×
فرهنگی
شناسه خبر : 139995
تاریخ انتشار : دوشنبه 1402/02/25 ساعت 12:05
امتحانات نهایی امسال 40 درصد تاثیر قطعی در کنکور دارد

سرپرست وزارت آموزش و پرورش:

امتحانات نهایی امسال 40 درصد تاثیر قطعی در کنکور دارد

سرپرست وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه امتحانات نهایی امسال 40 درصد تاثیر قطعی در کنکور دارد، گفت: برای جلوگیری از شائبه لو رفتن سوالات امتحانات نهایی، در زمان توزیع سوالات بین داوطلبان، آن را منتشر می‌کنیم.

نورنیوز - گروه فرهنگ و جامعه: رضامراد صحرایی روز دوشنبه در حاشیه نشست هم‌اندیشی استانداران سراسر کشور در جمع خبرنگاران گفت: بیش از چهار هزار حوزه‌های امتحانی در سراسر کشور وجود دارد و دستورالعملی برای تجمیع حوزه‌ها داده شده زیرا در زمان برگزاری کنکور سراسری در مجموع حدود هزار و ۷۰۰ حوزه آزمون داریم.

او با بیان اینکه ۱۱ امتحان در بازه زمانی ۲۵ روزه برگزار می شود، اظهار داشت: به شوراهای تامین استان‌ها اجازه داده شده است که متناسب با شرایط جغرافیایی استان خودشان تصمیم بگیرند.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: آنچه مهم است، اینکه ما همه تلاشمان را خواهیم کرد که هم داوطلبان راحت باشند و هم آزمون در استاندارد خودش برگزار شود.

صحرایی جلسه امروز استانداران را بسیار خوب توصیف کرد و گفت: روسای شورای آموزش و پرورش استان‌ها یا همان استانداران به اتفاق مدیران کل در جلسه حضور داشتند و هدف از جلسه هماهنگی، همدلی و آماده شدن برای رویداد مهم امتحانات نهایی بود.

او با بیان اینکه امتحانات نهایی امسال ۴۰ درصد تاثیر قطعی در کنکور دارد، درباره موضوع ایمنی آزمون گفت: درباره ایمنی آزمون و هماهنگی میان ارکان برگزار کننده گفت‌وگوهای لازم انجام شد؛ آنچه که واضح است، اینکه همه آماده انجام این تحول هستند.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش افزود: خانواده‌ها باید اطمینان حاصل کنند که ما به عنوان خدمتگزاران آنها برنامه‌ریزی می‌کنیم که فرایند آموزش یک فرایند پیوسته باشد و به یک سنجش اثرگذار و قابل اتکا و ارزشمند منتهی می‌شود که این اتفاق افتاده است. سرتاسر کشور از سی‌ و یکم اردیبهشت وارد امتحانات نهایی می‌شوند.

صحرایی خاطرنشان کرد: از این بابت خرسندیم که آموزش و پرورش آموزش کلاسی و امتحاناتش کاملا به هم پیوند می‌خورند کتاب‌ها، معلمان و امتحانات در این فرآیند قرار بگیرند که نتیجه نهایی آن یادگیری عمیق و کاربردی خواهد بود.

او ادامه داد: مهم این است که در این زمان اهمیت این تحول در آموزش و پرورش و کار بزرگی که اتفاق افتاده است را درک کنیم.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش درباره امنیت آزمون گفت: مسئله امنیت آزمون از مهمترین مسائل ما است جلسه امروز و جلسات پیشین هم حول این موضوع بود که چگونه می توانیم امنیت آزمون را تضمین کنیم. آنچه مسلم است اینکه امتحانات در ایمنی کامل هم طراحی می‌شوند و همه به دست داوطلبان می‌رسند.

صحرایی تصریح کرد: اتفاقی که به طور طبیعی می‌افتد و آن این است که وقتی سوال از مخزن تحویل داوطلب داده می‌شود، بعد از آن منتشر می‌شود.

او عنوان کرد: ما برای اینکه جلوی شائبه لو رفتن امتحانات نهایی را بگیریم همان زمانی که سوال را به داوطلب می‌دهیم چون حداقل یک ربع بیشتر در حوزه امتحانی بسته شده است خودمان سوالات را منتشر می‌کنیم و به این شایعه که سوال رو لو رفته است پایان می‌دهیم؛ انتشار سوال بعد از باز شدن مخزن امری کاملا طبیعی است و انشاالله خودمان این کار را انجام می‌دهیم.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
ارتش اسرائیل آمار 70 هزار شهید غزه را پذیرفت
سردار وحیدی: دشمن نه می‌تواند ملت ایران را بترساند، نه فریب دهد
حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان ادامه دارد
هشدار هواشناسی درباره افزایش موج در جنوب کشور
آوردن این همه دارایی به تیررس ایران؛ اطمینان‌خاطر ترامپ از کجاست؟
خیز حسن یزدانی برای اولین طلای وزن 97 کیلوگرم
بازار معاملات همچنان کساد است
اتحادیه اروپا بسته تحریمی جدید علیه ایران تصویب کرد
از سوی سایپا؛ فروش خودرو آریا برای اولین بار آغاز شد
آغاز جشنواره فیلم فجر از پردیس ملت با یک انیمیشن
تحلیلگران: اختلال در عرضه نفت ایران با وجود حضور نظامی آمریکا بعید است
پوتین در دیدار با رئیس امارات: تحولات ایران را زیر نظر داریم
کدام آزادکاران به تیم ملی کشتی کشور دعوت شدند؟
قیمت محصولات ایران خودرو افزایش می‌یابد؟
پیام تهران به واشنگتن: تسلیم امضا نمی‌شویم
ماجرای سفر مقامات عربستان سعودی و اسرائیل به واشنگتن چیست؟
در صورت حمله به ایران، پاسخی پشیمان‌کننده می‌دهیم
تاج: ایران از جام جهانی حذف شدنی نیست
اسرائیل برای اولین بار آمار شهدای غزه در جنگ را پذیرفت
ادعاهای تکراری استارمر علیه ایران
وزیر فرهنگ: بپذیریم که میزان مصرف فرهنگی در کشور بالا نیست
تقویت عرضه اسکناس ارزی
دستور پزشکیان برای رفع مشکل نقدینگی صنایع و تولیدی‌ها
تشکیل ارتش مستقل اروپایی: آرزو یا واقعیت؟
درخواست ویژه استقلال درباره برگزاری بازی‌های خانگی
اروپا تحریم‌های جدیدی علیه ایران وضع کرد
دیدار وزیرخارجه ترکیه با سفیر آمریکا
الحاق 1000 فروند پهپاد به ارتش برای پاسخگویی به تهدیدها
کرملین: هنوز پتانسیل مذاکره با ایران وجود دارد
عراقچی فردا به ترکیه می رود
معاون ارزی بانک مرکزی منصوب شد
سن ورود به پیش‌دبستانی کاهش یافت ؟
میزان قدرت موشکی ایران برای پاسخ به آمریکا چقدر است؟
توضیحات شهردار درباره پناهگاه‌های جنگی در صورت درگیری احتمالی
بسته پیشنهادی پزشکیان برای مدیریت پسابحران
رژیم صهیونیستی همچنان آتش بس غزه را نقض می‌کند
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 9 بهمن + جدول
نقشه جدید آمریکا برای غیرنظامی‌سازی کردن غزه
جان باختن 4 نفر در تصادف جاده خوی ـ چالدران
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404
بازگشت آلودگی هوا به تهران از فردا
افزایش نسبی دمای هوای تهران از فردا
وضعیت جاده‌های 16 استان پس بارش برف و باران
ماجرای بدهی 70 همتی سازمان تامین اجتماعی به وزارت بهداشت چیست؟
انتقاد کره از جایگزینی شورای صلح ترامپ با سازمان ملل
تمدید لغو پروازهای لوفت‌هانزا به تل آویو
واکنش فرانسه علیه حمله روسیه به قطار مسافربری در اوکراین
سایت خودروساز متخلف با دستور دادستانی تهران بسته شد
رایزنی تلفنی وزیر خارجه پاکستان با عراقچی
ناو هواپیمابر آمریکا، اهرم فشار ترامپ برای تهران