×
سیاسی
شناسه خبر : 138985
تاریخ انتشار : شنبه 1402/02/02 ساعت 18:42

کشف 40 گور بی نام در مدرسه‌ای قدیمی در بریتیش کلمبیا کانادا

رادار‌هایی که تصاویر عمق زمین را نشان می‌دهند، عکس‌هایی از 40 گور بی‌نام متعلق به کودکان را در یک مدرسه شبانه‌روزی سابق یا در محوطه اطراف آن نشان داده‌اند. این مدرسه در شلت بریتیش کلمبیا در کانادا قرار دارد.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: پژوهشگران اعلام کرده‌اند ده‌ها گور بی‌نام را در یک مدرسه شبانه‌روزی پیشین کشف کرده‌اند. این گور‌ها در مدرسه شبانه‌روزی سنت آگوستین یا مناطق اطراف آن قرار دارد. این مناطق، به درخواست بازماندگان این افراد مورد جستجو قرار گرفته است.

آلبرت دلیتالا، کارشناس: این رویداد تأسف آورد در ساحل جنوبی بریتیش کلمبیا رخ داده است. تحقیقات گسترده تا کنون نشان داده است که ۴۰ گور بالقوه که متعلق به کودکان است در این منطقه قرار دارد. هنوز مشخص نیست که آیا نشانه‌ای از بقایای فیزیکی اجساد وجود دارد یا نه یا اینکه این گورها، مشخصاً متعلق به کودکان است یا نه. ما در تلاش هستیم تا به اطلاعات بیشتری در این باره دست پیدا کنیم. بر اساس گزارش‌ها، نخستین تحقیقات در این باره چند سال پیش انجام شد و در آن از اسناد و مدارک ارائه شده توسط بازماندگان استفاده شد.

در این تحقیقات همچنین از رادار‌هایی استفاده شده است که در عمق زمین نفوذ می‌کنند. این تحقیقات در محوطه مدرسه شبانه‌روزی سنت آگوستین انجام شد. این مدرسه از سال ۱۹۰۴ تا ۱۹۷۵ فعالیت داشت.

بر اساس این تحقیقات، این گور‌ها بسیار کم‌عمق هستند و تنها می‌توان اجساد کودکان را در وضع "جنینی" در آن قرار داد. بر این اساس، کودکانی که در این مدرسه تحصیل می‌کردند، تنها از ملیت «سیشل» نبودند، بلکه از ۵۱ ملیت دیگر بودند که بر اساس گزارش‌ها، کودکان آن‌ها ناپدید شده‌اند. اکنون به کلیپی نگاه کنید که توضیح می‌دهد چرا این کودکان احتمالاً از دیگر جوامع به این مدرسه فرستاده شده‌اند.

این کودکان، بسیار شجاع بودند. آن‌ها بسیار قوی بودند. آن‌ها رهبران آینده بودند. آن‌ها می‌دانستند آنچه در حال رخ دادن است، اشتباه است. آن‌ها مسیر خود را تغییر نمی‌دادند. آن‌ها پشتکار داشتند و می‌خواستند همانی باشند که بودند. به همین دلیل، جان خود را از دست دادند. ما همچنان در حال تحقیق هستیم و تمایلی نداریم محل‌های دقیق دفن این کودکان را اعلام کنیم. این‌ها باقیمانده اجساد نیستند، بلکه زمانی کودکانی زنده بودند.

معمولاً پس از کشف چنین گورهایی، گام بعدی حفر زمین و یافتن شواهد بیشتری است که نشان می‌دهد در این گور‌ها چیست. گاهی اوقات، اشیاء دیگری نیز در این گور‌ها پیدا می‌شود. این کار، به زمان زیادی نیاز دارد.

این در حالی است که کشف‌های مشابهی در مدارس شبانه‌روزی در کانادا صورت گرفته است. دست‌کم ۴۱۰۰ کودک، در مدارس شبانه‌روزی این کشور فوت کرده‌اند؛ اما کمیسیون مربوط به رسیدگی این موضوع اعلام کرده است شمار تخمینی کودکانی که فوت کرده‌اند، ممکن است بیش از ۶۰۰۰ نفر باشد.

این تحولات می‌تواند مایه آزار و رنج برخی افراد باشد؛ بنابراین خط تماس ۲۴ ساعته ما آماده کمک به افراد نیازمند است. تحقیقات درباره گور‌های منسوب به ۴۰ کودک در بریتیش کلمبیا نیز همچنان ادامه دارد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
واژگونی قایق در نیجریه؛ 40 نفر مفقود شدند
پزشکیان: راهی پیدا کنیم تا بی‌عدالتی از بین برود + فیلم
برنامه مسابقات ورزشی امروز دوشنبه 27 مرداد + پخش زنده
نشست العلمین؛ طرح تازه رژیم اسرائیل برای تبادل اسرا و خلع سلاح حماس
امنیت غذایی در خطر؛ مطالبه صریح از وزارت جهاد کشاورزی
زلنسکی وارد واشنگتن شد
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 27 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
ماجرای جنجالی صدور قبوض نجومی برق در روستاها چه بود؟
اروپا نگران است؛ آیا صحنه برخورد «ترامپ» با «زلنسکی» تکرار می شود؟
شورای رقابت از قیمت گذاری خودرو حذف شد+ جزئیات
پیکر استاد محمود فرشچیان وارد اصفهان شد+ زمان مراسم
صلح بزرگ ترامپ یا امتیاز بزرگ پوتین؟
مرد گمشده پس از 7 سال در پیاده روی اربعین پیدا شد
تظاهرات یک میلیون نفری شهرک‌نشینان علیه نتانیاهو
ذخایر سوخت مایع نیروگاهی 60 درصد افزایش یافت
ولایتی: مردم ایران اجازه معامله بر سر امنیت ملی‌شان را نمی‌دهند
نورنما | انفجار در یکی از کارخانه‌های استیل آمریکا
اظهارات سرلشکر رحیم صفوی درباره احتمال وقوع جنگ جدید
مدیرعامل ایرانسل درباره افزایش 70 درصدی تعرفه اینترنت چه گفت؟
طرح اشغال کامل شهر غزه به تصویب رسید
سفارت آلمان در تهران موقتا تعطیل شد
انتظار 4 ساله برای دریافت خودروی کارخانه‌ای همچنان ادامه دارد
آتش‌سوزی گسترده در سوله هزارمتری آرد در شیراز
مکرون: فکر نمی کنم پوتین دنبال صلح باشد
انهدام گسترده پهپادهای اوکراینی بر فراز مناطق روسیه
شلیک موشک مقاومت فلسطین به قلب سرزمین‌های اشغالی
بحران آب در کشور باران‌های سیل‌آسا
تیم ملی بسکتبال ایران عنوان سوم کاپ آسیا را کسب کرد/ استرالیا قهرمان شد
آخرین جزییات از آتش‌سوزی مهیب جنوب تهران/ نمایی نزدیک از آتش‌سوزی انبار روغن موتور + فیلم
شلیک 70 موشک از یمن به اراضی اشغالی در 5 ماه
طرح توسعه شهرک سازی اسرائیل را تهدیدی برای موجودیت کشور فلسطین می‌دانیم
جوزف عون: طرح آمریکا با اصلاحات لبنان به سند ملی تبدیل شد
هوای تهران از سه‌شنبه گرم‌تر می‌شود؛ افزایش تابش اشعه فرابنفش در پایتخت
منچستر یونایتد با شکست لیگ جزیره را آغاز کرد
عکس های منتخب جهان، 17 آگوست 2025
نفتالی بنت: نتانیاهو در مقابله با حماس ناکام مانده است
رئیس‌جمهور از تلاش‌های برگزارکنندگان مراسم اربعین تقدیر کرد
انفجار تروریستی در قلب شهر حلب سوریه
قلعه‌نویی: لژیونرهای تیم در تورنمنت کافا حضور ندارند
برکناری سه مقام ارشد سعودی به دستور ملک سلمان
عارف: دولت چهاردهم به دنبال تمرکززدایی و انتقال اختیارات است
کیفیت هوا در تهران به وضعیت ناسالم درآمد
مدیر ChatGPT: کاربران باید همواره دقت پاسخ‌های هوش مصنوعی را تایید کنند
نخست‌وزیر یمن خواستار پایان یافتن بی‌تفاوتی کشورهای عربی شد
توقف ناامیدکننده چلسی در گام اول لیگ برتر
جولانی به تکفیری‌ها تابعیت سوری هدیه کرد
پوتین و ترامپ؛ بازی با روان در میدان سیاست
پزشکیان در اوراسیا؛ نقطه عطف دیپلماسی و همکاری ایران
نیویورک‌تایمز: نفوذ اطلاعاتی ایران در ساختار داخلی اسرائیل فاش شد
زنگ خطر در نظام سلامت؛ 80 درصد داروخانه‌ها در معرض ورشکستگی
X
آگهی تبلیغاتی