×
سیاسی
شناسه خبر : 138901
تاریخ انتشار : جمعه 1402/02/01 ساعت 11:00
گفتاردرمانی دروغین دبیرکل ناتو در کی‌یف!

نورنیوز بررسی کرد؛

گفتاردرمانی دروغین دبیرکل ناتو در کی‌یف!

رهبران ناتو در سال 2008 میلادی گفته بودند که اوکراین روزی به ائتلاف سازمان پیمان آتلانتیک شمالی ملحق خواهد شد و استولتنبرگ این وعده را طی 14 ماه گذشته بارها تکرار کرده است.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: طی روزهای اخیر اختلاف میان اعضای پیمان آتلانتیک شمالی در خصوص شیوه مواجهه با تحولات جنگ اوکراین بیش از گذشته علنی شده است.
حتی تلاش اعضای گروه هفت (که شش عضو آن در ناتو حضور دارند) برای لاپوشانی این اختلافات راه به جایی نبرده و در خصوص ادامه جنگ و شیوه محاسبه هزینه‌های ناشی از فرسایشی شدن نبرد، منازعات عدیده‌ای میان پاریس، برلین، لندن، واشینگتن و دیگر بازیگران شکل گرفته است.

در چنین شرایطی دبیرکل ناتو که آخرین روزهای حضور خود در این مسند را سپری می‌کند، به زعم خود مشغول برطرف ساختن نگرانی‌های اوکراین از طریق گفتاردرمانی کاذب شده است!

«ینس استولتنبرگ» در همین راستا روز پنج‌شنبه در سفری غیرمنتظره وارد کی‌یف شد و در بدو ورود از دیوار یادمان نظامیان کشته‌شده بازدید کرد.

او مقابل اسامی و عکس نظامیان اوکراینی که در جنگ با نیروهای روسیه کشته شده‌اند ایستاد و به تمامی قربانیان ادای احترام کرد.

این اولین بار از زمان آغاز حملات روسیه به اوکراین در فوریه سال ۲۰۲۲ میلادی است که استولتنبرگ به اوکراین سفر می‌کند و بازدید دبیرکل ناتو از اوکراین تحت شدیدترین تدابیر امنیتی انجام گرفت.

دبیرکل ناتو با «ولودیمیر زلنسکی» نیز در کی‌یف دیدار کرد و رئیس‌جمهوری اوکراین صراحتا از استولتنبرگ خواست تا اعضای ناتو به مراتب بیشتر از قبل، هواپیماهای جنگی، توپ‌خانه و تجهیزات زرهی به اوکراین بفرستند.

نقطه اوج سخنان استولتنبرگ در این دیدار جایی بود که او بار دیگر تلاش کرد عضویت اوکراین در ناتو را امری قطعی و مسلم بداند، دروغ بزرگی که حتی زلنسکی نیز دیگر آن را باور ندارد!

رهبران ناتو در سال ۲۰۰۸ میلادی گفته بودند که اوکراین روزی به ائتلاف سازمان پیمان آتلانتیک شمالی ملحق خواهد شد و استولتنبرگ این وعده را طی ۱۴ ماه گذشته بارها تکرار کرده است.

گرچه این سازمان هیچ جدول زمانی برای عضویت اوکراین تعیین نکرده اما دبیرکل ناتو در نشست مطبوعاتی کی‌یف به خبرنگاران گفت: «اجازه دهید واضح بگویم، جایگاه واقعی اوکراین در خانواده اروپا-اقیانوس اطلس است. جایگاه واقعی اوکراین در ناتو است.»

این سخنان در حالی صورت می‌گیرد که چندی پیش «امانوئل مکرون» رئیس جمهور فرانسه که کشورش یکی از اعضای موثر ناتو محسوب می‌شود، تاکید کرد که کی‌یف باید بر روی گزینه‌هایی مانند «شراکت با اولویت» در قبال ناتو فکر کند و عضویت دائم در این پیمان جمعی را کم‌کم به فراموشی بسپارد!

در همین حال؛ بسیاری از اعضای دیگر ناتو مانند ترکیه، مجارستان، اسپانیا، ایتالیا و... نیز معتقدند که حتی اگر همین الان جنگ اوکراین پایان یابد، توجیهی برای عضویت کشوری جنگ زده در ناتو وجود ندارد.

فراتر از آن، زلنسکی و همراهانش به خوبی آگاهند که تعهد رسمی آنها مبنی بر بی‌طرفی نظامی و عدم عضویت در پیمان آتلانتیک شمالی، یکی از شروط بلافصل صلح خواهد بود و گریزی از آن نیست.

حال درست در چنین شرایطی، استولتنبرگ در اظهاراتی آشکارا دروغ، جایگاه واقعی اوکراین را در ناتو عنوان می‌کند تا به خیال خود گفتاردرمانی کرده باشد.

بازی دبیرکل ناتو با جملات مبهم و فریبنده، البته مسئله‌ای نیست که معطوف به زمان کنونی باشد و بی‌دلیل نیست که زلنسکی در پاسخ به این رفتار نخ‌نمای استولتنبرگ که با هدف کاهش نارضایتی کی‌یف از سران ناتو (به دلیل عدم صداقت در قبال عضویت اوکراین در ناتو) صورت گرفته، حتی کلمه‌ای درباره خوش‌بینی خود و همراهانش به آینده سخن نگفته است!

امروز رئیس جمهور اوکراین بهتر از هر سیاست‌مدار دیگری می‌داند که استولتنبرگ چه دروغ بزرگی را در کی‌یف بر زبان رانده است.


نورنیوز
اخبار مرتبط
جنگ اوکراین و جدال دو سیاست‌مدار آلمانی در برلین و بروکسل!
یکشنبه 1401/11/16 ساعت 11:36
نورنیوز بررسی کرد؛
جنگ اوکراین و جدال دو سیاست‌مدار آلمانی در برلین و بروکسل!
فون‌درلاین در کسوت رئیس کمیسیون اروپا به یکی از اصلی‌ترین مولدهای بحران در جنگ اوکراین تبدیل شده و ظاهرا از اینکه نئونازی‌ها و ملی‌گرایان افراطی مواضع جنگ‌طلبانه‌ او و اصرارش به استمرار جنگ را می‌ستایند، احساس بسیار خوبی دارد.
ناتو در آمریکای لاتین به دنبال چیست؟
چهارشنبه 1401/01/24 ساعت 09:46
ناتو در آمریکای لاتین به دنبال چیست؟
کلمبیا، برزیل و آرژانتین به عنوان متحدان ناتو، اگر چه از طیف گسترده‌ای از برنامه‌های آموزشی و کمک‌های نظامی بهره می‌برند، با این حال، تقویت نفوذ و گسترش ناتو در منطقه‌ای از جهان که انحطاط هژمونیک آمریکا را برجسته می‌کند، برای آمریکا از اهمیت بالایی برخوردار است.
«دموکراسی مسلحانه» بزرگترین دستاورد ناتو برای اروپا!
سه‌شنبه 1398/10/10 ساعت 18:32
نورنیوز بررسی کرد؛
«دموکراسی مسلحانه» بزرگترین دستاورد ناتو برای اروپا!
لنینیسم و استالینیسم، برتری نژادی، فاشیسم، آپارتاید، نسل کشی، کوره های آدم سوزی و کشتار بیرحمانه در استعمار آفریقا و هند و همچنین وقایع ننگین در جنگ های جهانی اول و دوم و کشتارهای بی رحمانه و نسل کشی در سربرنیتسا و بوسنی تنها بخشی از تاریخ سیاه اروپا را تشکیل می دهد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
دیدار تراکتور و پرسپولیس با تماشاگر برگزار می‌شود
مذاکرات کابل-اسلام‌آباد در نشست «استانبول» بی‌نتیجه ماند
300 پرونده قتل در 6 ماه اول سال منجر به سازش شد
احضار مدیرعامل و سرپرست رسانه‌ای استقلال به کمیته اخلاق
علوی: شایعه برگزاری شهرآورد بدون تماشاگر صحت ندارد
شش کشته در آتش‌سوزی کارخانه لوازم آرایشی در ترکیه+ فیلم
افشای دخمه‌های مرگ
رشد قیمت املاک نداریم
هشدار جدی درباره بحران آب در تهران؛ محدودیت‌ها آغاز شد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 17 آبان 1404 + جدول
هیچ تصمیمی برای حذف ارز ترجیحی کالاهای اساسی و دارو اتخاذ نشده است
جنگ 12 روزه آزمایشگاه واقعی برای تست گزاره‌های معیوب علیه ایران بود
آمار تکان‌دهنده سازمان ملل از حملات ژیم صهیونیستی به کرانه باختری
نخستین قطار باری روسیه به بندر خشک آپرین رسید + فیلم
عارف: دولت حق ندارد خلاف منویات مردم کاری کند
زندی در صدر رنکینگ جهانی تکواندو
واردات خودرو امسال به 50 هزار دستگاه هم نمی‌رسد
نبیه بری: عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی مطرح نیست
حذف 4 صفر از پول ملی کلید خورد/رفع فیلتر تلگرام منوط به جزئیات توافق است
رشد بورس در نخستین روز هفته
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 17 آبان 1404
استراتژی بقا در عصر هوش مصنوعی
جزئیات تغییر در پرداخت کالابرگ الکترونیک
آزادی 14 زندانی جرائم غیر عمد در ایام فاطمیه با کمک خیران
4 شهر خوزستان در وضعیت بنفش
آخرین جزئیات از آزمون استخدامی قوه قضاییه
قاتل فراری کرمانشاه در تهران دستگیر شد
واکنش مشاور وزیر آموزش و پرورش به «کاهش سن ورود به مدرسه»
13 میلیون ایرانی در حوزه استخراج غیرمجاز رمز ارز فعال هستند
گالیاردی جانشین احتمالی قلعه نویی پس از 2026
کاشف ساختار مارپیچ دوگانه دی‌ان‌ای در گذشت
آغاز سکوت انتخاباتی در عراق
رودخانه تجارت، میان دو دل شرقی
دبیرکل ناتو: جنگ هسته‌ای هیچ برنده‌ای ندارد
قیمت خودروهای داخلی و مونتاژی امروز شنبه17 آبان 1404 + جدول
جزئیات تازه از پرونده قتل در اداره مخابرات فرودگاه امام(ره)
تجاوز دوباره رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
کارگردان سریال های تلویزیونی درگذشت + آثار
راز مرگ دو ایرانی در آتش‌سوزی ریچموندهیل فاش شد؛ دستگیری دو مظنون اهل تورنتو
تهران؛ پایتختی که شب‌ها آب ندارد!
منشأ آلودگی هوای جنوب تهران چیست؟
آمریکا کنترل ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه را به دست می‌گیرد
طرح اصلاح سهمیه‌های کنکور را هنوز دریافت نکردیم
آب؛ سرمایه‌ای برای زندگی مسئولیتی برای همگان
گروسی: درگیری هسته‌ای یک رویداد محتمل است
پیروزی کمپین «ممدانی»
آغاز ثبت‌نام وام‌های دانشجویی از امروز + جزئیات مبالغ و شرایط پرداخت
رونمایی یمن از یک دستاورد امنیتی بزرگ
برنامه مسابقات ورزشکاران ایران در بازی‌های کشورهای اسلامی
احضار مدیرعامل و مدیران پرسپولیس به کمیته اخلاق
X
آگهی تبلیغاتی