×
اقتصادی
شناسه خبر : 139965
تاریخ انتشار : یکشنبه 1402/02/24 ساعت 17:38
تسریع در اجرای موافقتنامه‌های سرمایه‌گذاری و گمرکی ایران و عمان

در دیدار وزرای اقتصاد ایران و عمان مطرح شد؛

تسریع در اجرای موافقتنامه‌های سرمایه‌گذاری و گمرکی ایران و عمان

وزیر اقتصاد در دیدار با همتای عمانی خود در حاشیه اجلاس جده، خواستار تشکیل کمیته‌های مشترکی برای تسریع در عملیاتی کردن موافقتنامه‌های سرمایه گذاری و گمرکی دو کشور شد.

نورنیوز - گروه اقتصاد: وزیر امور اقتصادی و دارایی ایران و وزیر مالیه عمان در حاشیه اجلاس هیئت عامل گروه بانک توسعه اسلامی در جده دیدار و گفتگو کردند. سید احسان خاندوزی، وزیر امور اقتصادی و دارایی جمهوری اسلامی ایران با اشاره به سفر اخیر رئیس‌جمهور ایران به عمان، روابط ایران و عمان را حائز اهمیت تلقی و آمادگی کشورمان را برای استقبال از پادشاه عمان اعلام کرد.

او مناسبات ایران و عمان را فراتر از مناسبات رسمی تلقی و آن را برادرانه خواند.

وزیر اقتصاد همچنین با اشاره به سفر اخیر وزیر صنعت عمان به تهران، ملاقات با او را مثبت ارزیابی کرد و در عین حال دیدار حاضرین در حاشیه اجلاس بانک توسعه اسلامی را فرصتی برای دو کشور به منظور شروع نهایی سازی موافقت‌نامه‌های مشترک سرمایه‌گذاری و گمرکی دانست.

خاندوزی اعلام کرد: ایران آمادگی لازم را برای نهایی کردند موافقت‌نامه‌های بین دو کشور که امور اولیه آن انجام شده دارد. سفر آتی پادشاه عمان به ایران نیز فرصت مناسبی برای امضاء این موافقتنامه‌ها است.

سلطان الحسبی، وزیر مالیه عمان نیز در این دیدار، روابط دو کشور را مداوم، مستمر و موجب توازن در منطقه تلقی کرد.

او سفرهای سرمایه‌گذاران و تجار ایرانی به عمان را مرهون چشم‌انداز روشن ایجاد شده بعد از سفر رئیس‌جمهور کشورمان به عمان دانست.

او همچنین با بیان اینکه اهداف دیدارهای مشترک اخیر وزرای حمل‌ونقل، بازرگانی و تجارت دو کشور محقق شده، اعلام کرد که سفر پادشاه عمان به کشورمان قریب‌الوقوع است و در این سفر وزرای سرمایه‌گذاری و انرژی عمان ایشان را همراهی خواهند کرد.

وزیر مالیه عمان نیز همچون همتای ایرانی خود خواستار تسریع در نهایی کردن و امضای توافقات مشترک سرمایه‌گذاری و گمرکی دو کشور شد.

او با اشاره به سوابق همکاری خود در سمت ریاست بانک مرکزی عمان با همتای ایران خود خواستار عملیاتی کردن توافقات موجود با کشورمان شد.

الحسبی با اشاره به زمینه‌های همکاری‌های مشترک نظیر حوزه‌های نفت و گاز تأکید کرد: لازم است دو کشور به تبادل تجربیات در زمینه سرمایه‌گذاری بپردازند.

او با تأکید بر توسعه و تقویت تعاملات اقتصادی و تجاری دو کشور، گفت: لازم است تجار دو کشور برای مبادله کالاهای تولیدی ایران و عمان تشویق شوند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی ایران در ادامه این دیدار با اشاره به رویکرد عمل‌گرای رئیس‌جمهور کشورمان از همتای عمانی خود درخواست کرد که به منظور تسریع در عملیاتی کردن موافقت‌نامه‌های سرمایه‌گذاری و گمرکی دو کشور، کمیته‌های مشترک چابک و متمرکزی تشکیل شود.

در همین دیدار، علی فکری رئیس‌کل سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی ایران از سوی وزیر اقتصاد به عنوان نماینده جمهوری اسلامی ایران برای نهایی سازی موافقت‌نامه سرمایه‌گذاری به طرف عمانی معرفی شد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
سخنرانان کنفرانس لندن: تحولات غزه و ایران آزمونی برای نظم جهانی است
نیویورک‌تایمز: اقتصاد جهان در حال فاصله گرفتن از آمریکا است
حیاتی به فینال بدمینتون سنگال رسید
تیم ملی ایران نایب‌قهرمان تنت‌پگینگ شد
دبیرکل حزب‌الله: مقاومت تنها راه آزادسازی است
سرلشکر رضایی: 7 شرط ایران برای آغاز هر مذاکره ای به آمریکا اعلام شده است
برد قاطع شطرنج‌بازان ایران برابر مولداوی
برنامه کبدی ایران در بازی‌های آسیایی ناگویا اعلام شد
تأکید ترکیه بر لزوم دستیابی به نتیجه در مذاکرات میان آمریکا و ایران
تماس‌های حماس با میانجی‌ها درباره بحران غزه
سارق طلافروشی بیرجند در تور پلیس افتاد
انصارالله: در کنار ایران ایستاده‌ایم
پل بیات هشترود به شبکه ترانزیتی بازگشت
کاهش 55 درصدی آب رودخانه‌های اردبیل
سد پدافند هوایی روسیه، موج پهپادهای اوکراینی را در هم شکست
اتابک: سیاست تجاری بر سیاست ارزی مقدم است
ادعای جدید ترامپ؛ وضع قوانین کیفری و مدنی برای هوش مصنوعی!
بهروزآذر: سیاستگذاری زنان داده‌محور می‌شود
انفجارهای گسترده در خان‌یونس همزمان با تداوم حملات غزه
استاندار تهران خواستار برنامه مشخص برای ازدواج و مسکن جوانان شد
بازداشت فرد مرتبط با ایران اینترنشنال در پردیس
حذف قهرمان آسیا از جام بین‌قاره‌ای
راهیابی نماینده تنیس ایران به فینال تور جهانی
ادعای رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: جنگ با ایران در مرحله پایانی قرار دارد
نورنما | میلاد یازدهمین آفتاب امامت حضرت امام حسن عسکری (ع) مبارک باد
ترمیم مزد کارگران به مهر موکول شد
واکنش سردار شکارچی به ادعای سنتکام درباره تنگه هرمز
درخشش تکواندوکاران تهرانی در کره جنوبی با کسب 2 مدال
زمان فروش فوری کوئیک و سهند سایپا بدون قرعه‌کشی اعلام شد+ لینک ثبت نام
انتخاب یک ژنرال آلمانی به ریاست عالی‌ترین نهاد نظامی ناتو
پاختاکور با اخراج پورعلی‌گنجی هم پیروز ماند
توضیح بقائی درباره سفر وزیر کشور پاکستان به ایران
جدول خاموشی برق کرمانشاه فردا یکشنبه 29 شهریور+جدول خاموشی
سران قوا بر تأمین کالاهای اساسی و حمایت از تولید تأکید کردند
تاوان اتهام حمله به مکه
حملات هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
گل‌های ایرانی، کلباء را به پیروزی رساند +فیلم
قیمت نقره امروز شنبه 28 شهریور 1405+جدول قیمت ها
واکنش مهاجرانی به خبر بازگشتش به ایران
ساعت کاری جدید ادارات از اول مهر 1405 اعلام شد؛ جزئیات تصمیم جدید دولت
حاجی‌میرزایی: پزشکیان بر وفاق برای حل مشکلات تأکید دارد
گرینلند به کنترل انحصاری آمریکا درمی‌آید؟
قیمت دینار عراق امروز شنبه 28 شهریور 1405
آیا شکاف بودجه، آغاز نبرد ارتش و کابینه رژیم صهیونیستی است؟
آخرین وضعیت امیر نوری پس از تصادف مرگبار؛ مهران غفوریان خبر مرگ را تکذیب کرد
کشف انبار میلیاردی کالای احتکاری در آبادان
نایب‌قهرمانی دختران نوجوان ایران در تورنمنت کافا
برایتون 3-0 آرسنال/ توپچی‌ها قهرمان را به توپ بستند!
آخرین قیمت سکه پارسیان امروز شنبه 28 شهریور 1405+جدول قیمت ها
پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه 29 شهریور 1405؛ سکه به 236 میلیون رسید