×
سیاسی
شناسه خبر : 138985
تاریخ انتشار : شنبه 1402/02/02 ساعت 18:42
کشف 40 گور بی نام در مدرسه‌ای قدیمی در بریتیش کلمبیا کانادا

کشف 40 گور بی نام در مدرسه‌ای قدیمی در بریتیش کلمبیا کانادا

رادار‌هایی که تصاویر عمق زمین را نشان می‌دهند، عکس‌هایی از 40 گور بی‌نام متعلق به کودکان را در یک مدرسه شبانه‌روزی سابق یا در محوطه اطراف آن نشان داده‌اند. این مدرسه در شلت بریتیش کلمبیا در کانادا قرار دارد.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: پژوهشگران اعلام کرده‌اند ده‌ها گور بی‌نام را در یک مدرسه شبانه‌روزی پیشین کشف کرده‌اند. این گور‌ها در مدرسه شبانه‌روزی سنت آگوستین یا مناطق اطراف آن قرار دارد. این مناطق، به درخواست بازماندگان این افراد مورد جستجو قرار گرفته است.

آلبرت دلیتالا، کارشناس: این رویداد تأسف آورد در ساحل جنوبی بریتیش کلمبیا رخ داده است. تحقیقات گسترده تا کنون نشان داده است که ۴۰ گور بالقوه که متعلق به کودکان است در این منطقه قرار دارد. هنوز مشخص نیست که آیا نشانه‌ای از بقایای فیزیکی اجساد وجود دارد یا نه یا اینکه این گورها، مشخصاً متعلق به کودکان است یا نه. ما در تلاش هستیم تا به اطلاعات بیشتری در این باره دست پیدا کنیم. بر اساس گزارش‌ها، نخستین تحقیقات در این باره چند سال پیش انجام شد و در آن از اسناد و مدارک ارائه شده توسط بازماندگان استفاده شد.

در این تحقیقات همچنین از رادار‌هایی استفاده شده است که در عمق زمین نفوذ می‌کنند. این تحقیقات در محوطه مدرسه شبانه‌روزی سنت آگوستین انجام شد. این مدرسه از سال ۱۹۰۴ تا ۱۹۷۵ فعالیت داشت.

بر اساس این تحقیقات، این گور‌ها بسیار کم‌عمق هستند و تنها می‌توان اجساد کودکان را در وضع "جنینی" در آن قرار داد. بر این اساس، کودکانی که در این مدرسه تحصیل می‌کردند، تنها از ملیت «سیشل» نبودند، بلکه از ۵۱ ملیت دیگر بودند که بر اساس گزارش‌ها، کودکان آن‌ها ناپدید شده‌اند. اکنون به کلیپی نگاه کنید که توضیح می‌دهد چرا این کودکان احتمالاً از دیگر جوامع به این مدرسه فرستاده شده‌اند.

این کودکان، بسیار شجاع بودند. آن‌ها بسیار قوی بودند. آن‌ها رهبران آینده بودند. آن‌ها می‌دانستند آنچه در حال رخ دادن است، اشتباه است. آن‌ها مسیر خود را تغییر نمی‌دادند. آن‌ها پشتکار داشتند و می‌خواستند همانی باشند که بودند. به همین دلیل، جان خود را از دست دادند. ما همچنان در حال تحقیق هستیم و تمایلی نداریم محل‌های دقیق دفن این کودکان را اعلام کنیم. این‌ها باقیمانده اجساد نیستند، بلکه زمانی کودکانی زنده بودند.

معمولاً پس از کشف چنین گورهایی، گام بعدی حفر زمین و یافتن شواهد بیشتری است که نشان می‌دهد در این گور‌ها چیست. گاهی اوقات، اشیاء دیگری نیز در این گور‌ها پیدا می‌شود. این کار، به زمان زیادی نیاز دارد.

این در حالی است که کشف‌های مشابهی در مدارس شبانه‌روزی در کانادا صورت گرفته است. دست‌کم ۴۱۰۰ کودک، در مدارس شبانه‌روزی این کشور فوت کرده‌اند؛ اما کمیسیون مربوط به رسیدگی این موضوع اعلام کرده است شمار تخمینی کودکانی که فوت کرده‌اند، ممکن است بیش از ۶۰۰۰ نفر باشد.

این تحولات می‌تواند مایه آزار و رنج برخی افراد باشد؛ بنابراین خط تماس ۲۴ ساعته ما آماده کمک به افراد نیازمند است. تحقیقات درباره گور‌های منسوب به ۴۰ کودک در بریتیش کلمبیا نیز همچنان ادامه دارد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
183 هزار میلیارد تومان خسارت خاموشی در سال گذشته
وزیر کشور: خسارت خودروهای آسیب‌دیده در جنگ 12 روزه پرداخت می‌شود
مخالفت دولت لبنان با خواسته کاخ‌سفید درباره آینده حزب الله
مدودف: زلنسکی تحت هیچ شرایطی پیروز نخواهد شد
هشدار حزب‌الله: هر گونه کانال مذاکراتی با رژیم صهیونیستی مسدود خواهد شد!
وزیر آموزش و پرورش نیز به پویش «بساز مدرسه» پیوست
نامه به سران قوا‌؛ 95 میلیارد دلار ارز صادراتی بازنگشته است
احتمال سقوط قیمت نفت به 55 دلار
عکس های منتخب ایران، شنبه 26 مهر 1404
هاشمیان: نتیجه دیدار با خیبر عادلانه نبود
نتانیاهو با بازگشایی گذرگاه رفح مخالفت کرد
درویش استعفا کرد
احتمال دیدار ترامپ با رئیس کره شمالی قوت گرفت
ایران اقدام رژیم صهیونیستی در نقض آتش‌بس در غزه و کشتار زنان و کودکان را محکوم کرد
​​​​​​​نامه روسیه، ایران و چین درباره خاتمه قطعنامه 2231 به سازمان ملل
هاشمیان در آستانه برکناری !
هوای ناسالم تهران در روزهای آینده
پیام غریب آبادی درمورد دیپلماسی ایران و همگرایی کشورهای مستقل در دفاع از حاکمیت قانون
اعتراض به ترامپ هم‌زمان با هجدهمین روز از تعطیلی دولت
معاون رئیس‌جمهور: تعطیلی پنجشنبه‌ها فعلاً ممکن نیست
جدول لیگ برتر در هفته هفتم پس از بازی پرسپولیس
پایان 10 سالگی برجام در آینه رسانه‌های اروپا
اوربان: دیدار پوتین-ترامپ، شانس توافق درباره اوکراین را افزایش می‌دهد
آغاز بازگشایی گذرگاه رفح از دوشنبه
پزشکیان: در کنار رسیدگی به تخلفات افراد، اجازه ندهیم حقوق او تضییع شود
2-0 | سیتی بدون رودری هم درخشان است
بزرگداشت استاد محمود فرشچیان در وین؛ شاعر رنگ و عشق در خاطره‌ها ماندگار خواهد ماند
رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، گروسی و ویتکاف
خیبر (2)- پرسپولیس (1) | پرسپولیس در دقیقه 97 تسلیم خیبر شد + خلاصه بازی
1-0 | پیکان هم در برابر آلومینیوم شکست خورد+ خلاصه بازی
کشته و زخمی شدن 210 تن در حملات پاکستان به اسپین‌بولدک افغانستان
واگذاری سایپا رسما کلید خورد
47 بار نقض آتش بس در غزه از سوی رژیم صهیونیستی
عارف: المپیک 2028 فرصت حیثیتی برای کشورمان است
چرا برای پرونده نیشکر هفت‌تپه کیفرخواست جدید صادر شده است؟
برقراری پرواز رشت- آستراخان از فردا
پیروزی پرگل تیم فوتبال نوجوانان مقابل قرقیزستان در بیشکک
زلزله‌ای به بزرگی 6.2 ریشتر جنوب فیلیپین را لرزاند
حمله پهپادی رژیم اسرائیل به جنوب لبنان
مطالبات گندمکاران تسویه شد
واکنش حماس به تشدید حملات صهیونیست ها به کرانه باختری
اخراج ژنرال ارشد چین و 8 مقام نظامی دیگر به‌اتهام فساد
جاده چالوس یکطرفه شد
دوحه مقصد مشترک هیئت‌های طالبان و پاکستان
استاد دانشگاه تهران برنده جایزه دانشمند جوان یونسکو شد
بیانیه باشگاه الریان قطر درباره وضعیت صابر کاظمی
پوتین تا بوداپست با جنگنده‌ها اسکورت می شود
هشدار هواشناسی برای 4 استان؛ احتمال وقوع سیلاب و سرمازدگی باغات
پایان رزمایش مرکب دریایی ایران و آذربایجان در باکو
درگیری بر سر ارز، به قتل صراف انجامید
X
آگهی تبلیغاتی