×
سیاسی
شناسه خبر : 139244
تاریخ انتشار : شنبه 1402/02/09 ساعت 16:03
شوک تازه غربی‌ها به زلنسکی با اصرار بر ضدحمله!

نورنیوز بررسی کرد؛

شوک تازه غربی‌ها به زلنسکی با اصرار بر ضدحمله!

قطعا بازی در زمین ناتو از ابتدا نیز قرار نبود ثمره‌ای جز شکست برای اوکراین داشته باشد، اما مهم‌تر این است که زلنسکی کِی به این موضوع پی خواهد برد!

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: طی ماه‌های اخیر بسیاری از منابع نظامی و رسانه‌ای غرب از ضدحمله احتمالی اوکراین به روسیه در مناطق شرقی این کشور خبر داده و از آن به عنوان فرصتی سرنوشت‌ساز برای تغییر معادلات نبرد در اوکراین یاد کرده بودند.

با افشای اسناد پنتاگون اما، مشخص شد که بخش زیادی از این سخنان، نوعی عملیات روانی در راستای بزرگ‌نمایی توان نظامی اوکراین و ارتقاء انگیزه «ولودیمیر زلنسکی» برای استمرار بازی در زمین ناتو بوده است.

این روزها زلنسکی نشانه‌های خوبی را در خصوص شرایط میدان نبرد و وضعیت نظامی روسیه دریافت نمی‌کند!

منابع اطلاعاتی آمریکا با اشاره به اسناد درز داده شده‌ی پنتاگون به واشینگتن پست اعلام کرده‌اند که روسیه با وجود تحریم‌ها می‌تواند دست‌کم یک سال دیگر جنگ با اوکراین را ادامه دهد.

بر اساس این گزارش؛ اسناد پنتاگون تصویر روشن‌تری از اثر تحریم‌های آمریکا و اروپا بر روسیه را نشان می‌دهد.

واشنگتن‌پست می‌گوید؛ تحریم‌ها بر اقتصاد روسیه اثر گذاشته‌ اما موجب فروپاشی آن نشده‌اند و همین امر به مسکو امکان ادامه جنگ با اوکراین را خواهد داد.

راین درحالی است که وزارت دفاع اوکراین بارها مدعی شده است چهره‌های سیاسی و تجاری روسیه با توجه به شکست‌های روسیه در اوکراین نگران آینده خود شده‌اند.

اوکراینی‌ها اکنون بر سر یک دو راهی بزرگ مانده‌اند: انجام یک عملیات منسجم و گسترده با سلاح‌هایی که ناتو در اختیار آنها قرار داده یا استمرار شرایط کنونی نبرد.

تحقق هر دو سناریو برای زلنسکی و همراهانش هزینه‌ساز است، چه، مقامات آمریکایی از جمله بایدن که زلنسکی را در دام جنگ گرفتار کرده‌اند، شدیدا نگران ناتوانی نظامی و اشتباه محاسباتی کی‌یف در انجام یک ضدحمله گسترده به نیروهای روسی هستند.

افشای اسناد اخیر و فراتر از آن، تسلط اطلاعاتی روسیه بر راهبردهای ارتش اوکراین در میدان نبرد این نگرانی را دوچندان ساخته و در این صورت، روسیه قدرت نمایش بیشتری در میدان نبرد پیدا خواهد کرد.

اما سناریوی بعدی، استمرار شرایط کنونی نبرد با ترکیبی از عملیات‌های موردی و جنگ نامنظم است.

واقعیت امر این است که با توجه به شرایط کنونی شهر باخموت و محاصره آن توسط نیروهای روسی، تغییر این موازنه از سوی ارتش اوکراین تا حد زیادی ناممکن است و حتی گفتاردرمانی سران ناتو و ترغیب کی‌یف به ادامه جنگ، قدرت تغییر واقعیات جاری در میدان نبرد را نخواهد داشت.

البته زلنسکی باید بیش از سران ناتو، خود را بابت قرار گرفتن در این دوراهی سرزنش کند، زیرا از ابتدا مشخص بود که اصرار سران پیمان آتلانتیک شمالی مبنی بر گسترش ناتو به شرق، چه تبعاتی برای اوکراین خواهد داشت.

در این میان، القائات کاخ سفید و بازیگران اروپایی به دولت زلنسکی مبنی بر قدرت ناتو در خلق یک «بحران کنترل شده»، رئیس جمهور اوکراین را دچار نوعی خوش‌بینی کاذب نسبت به مختصات صحنه تقابل با مسکو نمود.

هنوز البته دیر نیست و قطعا زلنسکی اگر اراده کند می‌تواند با فاصله‌گیری از ناتو و رد مداخله‌گرایی بیشتر آن در صحنه نبرد و از همه مهم‌تر، حرکت به سوی مولفه‌های دیپلماتیک و گفت‌وگو با طرف مقابل، مانع از پیچیده‌تر شدن این صحنه به ضرر منافع کشورش شود.

نکته اینکه قطعا بازی در زمین ناتو از ابتدا نیز قرار نبود ثمره‌ای جز شکست برای اوکراین داشته باشد، اما مهم‌تر این است که زلنسکی کِی به این موضوع پی خواهد برد!


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
پیکر شهید سیدعبدالرحیم موسوی در قم تشییع می‌شود
نگرانی تل‌آویو از پایان جنگ با ایران
بازگشت تیم ملی فوتبال به ایران
جزئیات آیـیـن تشییـع و تدفـیـن پیـکـر شهید تنگسیری در آبادان
اوج بازگشت مسافران از فردا؛ تهران و البرز پرترددترین استان‌ها
با شهادت دریابان تنگسیری، خللی در اقتدار ایران ایجاد نمی شود
کشف محموله بزرگ مخابراتی جاسوسی/ بازداشت 8 عضو گروهک‌های تجزیه‌طلب
قانون اعدام اسرای فلسطینی عقب‌گردی خطرناک به سوی بربریت است
شهادت 24 کادر درمان در جنگ رمضان
هشدار دوباره سپاه نسبت به هرگونه اقدام تروریستی علیه ایران
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/حمله به خرمشهر/شهادت 5نفر در میانه
مسافران جاده ای بخوانند
ضربات سنگین ایران به تل‌آویو، مقامات صهیونیستی را به محل حادثه کشاند
یک فروند پهپاد «لوکاس»در غرب کشور منهدم شد
نورنما| فلز زدن جنگنده برای فرار از موشک پدافندی ایران
پزشکیان: 12 فروردین، روز تثبیت اراده تاریخی ملت ایران است
ادامه موج 89 عملیات وعده صادق 4/ انهدام یک فروندپهپاد لوکاس/هدف قرار گرفتن نفتکش صهیونیستی
کنترل تنگه هرمز در اختیار کامل نیروی دریایی سپاه است
واکنش شکیب شجره و الهام پاوه‌نژاد به حملات اخیر امریکا و اسرائیل
حیات سیاسی نتانیاهو به خون‌های جنگ علیه ایران گره خورده است
توصیه فرمانده نیروی زمینی ارتش به خانواده نظامیان آمریکایی
سفر زمینی به عراق برقرار است
قالیباف خطاب به فعالان بازارهای جهانی: فریب نخورید
نورویدئو| فرجام خطرناک امنیت فروشی آمریکا در خلیج فارس
خسارت جنگ به 115 هزار واحد غیرنظامی/ بیشترین تخریب در تهران
آمریکا به دلیل محاسبه غلط و تحریک اسرائیل وارد جنگ شد
هیچ اختلافی در داخل وجود ندارد
تعطیلی 4 بوستان تهران در روز طبیعت
ظریف: ترامپ به زودی می‌رود اما ایران همیشه می‌ماند
نامه نرگس آبیار به اعضای آکادمی اسکار: «سکوت خود را بشکنید»
ایران مصوبه اعدام اسرای فلسطینی را محکوم کرد
آخرین‌ وضعیت ترافیکی و جوی محورهای مواصلاتی کشور
صدور کیفرخواست برای 4 متهم پرونده موسسه قرض الحسنه روستای زرندین در نکا
لغو امتحانات هماهنگ کشوری متوسطه اول/آغاز امتحانات از 9 خرداد
دستور نتانیاهو به ارتش برای تخریب منازل در جنوب لبنان
تایلند ادعا کرد با ایران برای عبور نفتکش‌ از هرمز به توافق رسیده
هیچ‌کس نمی‌داند چه در سر ترامپ می‌گذرد
آمریکا مذاکره را به تهدید نظامی گرینلند ترجیح داد
محدود کردن عرضه سوخت در جایگاه‌های اندونزی
بدرقه اهالی پایتخت با شهیدان تنگسیری و اسحاقی+ فیلم
کاهش بیش از 7 میلیون بشکه تولید روزانه نفت اوپک
آماده‌باش شهرداری تهران برای بازسازی مناطق آسیب‌دیده
پیام وزارت امور خارجه به مناسبت 12 فروردین
حملات پهپادی ارتش به محل استقرار هواپیماهای آواکس و سوخت رسان و پایگاه‌های آمریکا
واردات گاز طبیعی مایع کشورهای آسیایی از خلیج فارس به کمترین میزان در 6 سال گذشته رسید
انهدام پهپاد دشمن توسط سامانه پدافندی غرب کشور
عضو مستعفی دولت آمریکا: اول باید اسرائیل را مهار کنیم
واکنش سینا حجازی نسبت به شهادت دانش‌آموزان میناب
اخراج کارگران از شرکت‌های انگلیس به دلیل گرانی انرژی
پیام سخنگوی وزارت امور خارجه به مناسبت 12 فروردین