×
فرهنگی
شناسه خبر : 139881
تاریخ انتشار : شنبه 1402/02/23 ساعت 08:25
کتاب جدید نویسنده «دوران کوران» به معضلات دختران می‌پردازد

کتاب جدید نویسنده «دوران کوران» به معضلات دختران می‌پردازد

غرفه انتشارات کتابستان میزبان سید حسام‌الدین رایگانی، نویسنده دهه هفتادی و جوانی بود که دو کتاب پرفروش در انتشارات کتابستان دارد.

نورنیوز - گروه فرهنگ و جامعه: سید حسام‌الدین رایگانی که با دو کتاب «ایهام» و «دوران کوران» در نمایشگاه کتاب امسال حضور دارد، در معرفی کتاب‌هایش می‌گوید: «ایهام داستانی است که محتوای عاشقانه و دانشجویی دارد. دوران کوران نیز روایتی از یک پزشک در اوایل همه‌گیری کرونا است که درون‌مایه اجتماعی و عاشقانه دارد.»
 
او نحوه چاپ آثارش را اینگونه توصیف کرد: «وقتی ایهام را نوشتم فکر نمی‌کردم چاپ شود. داستانم را به انتشارات کتابستان آوردم و با کارشناس‌های این انتشارات صحبت کردم. آن‌ها داستانم را بررسی کردند، نظرشان مثبت بود و در نهایت کتاب ایهام چاپ شد. پس از آن هم رمان دوران کوران را نوشتم که توسط همین انتشارات به چاپ رسید.»
 
رایگانی در رابطه با کتاب جدیدش افزود: «الان نزدیک به سه سال است که دارم روی یک رمان کار می‌کنم. وسواس زیادی برایش به خرج داده‌ام و تاکنون هفت بار بازنویسی‌اش کرده‌ام تا به چیزی که می‌خواستم برسم. امیدوارم بتوانم اواخر امسال یا ابتدای سال آینده چاپش کنم و در نمایشگاه سال آینده عرضه شود.»
 
او موضوع رمان جدید خود را معضلات اجتماعی در حوزه دختران عنوان می‌کند و می‌گوید: «کتاب جدیدم ماجرای یک خانواده مذهبی و پولدار است که مشکلاتی برای دختر این خانواده پیش می‌آید. درواقع داستان تلنگری است به اتفاقاتی که زیر پوست شهر و در فضای مجازی دارد می‌افتد.»
 
رایگانی جامعه مخاطب رمان جدیدش را همه اعضای خانواده می‌داند و در تلاش است داستان جدیدش علاوه‌بر دختران، نظر همه اعضای خانواده را جلب کند.
 
این نویسنده جوان به نحوه انتخاب موضوع رمان‌هایش هم اشاره کرد و با بیان این نکته که موضوع داستان‌هایش را از جزییات و اتفاقات پیرامون خود الهام می‌گیرد، در رابطه با کتاب «دوران کوران» گفت: «مهم‌ترین مسئله برای من این بود که دوران کرونا، مخصوصا اوایل آن یک برهه خاص در تاریخ بود. همه چیز ترسناک بود و هنوز به صورت علمی خیلی چیزها در رابطه با این بیماری کشف نشده بود. اتفاق عجیبی بود و حرف‌های ضد و نقیضی هم زده می‌شد. به واسطه خواهرم که در بیمارستان مسیح دانشوری رزیدنت بود، به بیمارستان می‌رفتم و از نزدیک آنچه بر بیماران کرونایی و کادر درمان می‌گذشت را می‌دیدم. بعد هم مشاهداتم را در قالب یک رمان درآوردم.»
 
او همچنین در رابطه با استقبال از کتاب کرونایی‌اش در دوران پساکرونا اظهار کرد: «بعضی‌ها می‌گفتند آنقدر دوران کرونا برای ما تلخ بود و عزیز از دست دادیم که اصلا سراغ کتاب‌هایی که درباره این موضوع باشند نمی‌رویم. اما برای خیلی‌ها هم جالب بود و دوست داشتند آن دوران عجیب را مرور کنند یا ببینند اوایل آمدن کرونا که شرایط سخت و مبهمی هم وجود داشت، بر یک پزشک که اتفاقا همسرش هم پزشک است و در بخش کرونا کار می‌کنند چه گذشته است.»ایهام تاکنون به چاپ سوم و دوران کوران نیز به چاپ پنجم رسیده است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
راهکارهایی برای تعیین مرزهای منصفانه در خانه
کوبا: ادعای واشنگتن کذب است
مصدومیت روزبه چشمی در تمرین پرفشار تیم ملی
عارف :وظیفه ملی ما ادامه مسیر خدمت صادقانه و حفظ وفاق است
بیش از 160 نفتکش در خلیج فارس گرفتار شده‌اند
پزشکیان: به تسلیم واداشتن ایران از طریق زور توهمی بیش نیست
هشدار سایبری گروه «حنظله» به آمریکا و رژیم صهیونیستی
افزایش شمار شهدای حملات اسرائیل به لبنان به 14 نفر
اردوغان در گفتگو با ترامپ: تمدید آتش‌بس تحولی مثبت است
ضربات سنگین حزب‌الله به تجهیزات و نیروهای ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
خط و نشان نخست‌وزیر جدید عراق برای برهم‌زنندگان امنیت منطقه
تنش در تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو بر سر توافق احتمالی با ایران
رونمایی از دومین حریف تدارکاتی ایران
شوک سه میلیاردی به داماش
گفت‌وگوی تلفنی رهبر شهید با همسر شهید رئیسی منتشر شد
سنتکام مدعی شد: نفتکش مرتبط با ایران را توقیف کردیم
اعتراف مقام پیشین پنتاگون: ایران دست بالا را در منطقه دارد
عکس های منتخب ایران ؛ چهاشنبه 30 اردیبهشت 1405
سینماگران جهان در سوگ فرشتگان میناب
آمریکایی‌ها متن جدیدی به ایران ارسال کرده‌اند
خداحافظ آسیا، سلام اروپا/ سامورایی‌ها از قاره کهن دل می کنند؟
جزئیات تمرین 90 دقیقه‌ای تیم امید/ از دوهای کوتاه تا اجرای مدل‌های ترکیبی
شهادت مامور پلیس در حمله مسلحانه اشرار در سراوان
برتری قاطع استقلال در دربی بسکتبالی مقابل نفت
افشای جزئیات مذاکرات ایران و آمریکا در پاکستان از زبان بقایی
رهبر چین احتمالا هفته آینده به دیدار کیم جونگ اون می‌رود
خداحافظی وزارت کار با «ذوب‌آهن»/ مادر فولاد ایران زیر چتر یک بانک رفت
معمای خلبانان نامرئی آمریکا و سانسور سیستماتیک در رسانه‌های غربی
واردات مواد پتروشیمی به کولبران و ملوانان سپرده شد
شهیدی که متاعی بالاتر از جانش را فدای انقلاب کرد
العربیه: توافق ایران و آمریکا تا ساعاتی دیگر نهایی می‌شود؟
سقوط هواپیمای نظامی در پاکستان/علت حادثه چه بود؟
روسیه: ادعای خروج ایران از NPT بی‌اساس است
فرانسه خواستار احضار سفیر اسرائیل شد
بانکها به کمک آزادی زندانیان جرایم غیرعمد می آیند
ادعاهای عجیب ترامپ درباره ایران و ونزوئلا!
پیام بنت به نتانیاهو: کار تمام شد!
افشای رویترز از توافق هسته‌ای پنهانی واشنگتن و ریاض
واکنش وزیر خارجه عربستان به تصمیم ترامپ + جزئیات پیام بن‌فرحان
پرویز خرسند، رفیق دیرین شریعتی درگذشت + پیام تسلیت وزیر ارشاد
شوک مثبت به لاجوردی‌پوشان رشت/ داماش گیلان صاحب مالک جدید شد
زلزله در تیم امنیت ملی ترامپ/ عروس «کندی» هم استعفا داد!
علت گرانی مرغ چیست؟
انفجار خودرو در قلب مالی نیویورک/وحشت در نزدیکی مجسمه وال‌استریت
آمار فروش نمایشگاه مجازی کتاب تهران 1405 + لینک خرید
جراحی موفقیت‌آمیز هافبک بارسلونا/ فرمین لوپس جام جهانی 2026 را از دست داد
سیره شهید رئیسی سرمایه‌ای عظیم برای تحقق «ایران قوی» است
مانیفست سیاسی شرق علیه نظم غربی
چرا دیدار ترامپ و شی‌جین‌پینگ شکست خورد؟
کنکور ارشد وزارت بهداشت به تعویق افتاد + تاریخ جدید