×
سیاسی
شناسه خبر : 139959
تاریخ انتشار : یکشنبه 1402/02/24 ساعت 15:45
رئیس‌جمهور: بانک‌ها در پرداخت تسهیلات مسکن تبعیض‌آمیز عمل نکنند

رئیس‌جمهور: بانک‌ها در پرداخت تسهیلات مسکن تبعیض‌آمیز عمل نکنند

رئیس‌جمهور با انتقاد از تبعیض در تسهیلات‌دهی برخی بانک‌ها تأکید کرد: سازمان‌ها و نهادها موظفند بدون هرگونه اعمال تبعیض میان مردم، امکانات خود را در راستای نفع عمومی بکار گیرند.

نورنیوز - گروه سیاست: در هفتمین جلسه شورای عالی مسکن که پیش از ظهر امروز یکشنبه به ریاست آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی برگزار شد، گزارشی از اقدامات انجام شده در خصوص ساماندهی بازار اجاره‌بها، ساماندهی و نظارت بر مشاوران املاک، آخرین وضعیت اجرای قانون مالیات بر خانه‌های خالی و همچنین عملکرد بانک‌ها در ارائه تسهیلات ساخت مسکن ارائه شد.

رئیس‌جمهور در این جلسه ضمن گلایه‌مندی از کندی اجرای طرح ساماندهی بنگاه‌های مشاوران املاک، بر ضرورت تسریع در اجرای این طرح و برخورد با بنگاه‌های متخلف یا فاقد مجوز و همچنین اصلاح قانون ارائه مجوز به بنگاه‌های مشاوران املاک تأکید کرد.

تاکید رئیس جمهور بر اجرای قانون مالیات بر خانه‌های خالی

او در ادامه همچنین بر پیگیری اجرای قانون مالیات بر خانه‌های خالی براساس آیین‌نامه ابلاغ شده به دستگاه‌های اجرایی بویژه در استان‌ها و از سوی استانداران تأکید کرد و گفت: برای تسریع در اجرای این قانون تبادل اطلاعات بین دستگاه‌های مختلف مؤثر خواهد بود و از سوی دیگر در روند اجرا هر بخشی از این قانون دارای نقض یا اشکال بود بلافاصله باید به قانونگذار اطلاع داده شود.

رئیس‌جمهور همچنین با انتقاد از تبعیض در تسهیلات‌دهی برخی بانک‌ها تأکید کرد: سازمان‌ها و نهادها موظفند بدون هرگونه اعمال تبعیض میان مردم، امکانات خود را در راستای نفع عمومی بکار گیرند.

رئیسی با تاکید بر برگزاری جلسات منظم شورای مسکن در استان ها - حداقل ۲ بار در ماه - استانداران را به حساب کشی از دستگاه‌های مختلف در انجام وظایف محوله در زمینه ساخت مسکن مکلف کرد.

انتقاد از تاخیر در واگذاری زمین

او با انتقاد از تأخیر در واگذاری زمین در برخی از استان‌ها بر ضرورت رفع موانع اداری آن تأکید و از وزارت راه و شهرسازی خواست در جلسه بعدی شورای عالی مسکن گزارشی از میزان واگذاری زمین به متقاضیان در استان‌های مختلف تهیه و ارائه کند.

رئیس‌جمهور در ادامه با اشاره به اهمیت نقش تعاونی‌ها در اجرای طرح ملی نهضت مسکن، گفت: تعاونی‌های کارگری، کارمندی و نیروهای مسلح با استفاده از ظرفیت خود می‌توانند بخش قابل توجهی از متقاضیان مسکن را ساماندهی کنند.

در این جلسه که به صورت ویدئو کنفرانسی با حضور استانداران ۳۱ کشور برگزار شد، گزارشی از عملکرد ۱۰ استان پیشرو در اجرای طرح نهضت ملی مسکن ارائه شد و رئیس جمهور ضمن قدردانی از مسئولان این استان‌ها، تصریح کرد: عملکرد استان‌هایی که به هر نحوی در اجرای این طرح با کندی مواجه بودند نیز حتماً باید به استانداران مربوطه اطلاع داده شود تا نواقص و کاستی‌های اجرای آن را برطرف کنند.

بررسی راهکارهای استفاده بهینه از زمین‌های وقفی و متعلق به مناطق آزاد در ساخت مسکن، راهکارهای کاهش هزینه ساخت مسکن با استفاده از فناوری‌های نو و همچنین بررسی میزان پیشرفت طرح نهضت ملی مسکن در استان‌ها از دیگر تأکیدات رئیس جمهور در این جلسه بود.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
دبیر کل کمیته‌های مقاومت فلسطین: طرح ترامپ، تکرار طرح معامله قرن است
گیتی پسند فاتح ال‌کلاسیکوی فوتسال ایران شد
ورود مجلس به تقخص از عوامل فروش فیلترشکن
بازداشت 2 نفر از ساکنان اراضی اشغالی به دلیل جاسوسی برای ایران
انگلیس خواستار پذیرش طرح ترامپ از سوی حماس شد
قتل بخاطر دلار
200 هزار دوز واکسن آنفلوانزای ایرانی در راه بازار
📱معمای خلیج فارس؛ ازسوخت رسان های آمریکا تا آمادگی های فوق العاده ایران
ترامپ برای حماس ضرب‌الاجل تعیین کرد
زنگ خطر انقراض جمعیتی؛ از کوزوو تا ژاپن
نورنما | روستایی در شرق چین، هر خانه چسبیده به یک تکه زمین کشاورزی
مرگ مشکوک سفیر آفریقای جنوبی در پاریس
آمادگی فوق‌العاده در خلیج فارس؛ ترامپ بدنبال قمار با کارت ایران است؟
لاوروف: موشک‌های تاماهاوک تأثیری بر وضعیت در میدان نبرد نخواهد داشت
اعلام اسامی محرومان هفته ششم لیگ برتر فوتبال
رونمایی نسخه خطی دیوان مولانا با قدمت 700 سال در مشهد
تضعیف آمریکا و متحدانش با حملات سایبری چین
تیراندازی در جنوب قدس اشغالی و زخمی شدن چند صهیونیست
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(91) « بهار »
ورود بیش از 50 کشتی از ناوگان صمود به محدوده ممنوعه اسرائیل
عزیمت هواپیماهای سوخت‌رسان‌ آمریکا به خاورمیانه
سقف تراکنش‌های بانکی برای افراد بیکار حداکثر 5 میلیارد تومان
واکنش سفارت ایران به تحریم‌های ژاپن
جزییات واریز وام 50 میلیون تومانی بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد
جزئیات بازگشت 120 مهاجر ایرانی از آمریکا به کشور
تصاویری از تدارک موشکی چین برای «پایگاه‌های آمریکا»
زمان حراج سکه اعلام شد+جزییات
پوستر باشگاه استقلال برای بازی با المحرق با الهام از سریال تد لاسو
ابطحی: مصاحبه قلدرمابانه «ترامپ» و«نتانیاهو» درباره غزه تمام بدنم را لرزاند
فردا جلسه CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار می‌شود
حمله احتمالی آمریکا به ونزوئلا؛ آمادگی مادورو برای اعلان وضعیت اضطراری
ریزش مرگبار مدرسه در اندونزی ؛ 38 دانش آموز مفقود شدند + فیلم
گسترش تنش‌ها در منطقه کشورهای عربی را وارد مسابقه تسلیحاتی کرده است
اختصاص شعبه ویژه‌ رسیدگی به دعاوی حقوقی علیه رژیم صهیونیستی
نوسانات قیمت طلا و سکه امروز سه‌شنبه 8 مهر + جدول
موضع روسیه در طرح ترامپ برای غزه
حماس فردا به طرح ترامپ پاسخ می‌دهد
تسلیم شدن در وجود ما نیست
پاساژها و مجتمع‌های تجاری ناایمن پایتخت معرفی شدند
قیمت مرغ تا 3 روز آینده کاهش می‌یابد
شایعه آزاد شدن کشت خشخاش صحت ندارد
ابتکار ترامپ و تردید کشورهای اسلامی
تصویب کلیات طرح بیمه رانندگان حمل و نقل بار بین‌شهری در مجلس
نتانیاهو: با تشکیل کشور فلسطین موافقت نکردم
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه‌شنبه 8 مهر 1404
اولتیماتوم 45 روزه ترامپ به هند برای قطع رابطه با ایران و ترک چابهار
دو قوه در خصوص قراردادهای بابک زنجانی با وزارتخانه ها شفاف‌سازی کنند
مدیریت تحریم‌ها
پیگیر جنایات و خسارات رژیم صهیونیستی در جنگ 12 روزه هستیم
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 8 مهر1404+ جدول
X
آگهی تبلیغاتی