×
سیاسی
شناسه خبر : 139880
تاریخ انتشار : جمعه 1402/02/22 ساعت 22:03
ابعاد تحریف بزرگ رسانه‌ای صهیونیست‌ها در جنگ اخیر

نورنیوز بررسی کرد؛

ابعاد تحریف بزرگ رسانه‌ای صهیونیست‌ها در جنگ اخیر

در آینده‌ای نزدیک، شکل‌گیری اعتراضات اعضای کابینه نتانیاهو نسبت به استیصال دوباره در برابر جریان مقاومت، بسیاری از حقایقی که امروز به صورت هدف‌مند توسط رسانه‌های غربی و صهیونیستی سانسور می‌شود را آشکار خواهد کرد.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: چهار روز از حملات گسترده رژیم صهیونیستی به غزه می‌گذرد اما با وجود شهادت تعدادی از فرماندهان جهاد اسلامی، بر خلاف آنچه نتانیاهو هدف‌گذاری کرده بود، این اراضی اشغالی است که همچنان در التهاب مزمن به سر می‌برد.

هزاران شهرک‌نشین در مناطق اشغالی محل سکونت خود را تخلیه کرده و ساکنان تل‌آویو و حیفا نیز لحظه‌ای از ترس فرود موشک‌های قسام و عبور آنها از سامانه گنبد آهنین آرام و قرار ندارند!

در چنین شرایطی، از نتانیاهو گرفته تا «یوآو گالانت» که به زعم خود می‌خواستند از رهگذر حملات اخیر اولا فشار را از داخل به بیرون منتقل کرده و ثانیا «وحدت» شکل گرفته در میان گروه‌های مقاومت را با اختلاف‌افکنی میان جهاد و حماس بر هم بزنند، حالا از واسطه‌گران مصری و حتی سازمان ملل متحد خواسته‌اند تا هر چه سریع‌تر جهاد اسلامی را وادار به انعقاد توافق آتش‌بس با صهیونیست‌ها کنند.

در مقابل، گروه‌های مقاومت از پاسخ بسیار سخت و جبران‌ناپذیر خود سخن می‌گویند، پاسخ اجتناب‌ناپذیری که نه تنها کابینه نتانیاهو، بلکه موجودیت نامشروع رژیم صهیونیستی را نیز هدف خود قرار خواهد داد.

از آن سو اما؛ جریان رسانه‌ای صهیونیست برای روایت‌سازی از تجاوز به نوار غزه به نفع خود و فضاسازی پیرامون پاسخ نیروهای مقاومت فلسطین، تلاش تمام عیاری را به کار بسته است.

این روایت‌سازی کاذب بارها در گلوگاه‌های زمانی خاص و با هدایت مشترک رسانه‌های صهیونیستی، آمریکایی و اروپایی صورت می‌گیرد و هدف از آن، جلوگیری از انتشار مصادیق آسیب‌پذیری رژیم اشغال‌گر قدس نزد افکار عمومی دنیاست.

در این منظومه‌ی وارونه، «دروغ محض» جای «واقعیات میدانی» را گرفته و حتی دیگر به صرف «اغراق» نیز بسنده نمی‌شود!

در سال 2021 میلادی و در جریان تجاوز نظامی صهیونیست‌ها به نوار غزه، هزاران موشک مقاومت بر اراضی اشغالی فرود آمد اما رسانه‌های غربی و صهیونیستی، تلفات گسترده صهیونیست‌ها را کتمان کرده و حتی التماس نتانیاهو برای انعقاد آتش‌بس با گروه‌های مقاومت را مصداق دیپلماسی پویای تل‌آویو معرفی کردند.

این تصویرسازی تکراری و نخ‌نما اما طی ماه‌های اخیر اصالت خود را نزد افکار عمومی دنیا از دست داده و بروز اعتراضات گسترده در اراضی اشغالی و افشاگری ژنرال‌های صهیونیستی از چندپارگی در ارتش این رژیم و فراتر از آن، مشاهده عینی مواضع افرادی مانند نتانیاهو، گالانت، بن‌گویر و اسموتریچ در خصوص تحولات منطقه و نظام بین‌الملل، جایی برای پذیرش بازی دروغین رسانه‌ای و تبلیغاتی صهیونیست‌ها باقی نگذاشته است.

اکنون رژیم اشغالگر قدس با دو ترس هم‌زمان مواجه است: یکی ترس از حملات فوری جهاد اسلامی و دیگری، ترس از تشدید روند امنیت‌زدایی از اراضی اشغالی با عملیات‌های شهادت‌طلبانه به ویژه در کرانه باختری، که البته ترس از تشدید انزوای منطقه‌ای و بین‌المللی را نیز باید به این فهرست اضافه کرد.

این دو ترس واقعی اما هیچ یک جایی در روند اطلاع‌رسانی و تحلیل رسانه‌های جنگ‌طلب غربی و صهیونیستی در قبال حوادث غزه، رفح و کرانه باختری ندارند.

در این میان البته انتشار تصاویر ویدئویی گسترده از فرار سراسیمه صهیونیست‌ها به پناهگاه‌ها از ترس حملات راکتی در شبکه‌های اجتماعی، جایی برای مانور تل‌آویو در این بازی باقی نخواهد گذاشت.

ضمن آنکه در آینده‌ای نزدیک، شکل‌گیری اعتراضات اعضای کابینه نتانیاهو نسبت به استیصال دوباره در برابر جریان مقاومت، بسیاری از حقایقی که امروز به صورت هدف‌مند توسط رسانه‌های غربی و صهیونیستی سانسور می‌شود را آشکار خواهد کرد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
بیمه رایگان زنان سرپرست خانوار در روستاها
هشدار وزارت بهداشت درباره افزایش بیماری‌های تنفسی
زلزله 4.4 ریشتری بانه را لرزاند
امیر حیدری: اقتدار ایران معادلات دشمن را برهم زد
چراغ سبز جزیره کوچک اقیانوس آرام به اشغالگری تل‌آویو
توقف ناگهانی طرح دفاعی اروپا؛ چرا کشورهای عضو با «گروه مشورتی کالاس» مخالفت کردند؟
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 16 شهریور 1405 / چرا سکه 4 میلیون تومان ریزش کرد ؟
هشدار نارنجی برای بارش شدید در گیلان
رکوردشکنی بورس در معاملات امروز دوشنبه 16 شهریور 1405
کشف 75 قبضه سلاح جنگی در نایین
آخرین قیمت سکه پارسیان امروز 16 شهریور 1405+جدول قیمت ها
نورنما | عروسی در وسط سیلاب
قیمت دینار عراق امروز 16 شهریور 1405
سرنگونی پهپاد جاسوسی عربستان در یمن
چین و آمریکا در مسیر رقابت نسل ششم؛ پایگاه جدید آزمایش پروازی چین چه می‌گوید؟
موضوعات مهم نشست شورای حکام آژانس چیست؟
حمله با سلاح سرد به شهرک‌نشین در کرانه باختری
آلبانیز: انگلیس سیاست خود در قبال اسرائیل را تغییر دهد
آخرین قیمت دلار امروز دوشنبه 16 شهریور 1405 / چرا دلار کاهشی شد؟
حمله موشکی ایران علیه ناوهای آمریکا، دفاع مشروع در برابر محاصره دریایی است
آخرین تحولات جنگ ایران وآمریکا؛تغییر راهبردایران درتنگه هرمز؛مدیریت عبور به جای بستن کامل
حدادعادل: هیچ رئیس‌جمهوری مانند پزشکیان به آموزش توجه ندارد
قالیباف: اگر به دارایی‌های ما حمله کنید، مورد حمله قرار می‌گیرید
خط قرمز جدید ایران؛ محاصره آمریکا را محاصره می‌کنیم
پرسپولیس - ذوب‌آهن ؛ ترکیب پرسپولیس اعلام شد ؛ بازگشت اورونوف به ترکیب اصلی
آخرین قیمت خودروهای ایران خودرو امروز 16 شهریور 1405 + پژو 207 در مزر 3 میلیاردی
قوانین جدید واردات موبایل؛ ثبت سفارش محدود شد
تمدید مهلت پرداخت مالیات صاحبان مشاغل
سرقت 320 میلیون دلاری در صنعت کریپتو
رکورد کم‌سابقه واردات کالا از طریق کولبری
کارت مادران جایگزین یارانه شیرخشک می‌شود؟
خط و نشان لولا داسیلوا برای آمریکا: برزیل مستعمره هیچکس نیست
خط قرمز مقاومت عراق برای تحویل سلاح
پیام پزشکیان به رئیس‌جمهور تاجیکستان در روز استقلال
برنت در آستانه 100 دلار؛ نفت گران‌تر شد
80 زلزله در یک هفته؛ کدام استان بیشترین لرزش را داشت؟
اینفوگرافی | آخرین زنگ مدارس سنگی؛ نقشه راه نوسازی و ایمن‌سازی مدارس
افزایش قیمت دلار توافقی امروز 16 شهریور
هشدار پلیس راهور به رانندگان؛ این جای پارک را اشغال نکنید
پزشکیان خواستار توسعه دورکاری در دستگاه‌های دولتی شد
پیروزی راست افراطی در انتخابات ایالتی آلمان
قیمت طلای جهانی امروز 16 شهریور 1405؛ طلا در مرز 4400 دلار
رزمایش «لبه آزادی» در شرق کره‌جنوبی آغاز شد
قیمت گوشت قرمز امروز 16 شهریور 1405 + جدول قیمت ها
برنامه خاموشی برق کرمانشاه امروز دوشنبه 16 شهریور اعلام شد+ جدول
بازگشت فرودگاه کنارک به شبکه پروازی
آتش‌سوزی هتل‌آپارتمان در مشهد؛ بیش از 300 نفر گرفتار شدند
نفتکش‌ها همچنان در هراس از تردد؛ شکاف میان ادعای ترامپ و آمار عبور از هرمز
قیمت خودروهای سایپا امروز 16 شهریور 1405 + نتایج قرعه کشی
10 کشته و 60 زخمی در انفجار مرگبار مواد آتش‌بازی در مکزیک