×
فرهنگی
شناسه خبر : 139632
تاریخ انتشار : یکشنبه 1402/02/17 ساعت 13:28
تخصیص یارانه کتاب به اهالی قلم برای اولین بار انجام شد

گزارش نشست خبری نمایشگاه کتاب؛

تخصیص یارانه کتاب به اهالی قلم برای اولین بار انجام شد

اهالی قلم در سی‌وچهارمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، برای نخستین بار یارانه کتاب دریافت می‌کنند.

نورنیوز - گروه فرهنگ و جامعه: نشست خبری سی‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران صبح امروز در محل مصلی امام خمینی برگزار شد.

در این نشست خبری یاسر احمدوند معاون فرهنگی وزیر ارشاد و رئیس نمایشگاه و علی رمضانی سخنگوی نمایشگاه کتاب حاضر بودند و ضمن تشریح روند برگزاری این دوره به سوالات اهالی رسانه پاسخ دادند. 

احمدوند، رئیس سی‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران اشاره به برنامه‌های پیش‌بینی شده برای این دوره از نمایشگاه گفت: امسال نمایشگاه با شعار «آینده خواندنی است» برگزار می‌شود. این شعار به این معنا است که آینده پیشرفت کشور در گرو بیشتر و بهتر خواندن است، تاریخ جوامع مختلف هم نشان می‌دهد که پیشرفت در هر کشوری مرهون بیشتر و بهتر خواندن است.

او افزود‌: آمار کتابخوانی سریع‌تر از رشد اقتصادی پیشرفت می‌کند و نمایشگاه کتاب تهران زمینه‌ای برای تشویق مردم و جلب توجه آن‌ها به عادت مهم کتابخوانی، همچنین توجه دادن خانواده‌ها به این موضوع مهم است.
 
احمدوند با بیان اینکه امیدواریم با شرکت انبوه مردم و مخاطبان نمایشگاه و خدماتی که ناشران ارائه می‌کنند، شاهد نمایشگاه پررونقی باشیم، عنوان کرد: این نمایشگاه برای رسیدن به هدف پیشرفت فرهنگی و اقتصادی موثر، تفاوت‌‌هایی با دوره‌های قبل خواهد داشت، در بخش‌های مختلف،‌ رویکرد اصلی توجه به محتوای فرهنگی و برنامه‌های فرهنگی است و تلاش برای فراهم آوردن استفاده مخاطب از برنامه فرهنگی در نمایشگاه فراهم شده است.

او تاکید کرد:‌ برای برپایی این رویداد سازمان‌ها و نهادهای مختلف مشارکت دارند، با  اهتمام ویژه و تمام توان بخَش‌ها و دستگاه‌های مختلف کمک حال این دوره از نمایشگاه بودند.

به گفته وی، ناشران با وجود مشکلات اقتصادی که پیش روی صنعت نشر قرار دارد، با انگیزه و اشتیاق، حداکثری در بخش‌های مختلف نمایشگاه حاضر هستند و امیدوارم این نمایشگاه با همراهی ناشران، نویسندگان، اهالی قلم و مردم خاطره شیرین فرهنگی برای همه به‌جا بگذارد.

**ناشران محروم از نمایشگاه کتاب 

در ابتدای این نشست علی رمضانی سخنگوی نمایشگاه کتاب اعلام کرد برای نخستین بار اهالی قلم جهت خرید از نمایشگاه کتاب در گروه‌های مختلف نویسنده، شاعر، محقق و مترجم، ۶۰۰ تا ۸۰۰ هزار تومان یارانه دریافت می‌کنند.
در ادامه خاطر نشان می‌شود دانشجویان ۶۰۰ هزار و اساتید و اعضای هیئت علمی نیز ۷۰۰ هزار تومان یارانه دریافت خواهند کرد.  

در ادامه این نشست عنوان شد که ۲۷۰۰ ناشر داخلی در بخش عمومی نمایشگاه و ۲۰۰ کتاب فروش در بخش مجازی نمایشگاه شرکت دارند. همچنین طبق اعلام قبلی افتتاحیه سی‌وچهارمین دوره نمایشگاه کتاب تهران، روز چهارشنبه ۲۰ اردیبشهت به شکل مردمی از ساعت ۱۷ با حضور مادران شهدا در مصلی تهران برگزار می‌شود.

در این نشست خبری پیرامون تعداد ناشران محروم از این دوره نمایشگاه نیز اعلام شد، ناشرانی که در دوره قبل نمایشگاه تخلفاتی داشتند و برایشان رای محرومیت توسط هیئت بدوی و تجدید نظر صادر شده بود، همچنان اجازه حضور در نمایشگاه ندارند. البته سال گذشته یک ناشر دولتی بدین منظور محروم شد که حواشی را برای این رویداد ایجاد کرد، اما امسال تنها یکی دو مورد ناشر محروم داریم.  

در بخش دیگری از نشست اسماعیل جانعلی پور مدیر کمیته ناشران بین الملل در خصوص پرسش خبرنگار آنا پیرامون تخفیف در این بخش اظهار داشت: برای بخش بین الملل نمایشگاه، تخفیف ۳۰ درصدی برای کتب خارجی خواهیم داشت.

او درباره متراژ غرفه‌ها در این دوره هم گفت: به جهت یک جا شدن بخش بین الملل و ناشران خارجی، که مزایای بسیاری برای ما خواهد داشت، متراژ درخواستی ناشران با آنچه به آن‌ها اعطا شده متفاوت است. ما ناچار به کاستن از متراژ شدیم، اما در این رابطه اعتراضی نداشتیم.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
شیب ملایم افزایش قیمت دلار آزاد
ثبت نام بیش از 22 هزار نفر در انتخابات شوراهای روستا
روزانه 2500 کارت سوخت یک‌روزه تحویل متقاضیان می‌شود
بادبان‌های برافراشته بر دریای وابستگی
واریز عیدی 10 میلیون تومانی بازنشستگان کشوری آغاز شد
اوسمار می‌تواند شرایط پرسپولیس را تغییر دهد
کیفرخواست قاتل شهید بخشیان صادر شد
آمریکا به دنبال کنار زدن روسیه از بازارهای انرژی جهانی است
چه کسانی منتظر یارانه نباشند؟ همراه با جزئیات
پایبندی اسرائیل به قطعنامه‌های شورای امنیت ضروری است
بازنگری قیمت گندم در دستور کار دولت
گروسی: در خطر بودن فرصت دیپلماسی با ایران، نیاز به سرعت در گفت‌وگوها
پنجمین شارژ کارت‌های بانکی «یسنا» در سال جاری
سازمان ملل نگران نسل‌کشی در غزه و کرانه باختری
افزایش چشمگیر قیمت آش و حلیم نسبت به سال گذشته
قیمت مسکن ملی پرند مشخص شد + شرایط خرید
ایالت‌های آمریکا علیه ترامپ: بودجه انرژی پاک را آزاد کنید
آمادگی اقتصادی و نظامی کشور پشتوانه مذاکرات هسته‌ای است
دیدار فرمانده نیروی دریایی ایران با همتایان آفریقای جنوبی و سریلانکا
وزیر علوم: دانشگاه‌ها باید به ماموریت اصلی خود بازگردند
تراکتور رکورد درآمدزایی باشگاه‌های ایران را شکست
اعتراض گسترده کنگره آمریکا به سیاست‌های تهاجمی ترامپ
پایان رزمایش مشترک ایران و روسیه
شمع توسعه در باد ناترازی
قیمت نفت در بازار آسیا افزایش یافت
واردات برنج باز شد اما نقدینگی کافی برای تامین محموله‌ها وجود ندارد
زاکربرگ : ایجاد محدودیت سنی در اینستاگرام دشوار است
کالابرگ مادران و کودکان شارژ شد
پیش بینی وضعیت آب و هوای تهران در 2 روز آینده
روسیه: به توسعه روابط با ایران ادامه می‌دهیم
سقف وام ازدواج 1405 مشخص شد
بازداشت برادر پادشاه انگلیس در رابطه با پرونده اپستین
اذان صبح و اذان مغرب تهران در طول کل ماه رمضان 1404+ جدول ساعت اذان
افزایش آمادگی اقتصادی و نظامی کشور نسبت به «جنگ 12 روزه»
لندن به حکم حبس زوج بریتانیایی در ایران واکنش نشان داد
گفت‌وگوی عراقچی و وزیر خارجه عربستان درباره مذاکرات هسته‌ای
پرونده تجاوز سازمان‌یافته کودکان زیر سایه تاج‌وتخت انگلیس
تمرین مشترک ایران و روسیه برای آزادسازی کشتی ربوده‌شده
آبفا هشدار داد: مدیریت مصرف در خانه‌تکانی اسفند حیاتی است
روسیه و چین هیچ آزمایش هسته‌ای انجام نداده‌اند
فشارخون‌تان را روزی دو بار اندازه بگیرید
رایزنی شهباز شریف در واشنگتن درباره ایران
جزئیات حج 1405 اعلام شد ؛ مدت سفر کوتاه‌تر می شود
روسیه بر حل سیاسی اوضاع پیرامون ایران تأکید کرد
قیمت سکه و طلا امروز 30 بهمن 1404 + خیز سکه امامی برای فتح قله 200 میلیونی
واشنگتن به‌دنبال تحریم‌ها در صورت انتخاب نوری المالکی است
هکرها در کمین وای‌فای رایگان عمومی
کشور با کسری 15 درصدی خون مواجه است
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 30 بهمن 1404
تهدید کیم جونگ اون پس از رونمایی از سلاح جدید هسته‌ای