×
سیاسی
شناسه خبر : 139742
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1402/02/19 ساعت 18:53
باید تلاش کنیم پیشرفت‌های نظامی به‌صورت ملموس در معرض دید مردم باشند

فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران:

باید تلاش کنیم پیشرفت‌های نظامی به‌صورت ملموس در معرض دید مردم باشند

سردار حاجی‌زاده خاطرنشان کرد: دشمنان ما با تصویرسازی غلط از واقعیت‌ها و پیشرفت‌های در خور توجه نظام، سعی در القاء نا امیدی و یأس در جامعه دارند؛ لذا ما باید تلاش کنیم تا پیشرفت‌ها را به‌صورت ملموس و واقعی در معرض دید عموم قرار دهیم.

نورنیوز - گروه امنیتی و دفاعی: سردار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران در بازدید از موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس استان قم، گفت: آن چیزی که دغدغه همه دلسوزان نظام و انقلاب است، عقب‌افتادگی‌هایی است که طی سال‌های گذشته رخ داده و باید برطرف شود.

سردار حاجی‌زاده با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی بار‌ها با ادبیات مختلف موضوعات بصیرت‌افزایی و جهاد تبیین را مطرح و مورد تأکید قرار داده‌اند، عنوان کرد: بخشی از جامعه ما به‌ویژه جوانان و نوجوانان نسبت به داشته‌ها، ظرفیت‌ها و پیشرفت‌های فراوان کشور ابهام دارند.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه با اشاره به اینکه دشمنان به دنبال نابود کردن کشور ما و سوریه‌سازی آن هستند، افزود: آن چیزی که به‌عنوان حقیقت و واقعیت بایستی تبیین شود، پیشرفت‌ها و توانمندی‌هایی است که نشان می‌دهد از خیلی کشور‌ها جلوتر هستیم. کشور ما در بخش‌هایی که گرفتار نگاه اتکا به غرب شد، از قافله پیشرفت عقب ماند؛ وگرنه نگاه انقلابی به موضوعات، موجب پیشرفت‌های اساسی در سطح بین‌الملل شد.

سردار حاجی‌زاده خاطرنشان کرد: دشمنان ما با تصویرسازی غلط از واقعیت‌ها و پیشرفت‌های در خور توجه نظام، سعی در القاء نا امیدی و یأس در جامعه دارند؛ لذا ما باید تلاش کنیم تا پیشرفت‌ها را به‌صورت ملموس و واقعی در معرض دید عموم قرار دهیم.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه با اشاره به اهمیت موقعیت قم در کشور به لحاظ وجود حرم اهل بیت (ع) و حوزه‌های علمیه و نیز خاستگاه انقلاب، عنوان کرد: قم در مسیر تردد استان‌های بسیاری قرار دارد و نمایش عمومی دستاورد‌های هوافضا می‌تواند گام مؤثری در شناساندن واقعیت‌های حال و گذشته کشور در بُعد نظامی باشد.

او تأکید کرد: برپایی نمایشگاه تازه‌ترین دستاورد‌های هوافضا از ۲۰ اردیبهشت تا ۵ خرداد در باغ موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس استان قم همزمان با ایام سالروز فتح خرمشهر می‌تواند محلی باشد برای معرفی و مقایسه گذشته و حال پیشرفت‌های نظامی تا عموم مردم به خصوص نخبگان جامعه به صورت شهودی و ملموس در جریان پیشرفت‌های افتخارآمیز جوانان انقلابی کشور قرار گیرند.

سردار حاجی‌زاده تأکید کرد: مهم این است که نسبت به توانمندی جوانان انقلابی باورپذیری داشته باشیم و بدون شک، برپایی اردو‌های راهیان پیشرفت و بازدید از نمایشگاه دائمی برپا شده در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس قم می‌تواند گام بسیار مهمی در راستای جهاد تبیین و روشنگری نسبت به کارآیی بالای نظام اسلامی داشته باشد.

در بازدید سردار حاجی‌زاده از بخش‌های مختلف فضای باز و سرپوشیده موزه دفاع مقدس قم، سردار علی بلالی مشاور عالی فرمانده نیروی هوافضای سپاه و سردار مهدی کبیری‌پور جانشین فرمانده سپاه استان قم نیز حضور داشتند.

در ابتدای این بازدید، حجت‌الاسلام علی لقمانپور مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان، گزارشی از مختصات، برنامه‌ها و فعالیت‌های موزه ارائه کرد؛ سپس کتاب عملکرد لشکر ۱۷ امام علی‌بن‌ابیطالب (ع) در دوران دفاع مقدس به فرمانده هوافضای سپاه تقدیم شد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
رشد مخاطبان سینما؛ ثبت 245 هزار تماشاگر در یک هفته
روزهای تاریک لیورپول با شکست مقابل استون ویلا ادامه دارد
سقوط صنعت گردشگری امارات در سایه جنگ
نورنما | هجوم نظامیان صهیونیست به مدرسه ای در جنوب جنین
کتاب حافظه زنده تاریخ و تمدن بشری است
مترو و اتوبوس تا فردا رایگان است
افراد در آستانه بازنشستگی بخوانند
طرح بیمه ای ترامپ در تنگه هرمز ناکام ماند
چه خبر از تعمیر واحدهای آسیب‌دیده جنگ رمضان؟
جهش قیمت نفت در بازارهای جهانی
آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از اول خرداد
همه مردم یارانه کتاب می گیرند
پوتین به چین سفر می کند
بن بست ترامپ در قبال ایران
اظهارات ترامپ تنش امریکا و تایوان را شعله ور کرد
کافو: نیمار می‌تواند تاریخ ساز شود
پکن موضع خود درباره تهران را تغییر نمی دهد
واکنش تند سفیر ایران به اظهارات مرتس
قیمت طلای جهانی امروز شنبه 26 اردیبهشت 1405/ اونس با 110 دلار ریزش بسته شد
قیمت گوشت قرمز امروز 26 اردیبهشت 1405 + جدول
وضعیت کالابرگ فردا در مجلس پیگیری می شود
اسرائیل به دنبال جذب 15هزار نیروی جدید
80 کشته با شیوع ابولا در کنگو
هشدار نارنجی هواشناسی برای 12 استان کشور ؛ طوفان در راه است
مقاومت لبنان: میدان تعیین‌کننده آتش‌بس است
افتتاح 1000 اتاق بهداشت در مدارس کشور
ترامپ از پکن ناامید شد
متولدین 1387 سرباز می شوند
هالیوود در جستجوی جیمز باند بعدی
فهرست نهایی جایزه اورول 2026 اعلام شد
کشف 26 تن گوشت کوسه ماهی در تبریز
ترافیک صبحگاهی چند بزرگراه تهران در اولین‌ روز هفته
بازار نفت به دیدار واشنگتن و پکن واکنش داد
واکنش‌ها به انتشار ویدئوی روز نکبت توسط شهردار نیویورک
عملیات خنثی‌سازی مهمات در شیراز طی سه روز
آغاز به کار هفتمین نمایشگاه مجازی کتاب تهران
النصر- گامبا اوزاکا | رونالدو در آستانه اولین قهرمانی آسیایی با النصر
شکست انتخاباتی کارگرها و آغاز سناریوی کنار رفتن استارمر
تقدیر رئیس‌جمهور از مواضع پاپ درباره ایران
اعلام آمادگی کوبا برای مقابله با تهدیدهای آمریکا
رئیس جمهور فنلاند: آمریکا از ناتو خارج نمی شود
هوای تهران امروز در وضعیت قابل قبول قرار گرفت
پاکستان: روز نکبت یادآور درد تاریخی فلسطینیان است
آسیب دیدگی بیش از 10 هزار موتورسیکلت و 144 تاکسی‌ در جنگ
حملات پهپادی و موشکی حزب‌الله به تجمع نظامیان صهیونیستی
بیش از 100 سفارت آمریکا بدون سفیر ماند
اظهارات جنجالی ترامپ درباره ونزوئلا، چین و تایوان
آیا هنوز رگ حیات اقتصادهای بزرگ به نفت وابسته است؟
واکنش سناتورهای دموکرات به هزینه‌های جنگ آمریکا علیه ایران
ایران در راهبرد چین و امریکا