×
سیاسی
شناسه خبر : 139566
تاریخ انتشار : شنبه 1402/02/16 ساعت 11:57
نقش واشینگتن و تل‌آویو در عملیات تروریستی علیه پوتین

نورنیوز بررسی کرد؛

نقش واشینگتن و تل‌آویو در عملیات تروریستی علیه پوتین

حمله پهپادی اخیر اوکراینی‌ها به کاخ کرملین را باید نقطه آشکارساز روند مداخله‌گرایی تل‌آویو-واشینگتن در جنگ اوکراین دانست و قطعا در آینده‌ای نزدیک، اسناد بیشتری از دخالت رژیم صهیونیستی و آمریکا در پیچیده‌سازی شرایط فعلی نبرد افشا خواهد شد.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: در بهمن‌ماه سال 1401، «الی کوهن» وزیر خارجه رژیم اشغال‌گر قدس در سفری جنجالی به کی‌یف، از نقش پر رنگ تل‌آویو در جنگ اوکراین رونمایی کرد.

البته این نقش‌آفرینی محدود به ماه‌های اخیر نیست و از همان ماه‌های ابتدایی جنگ اوکراین ملموس بود.

بخشی از این همکاری‌ها، در قالب مناسبات دوجانبه تل‌آویو-کی‌یف در ابعاد تسلیحاتی و نظامی نمود پیدا کرده و در یکی از این موارد، اخیرا رژیم صهیونیستی مجوز صادرات تسلیحاتی به اوکراین را رسما مورد تایید قرار داده است.

در این خصوص، سه مقام صهیونیستی و اوکراینی اعلام کردند که تل‌آویو اخیرا مجوزهای صادراتی را برای فروش احتمالی «سیستم‌های ضدپهپادی» به کی‌یف تایید کرده است.

مقامات صهیونیستی و اوکراینی گفته‌اند که مجوزهای صادراتی در اواسط ماه فوریه به تایید «یوآو گالانت» وزیر جنگ و «الی کوهن» وزیر خارجه اسرائیل رسیده و کوهن در جریان سفر خود به کی‌یف در ۱۵ فوریه خبر تایید این مجوزها را به اطلاع «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهوری اوکراین رسانده است.

گرچه مقامات اسرائیلی و اوکراینی همچنین گفته‌اند که این مجوزها برای دو شرکت اسرائیلی «البیت» و «رافائل» که سیستم‌های ضدپهپادی را ارتقاء می‌دهند، تایید شده است، اما موضوع به این نقطه ختم نمی‌شود!

چندی پیش مذاکراتی میان رژیم صهیونیستی و اوکراین به صورت غیر رسمی در ورشو پایتخت لهستان با هدف استقرار سامانه پدافند ضدپهپادی در کی‌یف برگزار شد.

این سامانه در اوکراین قرار است به سیستم راداری موجود در کی‌یف مرتبط شده و هشدارهای «سریع‌تر» و «دقیق‌تری» در خصوص انجام حملات موشکی به تلفن‌های همراه مخابره کند.

وب‌گاه «دیفنس پست» که به صورت اختصاصی خبرهای نظامی و دفاعی را پوشش می‌دهد این موضوع را با استناد به اظهارات مقامات صهیونیستی و اوکراینی در قالب یک گزارش پوشش داده است.

اخیرا نیز هیأتی از طرف وزارت دفاع اوکراین به تل‌آویو سفر کرده و از این سیستم‌های ضدپهپادی دیدن کرده است، با این وجود اما هنوز قراردادی در این باره امضا نشده است.

در کنار این موارد، شاهد واسطه‌گری خاص صهیونیست‌ها در انتقال گسترده تسلیحات آمریکایی به کی‌یف هستیم.

بسیاری از این تسلیحات در منطقه غرب آسیا و در پایگاه‌های آمریکایی مستقر هستند و تل‌آویو مسئولیت انتقال آنها به اوکراین را بر عهده گرفته است.

گرچه برخی منابع صهیونیستی مدعی بودند با حضور کابینه «بنیامین نتانیاهو» در مسند قدرت و شکست کابینه «یائیر لاپید»، شدت مداخلات پنهان و آشکار تل‌آویو در جنگ اوکراین کاهش خواهد یافت یا حتی شاید نتانیاهو اقداماتی را در راستای تنش‌زدایی با روسیه صورت دهد، اما این تصور از ابتدا باطل بود!

اکنون در جریان حمله پهپادی به کاخ کرملین، نمی‌توان نقش نهادهای امنیتی و نظامی رژیم اشغال‌گر صهیونیستی را نادیده انگاشت.

فراموش نکنیم که دولت زلنسکی و ارتش اوکراین اساسا قدرت محاسبه، هزینه-فایده و خطرپذیری چنین عملیاتی را، آن هم بدون جلب حمایت دو بازیگر حامی خود در جنگ یعنی واشینگتن و تل‌آویو نداشته و ندارد.

با این حساب، حمله پهپادی اخیر به کاخ کرملین را باید نقطه آشکارساز این روند دانست و قطعا در آینده‌ای نزدیک، اسناد بیشتری از دخالت رژیم صهیونیستی و آمریکا در پیچیده‌سازی شرایط فعلی نبرد افشا خواهد شد.

 


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
ترکیب احتمالی پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان؛ تغییر در ترکیب
نساجی 0 - 0 استقلال/ آبی‌ها در پی حفظ صدرنشینی
نقطه عطف دانشگاه علم و فرهنگ؛ تاسیس دانشکده هوش مصنوعی
خلاصه و نتیجه بازی تراکتور و سپاهان امروز سه شنبه در رقابت های لیگ برتر ایران
پخش زنده بازی سپاهان و تراکتور امروز سه شنبه 27 مرداد در رقابت های لیگ برتر ایران
حادثه امنیتی در تنگه هرمز؛ کشتی باری هدف پرتابه ناشناس قرار گرفت
یزد در چهلم رهبر شهید انقلاب، یکپارچه به میدان می‌آید
خلاصه و نتیجه بازی استقلال و نساجی امروز سه شنبه در رقابت های لیگ برتر ایران
بازگشت شکوه طلا؛ چرا قیمت طلا دوباره به سمت 4400 دلار حرکت می‌کند؟
واکنش گروسی به حمله پهپادی اوکراین به نیروگاه هسته‌ای زاپوریژیا
پخش زنده بازی استقلال و نساجی امشب سه شنبه 27 مرداد در رقابت های لیگ برتر ایران
تهران در چهلم «آقای شهید ایران»؛ آغاز مراسم بزرگداشت در مصلای امام خمینی(ره)
دستور پزشکیان برای تکمیل فوری پروژه ملی نشانه‌گذاری مکان‌محور (GNAF)
حمله به سوریه چگونه شکل گرفت؟
پرچمدار بازی‌های آسیایی؛ چه کسی جایگزین آتوسا گلشادنژاد شد؟
اعلام 11 مرد آبی‌ها برابر نساجی
جزئیات افزایش سقف تسهیلات ساخت، خرید، جعاله و ودیعه مسکن
محدودیت‌های جدید علیه مسلمانان در تگزاس
بخش دوم گزارشِ دولت به مردم امشب پخش می‌شود
اجماع قوای سه گانه بر لزوم اصلاح احکام برنامه هفتم پیشرفت
تاکید وزیر میراث فرهنگی بر آغاز فصل جدید همکاری‌های گردشگری ایران و ازبکستان
محسن کمالیان چشم از جهان فروبست
به خانه برگشتم
پاسخ بریتانیا به ادعای نتانیاهو درباره «جمهوری اسلامی انگلیس»
زیر چکمه‌های سربازان ایرانی دفن خواهید شد
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا چهارشنبه 28 مرداد
بالاخره صدای اعتراض از دمشق شنیده شد!
پیش بینی قیمت دلار فردا چهارشنبه 28 مرداد
برنامه قطعی برق تهران فردا چهارشنبه 28 مرداد+ لینک
از محاکمه مصدق تا عملیات آژاکس
پسکوف: درگیری‌های اخیر با ایران، تمرکز آمریکا بر پرونده اوکراین را کاهش داده است
نشریه آلمانی اشپیگل؛ ایران در جنگ پیروز شد
فریب در خوداظهاری!
رکورد در رکود؛ کرایه نفتکش‌ها در هرمز 17 برابر شد
شناسایی مزرعه غیرمجاز ماینر به گروگان‌گیری دادستان و آتش‌سوزی ختم شد
حکم شلاق پژمان جمشیدی اجرا شد؟جزئیات تازه از پرونده
استرداد 198 هزار میلیارد تومان به بیت‌المال
مسئولان برگ زرینی از استقامت و خدمت به مردم را در جنگ رقم زدند
دستور سازمان غذا و دارو برای جمع‌آوری داروی ضدسرطان تقلبی
روایت حدادعادل از نگاه «آقای شهید» به زنان و نقش اجتماعی بانوان
مسیر هوایی عسلویه به مشهد روزانه شد
محکومیت حمله به فرودگاه «ابو الظهور» سوریه از سوی حماس
سایه واشنگتن بر ادعای پهپادی بارزانی سنگینی می‌کند
نورویدئو | پشت پرده منامه؛ وقتی تفاهم تهران و واشنگتن به تهدید هرمز گره خورد
خبر مهم درباره پاداش پایان خدمت بازنشستگان + جزئیات
پیش بینی بورس فردا چهارشنبه 28 مرداد
حداقل و حداکثر حقوق بازنشستگان صندوق کشوری چقدر است؟+ جدول پرداختی
جزئیات برنامه جدید ایمنی ساختمان‌های بلندمرتبه تهران
ترامپ در تله هرمز؛ جنگی برای بمب اتم یا نفت ارزان؟
بسکتبال نوجوانان ایران به پلی‌آف کاپ آسیا صعود کرد