×
فرهنگی
شناسه خبر : 139954
تاریخ انتشار : یکشنبه 1402/02/24 ساعت 12:44

گواهینامه‌های رانندگی رنگ‌بندی می‌شوند

رئیس پلیس فراجا گفت: بر اساس طرحی که از سوی پلیس به دولت پیشنهاد شده و اکنون هم در دست بررسی است، گواهینامه‌های رانندگی در سه سطح طلایی ،نقره ای و سفید رنگ‌بندی شوند.

نورنیوز - گروه فرهنگ و جامعه: سردار کمال هادیانفر، رئیس پلیس فراجا گفت: بر اساس طرحی که از سوی پلیس به دولت پیشنهاد شده و اکنون هم در دست بررسی است، گواهینامه‌های رانندگی در سه سطح طلایی ،نقره ای و سفید رنگ‌بندی شوند.

سردار هادیانفر در نشست با خبرنگاران، افزود: رنگ بندی طلایی مربوط به رانندگانی است که دارای تخلف نیستند و در تمامی این رنگ بندی ها مشوق و امتیازاتی دیده شده است و طرح مذکور که پیشنهاد پلیس است، در دست بررسی دولت قرار دارد.

او همچنین به گواهینامه موتورسیکلت اشاره کرد و اظهار داشت: ۱۲ میلیون و ۷۰۰ هزار موتورسیکلت در کشور داریم که حدود نیمی از دارندگان این وسایل نقلیه، گواهینامه ندارند.

سردار هادیانفر سخت بودن مراحل و هزینه بالا را عمده مانع برای دریافت گواهینامه موتورسیکلت دانست و افزود: اجرای طرحی برای کاهش ۵۰ درصدی هزینه ها، یکی از اقدامات پلیس است که از طریق آموزشگاههای رانندگی منجر به کوتاه شدن مراحل و صدور سیستمی گواهینامه خواهد شد.

رئیس پلیس راهور فراجا در مورد گواهینامه های بین المللی، گفت: در حاضر با ۷۶ کشور بر اساس کنوانسیون وین دارای توافق برای تبادل گواهینامه هستیم و اکنون به دنبال ۲ زبانه کردن گواهینامه های رانندگی هستیم و اکنون با ۱۰ کشور توافق تبادل گواهینامه انجام شده است و منتظر نهایی و اجرایی شدن این توافق هستیم.

به گفته وی، توافق تبادل گواهینامه با کشورهای اسپانیا، چین، بلغارستان، ترکیه، ایتالیا، قطر، اندونزی و سه کشور دیگر است و جمهوری اسلامی ایران با همه کشورهای دنیا غیر از امریکا و رژیم صهیونستی آماده تبادل گواهینامه است و سال گذشته در هر ساعت ۲ تا ۳ نفر از هموطنان در سوانح خودرویی جان خود را از دست می دادند و ۲۵ نفر هم مصدوم می شدند؛ از این رو برای رفع این مسئله، توقف تولید خودروهای ناایمن مانند پراید و ۴۰۵ در دستور کار ما قرار دارد.

او اظهار کرد: عدم ارتقای کیفی خودروهای تولیدی در حالی است که هنوز در تصادفات شاهد حریق هستیم یا به دلیل آلیاژ به کار رفته در خودروها هنگان سوانح، درب ها قفل و سرنشینان محبوس می شوند که این مسئله مرگ و میر و مصدومیت را افزایش می دهد.

وی با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب بر سهم دستگاهها در کاهش تصادفات و جانباختگان، افزود: طبق قانون، ۳۲ دستگاه در این مساله نقش دارند که باید به وظایف خود عمل کنند.

هادیانفر گفت: شمار دارندگان گواهینامه رانندگی در کشور در آستانه ۵۲ میلیون نفر است که بیش از ۸۰ درصد از این تعداد مربوط به خودرو است.

او با اشاره به افزایش چهار درصدی صدور گواهینامه خودرو و ۲۵ درصدی تردد خودرویی، ادامه داد: تعداد خودروهای کشور امسال به ۴۰ میلیون وسیله نقلیه افزایش می یابد و به طور میانگین به ازای هر ۲ نفر یک خودرو در کشور داریم.

رئیس پلیس فراجا تاکید کرد: ۹۵ درصد از مردم در حوزه ترافیکی، قانونمند هستند که نشانه فرهنگ بالای ترافیکی مردم، خدمات شبانه روزی پلیس و همچنین فعالیت رسانه است.

رئیس پلیس راهور فراجا به موضوع تصادفات اشاره کرد و افزود: سال گذشته حدود یک میلیون و ۱۰۰ هزار تصادف در کشور ثبت و برای ۵۷۲ هزار مورد از آنها کروکی کشیده شد.

سردار هادیانفر ادامه داد: پارسال ۱۹ هزار و ۴۹۰ نفر از هم وطنان در شهر و جاده بر اثر تصادف جان باختند که افزایش ۱۶ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۰ داشته است که پیشتر هم پیش بینی کرده بودیم و از دولت هم می خواهیم که برای کاهش تصادفات به پلیس کمک کند و با ایجاد تحول در قوانین، پای کار بیاید.

به گفته او، اگر همین روند ادامه داشته باشد، در ‌پایان سال ۱۴۰۲ تعداد کشته های حوادث رانندگی از مرز ۲۰ هزار نفر عبور خواهد کرد.

او همچنین ادامه داد: حدود ۴۰۰ هزار نفر در سال گذشته مصدوم شدند که باید رسانه ها این مسئله را برای مسئولان به یک دغدغه تبدیل کنند و دولت و مجلس انقلابی باید امروز وارد میدان شوند زیرا اکنون هم دیر شده است.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
زمان پخش فصل دوم سریال «وحشی» اعلام شد
دیدار پوتین و ترامپ در آلاسکا تقاطع نماد، راهبرد و روانشناسی
نبیه بری: اوضاع داخلی لبنان تحت کنترل است
ضرورت توجه بیشتر به ریشه‌ ناامنی‌های اخیر سیستان‌وبلوچستان
رزمایش مشترک کره جنوبی و آمریکا آغاز شد؛ کره شمالی هشدار داد
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(71) «بروجن»
آیا توبه تتلو پذیرفته می‌شود؟
اقتصاد اسرائیل زیر ضرب جنگ 12 روزه
زلنسکی در واشنگتن؛ دیدارهای حساس یا چانه‌زنی‌های مبهم
دلایل و زمینه‌‌های مشروعیت سلاح حزب‌الله
سپهر حیدری کشور را ترک کرد
وزیر نیرو: با کاهش دما؛ پیک مصرف را پشت سر گذاشتیم
هشدار مراقبتی به مردم؛ افزایش شدید شاخص پرتو فرابنفش در دو روز آینده
زلنسکی وارد واشنگتن شد/ترامپ: روز بزرگی در کاخ سفید است
مشاهده خرس سیاه آسیایی در منطقه‌ای از بشاگرد هرمزگان+فیلم
خراسان رضوی شنبه تعطیل شد
افشاگری100 اقتصاددان برجسته بین المللی؛آمارهای آمریکا قابل اعتماد نیستند!
روایت همسر دانشمند هسته‌ای از جاسوسی منافقین که منجر به عملیات ترور می‌شود! +فیلم
قتل هولناک در ملارد؛ اعتراف قاتل به شلیک مرگبار
فوتبال ایران منتظر رونمایی از استراتژی هاشمیان در پرسپولیس+ برنامه سایر بازی های امروز
چرا زمان برگزاری سیزدهمین آزمون استخدامی تغییر کرد؟
بقایی: احتمالاً دور بعدی گفت‌وگو با آژانس در روزهای آینده انجام می‌شود
دیدار تراکتور - استقلال حساس ترین نبرد هفته نخست لیگ برتر
سرناسازگاری اسرائیل با میانجی‌گران
انتشار نماهنگ «نگارگر روضه‌ رضوان» همراه سخنان رهبر معظم انقلاب + فیلم
تیم تپانچه ایران روی سکوی سوم آسیا ایستاد
نماینده ارامنه جنوب کشور هشدار داد؛ قفقاز گلوگاه حیاتی ماست
پوستر باشگاه پرسپولیس به بهانه دیدار امشب با شمس آذر منتشر شد
واژگونی قایق در نیجریه؛ 40 نفر مفقود شدند
پزشکیان: راهی پیدا کنیم تا بی‌عدالتی از بین برود + فیلم
برنامه مسابقات ورزشی امروز دوشنبه 27 مرداد + پخش زنده
نشست العلمین؛ طرح تازه رژیم اسرائیل برای تبادل اسرا و خلع سلاح حماس
امنیت غذایی در خطر؛ مطالبه صریح از وزارت جهاد کشاورزی
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 27 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
ماجرای جنجالی صدور قبوض نجومی برق در روستاها چه بود؟
اروپا نگران است؛ آیا صحنه برخورد «ترامپ» با «زلنسکی» تکرار می شود؟
شورای رقابت از قیمت گذاری خودرو حذف شد+ جزئیات
پیکر استاد محمود فرشچیان وارد اصفهان شد+ زمان مراسم
صلح بزرگ ترامپ یا امتیاز بزرگ پوتین؟
مرد گمشده پس از 7 سال در پیاده روی اربعین پیدا شد
تظاهرات یک میلیون نفری شهرک‌نشینان علیه نتانیاهو
ذخایر سوخت مایع نیروگاهی 60 درصد افزایش یافت
ولایتی: مردم ایران اجازه معامله بر سر امنیت ملی‌شان را نمی‌دهند
نورنما | انفجار در یکی از کارخانه‌های استیل آمریکا
اظهارات سرلشکر رحیم صفوی درباره احتمال وقوع جنگ جدید
مدیرعامل ایرانسل درباره افزایش 70 درصدی تعرفه اینترنت چه گفت؟
طرح اشغال کامل شهر غزه به تصویب رسید
سفارت آلمان در تهران موقتا تعطیل شد
انتظار 4 ساله برای دریافت خودروی کارخانه‌ای همچنان ادامه دارد
آتش‌سوزی گسترده در سوله هزارمتری آرد در شیراز
X
آگهی تبلیغاتی