×
سیاسی
شناسه خبر : 139571
تاریخ انتشار : شنبه 1402/02/16 ساعت 13:26
دیکتاتوری دموکراسی‌نمای اروپایی در خدمت جنگ

نورنیوز بررسی کرد؛

دیکتاتوری دموکراسی‌نمای اروپایی در خدمت جنگ

اکنون سران اروپا به جای پاسخ‌دهی به مطالبات کشاورزانی که در کشورهای رومانی، مجارستان، بلغارستان، اسلواکی و دیگر نقاط اروپا بابت واردات بدون تعرفه محصولات اوکراینی متضرر شده اند، آنها را بابت عدم پیروی از دستورات صادر شده تهدید می‌کنند!

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: طی روزهای اخیر جدال بازیگران اروپایی بر سر اِعمال تحریم‌های ضد روسی بالا گرفته و اختلاف نظرها در این خصوص تشدید شده است.

به عنوان مثال در جریان تصمیم پارلمان و شورای اروپا درباره استمرار واردات بدون تعرفه غلات و محصولات کشاورزی از اوکراین، کشورهای رومانی، بلغارستان، لهستان و مجارستان با این تصمیم مخالفت کرده و از سران اروپایی خواستند بیش از این کشاورزی و صنایع غذایی آنها را تحت تاثیر جنگ اوکراین قرار ندهند.

بدیهی است که واردات بدون تعرفه محصولات کشاورزی اوکراین به کشورهای اروپای شرقی به از بین رفتن محصولات کشاورزی داخلی آنها و عدم فروش محصولات آنها در بازارهای داخلی و بین‌المللی منجر خواهد شد.

اما گویا شنیدن صداهای مخالف از کشورهای اروپایی، چندان به مذاق سیاست‌مداران آلمانی و فرانسوی خوش نیامده است.

گرچه کمیسیون اروپا تاکید کرده است که واردات بدون تعرفه محصولات کشاورزی و غذایی اوکراین در سرتاسر اروپا حداقل تا ژوئن 2024 ادامه پیدا کند، اما استمرار مخالفت‌ها با این موضوع، چشم‌انداز روشنی را برای این تصمیم جمعی رقم نزده است.

قبلا نیز لهستان و مجارستان نشان داده‌اند در برابر برخی تصمیمات مشترک سران اروپایی ایستادگی می‌کنند.

اکنون دیکتاتوری برلین و پاریس در اتحادیه اروپا نمود بارزتری پیدا کرده و برخی کشورهای اروپایی نیز تاکنون با وجود متضرر شدن از انباشته شدن محصولات کشاورزی و غلات اوکراینی در انبارهایشان ـ که منجر به کاهش قیمت محصولات محلی در کشورهایشان و ضرر کشاورزان شده است ـ در برابر این تصمیم مشترک مخالفت نکرده‌اند.

البته برخی از این کشورها با توجه به شرایط پیش ‌آمده و ناتوانی در پاسخ‌گویی به مطالبات شهروندان خود، اکنون ترجیح می‌دهند روندی مشابه چند کشور مخالف را در پیش بگیرند.

در این میان، دولت لهستان، درخواست‌هایی را علیه مازاد غلات اوکراینی انجام داده و از بروکسل خواسته تا اقدامات لازم را انجام دهد و با افزایش کمک‌های خود از طریق صندوق‌های اتحادیه اروپا اطمینان حاصل کند که واردات محصولات کشاورزی و غذایی اوکراین به‌طور مساوی در سراسر اتحادیه اروپا توزیع می‌شود.

در مواجهه با خشم فزاینده کشاورزان که از عدم امنیت شغلی و مالی می‌ترسند، «هنریک کوالچیک» وزیر کشاورزی لهستان اوایل ماه جاری از سمت خود استعفا داد، تصمیمی که هم‌زمان با سفر دولتی «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین صورت گرفت و فضای افکار عمومی لهستان را نیز تحت تاثیر قرار داد.

اکنون سران اروپا به جای پاسخ‌دهی به مطالبات کشاورزانی که در کشورهای رومانی، مجارستان، بلغارستان، اسلواکی و دیگر نقاط اروپا بابت واردات بدون تعرفه محصولات اوکراینی متضرر شده اند، آنها را بابت عدم پیروی از دستورات صادر شده تهدید می‌کنند!

در همین حال؛ اتحادیه اروپا در حال بحث و بررسی برای طراحی سازوکار تحریمی تازه‌ علیه کشورهایی است که مانع از دور زدن تحریم‌های اتحادیه از سوی روسیه نشده و یا بدون توجیه کافی سطح تجارت خود را با این کشور به میزان قابل توجهی افزایش داده‌اند.

دموکراسیِ ادعایی اروپاییان اکنون در خدمت جنگ اوکراین و تشدید تقابل میان مسکو و کی‌یف قرار گرفته و حتی بازیگران اروپایی مخالف این روند نیز به سختی از سوی قوه قهریه اروپا (دولت‌های فرانسه و آلمان) تنبیه خواهند شد.

این همان ماهیت و چهره واقعی اتحادیه اروپاست که خوی و ماهیت دیکتاتوری دارد اما لباس دموکراسی بر خود پوشانده است!


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
چند توصیه به بیماران دیابتی در سفر اربعین
سی‌ان‌ان: عربستان در حال کشیده شدن به جنگی ناخواسته است
تجاوز مجدد ارتش تروریستی آمریکا به ایران؛ حملات موشکی به خوزستان، هرمزگان و فارس
تکمیل حلقه مفقوده کریدور شمال-جنوب در گرو اقدام روسیه
انفجارهای مهیب کی‌یف را لرزاند؛ مردم به ایستگاههای مترو پناه بردند
چشم‌انداز تجارت 10میلیارد دلاری میان ایران و پاکستان
کارشکنی تازه آمریکا در مسیر دیپلماسی؛ تحریم‌های موازی خزانه‌داری همزمان با ادعای تفاهم
موج محکومیت حملات آمریکا و عربستان به عراق؛ از تهران تا صنعا و بغداد
واردات ربات‌های انسان‌نمای چینی به آمریکا ممنوع شد
سنتکام چگونه دکترین حقوق دریاها را در تنگه هرمز زیر پا گذاشت؟
آماده‌باش کامل در اوکراین؛ زلنسکی از حمله قریب‌الوقوع مسکو خبر داد
5 راهکار تناسب اندام به جای دراز و نشست
ترور ناجوانمردانه مأمور حافظ امنیت در ایرانشهر؛ عملیات تعقیب آغاز شد
کارنامه نیمه اول، دستورکار نیمه دوم
گفت‌وگوی وزیر خارجه مصر و فرستاده ویژه آمریکا درباره تحولات منطقه
شهادت 4 پاسدار مأمور تأمین امنیت اربعین در حمله به عراق
واکنش سفارت ایران در غنا به پیام ترامپ
سپاه: بستن یک حساب کاربری، هرگز نمی‌تواند صدای حق را خاموش سازد
یادی از  خالق خاطرات شیرین سینمای ایران تهران،/چهارشنبه/ مجلس ترحیم زنده یاد اکبر عبدی
آیت‌الله نورمفیدی: تهمت به مسئولان از مرز اخلاق و قانون گذشته است
گزارش تصویری | مراسم یادبود مرحوم اکبر عبدی در مسجد جامع شهرک غرب
دستگیری عاملان شهادت 2 بسیجی در مشهد
شعله‌ها در هورالعظیم فروکش کردند
بررسی ابعاد حمله جنایتکارانه اوکراین به کشتی آنا در دیدار دیپلمات‌های ایران و روسیه
سخنگوی شورای نگهبان: هر اقدامی که ما را مشغول خود کند، به نفع دشمن است
امدادرسانی به 187 نفر در مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان
50 تن مواد پتروشیمی احتکاری در ساری کشف شد
تحریم‌های تازه آمریکا علیه ایران
حادثه آسانسور در کرج جان یک نفر را گرفت
تکذیب حمله به کشتی باربری در سواحل فریدونکنار
انفجارهای شدید سلیمانیه عراق را لرزاند
سرپرست وزارت دفاع: خون شهدای اقتدار، توان بازدارندگی ایران را استوارتر از گذشته خواهد کرد
مخالفت بوئینک با تولید موشک‌های پاتریوت در اوکراین
برنامه امتحانات نهایی برگزارنشده پایه دوازدهم 4 استان جنوبی منتشر شد
پیشنهاد تشکیل بلوک نظامی بریکس
تنها نقشه راه؛حفظ امنیت ملی
رایزنی وزرای خارجه قطر و آلمان درباره کاهش تنش‌ها در منطقه
عارف: هیچ بهانه‌ای برای کم‌کاری در توسعه روابط با آفریقا پذیرفته نیست
ادعای دوباره آمریکا در خصوص تنگه هرمز
حمله پهپادی به تاسیسات گازی آمریکا
فرمانده کل ارتش: بر عهد خود با ملت ایستاده‌ایم؛ دفاع از ایران تا آخرین نفس ادامه دارد
منطقه در لبه انفجار!
گزارش «سی‌ان‌ان» از دیدار ونس و نتانیاهو
سفر معنادار کویتی‌ها به پاکستان
نقش مخرب اوکراین در تسلیح گروه‌های مافیایی اروپا
بازی «بی بی» و زلنسکی در دفن گراهام
حسرت بزرگ لواندوفسکی از رد قرارداد میلیون یوریویی
رویارویی روسیه با 30 هزار تحریم
کانادا خشونت‌های صهیونیست‌ها در کرانه باختری را محکوم کرد
مراسم یادبود اکبر عبدی؛ از اشک هنرمندان تا عصبانیت از سلفی‌بگیران + تصاویر