×
سیاسی
شناسه خبر : 139571
تاریخ انتشار : شنبه 1402/02/16 ساعت 13:26
دیکتاتوری دموکراسی‌نمای اروپایی در خدمت جنگ

نورنیوز بررسی کرد؛

دیکتاتوری دموکراسی‌نمای اروپایی در خدمت جنگ

اکنون سران اروپا به جای پاسخ‌دهی به مطالبات کشاورزانی که در کشورهای رومانی، مجارستان، بلغارستان، اسلواکی و دیگر نقاط اروپا بابت واردات بدون تعرفه محصولات اوکراینی متضرر شده اند، آنها را بابت عدم پیروی از دستورات صادر شده تهدید می‌کنند!

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: طی روزهای اخیر جدال بازیگران اروپایی بر سر اِعمال تحریم‌های ضد روسی بالا گرفته و اختلاف نظرها در این خصوص تشدید شده است.

به عنوان مثال در جریان تصمیم پارلمان و شورای اروپا درباره استمرار واردات بدون تعرفه غلات و محصولات کشاورزی از اوکراین، کشورهای رومانی، بلغارستان، لهستان و مجارستان با این تصمیم مخالفت کرده و از سران اروپایی خواستند بیش از این کشاورزی و صنایع غذایی آنها را تحت تاثیر جنگ اوکراین قرار ندهند.

بدیهی است که واردات بدون تعرفه محصولات کشاورزی اوکراین به کشورهای اروپای شرقی به از بین رفتن محصولات کشاورزی داخلی آنها و عدم فروش محصولات آنها در بازارهای داخلی و بین‌المللی منجر خواهد شد.

اما گویا شنیدن صداهای مخالف از کشورهای اروپایی، چندان به مذاق سیاست‌مداران آلمانی و فرانسوی خوش نیامده است.

گرچه کمیسیون اروپا تاکید کرده است که واردات بدون تعرفه محصولات کشاورزی و غذایی اوکراین در سرتاسر اروپا حداقل تا ژوئن 2024 ادامه پیدا کند، اما استمرار مخالفت‌ها با این موضوع، چشم‌انداز روشنی را برای این تصمیم جمعی رقم نزده است.

قبلا نیز لهستان و مجارستان نشان داده‌اند در برابر برخی تصمیمات مشترک سران اروپایی ایستادگی می‌کنند.

اکنون دیکتاتوری برلین و پاریس در اتحادیه اروپا نمود بارزتری پیدا کرده و برخی کشورهای اروپایی نیز تاکنون با وجود متضرر شدن از انباشته شدن محصولات کشاورزی و غلات اوکراینی در انبارهایشان ـ که منجر به کاهش قیمت محصولات محلی در کشورهایشان و ضرر کشاورزان شده است ـ در برابر این تصمیم مشترک مخالفت نکرده‌اند.

البته برخی از این کشورها با توجه به شرایط پیش ‌آمده و ناتوانی در پاسخ‌گویی به مطالبات شهروندان خود، اکنون ترجیح می‌دهند روندی مشابه چند کشور مخالف را در پیش بگیرند.

در این میان، دولت لهستان، درخواست‌هایی را علیه مازاد غلات اوکراینی انجام داده و از بروکسل خواسته تا اقدامات لازم را انجام دهد و با افزایش کمک‌های خود از طریق صندوق‌های اتحادیه اروپا اطمینان حاصل کند که واردات محصولات کشاورزی و غذایی اوکراین به‌طور مساوی در سراسر اتحادیه اروپا توزیع می‌شود.

در مواجهه با خشم فزاینده کشاورزان که از عدم امنیت شغلی و مالی می‌ترسند، «هنریک کوالچیک» وزیر کشاورزی لهستان اوایل ماه جاری از سمت خود استعفا داد، تصمیمی که هم‌زمان با سفر دولتی «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین صورت گرفت و فضای افکار عمومی لهستان را نیز تحت تاثیر قرار داد.

اکنون سران اروپا به جای پاسخ‌دهی به مطالبات کشاورزانی که در کشورهای رومانی، مجارستان، بلغارستان، اسلواکی و دیگر نقاط اروپا بابت واردات بدون تعرفه محصولات اوکراینی متضرر شده اند، آنها را بابت عدم پیروی از دستورات صادر شده تهدید می‌کنند!

در همین حال؛ اتحادیه اروپا در حال بحث و بررسی برای طراحی سازوکار تحریمی تازه‌ علیه کشورهایی است که مانع از دور زدن تحریم‌های اتحادیه از سوی روسیه نشده و یا بدون توجیه کافی سطح تجارت خود را با این کشور به میزان قابل توجهی افزایش داده‌اند.

دموکراسیِ ادعایی اروپاییان اکنون در خدمت جنگ اوکراین و تشدید تقابل میان مسکو و کی‌یف قرار گرفته و حتی بازیگران اروپایی مخالف این روند نیز به سختی از سوی قوه قهریه اروپا (دولت‌های فرانسه و آلمان) تنبیه خواهند شد.

این همان ماهیت و چهره واقعی اتحادیه اروپاست که خوی و ماهیت دیکتاتوری دارد اما لباس دموکراسی بر خود پوشانده است!


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
جنگنده اف-16 آمریکایی در آتش سوخت
تحلیلگر هندی: ادعای التماس ایران برای توافق، روایت‌سازی ترامپ است
توافق آلمان و آمریکا برای استقرار موشک‌های تاماهاوک
سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد
پرداخت حقوق خانواده شهدای جنگ رمضان ابلاغ شد
رایزنی ایران با 4 کشور برای توسعه هوش مصنوعی
افشای کشتار خانواده‌های لبنانی توسط رژیم صهیونیستی
از بین‌الحرمین تا صحن رضوی؛ آغاز مراسم وداع و بدرقه «رهبر شهید»؛ محل خاکسپاری مشخص شد
توطئه‌های دشمن در شمال‌غرب و جنوب‌شرق کشور خنثی‌ شدند
جزئیات اصلاح نحوه محاسبه فوق‌العاده خاص حقوق کارمندان
افزایش دمای هوا در همدان
تداوم حملات کوبنده نیروهای مسلح ایران به پایگاههای آمریکا؛ بیانیه مهم نیروی دریایی سپاه
بیانیه مهم نیروی دریایی سپاه درباره تنگه هرمز
«تفنگ پدری» با صدای پرواز همای منتشر شد+فیلم
توقف فعالیت 5 ایستگاه مترو مشهد به دلیل ازدحام عزاداران
رسانه‌های صهیونیستی: نتانیاهو به پایان سیاسی خود نزدیک می‌شود
واکنش کولینا به جنجال داوری در بازی آرژانتین و مصر
فاجعه در ایلام؛ جان‌باختن دو مادر در «بیمارستان کوثر»
رایزنی قطر با عربستان، ترکیه و امارات درباره تحولات منطقه
قالیباف: خروش مردم عراق، «اعلامیه خونخواهی» و مهر تأیید بر راه رهبر شهید بود
قیمت طلا و سکه امروز پنج شنبه 18 تیر 1405+ جدول
تأکید روسیه و کشورهای ساحل بر گسترش همکاری‌های امنیتی
چرا آرژانتین برای مسی «جان» می‌دهد و پرتغال رونالدو را «طرد» کرد؟
توانیر: امسال خاموشی ناشی از کمبود برق نداشتیم
اسموتریچ: اردوغان فردی بسیار خطرناک است
اختصاص 11 پرواز فوق‌العاده شیراز ـ مشهد برای مراسم تشییع
آلمان اظهارات ترامپ علیه اعضای ناتو را تحریک‌آمیز خواند
بیانیه وزارت خارجه درباره حملات آمریکا؛ تهران بر دفاع از امنیت ملی تأکید کرد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنج شنبه 18 تیر 1405
شرایط ثبت‌نام خودروی کوییک GX-L اعلام شد + لینک ثبت نام
یارانه نقدی تیرماه 1405چه زمانی واریز می شود + جزییات
جنایت در تبریز؛ وقتی کل کل‌های اینستاگرامی به «چاقوکشی» ختم می‌شود
کربلا در تسخیرِ اشک و حماسه؛ وداعِ 4 میلیونی با «رهبر شهید» تاریخ‌ساز شد
گنجی که بی‌صدا مرزهای جهان را فتح کرد
درباره تنگه‌ای که تفاهم میان ایران و آمریکا را به چالش کشید
جزئیات دریافت کارت آزمون ترمیم سابقه تحصیلی
عبور نفتکش‌ها از تنگه هرمز تقریباً به صفر رسید
محدودیت تردد در جاده چالوس و آزادراه تهران - شمال
مستندسازی مسیر تشییع رهبر شهید از تهران تا مشهد
حسین؛ حماسه جاودان انسان
آماده‌باش 4 هزار اتوبوس برای جابه‌جایی زائران تشییع رهبر شهید
زلزله‌ای که «دیوار تحریم» را لرزاند؛ فراخوان جهانی برای نجات ونزوئلا
پالتیکو: اروپا پس از تحولات ایران دیگر نمی‌تواند به آمریکا تکیه کند
ناکامی جدید منچستریونایتد؛ شوامنی در آستانه تمدید با رئال مادرید
قیمت نفت پس از تشدید تنش‌ها افزایش یافت
پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه 18 تیر 1405
سفیر انگلیس در تهران به وزارت امور خارجه احضار شد
خشم ترامپ ناشی از قدرت نرم ایران
جنگ، انتقام و جهاد
لیست خرید تارتار فاش شد؛ پرسپولیس به دنبال شکار سه لژیونر