوگانه دی‌ان‌ای در گذشت
آغاز سکوت انتخاباتی در عراق
رودخانه تجارت، میان دو دل شرقی
دبیرکل ناتو: جنگ هسته‌ای هیچ برنده‌ای ندارد
قیمت خودروهای داخلی و مونتاژی امروز شنبه17 آبان 1404 + جدول
جزئیات تازه از پرونده قتل در اداره مخابرات فرودگاه امام(ره)
تجاوز دوباره رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
کارگردان سریال های تلویزیونی درگذشت + آثار
راز مرگ دو ایرانی در آتش‌سوزی ریچموندهیل فاش شد؛ دستگیری دو مظنون اهل تورنتو
تهران؛ پایتختی که شب‌ها آب ندارد!
منشأ آلودگی هوای جنوب تهران چیست؟
آمریکا کنترل ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه را به دست می‌گیرد
X
آگهی تبلیغاتی