×
سیاسی
شناسه خبر : 139396
تاریخ انتشار :

نورنیوز بررسی کرد؛

بازگشت نتانیاهو به نقطه صفر و نفرت آشکار شده در تل‌آویو

دوگانه‌های شکل گرفته در تل‌آویو، نه دوئل بر سر استقرار یک جریان خاص در کابینه، بلکه دوئل بر سر سلطه یک جریان بر جریانی دیگر است، لذا در این دوئل، هر دو طرف یکدیگر را تضعیف کرده و از بین خواهند برد.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: طی چند روز گذشته با از سرگیری اعتراضات گسترده به طرح اصلاح نظام قضایی در اراضی اشغالی، هزاران تظاهرات کننده در خیابان‌های تل‌آویو حاضر شده و نتانیاهو عملا به نقطه صفر بازگشته است.

بر خلاف محاسبات اولیه نتانیاهو و همراهانش، تنفس موقتی که با هدف پراکنده کردن جمعیت از خیابان‌ها و در قالب توقف موقت طرح اصلاحات قضایی کابینه رژیم صهیونیستی صورت گرفت، کارآیی حداقلی خود را از دست داده است. 

منازعه بر سر اصلاحات قضایی برای هر دو جریان «محافظه‌کار» و «لیبرال» جنبه حیثیتی پیدا کرده و فراتر از آن، راه‌کار میانه‌ای نیز برای کنترل و مدیریت این بحران وجود ندارد.

منتقدان نتانیاهو معتقدند که طرح پیشنهادی اصلاح نظام قضایی که توسط او پیشنهاد شده، مصداق بارز هرج و مرج است و کنست باید در آن تجدیدنظر کند.

در مقابل، «بزالل اسموتریچ»، وزیر دارایی کابینه نتانیاهو نیز در تظاهرات حامیان این طرح تأکید کرده است که کابینه ائتلافی کنونی هرگز از اجرای این طرح کوتاه نخواهد آمد!

چنانچه مسجل است، آشوب و هرج و مرج بار دیگر به خیابان‌های فلسطین اشغالی بازگشته و نتانیاهو این بار نمی‌تواند با تکیه بر نسخه‌های فریبنده‌ای مانند توقف موقت طرح، مخافان و حتی حامیان خود را راضی نگاه دارد.

در مقابل، عدم اجرایی شدن اصلاحات نتانیاهو منجر به جدایی افرادی مانند «اسموتریچ» و «بن گویر» از کابینه و سقوط آن خواهد شد. 

«آریه درعی» از سران حزب تندروی شاس نیز موضع مشابهی دارد زیرا او هم به واسطه حکم دادستانی رژیم اشغال‌گر قدس از حضور در کابینه کنار گذاشته شده و در انتظار بازگشت به قدرت است. در چنین موقعیتی، نتانیاهو انتخاب سومی در پیش ندارد. 

در واقع؛ بحران‌های جاری در اراضی اشغالی پیش درآمدی بر آشکارسازی نوعی اَبَربحران در تل‌آویو است که در آن منازعات جدید، دیگر معطوف به اصلاحات جنجالی نتانیاهو نخواهد ماند.

طی سال‌های اخیر رسانه‌ها و جریانات پشت پرده قدرت در تل‌آویو بارها تلاش کرده‌اند از تمرکز افکار عمومی بر منازعات زیربنایی و مبنایی در اراضی اشغالی جلوگیری کرده و منازعات روبنایی و شکلی را جایگزین آن کنند. این سیاست کلان تبلیغاتی اما اکنون دیگر پاسخ‌گو نیست.

دوگانه‌های شکل گرفته در تل‌آویو، نه دوئل بر سر استقرار یک جریان خاص در کابینه، بلکه دوئل بر سر سلطه یک جریان بر جریانی دیگر است، لذا در این دوئل، هر دو طرف یکدیگر را تضعیف کرده و از بین خواهند برد.

تضادهایی که امروز در اراضی اشغالی بروز کرده، نه از جنس رقابت سیاسی میان دو طیف لیبرال و محافظه‌کار، بلکه از جنس نفرت متقابل است.

در روان‌شناسی اجتماعی، زمانی که نفرت به دال مرکزی تحولات یک جامعه تبدیل می‌شود، کلیدواژگانی مانند «منافع جمعی» به طور طبیعی کم‌رنگ شده و دامنه تقابل داخلی عمیق‌تر خواهد شد. 

تحولات امروز در اراضی اشغالی البته نقطه آغاز این نفرت نیست، بلکه نقطه عطف ناتوانی جریانات پشت پرده قدرت در این رژیم جعلی در لاپوشانی این نفرت عمیق و دامنه‌دار است. 

جالب اینکه در این میان حتی آمریکا و دیگر حامیان غربی رژیم صهیونیستی نیز قدرت میانجی‌گری در این منازعه را از دست داده‌اند!


نورنیوز
اخبار مرتبط
بازگشت نتانیاهو به نقطه صفر و نفرت آشکار شده در تل‌آویو
یکشنبه 1402/02/17 ساعت 12:22
نور ویدئو؛
بازگشت نتانیاهو به نقطه صفر و نفرت آشکار شده در تل‌آویو
دوگانه‌های شکل گرفته در تل‌آویو، نه دوئل بر سر استقرار یک جریان خاص در کابینه، بلکه دوئل بر سر سلطه یک جریان بر جریانی دیگر است، لذا در این دوئل، هر دو طرف یکدیگر را تضعیف کرده و از بین خواهند برد.
افزایش جرم و جنایت با روی کار آمدن کابینه نتانیاهو
یکشنبه 1402/02/10 ساعت 17:33
افزایش جرم و جنایت با روی کار آمدن کابینه نتانیاهو
روزنامه هاآرتص روز یکشنبه نوشت: با روی کار آمدن کابینه نتانیاهو و انتخاب «ایتامار بن گویر» به عنوان وزیر امنیت داخلی، آمار جرم و جنایت منجر به قتل در چهار ماهه نخست سال 2023 نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش یافته است.
صهیونیست‌های معترض همچنان خواسته‌هایشان را با عصبانیت طلب می‌کنند
شنبه 1402/02/09 ساعت 22:34
صهیونیست‌های معترض همچنان خواسته‌هایشان را با عصبانیت طلب می‌کنند
منابع خبری گزارش دادند، هزاران نفر در فلسطین اشغالی در هفدهمین شنبه متوالی علیه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی تظاهرات کردند.
چرا صهیونیست‌ها بازی را باخته‌اند؟
یکشنبه 1402/01/27 ساعت 19:32
نور ویدئو؛
چرا صهیونیست‌ها بازی را باخته‌اند؟
هدف‌گذاری نتانیاهو با درایت رهبران مقاومت به بن‌بست خورده و گروه‌های مقاومت با راهبرد «وحدت ساحات» بدون آنکه مقهور بازی تبلیغاتی صهیونیست‌ها و غرب در معادلات اخیر منطقه‌ شوند، با تمرکز تاکتیکی، هماهنگ و دقیق مشغول خنثی‌سازی نقشه‌های میدانی و منطقه‌ای تل‌آویو هستند.
گانتس: دشمنان از بیرون و نتانیاهو از درون سیستم امنیتی را تضعیف می‌کنند
دوشنبه 1402/01/21 ساعت 21:28
گانتس: دشمنان از بیرون و نتانیاهو از درون سیستم امنیتی را تضعیف می‌کنند
به دنبال حملات موشکی چند جانبه اخیر از خاک سوریه، لبنان و نوار غزه به سرزمین‌های اشغالی در واکنش به تجاوزات صهیونیست‌ها به مسجدالاقصی، وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی، نخست‌وزیر این رژیم را به تضعیف امنیت داخلی رژیم اسرائیل متهم کرد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
ثبت احوال بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت صادر می‌کند
راه اندازی مسیر دریایی خرمشهر-بصره برای زائران اربعین
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
4 دلار میزان تخفیف نفتی ایران به چین
قانون‌گذاری برای سکوت یا مقابله با اخبار جعلی؟
نورویدئو | چهل روز گذشت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ارتباطات پایدار از ایران تا کربلا تامین می‌شود
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله/حنظله چیست؟/جهاد اسلامی اقدام اسرائیل را محکوم کرد
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 5 مرداد 1404
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
قول رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان درباره قطع دست گروهک جیش‌الظلم از منطقه +عکس و فیلم
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
جریان های جدید سیاسی و نظامی در غرب آسیا
اولین سفر دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره جمعه شروع می‌شود
زمان و مکان مسابقه سوپرجام 1403 مشخص شد
همدلی مردم انگلیس با فلسطینیان افزایش یافت
اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر
روبیو: ترامپ پلیس جهان است!
احتمال ادامه تعطیلی چهارشنبه‌ها تا پایان تابستان
تجربه تعامل ایران و تروئیکای اروپا در پرونده هسته‌ای
استفاده از موبایل برای نمایندگان در صحن مجلس ممنوع شد
مسئله آب در ایران و گسست قدرت
مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی موافقت کرد
ماکرون: فلسطین باید اسرائیل را به رسمیت بشناسد!
موج محکومیت علمای اهل سنت در پی حادثه تروریستی دیروز زاهدان
پایان بازی دوستانه منچستریونایتد 2 - وستهم 1 + خلاصه بازی
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(58) «برزُک»
روایت پزشکیان از حمله اسرائیل به شورای عالی امنیت ملی +فیلم
ولایتی: دشمنان با طرح دالان زنگه‌زور در پی تهدید تمامیت ارضی هستند
اینترنت و تماس ارزان اربعینی فقط با ثبت‌نام در سماح!
نوراینفو | سالروز عملیات افتخارآفرین مرصاد
پرداخت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از فردا آغاز می‌شود +جدول زمان واریز برای دهک‌ها
وزیر علوم: مدت دوره‌ی کارشناسی سه ساله می‌شود
رئیس مجلس: تروریسم در زاهدان انتقام دشمن از مقاومت مردم ایران بود
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 5 مرداد 1404+ وضعیت استان‌ها
کسب 3 طلا و یک نقره توسط تیم ایران در المپیاد جهانی زیست‌شناسی
انتقاد درویش از زنوزی؛ اگر حق با شماست، چرا دنبال مصالحه‌اید؟
X
آگهی تبلیغاتی