×
سیاسی
شناسه خبر : 139510
تاریخ انتشار : جمعه 1402/02/15 ساعت 12:41
آیت‌الله خاتمی: شکست آمریکا در اتحاد کشورها علیه ایران اسلامی نصرت الهی است

آیت‌الله خاتمی: شکست آمریکا در اتحاد کشورها علیه ایران اسلامی نصرت الهی است

خطیب موقت نماز جمعه این هفته تهران شکست آمریکا در اتحاد کشورها علیه ایران اسلامی را نصرت الهی عنوان کرد و گفت: اینکه ولی امرمسلمین و حجت شرعی را تنها نگذاریم، مصداق یاری خداوند است.

نورنیوز - گروه سیاست: آیت‌الله سید احمد خاتمی در نماز جمعه این هفته تهران که در محل دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: امیرالمؤمنین علی (ع)‌فرمودند که یادمان باشد که روزی رفتنی هستیم و یاد مرگ باید کمتر از یاد ما برود و چگونه از چیزی غافل می‌مانید که او از شما غافل نمی‌ماند. چه بخواهیم و چه نخواهیم رفتنی هستیم و مقصد همه ما ابدیت است و خود را برای این ابدیت آماده کنیم.

امام‌جمعه موقت تهران افزود: از صفاتی که قرآن برای خداوند بیان کرده آن است که خداوند به وعده‌هایی که بنده‌های خود می‌دهد وفا می‌کند و آن‌هایی که به وعده وفا نمی‌کنند یا جاهل یا نیازمند هستند و همه این‌ها از ذات اقدس الهی به دور است.

عضو هیئت‌رئیسه مجلس خبرگان رهبری تأکید کرد: خداوند وعده داده که آن‌ها که اهل ایمان هستند وارد بهشتی می‌شوند که در زیر آن نهر‌ها جاری است و آن‌ها از بهشت بیرون نمی‌کنند. این وعده حق خداست و چه کسی در وعده از خداوند صادق‌تر است.

آیت‌الله خاتمی یکی از وعده‌های خداوند را یاری خدا برشمرد و تصریح کرد: خداوند در سوره محمد (ص) می‌فرماید شما یار خدا باشید، خداوند هم یار شما است. البته این وعده مشروط است یعنی اطمینان به یاری خدا داشته باشید به شرطی که یار خدا باشید.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم یادآور شد: خداوند به یاری ما نیاز ندارد چرا که خداوند غنی است. همچنین در قرآن تأکید شده که اگر همه مؤمنان کافر شوند ضرری به خداوند نخواهد رسید. حال سؤال این است که اگر خداوند نیاز به یاری ما ندارد پس یاری خداوند یعنی چه؟

او ادامه داد: خداوند دفاع از دین را مصداق یاری خداوند می‌داند و در هر عرصه‌ای هستیم باید کار ما بر محور دین مدارانه باشد. اگر مدافعان دین خدا نباشند، دشمنان خدا اجازه نمی‌دهند که نامی از نام خدا بماند و هر جا نامی از خداوند باشد، آن‌ها مقابله می‌کنند. در حالی که اگر افرادی به سمت دین خدا بشتابند، قطعاً خداوند هم آن‌ها را یاری خواهد کرد.

آیت‌الله خاتمی تأکید کرد: آرامش در دل مؤمنان، خنثی‌سازی فتنه‌ها، ترساندن دشمنان و تنها نگذاشتن، ولی امر مسلمین و حجت شرعی از جمله یاری خداوند است. همان‌طور که آمریکا در پی اتحاد همسایگان و کشور‌ها منطقه علیه ما بود، ولی اکنون این کشور‌ها برای ارتباط با ایران اسلامی مسابقه دارند، نصرت الهی است.

او ادامه داد: حجت خدا را یاری کردند مصداق یاری خداوند است به این مفهوم که در زمان پیامبر اکرم (ص) وی حجت است و بعد از ایشان امیرالمؤمنین علی (ع) حجت است. بعد از مولا علی (ع) از امامان تبعیت کنید و در زمان غیبت بر اساس روایت موثق ولی‌فقیه حجت امام زمان بر شما است.

آیت‌الله خاتمی تأکید کرد: در عصر حاضر امام زمان (عج) حجت شرعی را تعیین کرده است که ریشه در این شعار دارد، ما همه سرباز توایم خامنه‌ای، گوش به فرمان توایم خامنه‌ای.

امام‌جمعه موقت تهران در خطبه دوم نماز جمعه این هفته تهران با گرامیداشت شهید مجاهد آیت‌الله مرتضی مطهری، همچنین شیخ صدوق و حمزه سیدالشهدا و عموی پیامبر اکرم (ص) تصریح کرد: صحنه شهادت آیت‌الله سلیمانی را همه دیدید که جنایتکار ضارب ایشان را به شهادت رساند. شهیدی که چهار دهه از عمر خود را در خدمت مردم بود و بیشتر شهرهای کشور از مقام این شهید تجلیل کردند که نشان‌دهنده این است که روحانیت محبوب است و در قلب مردم جای دارد.

او با اشاره به خدمات روحانیت به مردم عنوان کرد: عرصه‌های فرهنگی، سیاسی و خدمات اجتماعی از جمله خدمات روحانیت به مردم است در حالی که معاندان و شیاطین نهاد روحانیت را در فضای مجازی تخریب می‌کنند. چرا که روحانیت خار در چشم و استخوان در گلو استکبار بوده، هست و خواهد بود. البته هدف این تخریب‌ها این است که روحانیت از موضع حقش عقب‌نشینی کند در حالی که این آرزو را به گور خواهند برد.

ایران اسلامی غیرتمندان را بزرگ می‌شمارد

آیت‌الله خاتمی با اشاره به شهادت شهید حمیدرضا الداغی گفت: شهید عزیزی که در سبزوار برابر افرادی که می‌خواستند ناموس مردم را به غیرت ببرند، ایستاد و این غیرت ستودنی است. خداوند بندگان غیور خود را دوست دارد و این شهید روح غیرت را در جامعه دمید. شهید با غیرتی که ۱۰۰ هزار نفر در تشییع او شرکت کردند که در تاریخ سبزوار بی‌سابقه است. همچنین کاروان‌های متعددی به‌پاس تجلیل از این غیرتمند دینی به سبزوار می‌آیند که نشان می‌دهد ایران اسلامی غیرتمندان را بزرگ می‌شمارد.

خطیب موقت نماز جمعه تهران در ادامه از مقام شهید علیرضا شهرکی و همسرش نرجس صیاد که توسط جنایتکاران در شهر سراوان به شهادت رسیدند تجلیل کرد و افزود: این برای نیروهای مسلح به‌ویژه نیروی انتظامی افتخار است که در راه خدمت از جان خود می‌گذرند.

تیغ نظام جنایتکاران آدمکش را هدف قرار داده است

او درباره واکنش رئیس قوه قضاییه درباره پیگیری موضوع شهدای یاد شده و برخورد با جانیان عنوان کرد: از زبان شما مردم به رئیس قوه قضاییه می‌گویم که همان‌طور که در عرصه رحمت اسلامی با تدبیر شما و تأیید رهبر معظم انقلاب، ۹۰ هزار نفر آزاد شدند،‌ انتظار داریم در عرصه مقابله با این جانیان، قاطعیت اسلامی را طبق موازین اسلامی نشان دهند تا دیگر جانیان جرات انجام چنین جنایتی را نداشته باشند و ببینند تیغ این نظام قاطعانه جنایتکاران آدمکش را هدف قرار داده است.

عضو هیئت‌رئیسه مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: همان‌گونه که ایشان در کردستان فرمودند، برخی از پرونده‌ها را خارج از نوبت به‌سرعت بررسی کنند تا اثربخش شود. اگر جانیان و آدمکش‌ها احساس ناامنی کنند، دیگر به چنین جنایت‌هایی دست نخواهند زد و مردم انتظار قاطعیت انقلابی دارند.

سیاست مقاومت مقام معظم رهبری در کنار سوریه به بار نشسته است

آیت‌الله خاتمی با اشاره به سفر رئیس‌جمهور به سوریه یادآور شد: نفس رفتن رئیس‌جمهور محترم به سوریه، تأیید دیگری بر جبهه استوار مقاومت است. به‌ویژه اینکه سوریه در خط مقدم مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی قرار دارد. دوم اینکه تجلیل فوق‌العاده مردم سوریه از رئیس‌جمهور ایران اسلامی در حقیقت تکریم و تجلیل ملت ایران و نشان‌دهنده پیوند عمیق بین دو ملت و تشکر آنها از حمایت‌های ملت ایران در دوره غربت و مظلومیت آنها است.

او خاطرنشان کرد: نکته سوم اینکه تعمیق روابط ایران و سوریه در تمام ابعاد نشان داد که سیاست مقاومت مقام معظم رهبری به بار نشسته است. چرا که همه در خارج در مقابل سوریه بودند و تنها کشوری که مقاوم در کنار سوریه ایستاد، ایران اسلامی بود.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
فرصت‌های فراموش‌شده حکمرانی آب؛ راه نجات کلان‌شهرها از بحران آب
حمله توپخانه‌ای ارتش اسرائیل به جنوب سوریه
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در رسانه‌های انگلیسی‌زبان
جنایت جدید رژیم صهیونیستی در کرانه باختری
سنایی‌راد: دشمن در محاسبات خود نقش ویژه رهبری را در نظر نگرفته بود
انهدام باند قاچاق سوخت در شهرستان نور
پرسپولیس از استقلال به کنفدراسیون فوتبال آسیا شکایت کرد
هشدار شدید روسیه درباره استقرار موشک‌های ژاپنی در نزدیکی تایوان
توافق تازه صنعت کشاورزی ایران و روسیه در مسکو
وزیر دفاع: تهدیدها را رصد می‌کنیم و آماده پاسخگویی هستیم +فیلم
مدارس کدام استان شنبه و یکشنبه غیر حضوری می‌شود؟
الجولانی: بحث نظام فدرالی در سوریه ناشی از جهل سیاسی باعث تضعیف وحدت ملی می‌شود
مسمومیت با گاز مونواکسیدکربن جان سه قربانی را در تربت گرفت
شکست تیم ملی هندبال زنان ایران در گام نخست قهرمانی جهان
یونیفل: اسرائیل بیش از 10 هزار بار آتش‌بس لبنان را نقض کرده است
گسترش ویروس آنفولانزا با سرعت بالا
معاون ارتباطات دفتر رئیس‌جمهوری: پزشکیان خود را نماینده همه ملت ایران می‌داند
زمین‌لرزه 3.7 ریشتری حوالی حسینیه خوزستان را لرزاند
لغو مجوز 6 شرکت بزرگ هواپیمایی توسط ونزوئلا
نورنما | نماد قدرت امپراطوری روم
پرونده معوقات سایپا همچنان باز است؛ موج نارضایتی مشتریان سایپا +فیلم
روس‌اتم در حال آماده‌سازی یادداشت تفاهم با ایران درباره نیروگاه‌های هسته‌ای کوچک است
وزیر جنگ سابق اسرائیل: قانون معافیت سربازی، سیلی بر صورت نظامیان است
افشاگری اکسیوس درباره نشست محرمانه کاخ سفید؛ مذاکرات جدید صلح در اوکراین
سردار رادان: هدف دشمن در جنگ 12روزه ایجاد اغتشاش بود که به آن نرسید
محکومیت رژیم صهیونیستی در کرانه باختری توسط 4 کشور اروپایی
گزارش تصویری| سخنرانی تلویزیونی رهبر انقلاب خطاب به مردم ایران
دستور روبیو برای محدود کردن مهاجرت مسلمانان به آمریکا
‌رهبر معظم انقلاب: در جنگ 12 روزه برنامه‌ریزی 20 ساله دشمن شکست خورد
قائم‌پناه: قیمت بنزین ابتدا از خودروهای دولتی افزایش می‌یابد
الیاس حضرتی درگذشت ناصر مسعودی را تسلیت گفت
چین، روسیه، ایران و کره‌شمالی در حال گسترش همکاری‌های راهبردی هستند
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: 300 طرح فرهنگی نیمه تمام در کشور وجود دارد
درخشش ایرانی‌ها در جام فجر؛ قهرمانی دو وزنه‌بردار در روز نخست رقابت‌ها
تاکید ایران و ترکیه بر افزایش مبادلات تجاری بین دو کشور همسایه
عراقچی:ما هیچ‌گاه صحنه دیپلماسی را خالی نکردیم ولی مذاکره قواعد خود را دارد
ابلاغ امیدنامه و اساسنامه فعالیت صندوق‌های ارزی در هفته آینده
گروسی نامزد دبیرکلی سازمان ملل شد
پیروزی قاطع ایران برابر عراق در آغاز انتخابی جام جهانی 2027
نورنما | 7 آذر روز نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و سالروز عملیات مروارید گرامی‌باد
معاون وزیر بهداشت: وضعیت آلودگی هوا دیگر نیاز به اندازه‌گیری و محاسبه ندارد
شمار شهدای جنگ علیه غزه به 69799 نفر رسید
جدیدترین جزئیات از تیراندازی در نزدیکی کاخ سفید
لاریجانی: توسعه برنامه هسته‌ای مسالمت آمیز خود را به صورت جدی ادامه خواهیم داد
ترکیه: پیش از بحث درباره اعزام نیرو، باید آتش‌بس بین روسیه و اوکراین برقرار شود
ناکامی تلخ ستارگان پاس ساری در رویارویی با خیبر خرم‌آباد در لیگ برتر کشتی
ایران از شرکت‌های روس برای مشارکت در هاب غذایی دعوت کرد
معاون رئیس‌جمهور: کنسرسیوم‌های تبلیغاتی گردشگری باید در سطح جهانی شکل بگیرد
نمایندگان اقوام و مذاهب ایران در ژنو: تنوع فرهنگی کشور سرمایه وحدت ملی است
حماس رژیم صهیونیستی را به نقض توافق آتش‌بس متهم کرد
X
آگهی تبلیغاتی