×
سیاسی
شناسه خبر : 140460
تاریخ انتشار : یکشنبه 1402/03/07 ساعت 16:14
شکست سناریوی صهیونیست‌ها و تبدیل جنگ به پاشنه آشیل نتانیاهو

نورنیوز بررسی کرد؛

شکست سناریوی صهیونیست‌ها و تبدیل جنگ به پاشنه آشیل نتانیاهو

محاسبات نتانیاهو بار دیگر نادرست از آب در آمده و جنگ 5 روزه اخیر نه تنها به برگ برنده او در معادلات داخلی اراضی اشغالی تبدیل نشده، بلکه به عاملی جدید در شکل‌گیری اعتراضات داخلی و احساس ناامنی مزمن در میان اتباع رژیم تبدیل شده است.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: خیابان‌های تل‌آویو و دیگر مناطق اشغالی مجددا به صحنه اعتراضات گسترده علیه نتانیاهو تبدیل شده و ده‌ها هزار ساکن سرزمین‌های اشغالی برای بیست‌ویکمین شنبه متوالی علیه او تظاهرات کردند.

تظاهرات اصلی در خیابان کابلان در تل‌آویو برگزار می‌شود اما در بیش از 150 شهر و شهرک‌های صهیونیستی نیز تظاهراتی علیه نتانیاهو برگزار شده است.

از سویی؛ در حالی که تظاهرات‌کنندگان تاکنون علیه طرح اصلاحات قضایی نتانیاهو تظاهرات می‌کردند، کاهش ارزش «شیکل» منجر به حضور افراد بیشتر در تجمعات اعتراضی شده است.

اخیرا پس از ترور برخی فرماندهان جهاد اسلامی و شهادت آنها در غزه، نتانیاهو و شرکای ائتلافی او یعنی «بن‌گویر» و «اسموتریچ» مدعی شدند که این اقدام به واسطه عرض اندام موثر تل‌آویو در برابر جریان مقاومت فلسطین منجر به پایان بحران‌های داخلی در اراضی اشغالی خواهد شد.

این ادعا بارها از سوی نتانیاهو تکرار شد و حتی او کاهش جمعیت معترضین در تظاهرات هفته گذشته را شاهد مثالی دال بر اثبات ادعای خود می‌‌دانست!

در مقابل؛ حتی برخی از اعضای کابینه نتانیاهو چنین فرضیه‌ای را در جلسات غیر رسمی باطل دانسته و معتقد بودند شلیک موشک‌های مقاومت به تل‌آویو و شهرک‌های صهیونیستی در پاسخ به عملیات ترور فرماندهان جهاد اسلامی، جایی برای اثبات برتری نتانیاهو در این مواجهه باقی نگذاشته است.

ضمن آنکه طی روزهای گذشته، منابع خبری موثق مصری، التماس صهیونیست‌ها برای برقراری آتش‌بس پس از 5 روز درگیری را فاش کرده و همین مسئله منجر به عصبانیت نتانیاهو و بن‌گویر شده است.

اکنون حتی بر ساکنان اراضی اشغالی نیز مسجل شده است که ادعای نتانیاهو درباره پیروزی در جنگ 5 روزه اخیر، دروغی بزرگ برای ایجاد حاشیه‌ای امن برای کابینه بوده و واقعیت ندارد.

به بیان دقیق‌تر؛ محاسبات نتانیاهو بار دیگر نادرست از آب در آمده و جنگ 5 روزه اخیر نه تنها به برگ برنده او در معادلات داخلی اراضی اشغالی تبدیل نشده، بلکه به عاملی جدید در شکل‌گیری اعتراضات داخلی و احساس ناامنی مزمن در میان اتباع رژیم تبدیل شده است.

اعتراضات علیه نتانیاهو در حالی ادامه دارد که بحران بودجه‌بندی نیز گلوی کابینه افراطی او را گرفته و کار به جایی رسیده که برخی احزاب تشکیل‌دهنده کابینه رژیم صهیونیستی تهدید کرده‌اند اگر ملاحظات آنها در بودجه‌بندی سالیانه رعایت نشود، بلافاصله از کابینه استعفا خواهند داد.

در واقع؛ نتانیاهو ناچار است به افرادی مانند بن‌گویر و اسموتریچ جهت استمرار حضور آنها در کابینه امتیاز بدهد و در مقابل، هزینه این امتیازدهی‌ها را در اعتراضات مشاهده کند.

فراتر از آن، تحولات اخیر منطقه اثبات کرد که سران رژیم اشغال‌گر قدس دیگر قدرت تنظیم معادلات داخلی تل‌آویو را با استناد به بحران‌سازی‌های مقطعی یا مزمن در منطقه از دست داده‌اند، چنانچه در معادله جدید، موشک‌های مقاومت تبدیل به پاشنه آشیل کابینه‌های گوناگون رژیم صهیونیستی، اعم از بنت، لاپید و نتانیاهو شده است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
سناتور ضدایرانی آمریکا: تداوم قدرت ایران توافق ابراهیم را به خطر می‌اندازد
انفجار در یک معدن نیجریه 38 کشته بر جای گذاشت
چند داوطلب در انتخابات شوراهای روستا ثبت‌نام کردند؟
ای‌بی‌سی‌نیوز گزارش داد: آمریکا در حال بررسی لغو تحریم‌های ایران است
هشدار حماس درپی اخراج تعدادی از ائمه و خطیبان مسجد الاقصی
آلن ایر: تهران با تمام قدرت به هر حمله‌ای پاسخ خواهد داد
جام قهرمانی فوتبال امیدهای کشور به آلومینیوم اراک رسید
خبر خوش میدری درخصوص محصولات جدید سبد دارویی کشور
پیام پزشکیان به جشنواره ملی کتاب رشد
وزیر انرژی آمریکا: اجازه دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را نمی‌دهیم!
میمند فارس لرزید
آغاز ثبت‌نام نخبگان برای عضویت در هیئت علمی از جمعه + لینک سامانه
توضیحات وکیل تاجزاده درباره حکم جدید موکلش
غیبت مهره‌های کلیدی پرسپولیس در بازی با خیبر
اختصاص 252 هزار میلیارد تومان برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
نورنما | حلول ماه پر برکت رمضان مبارک باد
نتایج قرعه‌کشی محصولات ایران‌خودرو اعلام شد + لینک
درخواست مسکو از واشنگتن: از محاصره نظامی کوبا دست بردار
تبریک پزشکیان به سران کشورهای اسلامی درپی حلول ماه مبارک رمضان
توییت ضرغامی درخصوص دلایل اعتراضات اخیر
چرخش به شرق تاکتیک است یا تغییر پارادایم؟
روسیه: مذاکرت سه جانبه ژنو دشوار بود
پزشکیان:اگر پروژه ای تعریف کنیم اعتبار آن را تامین می کنیم/حل مشکل برق با پنل های خورشیدی
اسامی داوران هفته بیست و دوم لیگ برتر فوتبال
آغاز احداث نخستین نیروگاه خورشیدی شناور کشور
وزیر حج عربستان به ایران دعوت شد
پادکست | 8 راز طلایی برای جوان و پرانرژی موندن در هر سنی !
با حضور رییس جمهور؛ سه طرح شاخص اقتصادی و زیربنایی لرستان افتتاح شد
مجازی کردن امتحانات کار دست وزیر علوم داد
تضعیف اجماع بین‌المللی علیه مهمات خوشه‌ای
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمال از امروز
کشف 400 میلیارد تومان شمش طلا توسط مرزبانان
نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی اعلام شد+ لینک
گفتگوی تلفنی گروسی با عراقچی پیرامون مذاکرات ژنو
پادکست | دعا در آیینه قرآن
مذاکرات ایران و روسیه برای توسعه یک میدان نفتی وارد مراحل نهایی شد
کناره‌گیری سخنگوی وزارت امنیت داخلی آمریکا
استقلال و پاشنه آشیل همیشگی؛ عقب‌نشینی بعد از گل
هشدار هند به غول‌های فناوری : محتوای غیرقانونی باید حذف شود
پسکوف: درباره نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا پیش‌داوری نکنید
اعتراض 81 سینماگر جهان به سکوت جشنواره برلین درباره غزه
252 همت برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در بودجه 1405
هشدار نظامی یمن و مهلت دیپلماتیک به ریاض
پزشکیان: برنامه جامع همکاری‌های ایران و روسیه به سرعت اجرا خواهد شد
تولیدکنندگان مرغ: نهاده‌ها 4 برابر قیمت واقعی فروخته می شوند
حیوان حمله‌کننده به دانشجو سگ ولگرد بود
هشدار درباره سه برابر شدن جمعیت سالمند ایران تا سال 1435
فرمانده نیروی دریایی ارتش ایران وارد دهلی نو شد
ورود رئیس جمهور مسعود پزشکیان به استان لرستان
زمان و ساعت دقیق لحظه تحویل سال 1405 + حیوان و رنگ سال