×
فرهنگی
شناسه خبر : 139632
تاریخ انتشار : یکشنبه 1402/02/17 ساعت 13:28
تخصیص یارانه کتاب به اهالی قلم برای اولین بار انجام شد

گزارش نشست خبری نمایشگاه کتاب؛

تخصیص یارانه کتاب به اهالی قلم برای اولین بار انجام شد

اهالی قلم در سی‌وچهارمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، برای نخستین بار یارانه کتاب دریافت می‌کنند.

نورنیوز - گروه فرهنگ و جامعه: نشست خبری سی‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران صبح امروز در محل مصلی امام خمینی برگزار شد.

در این نشست خبری یاسر احمدوند معاون فرهنگی وزیر ارشاد و رئیس نمایشگاه و علی رمضانی سخنگوی نمایشگاه کتاب حاضر بودند و ضمن تشریح روند برگزاری این دوره به سوالات اهالی رسانه پاسخ دادند. 

احمدوند، رئیس سی‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران اشاره به برنامه‌های پیش‌بینی شده برای این دوره از نمایشگاه گفت: امسال نمایشگاه با شعار «آینده خواندنی است» برگزار می‌شود. این شعار به این معنا است که آینده پیشرفت کشور در گرو بیشتر و بهتر خواندن است، تاریخ جوامع مختلف هم نشان می‌دهد که پیشرفت در هر کشوری مرهون بیشتر و بهتر خواندن است.

او افزود‌: آمار کتابخوانی سریع‌تر از رشد اقتصادی پیشرفت می‌کند و نمایشگاه کتاب تهران زمینه‌ای برای تشویق مردم و جلب توجه آن‌ها به عادت مهم کتابخوانی، همچنین توجه دادن خانواده‌ها به این موضوع مهم است.
 
احمدوند با بیان اینکه امیدواریم با شرکت انبوه مردم و مخاطبان نمایشگاه و خدماتی که ناشران ارائه می‌کنند، شاهد نمایشگاه پررونقی باشیم، عنوان کرد: این نمایشگاه برای رسیدن به هدف پیشرفت فرهنگی و اقتصادی موثر، تفاوت‌‌هایی با دوره‌های قبل خواهد داشت، در بخش‌های مختلف،‌ رویکرد اصلی توجه به محتوای فرهنگی و برنامه‌های فرهنگی است و تلاش برای فراهم آوردن استفاده مخاطب از برنامه فرهنگی در نمایشگاه فراهم شده است.

او تاکید کرد:‌ برای برپایی این رویداد سازمان‌ها و نهادهای مختلف مشارکت دارند، با  اهتمام ویژه و تمام توان بخَش‌ها و دستگاه‌های مختلف کمک حال این دوره از نمایشگاه بودند.

به گفته وی، ناشران با وجود مشکلات اقتصادی که پیش روی صنعت نشر قرار دارد، با انگیزه و اشتیاق، حداکثری در بخش‌های مختلف نمایشگاه حاضر هستند و امیدوارم این نمایشگاه با همراهی ناشران، نویسندگان، اهالی قلم و مردم خاطره شیرین فرهنگی برای همه به‌جا بگذارد.

**ناشران محروم از نمایشگاه کتاب 

در ابتدای این نشست علی رمضانی سخنگوی نمایشگاه کتاب اعلام کرد برای نخستین بار اهالی قلم جهت خرید از نمایشگاه کتاب در گروه‌های مختلف نویسنده، شاعر، محقق و مترجم، ۶۰۰ تا ۸۰۰ هزار تومان یارانه دریافت می‌کنند.
در ادامه خاطر نشان می‌شود دانشجویان ۶۰۰ هزار و اساتید و اعضای هیئت علمی نیز ۷۰۰ هزار تومان یارانه دریافت خواهند کرد.  

در ادامه این نشست عنوان شد که ۲۷۰۰ ناشر داخلی در بخش عمومی نمایشگاه و ۲۰۰ کتاب فروش در بخش مجازی نمایشگاه شرکت دارند. همچنین طبق اعلام قبلی افتتاحیه سی‌وچهارمین دوره نمایشگاه کتاب تهران، روز چهارشنبه ۲۰ اردیبشهت به شکل مردمی از ساعت ۱۷ با حضور مادران شهدا در مصلی تهران برگزار می‌شود.

در این نشست خبری پیرامون تعداد ناشران محروم از این دوره نمایشگاه نیز اعلام شد، ناشرانی که در دوره قبل نمایشگاه تخلفاتی داشتند و برایشان رای محرومیت توسط هیئت بدوی و تجدید نظر صادر شده بود، همچنان اجازه حضور در نمایشگاه ندارند. البته سال گذشته یک ناشر دولتی بدین منظور محروم شد که حواشی را برای این رویداد ایجاد کرد، اما امسال تنها یکی دو مورد ناشر محروم داریم.  

در بخش دیگری از نشست اسماعیل جانعلی پور مدیر کمیته ناشران بین الملل در خصوص پرسش خبرنگار آنا پیرامون تخفیف در این بخش اظهار داشت: برای بخش بین الملل نمایشگاه، تخفیف ۳۰ درصدی برای کتب خارجی خواهیم داشت.

او درباره متراژ غرفه‌ها در این دوره هم گفت: به جهت یک جا شدن بخش بین الملل و ناشران خارجی، که مزایای بسیاری برای ما خواهد داشت، متراژ درخواستی ناشران با آنچه به آن‌ها اعطا شده متفاوت است. ما ناچار به کاستن از متراژ شدیم، اما در این رابطه اعتراضی نداشتیم.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
روش جدید آلمانی‌ها برای درمان درد زانو
دانشمندان آلمانی راهی برای مقابله با پیری کشف کردند
پرواز هواپیماهای شناسایی آمریکایی بر فراز مناطقی در غرب عراق
روسیه برای افزایش صادرات غلات به ایران اعلام آمادگی کرد
فهرست مراکز اسکان زائران در مدارس و مراکز آموزشی شهرستان‌های تهران
درخواست سازمان‌های مردم نهاد نیویورک برای محاکمه بن گویر
خانواده رهبر شهید در حرم امام رضا(ع) دفن می شوند؟
تعطیلی رسمی در بغداد به مناسبت مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر انقلاب
ربوده شدن نظامی صهیونیست در بئرالسبع
دستور وزیر کشور برای تداوم فعالیت شهرداران و دهیاران ابلاغ شد
تساوی استرالیا و مصر در وقت قانونی؛ /بازی در وقت اضافه
فیبا درباره پیروزی ایران مقابل اردن چه نوشت؟
فشار نمایندگان انگلیس برای تحریم نتانیاهو و وزیر دادگستری اسرائیل
پزشکیان: همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه باید شتاب بگیرد
سرمربی مستعفی کره جنوبی پنهانی از کشور خارج شد!
احتمال تغییر ساعت مسابقه انگلیس و مکزیک
5 هزار خانواده تهرانی به پویش «هر خانه یک موکب» پیوستند
مدودف: روسیه در سوگ رهبر شهید کنار ملت ایران است
ترافیک سنگین در جاده کندوان؛ تردد همچنان دوطرفه است
دفتر نتانیاهو: دیدار با ترامپ در دستور کار است
حریق جزئی در چهلستون اصفهان بدون خسارت مهار شد
پاسخ قالیباف به گزافه‌گویی ترامپ علیه مردم ایران
عراقچی میزبان نماینده ویژه نامیبیا در تهران شد
نکات مهم برای زائران و عزاداران آیین وداع رهبر شهید
راه اندازی بانک خون در مراکز درمانی مستقر در مصلی
عراقچی: رهبر شهید انقلاب همواره ایران را عزیز، سربلند و باصلابت می‌خواستند
پیام سخنگوی وزارت امور خارجه در فراق آقای شهید ایران
نقشه زائرشهرهای تهران برای اسکان زائران در مراسم امام شهید
پیش‌بینی 14 زائرسرای بزرگ در مبادی اصلی ورود به تهران
تهدید آمریکا علیه کشورها درباره مراسم ادای احترام به امام شهید
واکنش اندیشمند الجزایری به شهادت نوه امام شهید اسلام
پوستج‌اوغلو سرمربی النصر شد
قضاوت دیدار بزرگ جام جهانی به فغانی رسید
دیدار وزیر خارجه قزاقستان با وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
پزشکیان با سران کدام کشورهای حاضر در تهران دیدار کرد؟
تأکید تهران و اسلام‌آباد بر گسترش همکاری‌های دفاعی
تمام ظرفیت‌های امدادی کشور در آماده‌باش مراسم وداع
اختلاف برلین و واشنگتن بر سر هزینه‌های دفاعی ناتو
هشدار شدید یمن به عربستان؛ پاسخ قاطع در راه است
انهدام تیم تروریستی در تفتان؛ 2 تروریست کشته شدند
پزشکیان: تدبیر اقلیم کردستان توطئه‌ها در مرزهای غربی ما را خنثی کرد
فرمانده ارتش پاکستان با عراقچی دیدار کرد
شایعه درگذشت عطاالله مهاجرانی تکذیب شد
پرواز تهران–صنعا پس از 10 سال انجام شد
توسعه همکاری‌های اقتصادی و ترانزیتی ایران و ازبکستان باید شتاب بگیرد
دعوت ولایتی از مردم و جبهه مقاومت برای حضور در تشییع و وداع رهبر شهید
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت بیست و پنجم
اسرائیل ترور مقامات ایرانی را تکذیب کرد
رسانه صهیونیستی: قدرت نظامی مصر اسرائیل را نگران کرده است
قیمت طلا و سکه امروز 12 تیر 1405