×
فرهنگی
شناسه خبر : 139633
تاریخ انتشار : یکشنبه 1402/02/17 ساعت 13:33
کتاب‌های درسی را نیم بها بخرید

کتاب‌های درسی را نیم بها بخرید

همزمان با برگزاری سی و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب، مرحله جدید باشگاه کتابخوانی 100تایی‌ها از سوی سازمان فرهنگی، هنری شهرداری تهران اجرا می‌شود و نوجوانان می‌توانند کتاب‌های درسی را تا سقف 50 درصد تخفیف خریداری کنند.

نورنیوز - گروه فرهنگ و جامعه: حمیدرضا خونوئی، معاون فرهنگی سازمان فرهنگی، هنری شهرداری تهران گفت: فاز جدید طرح باشگاه کتابخوانی ۱۰۰تایی‌ها با هدف ترغیب و ترویج فرهنگ خرید و مطالعه کتاب همزمان با سی و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب از سوی سازمان فرهنگی، هنری شهرداری تهران طراحی شده است.

او درخصوص جزییات این طرح اضافه کرد: با عنایت به برنامه‌ریزی و هماهنگی صورت گرفته با ناشران منتخب در نمایشگاه، تخفیف‌های قابل ملاحظه‌ای برای خرید کتاب‌های درسی و غیردرسی ویژه نوجوانان در نظر گرفته شده است.

خونوئی ادامه داد: این طرح در سطح مدارس متوسطه دوره اول و دوم برگزار می‌شود و کارشناسان فرهنگسراها با حضور در مدارس مناطق ۲۲ گانه شهر تهران، ضمن اطلاع‌رسانی و معرفی این طرح، از دانش‌آموزانِ علاقه‌مند ثبت نام به‌عمل می‌آورند.

معاون فرهنگی سازمان فرهنگی، هنری شهرداری تهران درخصوص روند ثبت‌نام در این طرح بیان کرد: تمامی نوجوانان می‌توانند تا ۲۵ اردیبهشت با ارسال عدد ۱۰۰ به سامانه پیامکی ۲۰۰۰۱۸۳۷ لینک ثبت‌نام را دریافت کرده و با تکمیل مشخصات خود و دریافت کارت عضویت باشگاه (به‌صورت دیجیتال)، با حضور در سی و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب، کتب درسی را تا سقف ۵۰ درصد تخفیف و کتب غیر درسی را تا سقف ۲۵ درصد تخفیف، تهیه کنند.

خونوئی درباره سابقه فعالیت باشگاه کتابخوانی ۱۰۰تایی‌ها گفت: طرح باشگاه کتابخوانی ۱۰۰ تایی‌ها در تابستان سال ۱۴۰۰ با هدف ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی در میان مخاطبان کودک و نوجوان اجرا شد و در مرحله دوم در تابستان سال ۱۴۰۱ توانست دو هزار و ۷۰۶ عضو در سطح کتابخانه‌های سازمان جذب کند. افراد از طریق اطلاع‌رسانی کتابخانه‌های سازمان در این باشگاه عضو می‌شدند و در بازه زمانی مشخص شده، تلاش می‌کردند تا با خوانش کتاب و ثبت این خوانش در کارنامه عملکرد خود، در یک رقابت سالم، رکوردی از کتابخوانی را ثبت کنند.

او تصریح کرد: رقابت میان افرادی تعریف می‌شد که حداقل ۴۰ و تا سقف ۱۰۰ کتاب مطالعه می‌کردند. رکورد افراد با ثبت خلاصه کتاب در کارنامه خود محک می‌خورد و افراد می‌توانستند از منابع کتابخانه‌های سازمان نیز بهره‌مند شوند و در نهایت به قید قرعه در سطوح مختلف جوایزی با هدف انگیزش افراد، به ایشان اهدا می‌شد.

علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت bk۱۰۰.farhangsara.ir مراجعه یا با شماره ۹۶۶۵۳۴۶۲ تماس بگیرند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
خیبر خرم آباد - پرسپولیس | مصاف در دژ فلک الافلاک
اعوجاج ترامپ میان تجارت جنگ و ژست صلح
دومین حادثه دریایی امروز شنبه در سواحل یمن
100 مورد نقض حقوق بشر دوستانه را مستند کرده‌ایم
تحویل پیکر 15 شهید فلسطینی در چهارمین مرحله از تبادل
شورای عالی روستاهای دریاپایه کشور تشکیل می‌شود
ماندگاری محصولات با پرتودهی نماد استفاده از دانش هسته‌ای است
تحریم‌ها، تهدیدی خاموش اما مرگبار برای سلامت جهانی
پکن به آمریکا: سیاست‌های قلدری تجاری را کنار بگذارید
احیای صلح و ثبات در مرزها محور مذاکرات با طالبان
هشدار پاکستان به هند: جایی برای جنگ در فضای هسته‌ای وجود ندارد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 26 مهر1404+ جدول
غرب و نقشه پنهان جنگ داخلی غزه
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(103) « بندر کنگان»
خرید بلیت بیش از یک کوپه قطار ممنوع شد
واردات گوشت از پاکستان و برزیل
تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت سردار علیرضا افشار
حمله به سفارت آمریکا در کلمبیا با تیر و کمان
معاون ترامپ برای پیگیری آتش‌بس غزه به اراضی اشغالی سفر می‌کند
تلخابی رییس فدراسیون بدنسازی شد
حقوق پزشکیان به حساب خیران مدرسه‌ساز واریز شد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 26 مهر + جدول
انرژی جهانی در چنبره‌ی سوخت‌های کهنه
مادورو برای جلوگیری از درگیری با آمریکا «همه چیز» را پیشنهاد داده است
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و افغانستان
شاخص کل بورس به کانال 3 میلیون واحد برگشت
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 26 مهر 1404
هوای 7 شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
نورنما | 22تا تیپ مختلف در یک انیمیشن!
مستندسازی تجاوز رژیم صهیونیستی برای تاریخ و دادگاه‌ها ضروری است
اولین طلای رویینگ ایران در قهرمانی آسیا 2025
کشته شدن 8 بازیکن ملی‌پوش کریکت در اثر حمله هوایی پاکستان
کواکبیان به 14 ماه حبس محکوم شد
برکناری رئیس کل بانک مرکزی تکذیب شد
چالش کمبود پرستار و کاهش تقاضا برای ورود به خدمت
یک نماینده سابق و یک نماینده فعلی مجلس به حبس محکوم شدند
افت رمزارزها، صعود بورس؛ تلاقی سرد و گرم بازارها
باند بین‌المللی قاچاق سیگار نقره‌داغ شد
رئیس‌زاده، رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی شد
بیانیه سفارت ایران در تایلند برای انقضای قطعنامه 2231
یورش گسترده نیروهای اشغالگر اسرائیلی به کرانه باختری
جزییات جدید از واریز معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی بالای 20 میلیون تومان
ادعای دوباره ترامپ: زمان پایان جنگ اوکراین و توافق رسیده است
نتانیاهو به دنبال جلو انداختن تاریخ انتخابات است
باند زورگیری در غرب تهران منهدم شد
برنامه مسابقات ورزشی امروز شنبه 26 مهر 1404+ ساعت بازی پرسپولیس
دستگیری ضارب روحانی امام‌زاده یحیی+فیلم
علت کمای ملی پوش والیبال مشخص شد
افسانه‌ای بر بام جهان ؛ اولین زن ایرانی در باشگاه 8000 متری‌ها
آتشفشان تفتان بیدار شد؟
X
آگهی تبلیغاتی