×
سیاسی
شناسه خبر : 140529
تاریخ انتشار : دوشنبه 1402/03/08 ساعت 21:54
وزیر کشور عراق هفته جاری به ایران می‌آید

وزیر کشور عراق هفته جاری به ایران می‌آید

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور اعلام کرد: به درخواست طرف عراقی، «عبدالامیر الشمری» وزیر کشور عراق در این هفته به ایران سفر خواهد کرد.

نورنیوز - گروه سیاست: میر احمدی امروز در حاشیه یکصد و یازدهمین نشست ستاد مرکزی اربعین،درباره نتایج نشست امروز گفت: در این نشست، توافقاتی که پیشتر در قرارگاه عملیاتی مشترک با دولت عراق اتخاذ شده بود، مطرح و بررسی شد؛ از جمله موضوع صدور گذرنامه های ویژه اربعین برای زائران که با دولت عراق به توافق رسیده ایم که می بایست اجرایی شود.

او افزود: یکی از توافق‌ها با طرف عراقی در خصوص اعزام اتوبوس به داخل عراق برای جابجایی زائران بود که برخلاف سال گذشته، اتوبوس‌های ایرانی کار جابجایی زائران را از نقاط مرزی تا اولین شهرهای عراق انجام خواهند داد.

معاون امنیتی و انتظامی موضوع حمل و انتقال وسایل و تجهیزات موکب‌های ایرانی به داخل عراق را از دیگر موضوعات مطرح در این نشست عنوان کرد و گفت: قرار است انتقال و تردد خودروهای سنگین حامل تجهیزات موکب‌ها از مرزهای شلمچه، خسروی و مهران انجام بگیرد.

میراحمدی با بیان اینکه از دیگر توافق های ایران و عراق، در خصوص تعیین مرزهای عبور و تردد زائران است، خبر داد: به درخواست طرف عراقی، «عبدالامیر الشمری» وزیر کشور عراق در این هفته به ایران سفر خواهد کرد.

او ناکافی بودن گیت‌های گذرنامه در سمت عراقی مرزهای دو کشور را از مشکلاتی دانست که منجر به معطلی و فشردگی جمعیت در مرز می شد و سال گذشته برای جلوگیری از مشکلات احتمالی مجبور به تصمیم گیری برای توقف ترددها در یک مقطع زمانی گرفتیم.

معاون امنیتی و انتظامی تاکید کرد: برای امسال قرار شد طرف عراقی تعداد گیت های گذرنامه را افزایش دهد که این مشکل در مرز خسروی برطرف شده و امیدواریم بزودی در مرز مهران نیز اتفاق بیفتد.

میراحمدی گفت: امیدواریم که این مسائل در مذاکرات این هفته وزیران کشور ایران و عراق بحث و بصورت قطعی حل و فصل شود.

او پیرامون موضوع ثبت نام زائران در سامانه ثبت نام اربعین که سازمان حج و زیارت راه اندازی کرده است،افزود: شروع ثبت نام‌ها از اول محرم پیش رو خواهد بود که در آن زمانبندی خروج از مرز و نیز تعیین ظرفیت مرزها نیز پیش بینی شده است که در قالب اطلاعیه هایی به اطلاع مردم عزیزمان خواهد رسید.

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور با اشاره به اینکه در بحث اربعین با یک کمبود اتوبوس روبه رو هستیم، گفت، قرار شد از ظرفیت بخش خصوصی به تعداد ۲ هزار دستگاه نیز استفاده کنیم، از همین رو از عموم مردم درخواست کرده ایم که سفر اربعین را از اول ماه صفر شروع کنند تا در خدمات رسانی، بویژه حمل و نقل مشکلی ایجاد نشود.

میر احمدی، با اظهار اینکه برای تابستان امسال و ایام اربعین، افزایش ۱۰ درجه ای گرمای هوا نسبت به سال گذشته را پیش بینی کرده ایم، مساله تامین آب آشامیدنی و یخ را از اصلی‌ترین دغدغه های ستاد مرکزی اربعین دانست و گفت بخش خصوصی نیز قرار است در موضوع تامین یخ زائران وارد عمل شود.

او در خصوص بیمه زائران اربعین هم گفت: امسال مقدار اندکی به بیمه اربعین اضافه شده است اما در عین حال در پاسخ به درخواست های فراوان مردم مبنی بر ایجاد سازوکار بیمه تکمیلی، قرار شد بیمه تکمیلی در سه سطح اعمال شود.

رئیس ستاد مرکزی اربعین در خصوص چگونگی انتخاب شرکت های بیمه گر نیز گفت که قرار است در این خصوص یک مناقصه برگزار شود.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
رژیم ضداضطراب؛ این 6 ماده غذایی را حذف کنید
ورود جنجالی فراری به دنیای برقی‌ها با طراحی مینیمال جانی آیو
آغاز پرداخت خسارت های برق خانگی از یک ماه آینده+ آدرس سایت
افزایش حملات و خشونت علیه مسلمانان در انگلیس
آمار تکان‌دهنده سوءتغذیه در غزه / 54 هزار کودک با مرگ دست و پنجه نرم می‌کنند
مجوز شلیک به هواپیماهای روسی روی میز متحدان ناتو
ماکرون از استیضاح جان سالم به در برد
ملی‌پوش اسپانیا: گل‌هایم فدای مردم فلسطین
مهاجرانی: از هر اقدامی برای توقف نسل‌کشی غزه حمایت می‌کنیم
حماس: فردا 600 کامیون کمک وارد غزه می‌شود
قضات خاص برای پرونده‌های زیست‌محیطی
انفجار در کابل / حمله پاکستان به مواضع تحریک طالبان
تأکید گوترش بر حق تعیین سرنوشت فلسطینی‌ها در پی توافق غزه
شوک پلیس از سرعت 200 کیلومتر در ساعت یک خودرو در جاده
راهپیمایی سراسری حمایت از فلسطین در دومین سالگرد «طوفان الاقصی» فردا
حضور ترکیه در کارگروه نظارت بر اجرای توافق در غزه
حراج شمش طلای مرکز مبادله 20 مهر برگزار می‌شود
ورود کوشنر به سرزمین‌های اشغالی همزمان با اجرای توافق آتش‌بس
نورنما | دختر معلولی که به‌واسطه یک ربات توانست راه برود
پارلمان اروپا خواستار واکنش یکپارچه اتحادیه به تهدیدهای ادعایی روسیه شد
شاهکار معینی و عالی پور با طلا و نقره یک ضرب جهان
توافق پایان جنگ و آتش‌بس دائم در غزه/ تعداد اسرای فلسطینی که آزاد می شوند، مشخص شد
قلعه‌نویی: برای خنثی کردن نقاط قوت حریف آماده‌ایم
اعتکاف 1404 با محوریت معنویت و اتحاد
پیشنهاد تأمل برانگیز ماکرون درباره غزه
میزبانی 2029؛ ایران شانس اول
تمام واحدهای صنفی و اماکن عمومی ملزم به رعایت مقررات جاری کشور هستند
ترافیک در تونل‌های آزادراه تهران – شمال به اوج رسید
یکی از رهبران حماس: مذاکرات درباره لیست اسرا ادامه دارد
پرسپولیس از لیگ شرق آسیا بازیکن می‌گیرد؟
دلیل تأخیر نشست کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی مشخص شد
سیسی، ترامپ را به مصر دعوت کرد/ترامپ:به مصر خواهم رفت
اعلام زمان‌ پرداخت باقی‌مانده معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان
ادعای جدید ترامپ در جلسه کابینه در مورد ایران
پایان جنگ و آغاز صلح؟!
ادعای تازه اسرائیل درباره زمان آتش بس غزه
بعید است ترامپ جایزه نوبل را بگیرد
بازگشت به زندگی یک محکوم به قصاص در آذربایجان غربی
صلحی میان دو طوفان؛ بازگشت نبرد از میدان جنگ به میدان سیاست
گزارش روزنامه هاآرتص درباره جزئیات توافق آتش‌بس غزه
نتانیاهو مدال نوبل صلح را به ترامپ داد!
دستگیری 32 جاسوس اسرائیلی در لبنان
پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است
کریدور شمال–جنوب شتاب می‌گیرد+ جزئیات
فغانی در پلی‌آف انتخابی جام جهانی 2026 سوت می‌زند
آمریکا 29 نهاد مرتبط با ایران در کشورهای مختلف را تحریم کرد
واکنش ولایتی به توافق آتش‌بس غزه
ارمنستان: کریدور زنگزور وجود خارجی ندارد
سنگ اندازی جدید اسرائیل در مسیر صلح / مخالفت با آزادی رهبر فتح
خبر خوش وزیر نیرو درباره برق
X
آگهی تبلیغاتی