×
فرهنگی
شناسه خبر : 139223
تاریخ انتشار : شنبه 1402/02/09 ساعت 11:24
سی‌ویکمین جایزه جهانی کتاب سال جمهوری اسلامی ایران فراخوان داد

سی‌ویکمین جایزه جهانی کتاب سال جمهوری اسلامی ایران فراخوان داد

فراخوان سی‌ویکمین جایزه جهانی کتاب سال جمهوری اسلامی ایران منتشر شد. مهلت ارسال آثار این جایزه تا 31 شهریورماه 1402 تعیین شده است.

نورنیوز - گروه فرهنگ و جامعه: سی‌ویکمین دوره جایزه جهانی کتاب سال جمهوری اسلامی ایران با هدف شناسایی و معرفی کتاب‌های ارزشمند در دو حوزه مطالعات اسلامی و مطالعات ایرانی، در سه بخش تألیف، ترجمه و تصحیح که برای نخستین‌بار طی سال گذشته میلادی (۲۰۲۲) به زبان‌های گوناگون در کشورهای مختلف (غیر از ایران) چاپ شده است، در بهمن‌ماه ۱۴۰۲ برگزار می‌شود.

براین اساس، دبیرخانه جایزه جهانی کتاب سال از تمام ناشران، پدیدآورندگان و صاحب‌نظران دعوت می‌کند یک نسخه از کتاب موردنظر خود را برای شرکت در این دوره از جایزه به نشانی دبیرخانه ارسال کنند. همچنین در صورت امکان نسخه الکترونیک کتاب را نیز به پایگاه الکترونیکی جشنواره به نشانی www.bookaward.ir ارسال کنند. 

موضوع آثار ارسالی در بخش مطالعات اسلامی شامل کلیات، معارف اسلامی، تاریخ اسلام، رجال، اخلاق، علوم قرآنی، حدیث، ترجمه متون اسلامی، قرآن‌‌پژوهی و تفسیر، فقه و حقوق اسلامی، علم کلام، فلسفه، تصوف و عرفان، تاریخ علم در اسلام، فرهنگ و تمدن اسلامی، اقتصاد اسلامی، هنر و معماری اسلامی، مطالعات اسلامی معاصر و ... و در بخش مطالعات ایرانی شامل کلیات، زبان و زبان‌شناسی ایرانی، مردم‌شناسی، تاریخ علم در ایران، شعر و ادب فارسی، تاریخ ایران، هنر و معماری ایرانی، تاریخ و تمدن ایران باستان، ترجمه آثار اندیشمندان ایرانی و ... است.

در این دوره از جایزه جهانی کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، آثاری که در حوزه‌های تمدن نوین اسلامی و زبان فارسی منتشر شده باشند، به‌‌طور ویژه داوری و ارزیابی خواهند شد. 

آثار ارسالی باید از ابتکار و خلاقیت در ارائه بینش اسلامی و تحقیقات و مطالعات ایرانی و بهره‌مندی از ارزش‌ فرهنگی درخور توجه و منطبق با معیارهای تحقیقی و پژوهشی و استناد به منابع معتبر و علمی، برخوردار باشند. 

براساس این فراخوان، تناسب حجم کتاب با محتوا، فصل‌بندی موضوعات، رعایت هماهنگی فصل‌ها و یک‌دستی مطالب، ذکر فهارس فنی، اهتمام به ویراستاری، آرایه مناسب کتاب و نداشتن اغلاط چاپی، رعایت معیارهای اساسی ترجمه در کتاب‌های ترجمه‌شده، رعایت آداب و قواعد تصحیح انتقادی متون به همراه توضیحات و حواشی لازم و ارائه نسخ بدل به حد کافی در کتاب‌های تصحیح‌شده از ویژگی‌‌های آثار ارسالی است.   

ناشران، پدیدآورندگان و صاحب‌نظران می‌توانند آثار موردنظر خود را تا ۳۱ شهریورماه ۱۴۰۲ به نشانی تهران، خیابان انقلاب اسلامی، خیابان برادران مظفر جنوبی، کوچه خواجه‌نصیر، پلاک ۲، طبقه اول، دبیرخانه جایزه جهانی کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، کدپستی ۱۳۱۵۷۷۳۴۱۱ ارسال کنند و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۰۲۱۹۱۰۰۶۳۶۳ داخلی ۲۷۱ تماس بگیرند.
 


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
شمار قربانیان زلزله‌های ونزوئلا به 4930 نفر رسید
تردد در محورهای شمالی روان است
بزرگ‌ترین افت 6 هفته اخیر؛ طلا به زیر 4000 دلار سقوط کرد
خسارت18 میلیارد دلاری ناترازی انرژی به صنعت فولاد
هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول قرار گرفت
کاظمی: مشارکت خیران توسعه زیرساخت‌های آموزشی را شتاب داد
پاسخ ایران به تجاوز آمریکا؛پایگاه‌های واشنگتن در 4کشور منطقه زیر آتش
نفت برنت به مرز 85 دلار رسید
تأمین اجتماعی برای کاهش ناترازی مالی وارد فاز اصلاحات شد
ساکنان کدام استان ها بیشتر به تب مالت مبتلا می شوند؟
عدم پخش زنده سخنرانی ترامپ درباره امنیت انتخابات
ایران به فناوری توربین بادی بدون پره رسید
آمار هولناک زلزله ونزوئلا؛ 5هزار کشته و 17هزار زخمی
برنامه مسابقات ورزشی امروز جمعه 26 تیر 1405 +جدول پخش
هشدار هواشناسی: به پاییز پربارش دل نبندید
برگزاری دومین آزمون استخدامی معلولان+جزئیات
برنامه عجیب فیفا برای فینال جام جهانی؛ ورود پولی به کنفرانس خبری
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون | جمعه 26 تیر
وضعیت آب و هوا امروز جمعه26 تیر+ وضعیت استان ها
افشاگری مالک تیخوانا درباره اردوی تیم ملی ایران در مکزیک
داور فینال جام جهانی 2026 مشخص شد؛چرا فغانی انتخاب نشد؟
ادعای وزیر جنگ آمریکا درباره کنترل ایران بر تنگه هرمز
آژانس بین‌المللی انرژی: جهان باید نگران امنیت انرژی باشد
«سرهی کورتسکی» نخست‌وزیر جدید اوکراین شد
مقام یمنی: اگر محاصره اقتصادی رفع نشود، با اقدام نظامی با آن مقابله خواهیم کرد
سنتکام مدعی تغییر مسیر سه کشتی در راه ایران شد
ادعای ترامپ: ما در ایران به دستاوردهای بزرگی رسیده ایم!
ایروانی: حملات تجاوزکارانه آمریکا به ایران مصداق جنایات جنگی است
ادعای مقام آمریکایی درباره هدف از حملات به پل‌ها در ایران
یک جنگنده F-35 در آسمان امارات اعلام وضعیت اضطراری کرد
ورزش؛راهکار مؤثر برای حفظ سلامت مفاصل در سالمندی
هشدار قانونگذار آمریکایی درباره تبعات ماجراجویی دولت ترامپ علیه ایران
دختر جودوکار ایران تاریخ ساز شد
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی وارد بیشکک شد
کویت از رهگیری پهپادها در حریم هوایی خود خبر داد
گزارش واشنگتن‌پست درباره بن‌بست ترامپ برای بازگشایی تنگه هرمز
واکنش والیبالیست‌ها به پیروزی مقابل آلمان
هشدار روسیه درباره همکاری نظامی کره جنوبی با ناتو
یمن: بمباران فرودگاه صنعا 9 دقیقه قبل از فرود هواپیمای ایرانی بود
افزایش دوباره قیمت بنزین درآمریکا
پشت پرده نقش کوشنر و ویتکاف در مذاکرات با ایران
سردار شکارچی: آمریکا و دولت جعلی صهیونیستی حق ندارند در منطقه باشند
عمان پس از تنش‌های ایران و آمریکا به‌دنبال تقویت همکاری با چین
ادعای ترامپ درباره آزادی زندانی آمریکایی در ایران تکذیب شد
پشت پرده تاکتیک خلاقانه ایران در نبرد با دشمن؛ ضربه به معماری تهاجم
روایت بقائی از مخالفان مقابله با تروریسم و جنایات بین‌المللی
قطر ادعای مشارکت در حمله به ایران را رد کرد
امنیت کامل در مرزها برای تردد زائران اربعین فراهم است
کاخ سفید مدعی ادامه مذاکرات ایران و آمریکا شد
رئیس اسبق سیا: تولید پهپاد آمریکا کمتر از یک‌دهم اوکراین است