×
سیاسی
شناسه خبر : 140090
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1402/02/28 ساعت 14:01
کاسبانی که چشم دیدن یکدیگر را هم ندارند!

نورنیوز بررسی کرد؛

کاسبانی که چشم دیدن یکدیگر را هم ندارند!

در کنار آشکار شدن دروغ بودن ادعای همبستگی میان عناصر متفرق ضدانقلاب، بر ملا شدن ماهیت و هدف واقعی امضاءکنندگان منشور همبستگی که ماه‌ها رسانه‌ها و بعضا مقامات غربی از آن به عنوان نماد انقلاب علیه جمهوری اسلامی یاد می‌کردند، جای تامل دارد.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: اواخر بهمن‌ماه بود که نشست جورج تاون با محوریت آنچه منشور همبستگی خوانده می‌شد، با حضور رضا پهلوی، نازنین بنیادی، مسیح علی‌نژاد و حامد اسماعیلیون و مشارکت مجازی علی کریمی، گلشیفته فراهانی، عبدالله مهتدی سرکرده کومله و شیرین عبادی برگزار شد.

این نشست که با پوشش گسترده رسانه‌های معاند برگزار شد چند هفته‌ بیشتر دوام نیاورد و پس از آنکه تجمعات پاریس، هامبورگ و... به درگیری میان هواداران این افراد و درگیری و فحاشی ختم شد، هر کدام از اعضاء با افشاگری درباره سایرین از منشور خارج شدند.

پهلوی با صدور بیانیه‌ای به افشاگری از ماهیت غیر جمعی سایر اعضاء پرداخت و خروجش را اعلام نمود و پس از او نیز حامد اسماعیلیون با دیکتاتور و غیر انسانی نامیدن پهلوی از منشور اعلام برائت کرد و نازنین بنیادی نیز با رویه‌ای مشابه خروجش را اعلام کرد.

سایر اعضاء نیز به اشکال دیگر بر پایان این منشور و جدا کردن راهشان و البته ادامه مسیر انقلاب توهمی خود به صورت انفرادی اذعان کردند.

در کنار آشکار شدن دروغ بودن ادعای همبستگی میان عناصر متفرق ضدانقلاب، بر ملا شدن ماهیت و هدف واقعی امضاءکنندگان منشور همبستگی که ماه‌ها رسانه‌ها و بعضا مقامات غربی از آن به عنوان نماد انقلاب علیه جمهوری اسلامی یاد می‌کردند، جای تامل دارد.

در همین چارچوب علی جوانمردی، مجری و خبرنگار ارشد بخش فارسی صدای آمریکا در ویدئویی به کاسبی کردن پهلوی از کمک‌های مالی ضدانقلاب پرداخته و او را مخِل ادامه مسیر انقلاب ادعایی دانسته است.

او کسب درآمد رضا پهلوی از محل کمک‌های مالی براندازان را افشا کرده و می‌گوید: «مبارزه فرزندان ما به عاملی برای پول جمع کردن و تقویت بنیه مالی این افراد تبدیل شده است. فقط بیش از یک میلیون دلار در لس‌آنجلس جمع شده است، اینکه در اروپا چقدر جمع شده، مهم نیست؛ به زودی ما خواهیم گفت چقدر از اسرائیل گرفتند! این پول‌ها که به اسم مردم ایران برای اعتصاب سراسری، برای اعتراضات جمع شده، به کجا رسیده است؟ در مورد ثروت میلیارد دلاری در باهاما و جزایر دیگر هنوز صحبت نکرده‌ام!»

او از خاندان پهلوی و حامیانش با عنوان «فرقه سلطنت» نام برده و اضافه می‌کند: «پول جمع می‌کنند و نمی‌گویند کجاست؛ اگر دارایی‌های خودشان را ما بگوییم، مردم ایران متوجه خواهند شد که آیا این‌ها می‌توانند دلسوز مردم ایران باشند؟!»

البته کاسبی به نام مردم ایران و هزینه کردن آن در سرمایه‌گذاری‌ها و خوش‌گذرانی‌های شخصی صرفا شامل پهلوی نمی‌شود، چنانچه طبق شواهد، اسماعیلیون نی که فساد مالی‌اش در ماجرای هواپیمای اوکراینی شکایت خانواده‌های قربانیان را بدنبال داشته، «زن زندگی آزادی» را ابزاری برای کسب درآمد شخصی قرار داده است.

مسیح علی‌نژاد هم طبق آنچه در ستون هزینه‌های آژانس رسانه‌های جهانی ایالات متحده آمریکا آمده، قرارداد سالانه جدیدی به ارزش پایه ۹۹ هزار دلار برای سال مالی ۲۰۲۳ با آمریکایی‌ها منعقد کرده است.

این پایگاه اینترنتی همچنین نشان می‌دهد که علی‌نژاد در سال مالی اول مارس ۲۰۲۲ (۱۰ اسفند ۱۴۰۰) تا ۲۸ فوریه ۲۰۲۳ (۹ اسفند ۱۴۰۱) مبلغ ۱۰۸ هزار دلار از آژانس رسانه‌های جهانی آمریکا برای خوش‌خدمتی به دولت آمریکا پاداش دریافت کرده است.

البته پیش از این در دعوای میان علی‌نژاد و مجری «من‌وتو» مشخص شد که او چگونه با اعتراضات تجارت کرده و گریه خود را می‌فروشد و برای مصاحبه‌ای که حتی پخش نشده 10 هزار پوند مطالبه می‌کند.

سایر اعضا همچون بنیادی و گلشیفته نیز هر کدام به عناوینی به کاسبی در قالب دریافت کمک‌های مالی و یا حضور در جشنواره‌ها و گرفتن جوایز به اصطلاح حقوق بشری و هنری پرداخته‌اند.

با تکمیل این پازل کاسب‌کارانه می‌توان دریافت که مدعیان انقلاب «زن زندگی آزادی» نه تنها هیچ اعتقادی به گفته‌های خود ندارند بلکه صرفا به دنبال منافع شخصی و پر کردن حساب‌های بانکی و گشت و گذارهای خود بوده‌اند.

رسوایی این کاسبی‌ها زمانی‌ آشکارتر می‌شود که تمامی آنها برای جلب نظر بیشتر اربابان غربی و صهیونیست خود بر افزایش تحریم‌ها و فشارها علیه ملت ایران تاکید دارند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
کلاژن واقعاً مؤثر است؟ بررسی 113 مطالعه به این پرسش پاسخ داد
راز مقاومت سرطان خون در برابر شیمی‌درمانی کشف شد؟
کشف تازه دانشمندان؛ استرس می‌تواند ساختار خون را تغییر دهد
توصیه تازه پژوهشگران به مادران؛ پیش از بارداری به قلبتان اهمیت دهید
رسانه صهیونیستی: اسرائیل پایگاه آمریکا می شود
رئیس‌جمهور اسلوونی: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران اشتباهی بزرگ بود
نتایج نهایی آزمون استخدامی وزارت بهداشت اعلام شد
تمجید سخنگوی وزارت خارجه از عملکرد تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی
رسانه عبری به تقویت توان دفاعی ایران اعتراف کرد
محمود نعمتی مسافر بازی‌های آسیایی شد
کامبک تماشایی ژاپن؛ فرانسه در نبرد پنج‌سته شکست خورد
تجاوز دوباره ارتش رژیم صهیونیستی به خاک سوریه
وال‌استریت ژورنال: مذاکرات ایران-آمریکا لغو شده/نیویورک تایمز: لغو نشده!
ورود هیأت‌های خارجی به ایران برای مراسم تشییع رهبر شهید از جمعه
واکنش نتانیاهو به اظهارات اردوغان
نزاع خانوادگی دو کشته بر جای گذاشت+ جزئیات حادثه
وزارت بهداشت لبنان: شمار شهدای حملات اسرائیل به 4247 نفر رسید
مهار آتش در میانکاله؛ پایان یک بحران زیست‌محیطی
انگلیس: اجرای توافق ایران و آمریکا برای امنیت منطقه ضروری است
سقوط مرگبار هواپیما در فرانسه+ جزئیات حادثه
انتشار جزئیات جدید از توافق چارچوب میان لبنان و اسرائیل
سرمربی کره‌جنوبی پس از ناکامی در جام جهانی استعفا کرد
بستری رایگان کودکان زیر 7 سال ادامه دارد
آغاز پیش‌فروش بلیت حمل و نقل عمومی برای مراسم تشییع رهبر شهید
حمله دوباره اسرائیل به لبنان؛ تشدید تنش در مرزهای جنوبی
سالروز بمباران شیمیایی سردشت؛ تأکید وزارت خارجه بر پیگیری عاملان جنایت
پلیس راه یزد خودروی راننده 13 ساله را متوقف کرد
انتخابات نیویورک از تغییر نگاه آمریکا به اسرائیل خبر می‌دهد
ابراز نگرانی مشترک پاکستان و عربستان از تشدید تنش‌های منطقه
انتظاری که از خبرگان داریم...
ورود 958 میلیارد تومان پول حقیقی به صندوق‌های طلا در یک روز
نتانیاهو برای حفظ کنترل حزب لیکود وارد نبردی سرنوشت‌ساز شد
ترافیک سنگین در محورهای کندوان و هراز؛ رانندگان با احتیاط تردد کنند
سفیر آمریکا: احتمال اقدام علیه زیرساخت‌های ایران در تنگه هرمز وجود دارد!
ایتالیا خواستار خویشتنداری ایران و آمریکا شد
گزارش تصویری | زلزله ویرانگر در ونزوئلا
تجمع مخالفان توافق لبنان و رژیم صهیونیستی مقابل کاخ ریاست‌جمهوری
قدردانی وزیر ورزش از ملی‌پوشان؛ شما دل ملت ایران را شاد کردید
واکنش تند اسرائیل به ترکیه پس از به رسمیت شناختن نسل‌کشی ارامنه
نورنما | سردشت در غبار خردل ; تسلیت به مظلومیت یک شهر
نماینده پارلمان لبنان: توافق، ادامه اهداف دشمن در خارج از میدان نبرد است
مسیرهای دسترسی به مراسم وداع و تشییع امام شهید اعلام شد
اختلال خدمات کارت‌محور بانک ملی برطرف شد
واکنش متفاوت یک نویسنده فرانسوی به حذف ایران از جام جهانی
پوتین: غرب به‌دنبال بی‌ثبات‌سازی روسیه است
هند محدودیت تردد کشتی‌های خود در تنگه هرمز را لغو کرد
تأکید رئیس جمهور عراق بر حل‌وفصل اختلافات به روش‌های دیپلماتیک
این مارک از پودر لاغری و چاقی غیرمجاز است
آغاز پروازهای تهران-دبی از فردا
واکنش مشاور رهبر انقلاب به فشارها علیه حزب‌الله لبنان