×
چندرسانه‌ای
شناسه خبر : 139760
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1402/02/20 ساعت 09:56
نمایی از مطبوعات کشور

چهارشنبه ۲۰ اردیبهشت ماه؛

نمایی از مطبوعات کشور

گزیده‌ای از مقالات روز مطبوعات کشور را اینجا بخوانید.

ایران:

گام بزرگ دولت برای دلار زدایی (ص۱)

خاندوزی، سخنگوی اقتصادی دولت در پاسخ به پرسشی درباره اقدام دولت برای قطع وابستگی اقتصاد کشور به دلار یادآور شد: با اهتمام رئیس‌جمهوری مبنی بر تسریع در این زمینه، اقدامات خوبی انجام شده و به طور مشخص سهم دلار در تسویه‌های تجاری کشور به کمتر از ۱۰ درصد کاهش پیدا کرده است در حالی که دو سال قبل حدود ۳۰ درصد بود. بنابراین مبادله با ارزهای محلی در دستور کار قرار دارد.

فرهیختگان:

تعدیل شاخص بورس بهتر از سقوط آزاد ۹۹ (ص۸)

در ادبیات تحلیل تکنیکال وجود اصلاح‌های قیمتی پس از افزایش‌های پی‌در‌پی قیمت امری طبیعی به‌نظر می‌رسد و اصلاح قیمتی یکی از لازمه‌های ادامه روند صعودی است، زیرا موجب گردش نقدینگی در صنعت‌های بازار سرمایه می‌شود و قیمت‌ها برای ورود سهامداران جدید جذابیت پیدا خواهد کرد. در شرایطی پس از افزایش قیمت سهام، اصلاح قیمتی خطرناک به‌نظر می‌رسد که در کلیت بازار سهام خریداری وجود نداشته باشد و خرید سهامی نیز اتفاق نیفتد همانند آنچه در سال ۱۳۹۹ مشاهده کردیم، اما بررسی معاملات این سه روز نشان می‌دهد با وجود افت شدید قیمت سهام اما در بازار خریداران وجود داشته و در محدوده‌های منفی نیز خرید و فروش سهم اتفاق می‌افتاد. به‌عبارت دیگر در طول سه روز گذشته علاوه‌بر کاهش نیافتن حجم معاملات نسبت به روز‌های گذشته، خروج نقدینگی نیز به معنای واقعی کلمه اتفاق نیفتاد و تنها شاهد تغییر مالکیت از سهامداران حقیقی به حقوقی بوده‌ایم.

خراسان:

صدرنشینی در مهاجرت نخبگان (ص۹)

مرور آخرین آمارها و تحلیل‌ها ما را با آمار ناراحت کننده‌ای مواجه می کند: از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۱ در اروپا و آمریکا سالانه حدود ۸۶ هزار روادید یا اجازه اقامت غیرگردشگری برای ایرانیان صادر شده است. این آمار به طور مشخص درباره مهاجرت دانشجویان هم غم‌انگیز است: طی سال های ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۰ تعداد دانشجوفرستی ایران ۴ برابر شده است. در سال ۲۰۱۰ رتبه جهانی مهاجرفرستی ایران ۱۴ بوده که در سال ۲۰۲۰، این رتبه به ۱۷ افزایش یافته است که مشکلات اقتصادی و ناتوانی  در تامین هزینه های مهاجرت، دلایل کاهش مهاجرت بیان شده است.

جوان:

دعوا‌های داخلی براندازان به بایکوت اینترنشنال رسید (ص۲)

در روز‌های گذشته فراخوان شکل‌گیری یک کمپین در فضای مجازی منتشر شد که از مخاطبان خود می‌خواست از یک‌شنبه شب با زدن هشتک «بایکوت اینترنشنال» به کمپین اعتراض به این شبکه فارسی زبان سعودی-غربی بپردازند. اختلافات میان براندازان در هفته‌های اخیر تا فروپاشی شورای همبستگی‌شان پیش رفت. اسماعیلیون جدا شد، پهلوی راه خودش را رفت و بنیادی هم قهر کرد و باقی هم پراکنده و از هم پاشیده شدند. سرریز این اختلافات و جدا شدن‌ها به تیم‌های سایبری‌شان در فضای مجازی رسید و با فحاشی و جدال مجازی حسابی از خجالت هم درآمدند. کمپین بایکوت اینترنشنال هم بخشی از برون‌ریزی همین اختلافات است.

اعتماد:

رفع محدودیت‌های آماری (ص۱)

آمار دقیق و به‌روز، ابزار مهم و ضروری برای هر گونه برنامه‌ریزی است. دولت محترم گمان نکند که راه مهار تورم حذف گزارش‌های آماری آن است. تورم عینیتی دارد که در مغازه خود را نشان می‌دهد. اصولا اغلب مردم درکی یا حتی اطلاعی از رقم تورم ندارند. اجازه ندهید که با منع انتشار گزارش‌های معتبر درباره تورم، اشتغال، تولید، هزینه و درآمد و جمعیت و... گزارش‌ها و اخبار غیرواقعی جایگزین آمار معتبر شود. بیش از آنکه مردم گمراه شوند، مدیران کشور دچار انحراف تحلیلی خواهند شد.

دنیای اقتصاد:

تنظیم خودرو با فرمول «دست‌دوم» (ص۱)

بازوی پژوهشی مجلس در گزارشی ضمن بررسی معایب و مزایای واردات خودروهای کارکرده، ورود این نوع خودروها را به‌دلیل قیمت و مصرف ارز کمتر در شرایط کنونی مناسب خواند. تنظیم بازار از دیگر مزایای مورد اشاره است. مرکز پژوهش‌ها همچنین تاکید کرده است که ورود دست دوم‌ها اثرگذاری بیشتری بر بازار دارد و می‌تواند انتظارات تورمی را کنترل کند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ریزش کانال در انگلیس؛ آب رودخانه خشک شد و قایق‌ها به گل نشستند
حماس: اظهارات وزیر جنگ اسرائیل نقض آتش‌بس است
سارا تبریزی در صدر دانشمندان جهان در 2025
هشدار دبیرکل ناتو درباره سست شدن اراده اروپا در حمایت از اوکراین
تخصیص 4729 هکتار زمین برای نیروگاه خورشیدی در تهران
حادثه برای هواپیمای حامل رئیس ستادکل ارتش لیبی/پیدا شدن لاشه/کشته شدن رئیس ستاد ارتش لیبی
اعلام وضعیت اضطراری اقتصادی در کلمبیا
خسارت حدود 8 همت بر اثر بارندگی‌های اخیر در جنوب کشور
آمار خیره‌کننده CR7 در 2025/ سن فقط یک عدد است
پاسخ ترکیه به اظهارات نتانیاهو
ترامپ: نیویورک تایمز تهدیدی برای امنیت ملی آمریکا است
وزارت جنگ اسرائیل اظهارات وزیر خود را پس گرفت
رشد چشمگیر تولید فولاد ایران با وجود کاهش جهانی
بلژیک در پرونده نسل‌کشی غزه علیه اسرائیل وارد شد
اعتراض روسیه و چین به تلاش غرب برای فعال کردن مکانیسم پس گشت علیه ایران+فیلم
تمام مدارس اراک و برخی مدارس ساوه چهارشنبه غیرحضوری است
ترامپ انتشار اسناد جدید مرتبط با خود در پرونده اپستین را «فاجعه» دانست
نورنما | 3دی سالروز تولد استاد باستانی پاریزی
حماس: آماده آغاز مرحله دوم توافق غزه هستیم
جواد صفی‌نژاد دار فانی را وداع گفت
شرایط فروش محصولات ایران خودرو ویژه مادران اعلام شد+جزییات
استقلال همچنان محروم از ثبت بازیکن جدید
تردد در جاده کندوان از سر گرفته شد
تهدید دوباره مادورو از سوی ترامپ
رستمیان جانشین فصیحی در کمیسیون ورزشکاران شد
نخستین روز زمستان؛ مصرف گاز خانگی 655 میلیون مترمکعب
ونزوئلا به ترینیداد: هرگونه جنگ با ما بی‌پاسخ نخواهد ماند
پزشکیان:تعامل مجلس و دولت معیشت مردم بهبود می بخشد/ اجرای کالابرگ در دستور کار
آغاز تبادل هزاران اسیر میان طرف‌های یمنی/استقبال عربستان از توافق تبادل اسرا در یمن
انگلیس خواستار دسترسی آژانس اتمی به تاسیسات آسیب دیده در ایران شد
پیروزی الحسین، صعود سپاهان را قطعی کرد
ثبت شکایات قبوض گاز مشترکان از درگاه‌های رسمی
عارف: مزیت کشور منابع زیرزمینی نیست بلکه نیروی انسانی است
عراق مدعی توقف کامل صادرات گاز ایران شد
ترکیه؛ دومین تهدید بزرگ اسرائیل پس از ایران
انتشار گزارش اولیه کمیته بررسی حادثه آزمایشگاه متالورژی دانشگاه تهران
همراه اول نشان حامی مدرسه‌سازی کشور را دریافت کرد
گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و مصر
محکوم پرونده قتل در بروجرد با گذشت اولیای دم آزاد شد
مقام آمریکایی: ترامپ روش دیپلماتیک را در قبال ایران برگزیده است
پادکست | داستان جذاب مرسدس بنز
40 میلیون تومان سقف معافیت مالیاتی حقوق/افزایش 20 درصدی حقوق/300 میلیارد ریال یارانه نقدی
نمایش عریان ضعف و ناکامی اتحادیه اروپا در حمایت از اوکراین
کلاس‌های درس تعدادی از مدارس سمنان روز چهارشنبه غیرحضوری شد
مدارس آذربایجان‌غربی چهارشنبه 3 دیماه غیرحضوری شد
3 مقصد احتمالی پرسپولیس برای اردوی نیم‌فصل
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های اصفهان
تاریخ نویسی که قصه گفت
پاییز کساد و کم‌رمق سینمای ایران
نورنما | شهادت جانسوز امام هادی(ع) تسلیت باد
X
آگهی تبلیغاتی