×
سیاسی
شناسه خبر : 139641
تاریخ انتشار : یکشنبه 1402/02/17 ساعت 17:31

نورنیوز بررسی کرد؛

آنچه درباره تاج‌گذاری چارلز گفته نمی‌شود!

سانسور شدید فساد اخلاقی و مالی چارلز از دستور کارهای جدی رسانه‌های حکومتی انگلیس از جمله بی‌بی‌سی است.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: طی روزهای اخیر بیشترین و گاه تنها خبری که از سوی رسانه‌های انگلیسی از جمله فارسی‌زبان هم‌چون بی‌بی‌سی، اینترنشنال، من‌وتو و... مورد پردازش قرار می‌گیرد خبر تاج‌گذاری چارلز سوم است.

رفتار این رسانه‌ها نشان می‌دهد که این رسانه‌ها ماموریت دارند تا این مراسم را بزرگ‌ترین، مهم‌ترین و تاثیرگذارترین تحول در عرصه جهانی معرفی کنند.

در پوشش رسانه‌ای این تاج‌گذاری، ریزترین مسائل درباره این مراسم و آنچه خاندان سلطنتی و شخص چارلز انجام می‌دهند به صورت تهوع‌آوری برجسته‌سازی شده و با واژگانی چون انحصاری، تاریخی، سنتی، باستانی و... روایت‌سازی می‌شوند.

به عنوان نمونه بی‌بی‌سی در پوشش لحظه‌به‌لحظه مراحل این مراسم و البته با ضریب اهمیت بی‌حد و پایان عنوان می‌کند: «در حالی‌ که دو روز به برگزاری مراسم تاج‌گذاری چارلز سوم مانده، ‌صف طولانی از علاقه‌مندان به خانواده سلطنتی در بریتانیا در اطراف کاخ باکینگهام در مرکز لندن تشکیل شده و علاقه‌مندان برای اقامت شبانه‌روزی چادر زده‌اند.»

یا در گزارش‌ دیگری آمده است: «روز ۶ ماه می تاج‌گذاری چارلز سوم به عنوان پادشاه بریتانیا در مراسمی صورت خواهد گرفت که در مجموعه‌ای از آداب و سنت‌های دیرین ریشه دارد.»

در چارچوب همین مقدس‌سازی از مراسم تاج‌گذاری، بی‌بی‌سی عنوان می‌کند: «مسح چارلز سوم با مالیدن روغن مقدسی انجام می‌شود که با دستورالعملی مشخص و محرمانه ساخته شده است. در این بخش از مراسم تاجگذاری، که مقدس‌ترین بخش آن است، سراسقف کاتنربری به عنوان بالارتبه‌ترین روحانی کلیسای انگلستان، با این روغن سر، سینه و دست‌های پادشاه را مسح خواهد کرد تا بر موقعیت معنوی او به عنوان ریاست عالیه کلیسا تاکید شود.»

بی‌بی‌سی در این گزارش می‌افزاید: «بخش مسح پادشاه بریتانیا چنان مقدس و محرمانه است که هنگام اجرای آن سایه‌بانی بالای سر او نگه می‌دارند تا این مراسم از دید حاضران پنهان بماند. در همان زمان، حاضران در مراسم تاج‌گذاری با صدای بلند شعار می‌دهند: خدا پادشاه را حفظ کند.»

نگاهی بر رفتارهای رسانه‌های وابسته به خاندان سلطنتی و نظام حاکم بر انگلیس حکایت از آن دارد که آنها به دنبال قداست‌بخشی به مراسم تاج‌گذاری چارلز سوم هستند.

این رویکرد که پیش از این نیز با خرافاتی چون دیدن عکس ملکه پس از مرگش در آسمان نمود یافته بود اکنون با استفاده از کلیدواژگانی چون «مراسم سنتی، تاریخی، انحصاری، جاودانه، ماندگار، جهان شمول» و... به دنبال تثبیت مهم بودن این موضوع برای شهروندان خود و بلکه مردم جهان است.

در این میان، نکات مهمی وجود دارد که رسانه‌های حکومتی انگلیس می‌کوشند از رهگذر بزرگ‌نمایی مراسم تاج‌گذاری آنها را به حاشیه ببرند:

نگاه مردم انگلیس و اقمار زیر سلطه آن نسبت به خاندان سلطنتی و تاج‌گذاری چارلز منفی است چنانچه پیش از آغاز مراسم تاج‌گذاری «گراهام اسمیت» رهبر بزرگ‌ترین جنبش ضد سلطنت انگلیس از برنامه‌ریزی اعضای این گروه برای برپایی تظاهرات اعتراضی در مراسم تاج‌گذاری چارلز سوم و حمل پلاکاردهایی با شعار «تو شاه من نیستی» خبر داده بود.

پیش از این نیز در حالی که چارلز سوم از لیورپول بازدید می‌کرد مورد اعتراض جریان‌های ضد سلطنت قرار گرفت. جمهوری‌خواهان ضد سلطنت شعار می‌دادند: «پادشاه من نیست» و «به فقرا غذا بدهید»

بر اساس نظرسنجی آنلاین شرکت «یوگاو»، حمایت از سلطنت در بریتانیا که در سال ۲۰۱۲ حدود ۷۳ درصد بود اکنون به ۵۳ درصد کاهش یافته و بیشترین مقبولیت پادشاهی موروثی در میان گروه سنی بالاتر از ۶۵ سال با ۷۸٪ رای مثبت دیده می‌شود و گروه ۱۸-۲۴ ساله‌ها کمترین تمایل را داشته‌اند.

موج گسترده اعتراض‌ها چنان است که دولت‌مردان انگلیس را با چالش‌های امنیتی مواجه ساخته و حدود ۱۵۰ میلیون پوند فقط صرف استقرار افسران پلیس و تدابیر امنیتی مراسم شده است.

در حوزه اقماری نیز مقامات بسیاری از اقمار از جمله نیوزلند، استرالیا، اسکاتلند و ولز خواستار استقلال شده و رهبران بومی دوازده کشور عضو جامعه مشترک المنافع نیز از چارلز سوم خواسته‌اند تا به خاطر «قرن‌ها تبعیض نژادی استعماری، برده‌داری، نسل‌کشی و سرقت فرهنگی»، از این ملل رسما عذرخواهی کند.

سانسور شدید فساد اخلاقی و مالی چارلز از دیگر دستور کارهای رسانه‌های حکومتی انگلیس از جمله فارسی‌زبانان است.

بر اساس اسناد و گزارش‌های فاش شده، چارلز هم‌زمان که رسما با پرنسس دایانا در ازدواج رسمی بود، تا زمان کشته شدن او در آن تصادف مشکوک، با کامیلا که او نیز زنی متاهل بود، ارتباط داشت و پس از مرگ دایانا، کامیلا با جدایی از همسرش رسما با چارلز ازدواج کرد.

این فساد اخلاقی در کنار ارتباط چارلز با زنان دیگر اما دررسانه‌هایی چون بی‌بی‌سی با داستان‌سرایی‌های عاشقانه و واژگانی مانند «رنج‌های کامیلا برای رسیدن به معشوق!» روایت شد تا فساد و انحراف جنسی و اخلاقی چارلز نزد افکار عمومی تطهیر شود.

چارلز البته در حوزه مالی نیز با اتهاماتی مانند گرفتن صدها میلیون دلار رشوه از تجار و مقامات سایر کشورها و از جمله القاعده روبرو است که از این موضوع هم در پردازش‌های رسانه‌ای در خصوص تاج‌گذاری او خبری نیست!

یک بام و دو هوای بی‌بی‌سی و هم‌قطارانش آنجا بیشتر رخ‌نمایی می‌کند که مسائل مذهبی، دینی و آیینی سایر کشورها در این رسانه‌ها موضوعاتی خرافی و بی‌ارزش عنوان و عبور از آنها شجاعت، حقوق بشر، آزادی و متجدد بودن خوانده می‌شود، حال آنکه بیشترین تکیه همین رسانه‌ها در موضوع تاج‌گذاری چارلز، آیین‌هایی خرافی است که به نام دین به خورد مخاطب می‌دهند!

بی‌بی‌سی جوانان دیگر کشورها به ویژه کشورهای مستقل و اسلامی را به مخالفت با فرهنگ و رسوم آیینی نهادینه شده در آن جوامع فرا می‌خواند و برای تحقق منویاتش نسخه اباحه و آشوب و اغتشاش می‌پیچد اما چشمانش را وقیحانه بر خواسته‌های جمهوری‌خواهانه و ضدسلطنتی 78 درصد جوانان بریتانیایی می‌بندد.


نورنیوز
اخبار مرتبط
اردیبهشت‌ماه/نمایش اشرافیت، راهبرد بی‌بی‌سی برای تطهیر خاندان سلطنتی
شنبه 1402/12/26 ساعت 19:34
نور ویدئو؛
اردیبهشت‌ماه/نمایش اشرافیت، راهبرد بی‌بی‌سی برای تطهیر خاندان سلطنتی
تطهیر رفتار اَشرافی، نژادپرستانه و استبدادی باکینگهام از طریق تزیین اصول غیر دموکراتیک نهاد سلطنت در انگلیس، به عنوان یک سیاست کلان رسانه‌ای و تبلیغاتی سال‌هاست در انگلیس به کار گرفته شده است.
جنگ غزه و رسوایی دوباره مدعیِ اول بی‌طرفی رسانه‌ای!
پنج‌شنبه 1402/07/27 ساعت 22:46
نورنیوز بررسی کرد؛
جنگ غزه و رسوایی دوباره مدعیِ اول بی‌طرفی رسانه‌ای!
برآوردها از عملکرد سال‌ها فعالیت بی‌بی‌سی نشان می‌دهد که آزادی بیان، بی‌طرفی، جریان آزاد اطلاعات و... در قاموس صاحبان این رسانه، صرفا کلید‌واژه‌هایی روی کاغذ هستند و شاید تنها مصداق آزادی در این رسانه، آزادی تجاوز مدیران و دست‌اندرکاران این شبکه به کارمندان و خبرنگاران زن است!
حواشی تاج‌گذاری چارلز سوم با انتقاد از پلیس بریتانیا ادامه دارد
یکشنبه 1402/02/17 ساعت 23:05
حواشی تاج‌گذاری چارلز سوم با انتقاد از پلیس بریتانیا ادامه دارد
رهبر گروه ضدسلطنتی با نام «جمهوری» و 51 نفر دیگر از مخالفان سلطنت در بریتانیا توسط پلیس این کشور بازداشت شدند.
نمایش اشرافیت، راهبرد بی‌بی‌سی برای تطهیر خاندان سلطنتی
شنبه 1402/02/16 ساعت 20:26
نورنیوز بررسی کرد؛
نمایش اشرافیت، راهبرد بی‌بی‌سی برای تطهیر خاندان سلطنتی
تطهیر رفتار اَشرافی، نژادپرستانه و استبدادی باکینگهام از طریق تزیین اصول غیر دموکراتیک نهاد سلطنت در انگلیس، به عنوان یک سیاست کلان رسانه‌ای و تبلیغاتی سال‌هاست در انگلیس به کار گرفته شده است.
نسل‌کشی‌های نقش بسته بر تاج چارلز سوم!
شنبه 1402/02/16 ساعت 16:24
نورنیوز بررسی کرد؛
نسل‌کشی‌های نقش بسته بر تاج چارلز سوم!
تاجی که امروز چارلز سوم آن را بر سر گذاشت آلوده به خون میلیون‌ها انسان بی‌گناه و منقش به نماد پلید نسل‌کشی است که نه تنها مایه مباهات و فخرفروشی به دنیا نیست بلکه باید مایه شرم‌ساری باشد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
عکس های منتخب جهان، 17 آگوست 2025
نفتالی بنت: نتانیاهو در مقابله با حماس ناکام مانده است
رئیس‌جمهور از تلاش‌های برگزارکنندگان مراسم اربعین تقدیر کرد
انفجار تروریستی در قلب شهر حلب سوریه
قلعه‌نویی: لژیونرهای تیم در تورنمنت کافا حضور ندارند
برکناری سه مقام ارشد سعودی به دستور ملک سلمان
عارف: دولت چهاردهم به دنبال تمرکززدایی و انتقال اختیارات است
کیفیت هوا در تهران به وضعیت ناسالم درآمد
مدیر ChatGPT: کاربران باید همواره دقت پاسخ‌های هوش مصنوعی را تایید کنند
نخست‌وزیر یمن خواستار پایان یافتن بی‌تفاوتی کشورهای عربی شد
توقف ناامیدکننده چلسی در گام اول لیگ برتر
جولانی به تکفیری‌ها تابعیت سوری هدیه کرد
پوتین و ترامپ؛ بازی با روان در میدان سیاست
پزشکیان در اوراسیا؛ نقطه عطف دیپلماسی و همکاری ایران
نیویورک‌تایمز: نفوذ اطلاعاتی ایران در ساختار داخلی اسرائیل فاش شد
زنگ خطر در نظام سلامت؛ 80 درصد داروخانه‌ها در معرض ورشکستگی
روبیو هشدار داد: این جنگِ ما نیست؛ باید به‌دنبال آتش‌بس باشیم
سفر هماهنگ زلنسکی و رهبران اروپایی به آمریکا برای حمایت از اوکراین
بیانیه وزارت امور خارجه در مورد محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و کوچاندن اجباری ساکنان غزه
ایجاد «اتاق امن» در مدارس؛ گامی برای افزایش امنیت دانش‌آموزان
تهدید وزیر جنگ اسرائیل پس از حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی
ویتکاف: پوتین آماده پذیرش تضمین‌های امنیتی برای اوکراین است
فلج شدن زندگی شهرک‌نشینان صهیونیست در پی اعتصاب گسترده
آیین وداع با پیکر شهید اسماعیل پاشایی در بهارستان برگزار شد
متهم 27 هزار میلیاردی بازداشت و به کشور بازگردانده شد
کمبود 100 هزار پرستار در کشور؛ فرمول پرداخت اضافه‌کاری‌ها تغییر کرد؟
مرگ یک آتش نشان در آتش سوزی کنگان
هشدار اقتصاددانان برنده نوبل به نخست‌وزیر اسرائیل: اقتصاد اسرائیل در مرز نابودی
توقف مذاکرات تجاری واشنگتن و دهلی‌نو؛ آمریکا گفت‌وگوها را لغو کرد
تیم ملی بسکتبال ایران عنوان سوم کاپ آسیا را کسب کرد
نتانیاهو: جنگ تا شکست کامل حماس ادامه دارد
حادثه گروگان‌گیری در تهران؛ انگیزه مالی 2500 دلار
رئیس‌جمهور راهی نیویورک می شود
قیمت دلار و سایر ارزها امروز ‎یکشنبه 26 مرداد 1404+جدول
قیمت خودرو امروز یکشنبه 26 مرداد 1404 +جدول
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 26 مرداد 1404 +جدول
نایب قهرمانی علی یزدانی در تورنمنت تنیس صربستان
بورس سبز شد؛ شاخص 45 هزار واحد رشد کرد
کوچ اجباری غزه؛ تکرار نکبت تاریخی
بازنگری ضروری است؛ به شرط تدبیر
مداردیپلماسی | سفر لاریجانی به عراق و لبنان برای حفظ موازنه قدرت در منطقه
انتقاد شدید شومر: فروختن اوکراین جایزه صلح نوبل می خواهد؟
هلاکت 6 تروریست در عملیات سپاه در سیستان و بلوچستان
ملیکا برون عنوان خانم‌گل رقابت‌های جهانی کانوپولو را کسب کرد
سرقت 3 کیلویی طلا در تاریکی قطعی برق گرگان
ترامپ در انتظار برگزاری نشست پوتین - زلنسکی
پزشکیان: از سوزاندن 700 میلیون دلار ثروت ملی در سال جلوگیری شد
لاریجانی: دشمن 10 سال برای حمله برنامه‌ریزی کرد اما در برابر مقاومت ایران ناکام ماند
امنیت غذایی در گرو سوءمدیریت وزارت جهاد
یک رسوایی اخلاقی دیگر در ارتش اسرائیل
X
آگهی تبلیغاتی