×
سیاسی
شناسه خبر : 138985
تاریخ انتشار : شنبه 1402/02/02 ساعت 18:42
کشف 40 گور بی نام در مدرسه‌ای قدیمی در بریتیش کلمبیا کانادا

کشف 40 گور بی نام در مدرسه‌ای قدیمی در بریتیش کلمبیا کانادا

رادار‌هایی که تصاویر عمق زمین را نشان می‌دهند، عکس‌هایی از 40 گور بی‌نام متعلق به کودکان را در یک مدرسه شبانه‌روزی سابق یا در محوطه اطراف آن نشان داده‌اند. این مدرسه در شلت بریتیش کلمبیا در کانادا قرار دارد.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: پژوهشگران اعلام کرده‌اند ده‌ها گور بی‌نام را در یک مدرسه شبانه‌روزی پیشین کشف کرده‌اند. این گور‌ها در مدرسه شبانه‌روزی سنت آگوستین یا مناطق اطراف آن قرار دارد. این مناطق، به درخواست بازماندگان این افراد مورد جستجو قرار گرفته است.

آلبرت دلیتالا، کارشناس: این رویداد تأسف آورد در ساحل جنوبی بریتیش کلمبیا رخ داده است. تحقیقات گسترده تا کنون نشان داده است که ۴۰ گور بالقوه که متعلق به کودکان است در این منطقه قرار دارد. هنوز مشخص نیست که آیا نشانه‌ای از بقایای فیزیکی اجساد وجود دارد یا نه یا اینکه این گورها، مشخصاً متعلق به کودکان است یا نه. ما در تلاش هستیم تا به اطلاعات بیشتری در این باره دست پیدا کنیم. بر اساس گزارش‌ها، نخستین تحقیقات در این باره چند سال پیش انجام شد و در آن از اسناد و مدارک ارائه شده توسط بازماندگان استفاده شد.

در این تحقیقات همچنین از رادار‌هایی استفاده شده است که در عمق زمین نفوذ می‌کنند. این تحقیقات در محوطه مدرسه شبانه‌روزی سنت آگوستین انجام شد. این مدرسه از سال ۱۹۰۴ تا ۱۹۷۵ فعالیت داشت.

بر اساس این تحقیقات، این گور‌ها بسیار کم‌عمق هستند و تنها می‌توان اجساد کودکان را در وضع "جنینی" در آن قرار داد. بر این اساس، کودکانی که در این مدرسه تحصیل می‌کردند، تنها از ملیت «سیشل» نبودند، بلکه از ۵۱ ملیت دیگر بودند که بر اساس گزارش‌ها، کودکان آن‌ها ناپدید شده‌اند. اکنون به کلیپی نگاه کنید که توضیح می‌دهد چرا این کودکان احتمالاً از دیگر جوامع به این مدرسه فرستاده شده‌اند.

این کودکان، بسیار شجاع بودند. آن‌ها بسیار قوی بودند. آن‌ها رهبران آینده بودند. آن‌ها می‌دانستند آنچه در حال رخ دادن است، اشتباه است. آن‌ها مسیر خود را تغییر نمی‌دادند. آن‌ها پشتکار داشتند و می‌خواستند همانی باشند که بودند. به همین دلیل، جان خود را از دست دادند. ما همچنان در حال تحقیق هستیم و تمایلی نداریم محل‌های دقیق دفن این کودکان را اعلام کنیم. این‌ها باقیمانده اجساد نیستند، بلکه زمانی کودکانی زنده بودند.

معمولاً پس از کشف چنین گورهایی، گام بعدی حفر زمین و یافتن شواهد بیشتری است که نشان می‌دهد در این گور‌ها چیست. گاهی اوقات، اشیاء دیگری نیز در این گور‌ها پیدا می‌شود. این کار، به زمان زیادی نیاز دارد.

این در حالی است که کشف‌های مشابهی در مدارس شبانه‌روزی در کانادا صورت گرفته است. دست‌کم ۴۱۰۰ کودک، در مدارس شبانه‌روزی این کشور فوت کرده‌اند؛ اما کمیسیون مربوط به رسیدگی این موضوع اعلام کرده است شمار تخمینی کودکانی که فوت کرده‌اند، ممکن است بیش از ۶۰۰۰ نفر باشد.

این تحولات می‌تواند مایه آزار و رنج برخی افراد باشد؛ بنابراین خط تماس ۲۴ ساعته ما آماده کمک به افراد نیازمند است. تحقیقات درباره گور‌های منسوب به ۴۰ کودک در بریتیش کلمبیا نیز همچنان ادامه دارد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
بارش باران و وزش باد در ارتفاعات تهران
بیانیه حماس درباره تداوم بحران انسانی در غزه
پافشاری فرانسه بر از سرگیری مذاکرات بازگشایی تنگه هرمز
وقوع انفجار در حرم حضرت زینب(س) در دمشق
جنگ ایران صادرات نظامی آمریکا را متوقف کرد
لندن، صحنه بزرگ‌ترین حراج مدرن
افزایش تعداد موافقان برکناری نتانیاهو
گفت‌وگوی عراقچی و فیدان درباره مذاکرات
تالاب های عراق زنده شدند
تصادف مرگبار قطار در اندونزی
تحویل پیشنهاد تازه ایران به آمریکا توسط پاکستان
تمدید قرارداد فلیک با بارسلونا تا 2028
ائتلافی که وجود ندارد؛ اعتراف تلخ واشنگتن به ناتوانی
رای دهندگان آمریکایی به شدت از ترامپ ناامید هستند
رشد بی‌سابقه قیمت بنزین در آمریکا
فرمانده ارتش: با پشتوانه ملت مقابل تهدیدات دشمن می‌ایستیم
تشدید حملات پهپادی و موشکی حزب‌الله به مواضع صهیونیست‌ها
سپاه پاسداران :بمب پیشرفته امریکایی در پیشوا خنثی شد
رایزنی دنیامالی با وزرای ورزش ازبکستان و قرقیزستان
محسنی اژه ای: به همت کارگران ،دشمن آرزوی فروپاشی اقتصادی کشور را به گور می برد
ارائه متن تازه‌ترین طرح مذاکراتی ایران به میانجی پاکستانی
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با همتایان منطقه‌ای
بیکاری در فلسطین رکورد زد
شهردار نیویورک توقیف «ناوگان مقاومت جهانی» را محکوم کرد
وزیر بهداشت: ذخایر دارو و تجهیزات پزشکی با برنامه‌ریزی قبلی تأمین شد
پیام تسلیت عارف برای درگذشت پیشکسوت کشتی ایران
وقوع حادثه دریایی در آب‌های یمن
توافق وزارت نیرو و صمت برای افزایش سهم برق صنایع در تابستان
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و کایا کالاس درباره تحولات منطقه
مخاطرات پیدا و پنهان هند از جنگ ایران چیست؟
قیمت طلا و سکه امروز جمعه 11 اردیبهشت 1405+ جدول
صادق: شهرداری‌ها و نظام مهندسی در بازسازی خدمات رایگان ارائه می‌کنند
نشست وزرای گردشگری اکو در جمهوری آذرباجان برگزار شد
آغاز ثبت‌نام اعزام عتبات عرفه در سامانه حج و زیارت
جزئیات دستمزد مقطوع مشاغل صنفی برای محاسبه حق‌بیمه
بحران تنگه هرمز، صنعت هوانوردی اروپا را زمین‌گیر کرد
«آنتیک» صدرنشین جدید سینماها؛ پژمان و مجید رکود را شکستند
واشنگتن‌پست: پیش‌بینی ترامپ درباره فروپاشی صنعت نفت ایران بعید است
فراخوان جامعه کارگری برای حضور در تجمعات سراسری روز کارگر
حسین‌زاده: اینترنت برای معیشت روستاییان یک ضرورت است، نه کالای لوکس
چگونه جنگ خلیج فارس جهان را وارد هشدار گرسنگی می کند؟
اجرای رالی موتورسیکلت‌ها در محکومیت حمله به آثار تاریخی ایران
سفارت ایران در لندن اتهام دخالت در حملات تروریستی را رد کرد
واکنش بقایی به گزارش آمریکا درباره اقدام تجاوزکارانه علیه ملت ایران
پیام پزشکیان به مناسبت روز جهانی کار و کارگر
برخی خدمات ابری آمازون در خلیج فارس همچنان مختل است
تمدید واردات کالاهای اساسی از مرزها تا پایان شهریور
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز جمعه 11 اردیبهشت1405+ جدول
گزارش معاریو از «جنگ اعصاب» میان ترامپ و نتانیاهو
طباطبایی: ایران داعیه‌دار صلح است اما در برابر زور پاسخ قاطع می‌دهد