×
سیاسی
شناسه خبر : 139062
تاریخ انتشار : دوشنبه 1402/02/04 ساعت 19:57
فرجام صلح با تل‌آویو؛ ربایش نماینده پارلمان اردن توسط صهیونیست‌ها!

نورنیوز بررسی کرد؛

فرجام صلح با تل‌آویو؛ ربایش نماینده پارلمان اردن توسط صهیونیست‌ها!

اکنون درست در زمانی که هنوز عده‌ای از سیاست‌مداران اردنی در تلاش برای کنترل خوی اشغال‌گری و توسعه‌طلبی بی حدوحصر صهیونیست‌ها هستند، نماینده پارلمان این کشور با اتهامی واهی از سوی تل‌آویو ربوده می‌شود.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: وزارت خارجه اردن اخیرا در بیانیه‌ای اعلام کرد که یکی از نمایندگان پارلمان این کشور توسط رژیم اشغال‌گر قدس بازداشت شده و مورد بازجویی قرار گرفته است!

نماینده دستگیر شده، «عماد عدوان» نام دارد. این نماینده 35 ساله پارلمان اردن عضو کمیته فلسطین در این نهاد قانون‌گذاری و یک وکیل دادگستری است و صهیونیست‌ها بدون اینکه اجازه سخن گفتن به او بدهند، او را متهم به قاچاق سلاح و طلا به کرانه باختری کرده‌اند!

عماد عدوان در گذرگاهی بین اردن و کرانه باختری توسط اشغال‌گران صهیونیست بازداشت یا به عبارت بهتر، ربوده شده است.

مواضع عماد عدوان در دفاع از حق بازگشت آوارگان فلسطینی از یک‌سو و تشدید مواضع کابینه جدید رژیم صهیونیستی در تقابل با اردن، در شکل‌گیری این رخداد بی‌تاثیر نبوده است.

چندی پیش «بزالل اسموتریچ» وزیر دارایی کابینه نتانیاهو با نصب نقشه‌ای پشت سر خود هنگام سخنرانی، قسمتی از خاک اردن را متعلق به صهیونیست‌ها دانسته بود.

در مواجهه با این اقدام، نمایندگان پارلمان اردن با رأی جمعی، اخراج سفیر رژیم صهیونیستی از امان را به تصویب رساندند.

اکنون اما درست در زمانی که هنوز عده‌ای از سیاست‌مداران اردنی در تلاش برای کنترل خوی اشغال‌گری و توسعه‌طلبی بی حدوحصر صهیونیست‌ها هستند، نماینده پارلمان این کشور با اتهامی واهی از سوی تل‌آویو ربوده می‌شود.

نکته قابل تامل اینکه؛ مقامات وزارت خارجه رژیم صهیونیستی تاکنون از اطلاع‌رسانی درباره اظهارات وزارت خارجه اردن در این خصوص خودداری کرده‌اند! موضوعی که با حداقلی‌ترین بایسته‌های دیپلماتیک در تعارض است.

اردن و رژیم جعلی اسرائیل در سال ۱۹۹۴ با یکدیگر پیمان صلح امضاء کردند. در زمان امضای این پیمان، بسیاری از سیاست‌مداران اردنی مدعی بودند دشمنی تل‌آویو و اَمّان پایان یافته و از این پس طرفین زندگی مسالمت‌آمیزی را با یکدیگر در پیش خواهند گرفت!

اکنون گرچه نزدیک 3 دهه از انعقاد این پیمان سپری شده اما صهیونیست‌ها بیش از هر زمان دیگری به خاک اردن چشم دوخته‌اند.

آنچه امروز در ماجرای بازداشت نماینده پارلمان اردن توسط صهیونیست‌ها رخ داده، نشان می‌دهد که تل‌آویو حتی حدوحصر جغرافیایی و عرفی برای ارتکاب جنایات و توحش خود قائل نیست و بایسته‌ها و اصول دیپلماتیک، سیاسی و بین‌المللی نیز آن را از توسعه‌طلبی‌های غیرانسانی باز نمی‌دارد.

طی ماه‌های اخیر، برخی تحلیل‌گران و سیاست‌مداران اردنی ضمن اذعان به عدم قابلیت ایجاد روابط دیپلماتیک با رژیم صهیونیستی و کنترل رفتار این رژیم در برابر اردن و فلسطینیان، خواستار اتخاذ مواضعی قاطعانه از سوی امان در تقابل با تل‌آویو شده‌اند.

اتفاق اخیر جای هیچ‌گونه مصالحه و خوش‌بینی در قبال دشمن مشترک همه کشورهای منطقه را باقی نمی‌گذارد و مواضع اخیر تل‌آویو در قبال امان به معنای ابطال عملی پیمان صلح اردن و صهیونیست‌ها محسوب می‌شود.

این پیمانِ ظاهرا صلح‌آمیز نیز مانند پیمان صلح اسلو یا کمپ دیوید یا پیمان عادی‌سازی روابط برخی کشورهای منطقه با اسرائیل غاصب، چنانچه از همان ابتدا پیش‌بینی می‌شد، فرجام و سرنوشتی جز شکست و تباهی نداشته است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
واکنش منفی ترامپ به سفر نخست وزیر انگلیس به چین
دیدار و گفتگو وزیر دفاع عربستان در واشنگتن با مقام‌های ارشد آمریکا بر سر تحولات منطقه
صعود فوتسال ایران به مرحله حذفی با عبور از عربستان
قیمت گوشت قرمز امروز 10 بهمن 1404
عراقچی وارد استانبول شد
انتقاد صریح یک مقام اروپایی از تهدید نظامی آمریکا علیه ایران
غیبت دانشجویان علوم پزشکی در امتحانات پایان ترم موجه اعلام شد
وزیر خارجه ایتالیا: گفت‌وگو با ایران نباید قطع شود
حمله به ایران، منطقه را بی‌ثبات‌تر می‌کند
زنان ایرانی گواهینامه موتور می‌گیرند
مدیریت تعلیق آمریکا در برابر حقوق قانونی ایران
پاکستان: به توافق سازش با اسرائیل ملحق نمی‌شویم
هشدار البرادعی درباره تهدیدات نظامی ترامپ علیه ایران
انفجار شدید در پالایشگاه توپراش ترکیه+ فیلم
جنگی که همه از آن حرف می‌زنند،شروع خواهد شد؟
کاهش فشار آمریکا بر صنعت نفت ونزوئلا
محدودیت‌های ترافیکی امروز محورهای شمالی
باکو: حریم هوایی و خاک آذربایجان علیه ایران استفاده نخواهد شد
پرداخت بی‌سابقه پاداش به بازنشستگان فرهنگی
دیدار وزیر دفاع عربستان با مقامات ارشد آمریکا
سریعترین راه برای دریافت کارت سوخت
جزئیات کامل احراز صلاحیت داوطلبان انتخابات شورای شهر تهران اعلام شد
کیفیت هوای تهران قابل قبول است
جمعه 10 بهمن |جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون
ادعای ترامپ درباره مذاکره با ایران
گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و جمهوری آذربایجان
برنامه مسابقات ورزشی امروز جمعه 10 بهمن 1404
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 10 بهمن+ وضعیت استان ها
عوامل خطر و راهکارهای پیشگیری از سرطان روده بزرگ
شنیدن صدای دوپامین در مغز زنده
پیش‌بینی آینده شبکه‌های اجتماعی در 2026
تداخل وارفارین با آنتی‌بیوتیک‌ها؛ خطری جدی برای سالمندان
کشف کلید مولکولی آلزایمر؛ امید تازه برای محافظت از حافظه
مازندران رتبه برتر کاهش تصادفات جاده‌ای کشور را کسب کرد
وزارت دفاع ایران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه را محکوم کرد
از جنگ استقبال نمی‌کنیم اما مذاکرات متوازن را می‌پذیریم
لغو وضعیت اقامت ونزوئلایی‌ها توسط دولت ترامپ غیرقانونی است
صعود اندونزی، عراق، ویتنام و تایلند به مرحله حذفی فوتسال آسیا
اقدام اروپا خللی در مأموریت‌های سپاه ایجاد نمی‌کند
بازسازی سرمایه اجتماعی و تقویت تاب‌آوری، اولویت فوری کشور است
گوترش: توافق بر سر پرونده هسته‌ای ایران مهم است
ترامپ با جانشین «مادورو» گفت و گو کرد
واکنش رئیس مجلس به اقدام سیاسی اروپا
بسته حمایتی مجلس از سپاه در برابر اقدام اتحادیه اروپا
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت شدید مصوبه وزرای خارجه اتحادیه اروپا
غیبت احتمالی دانشجویان در امتحانات موجه می شود
سرانه مصرف آب در کشور 12.7 مترمکعب است
مقام حزب‌الله: هر تحرک نظامی آمریکا علیه ایران منطقه را به انفجار می‌کشاند
وزیر جنگ آمریکا: ایران نباید به‌سمت توانمندی هسته‌ای حرکت کند
همه به‌ویژه آمریکا باید اسرائیل را تحت فشار قرار دهند