×
فرهنگی
شناسه خبر : 139632
تاریخ انتشار : یکشنبه 1402/02/17 ساعت 13:28
تخصیص یارانه کتاب به اهالی قلم برای اولین بار انجام شد

گزارش نشست خبری نمایشگاه کتاب؛

تخصیص یارانه کتاب به اهالی قلم برای اولین بار انجام شد

اهالی قلم در سی‌وچهارمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، برای نخستین بار یارانه کتاب دریافت می‌کنند.

نورنیوز - گروه فرهنگ و جامعه: نشست خبری سی‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران صبح امروز در محل مصلی امام خمینی برگزار شد.

در این نشست خبری یاسر احمدوند معاون فرهنگی وزیر ارشاد و رئیس نمایشگاه و علی رمضانی سخنگوی نمایشگاه کتاب حاضر بودند و ضمن تشریح روند برگزاری این دوره به سوالات اهالی رسانه پاسخ دادند. 

احمدوند، رئیس سی‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران اشاره به برنامه‌های پیش‌بینی شده برای این دوره از نمایشگاه گفت: امسال نمایشگاه با شعار «آینده خواندنی است» برگزار می‌شود. این شعار به این معنا است که آینده پیشرفت کشور در گرو بیشتر و بهتر خواندن است، تاریخ جوامع مختلف هم نشان می‌دهد که پیشرفت در هر کشوری مرهون بیشتر و بهتر خواندن است.

او افزود‌: آمار کتابخوانی سریع‌تر از رشد اقتصادی پیشرفت می‌کند و نمایشگاه کتاب تهران زمینه‌ای برای تشویق مردم و جلب توجه آن‌ها به عادت مهم کتابخوانی، همچنین توجه دادن خانواده‌ها به این موضوع مهم است.
 
احمدوند با بیان اینکه امیدواریم با شرکت انبوه مردم و مخاطبان نمایشگاه و خدماتی که ناشران ارائه می‌کنند، شاهد نمایشگاه پررونقی باشیم، عنوان کرد: این نمایشگاه برای رسیدن به هدف پیشرفت فرهنگی و اقتصادی موثر، تفاوت‌‌هایی با دوره‌های قبل خواهد داشت، در بخش‌های مختلف،‌ رویکرد اصلی توجه به محتوای فرهنگی و برنامه‌های فرهنگی است و تلاش برای فراهم آوردن استفاده مخاطب از برنامه فرهنگی در نمایشگاه فراهم شده است.

او تاکید کرد:‌ برای برپایی این رویداد سازمان‌ها و نهادهای مختلف مشارکت دارند، با  اهتمام ویژه و تمام توان بخَش‌ها و دستگاه‌های مختلف کمک حال این دوره از نمایشگاه بودند.

به گفته وی، ناشران با وجود مشکلات اقتصادی که پیش روی صنعت نشر قرار دارد، با انگیزه و اشتیاق، حداکثری در بخش‌های مختلف نمایشگاه حاضر هستند و امیدوارم این نمایشگاه با همراهی ناشران، نویسندگان، اهالی قلم و مردم خاطره شیرین فرهنگی برای همه به‌جا بگذارد.

**ناشران محروم از نمایشگاه کتاب 

در ابتدای این نشست علی رمضانی سخنگوی نمایشگاه کتاب اعلام کرد برای نخستین بار اهالی قلم جهت خرید از نمایشگاه کتاب در گروه‌های مختلف نویسنده، شاعر، محقق و مترجم، ۶۰۰ تا ۸۰۰ هزار تومان یارانه دریافت می‌کنند.
در ادامه خاطر نشان می‌شود دانشجویان ۶۰۰ هزار و اساتید و اعضای هیئت علمی نیز ۷۰۰ هزار تومان یارانه دریافت خواهند کرد.  

در ادامه این نشست عنوان شد که ۲۷۰۰ ناشر داخلی در بخش عمومی نمایشگاه و ۲۰۰ کتاب فروش در بخش مجازی نمایشگاه شرکت دارند. همچنین طبق اعلام قبلی افتتاحیه سی‌وچهارمین دوره نمایشگاه کتاب تهران، روز چهارشنبه ۲۰ اردیبشهت به شکل مردمی از ساعت ۱۷ با حضور مادران شهدا در مصلی تهران برگزار می‌شود.

در این نشست خبری پیرامون تعداد ناشران محروم از این دوره نمایشگاه نیز اعلام شد، ناشرانی که در دوره قبل نمایشگاه تخلفاتی داشتند و برایشان رای محرومیت توسط هیئت بدوی و تجدید نظر صادر شده بود، همچنان اجازه حضور در نمایشگاه ندارند. البته سال گذشته یک ناشر دولتی بدین منظور محروم شد که حواشی را برای این رویداد ایجاد کرد، اما امسال تنها یکی دو مورد ناشر محروم داریم.  

در بخش دیگری از نشست اسماعیل جانعلی پور مدیر کمیته ناشران بین الملل در خصوص پرسش خبرنگار آنا پیرامون تخفیف در این بخش اظهار داشت: برای بخش بین الملل نمایشگاه، تخفیف ۳۰ درصدی برای کتب خارجی خواهیم داشت.

او درباره متراژ غرفه‌ها در این دوره هم گفت: به جهت یک جا شدن بخش بین الملل و ناشران خارجی، که مزایای بسیاری برای ما خواهد داشت، متراژ درخواستی ناشران با آنچه به آن‌ها اعطا شده متفاوت است. ما ناچار به کاستن از متراژ شدیم، اما در این رابطه اعتراضی نداشتیم.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
مشکل روغن برطرف شد/زمان توزیع روغن اعلام شد
لامرد فارس لرزید
بازدید سرزده وزیر دادگستری از بازار/ تشکیل قرارگاه نظارتی برای نظات منسجم‌تر بر بازار
انهدام یک تیم مسلح 4 نفره در بروجرد
هراس ترامپ از تبدیل عملیات ونزوئلا به فاجعه کارتر
هموطنان از بازنشر و انتشار اخبار و مطالب منتشرشده از منابع غیررسمی خودداری کنند
قیمت اقلام کالابرگ اعلام می‌شود/جزئیات بسته حمایتی دولت از تولید کننده‌ها+فیلم
سردار جلالی: تمرکز دشمن بر اختلال در زنجیره تأمین کالا و خدمات است
نتانیاهو مدعی شد: حزب الله باید به طور کامل خلع سلاح شود
تل‌آویو: تلاش‌های لبنان برای خلع سلاح حزب‌الله ناکافی است
پادکست | کالری سوزی فقط با ورزش نیست !
با هوش مصنوعی ، دوقلوی دیجیتال شما آماده است
کاهش کشتی های جنگی آمریکا در کارائیب
امتحانات دانشگاه خوارزمی مجازی شد
آمریکا علیه خدمه کشتی روسی اعلام جرم می‌کند
تاج: مانعی برای صدور ویزای بازیکنان تیم ملی ایران وجود ندارد
نرخ جدید حمل‌ونقل جاده‌ای رسماً ابلاغ شد
کمبود پزشک نداریم، ظرفیت پذیرش به قبل از 1400 بازگردد
واریز سود سهام عدالت به حساب ذینفعان
قیمت گوشت قرمز امروز 18 دی 1404 + جدول
بازداشت تیم مسلح 4 نفره در لرستان قبل از ایجاد اغتشاش
تعویق یک هفته ای امتحانات نیمسال دانشگاه خواجه نصیر
رضا درویش در آستانه مدیرعاملی تراکتور
4 هزار خودروی وارداتی دیگر در راه بازار تا پایان سال
هوای آلوده تهران تا شنبه ماندگار است
حمله اغتشاشگران به زاغه مهمات بسیج در خشکبیجار ناکام ماند
یک میلیون خانوار در نخستین روز کالابرگ الکترونیکی خرید کردند
سقف خرید بازنشستگان لشکری از اتکا مشخص شد
آینده بازار خودرو چه خواهد شد؟
آغاز صدور روادید حج تمتع 1405 به‌صورت کاملاً الکترونیکی
کوبا آمریکا را به تحمیل «نظم مبتنی بر زور» متهم کرد
کشف 600 تن برنج در کرج در انبار مصالح
مظفری‌زاده از مدیرعاملی تراکتور کنار رفت
چین توقیف نفتکش روسی را محکوم کرد
معاون وزیر بهداشت: مسئولان در اعتراضات باید کنار دانشجویان بایستند
تحرکات پشت‌پرده ریاض در پرونده جنوب یمن
ماجرای «2 سال خدمت با یک سال سابقه بیمه فرهنگ و رسانه» چیست؟
چرا برخی شیرخشک‌های وارداتی ناگهان از بازار خارج شدند؟
با اغتشاشگران با اشد مجازات برخورد می‌شود
اجرای محدودیت تردد در آزادراه تهران - شمال و جاده چالوس
رایزنی‌های مهم عراقچی درباره تهدیدات منطقه در بیروت
12 درصد جمعیت کشور سالمند هستند
پیکر شهید مدافع امنیت در زاهدان تشییع شد
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 18 دی + جدول
احتمال مخالفت دادستان با درخواست عفو نتانیاهو
بدرود با سعید پیردوست در آرامگاه هنرمندان
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 18 دی 1404
پزشکیان: با احتکار و گرانفروشی بدون مماشات برخورد می‌کنیم
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |پنجشنبه 18 دی
مهلت ثبت‌نام سه آزمون علوم پزشکی دوباره تمدید شد