×
سیاسی
شناسه خبر : 139244
تاریخ انتشار : شنبه 1402/02/09 ساعت 16:03
شوک تازه غربی‌ها به زلنسکی با اصرار بر ضدحمله!

نورنیوز بررسی کرد؛

شوک تازه غربی‌ها به زلنسکی با اصرار بر ضدحمله!

قطعا بازی در زمین ناتو از ابتدا نیز قرار نبود ثمره‌ای جز شکست برای اوکراین داشته باشد، اما مهم‌تر این است که زلنسکی کِی به این موضوع پی خواهد برد!

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: طی ماه‌های اخیر بسیاری از منابع نظامی و رسانه‌ای غرب از ضدحمله احتمالی اوکراین به روسیه در مناطق شرقی این کشور خبر داده و از آن به عنوان فرصتی سرنوشت‌ساز برای تغییر معادلات نبرد در اوکراین یاد کرده بودند.

با افشای اسناد پنتاگون اما، مشخص شد که بخش زیادی از این سخنان، نوعی عملیات روانی در راستای بزرگ‌نمایی توان نظامی اوکراین و ارتقاء انگیزه «ولودیمیر زلنسکی» برای استمرار بازی در زمین ناتو بوده است.

این روزها زلنسکی نشانه‌های خوبی را در خصوص شرایط میدان نبرد و وضعیت نظامی روسیه دریافت نمی‌کند!

منابع اطلاعاتی آمریکا با اشاره به اسناد درز داده شده‌ی پنتاگون به واشینگتن پست اعلام کرده‌اند که روسیه با وجود تحریم‌ها می‌تواند دست‌کم یک سال دیگر جنگ با اوکراین را ادامه دهد.

بر اساس این گزارش؛ اسناد پنتاگون تصویر روشن‌تری از اثر تحریم‌های آمریکا و اروپا بر روسیه را نشان می‌دهد.

واشنگتن‌پست می‌گوید؛ تحریم‌ها بر اقتصاد روسیه اثر گذاشته‌ اما موجب فروپاشی آن نشده‌اند و همین امر به مسکو امکان ادامه جنگ با اوکراین را خواهد داد.

راین درحالی است که وزارت دفاع اوکراین بارها مدعی شده است چهره‌های سیاسی و تجاری روسیه با توجه به شکست‌های روسیه در اوکراین نگران آینده خود شده‌اند.

اوکراینی‌ها اکنون بر سر یک دو راهی بزرگ مانده‌اند: انجام یک عملیات منسجم و گسترده با سلاح‌هایی که ناتو در اختیار آنها قرار داده یا استمرار شرایط کنونی نبرد.

تحقق هر دو سناریو برای زلنسکی و همراهانش هزینه‌ساز است، چه، مقامات آمریکایی از جمله بایدن که زلنسکی را در دام جنگ گرفتار کرده‌اند، شدیدا نگران ناتوانی نظامی و اشتباه محاسباتی کی‌یف در انجام یک ضدحمله گسترده به نیروهای روسی هستند.

افشای اسناد اخیر و فراتر از آن، تسلط اطلاعاتی روسیه بر راهبردهای ارتش اوکراین در میدان نبرد این نگرانی را دوچندان ساخته و در این صورت، روسیه قدرت نمایش بیشتری در میدان نبرد پیدا خواهد کرد.

اما سناریوی بعدی، استمرار شرایط کنونی نبرد با ترکیبی از عملیات‌های موردی و جنگ نامنظم است.

واقعیت امر این است که با توجه به شرایط کنونی شهر باخموت و محاصره آن توسط نیروهای روسی، تغییر این موازنه از سوی ارتش اوکراین تا حد زیادی ناممکن است و حتی گفتاردرمانی سران ناتو و ترغیب کی‌یف به ادامه جنگ، قدرت تغییر واقعیات جاری در میدان نبرد را نخواهد داشت.

البته زلنسکی باید بیش از سران ناتو، خود را بابت قرار گرفتن در این دوراهی سرزنش کند، زیرا از ابتدا مشخص بود که اصرار سران پیمان آتلانتیک شمالی مبنی بر گسترش ناتو به شرق، چه تبعاتی برای اوکراین خواهد داشت.

در این میان، القائات کاخ سفید و بازیگران اروپایی به دولت زلنسکی مبنی بر قدرت ناتو در خلق یک «بحران کنترل شده»، رئیس جمهور اوکراین را دچار نوعی خوش‌بینی کاذب نسبت به مختصات صحنه تقابل با مسکو نمود.

هنوز البته دیر نیست و قطعا زلنسکی اگر اراده کند می‌تواند با فاصله‌گیری از ناتو و رد مداخله‌گرایی بیشتر آن در صحنه نبرد و از همه مهم‌تر، حرکت به سوی مولفه‌های دیپلماتیک و گفت‌وگو با طرف مقابل، مانع از پیچیده‌تر شدن این صحنه به ضرر منافع کشورش شود.

نکته اینکه قطعا بازی در زمین ناتو از ابتدا نیز قرار نبود ثمره‌ای جز شکست برای اوکراین داشته باشد، اما مهم‌تر این است که زلنسکی کِی به این موضوع پی خواهد برد!


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
کدام مواد غذایی نباید در فریزر باشند؟
افشاگری هارتص از ربودن کودکان در غزه
مجروح شدن چند صهیونیست در پی تیراندازی از سوی نیروهای مقاومت فلسطین
گروهک‌های مسلح وابسته، به دنبال ایجاد ناامنی علیه غیرنظامیان در غزه است
حمله حزب الله لبنان به تجمع نظامیان صهیونیست
عراقچی: همسایگان ما اولویت ما هستند
4 توصیه درباره مصرف سبزیجات
تساوی میلان و یوونتوس در بازی حساس
سخنان نتانیاهو درباره حملات شدید به لبنان بیشتر جنبه «نمایش قدرت» دارد
«دریچه آتش بس یازمینه جنگ»
قدردانی سفیر ایران از دولت و مردم پاکستان برای میزبانی مذاکرات با آمریکا
جهش بی‌سابقه «کرک‌اسپرد» بنزین
عزم اسلام‌آباد برای ادامه ترانزیت کالا به ایران
درس امروز قالیباف به ترامپ؛ چه کسی کارت‌هایش تمام شده!؟
برقراری سفر رسمی چارلز سوم به ایالات متحده پس از بررسی‌های امنیتی
معاون رئیس‌جمهور : به هراقدام جنگی پاسخی چهار برابری خواهیم داد
وزارت خارجه ایران: عراقچی به روسیه سفر کرد/دیدار با پوتین در سن‌پترزبورگ
البوسعیدی رایزنی با عراقچی را مُثمر ثمر خواند
اعلام جزئیات فروش ارز به زائران حج
اینتر یک قدم دیگر به قهرمانی نزدیک شد
نفتالی بنت: نتانیاهو باید کنار برود
شگفتی از معماری ذخیره‌سازی نفت از سوی ایران
هشدار صنعا درپی جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین و لبنان
انتشار بیانیه منتسب به مظنون تیراندازی مراسم شام خبرنگاران کاخ سفید
تشکیل حزبی جدید برای رقابت با نتانیاهو در انتخابات
انتقاد عضو شورای شهر از تبلیغ جوایز میلیاردی در پیامک‌های شهرداری
اسلام‌آباد: به تلاش‌های خود برای پیشبرد صلح در منطقه ادامه خواهیم داد
کشته و زخمی شدن چند نظامی اسرائیل در حمله پهپادی به جنوب لبنان
اولیانوف: آمریکا اخاذی در برابر ایران را کنار بگذارد
نورنما | یادآوری یک نوای خاطره‌برانگیز از زبان کودکان دهه هشتاد
انتشار دستخطی از شهید علی لاریجانی از روزهای پایانی عمرش + تصویر
افزایش منابع قرض الحسنه اشتغال در سال 1405/ سهم هر استان چقدر است؟
برگزاری اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها 9 اردیبهشت در تهران + جزئیات
برگزاری آزمون دکتری دانشگاه آزاد به‌صورت مجازی
نمایشگاه مجازی کتاب تهران چقدر تخفیف برای خریداران در نظر گرفته است؟
هاآرتص: موج خودکشی در نیروهای اسرائیلی؛ 11 مورد در کمتر از یک ماه
یورش پلیس به باند برادران قاچاقچی فروش سلاح
تجزیه‌طلبان با انتقاد از ترامپ به مزدوری و اختلاس اعتراف کردند
آمار شهدای لبنان از مرز 2 هزار و 500 نفر گذشت
صعود سخت چلسی به فینال جام‌ حذفی
عارف: آیین‌نامه جدید برای تعیین نرخ سوخت نیروگاه‌ها تصویب شد
تمام فرضیات ترامپ درباره ایران اشتباه از آب درآمد
مخبر: با کمک نخبگان می توان فرآیند بازسازی را کمتر کرد
سایت مصری از تیم ملی فوتبال ایران حریف تیم کشورش نوشت
ترامپ: جنگ با ایران به زودی پایان خواهد یافت
حزب‌الله: نه روی دیپلماسی شکست‌خورده حساب باز می‌کنیم و نه دولت
آغاز پرداخت حقوق کادر درمان بعد از چند روز وقفه
اعلام آخرین نرخ بیکاری؛ کاهش یا افزایش؟
دستگیری جاسوس موساد در لرستان
آزمون جامع دکتری به‌صورت مجازی برگزار می‌شود+ جزئیات