×
اقتصادی
شناسه خبر : 138782
تاریخ انتشار : دوشنبه 1402/01/28 ساعت 12:06
آغاز تولید ساندرو ایرانی

آغاز تولید ساندرو ایرانی

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به عرضه 9 محصول جدید خودرویی در سال جاری، گفت: تولید ساندرو ایرانی نیز در دستور کار قرار دارد.

نورنیوز - گروه اقتصاد: سید رضا فاطمی‌امین در آیین افتتاح خط تولید موتور ME۱۶ و رونمایی محصولات مرتبط با اشاره به تولید محصولات جدید خودرویی، تصریح کرد: بر افزایش تولید تاکید داریم اگرچه از اهداف عقب هستیم.

او با اشاره به عرضه ۹ محصول جدید، خاطرنشان کرد: ساندرو ایرانی یکی از این تولیدات خواهد بود که در مرحله سفارش قطعات و تایید استاندارد قرار دارد و علاوه بر تولید کاملا ایرانی، مذاکراتی برای تولید در روسیه نیز انجام شده است. طبق اعلام سایپا، نام این خودرو در بازار روسیه کادیلا است، اما نام‌گذاری برای بازار ایران تا یک ماه دیگر انجام می‌شود.

فاطمی‌امین با بیان اینکه دولت در موضوع خودرو یک برنامه چهارساله تدوین کرده است، تصریح کرد: در سال نخست تمرکز بر افزایش و ثبات تولید بود که به این هدف دست یافتیم و بر همین اساس سال گذشته نسبت به سال ۱۴۰۰ شاهد رشد ۳۹ درصدی تولید بودیم.

او افزود: بعد از چهار سال که تولید کمتر از یک میلیون دستگاه با تولید ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزار ناقصی هم داشتیم، سال ۱۴۰۱ بدون تولید خودرو ناقص، به تولید یک میلیون و ۳۵۰ هزار دستگاه خودرو رسیدیم.

وزیر صمت با بیان اینکه خودروسازان امسال برنامه تولید را برای ۲ میلیون در دستگاه ارائه داده اند، تاکید کرد: شرکت سایپا تولید ۸۰۰ هزار خودرو را در برنامه تولید خود دارد و امیدواریم یک میلیون و ۷۰۰ هزار خودرو تولید شود که کاملا نیاز‌های کشور را پوشش می‌دهد.

فاطمی امین اظهار داشت: امیدواریم اولین مرحله برنامه چهار ساله اصلاح و به نوعی بازیابی شود که به موفقیت‌های خوبی نیز دست یافته ایم و تمرکز برای امسال بر روی دو محور اساسی کیفیت و بهره‌وری است که در این بخش باید خودروساز در حوزه ایمنی کار‌های بیشتری انجام دهد.

وزیر صمت تصریح کرد: خودروساز باید در کاهش مصرف سوخت اتفاق بزرگی را رقم بزند که این هدف به تولیدکنندگان ابلاغ شده است و از سوی دیگر رضایت مشتری نیز باید مورد توجه قرار بگیرد که در این بخش ضعف بسیار و نگاه منفی از سوی مردم وجود دارد، زیرا در سال‌های گذشته تعامل مناسبی میان خودروسازان و مردم وجود نداشته است.

او افزود: باید به مساله کاهش هزینه‌ها توجه کرد که یکی از اقدامات در این راستا می‌تواند استفاده از بن‌ساز‌های (پلتفرم) مشترک است که تولید خودروی اطلس طی ماه‌های آینده در این راستا خواهد بود که پلتفرمی از سایر محصولات سایپا است و می‌تواند در کاهش هزینه موثر باشد.

وزیر صمت با بیان اینکه مردم نسبت به صنعت خودرو حساسیت بسیاری دارند، تاکید کرد: التهاب فعلی در بازار این محصول کاملاً کاذب است، زیرا از سال ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۰، همزمان با توقف واردات، تولید به زیر یک میلیون دستگاه رسیده بود، به همین دلیل تقاضای انباشته در این بخش وجود دارد.

او افزود: همچنین در ماه‌های اخیر شاهد افزایش غیرمتعارف قیمت ارز بودیم و بنابراین بخشی از مردم به سمت خرید خودرو برای حفظ ارزش پول خود رفتند که تقاضای کاذبی در این بازار ایجاد کرد.

فاطمی‌امین گفت: از سوی دیگر واسطه گران و دلالان با سوءاستفاده از وضعیت موجود در بازار به التهابات دامن می‌زنند که امیدواریم با افزایش تولید و واردات، التهاب بازار از بین برود.

او افزود: من بیش از اینکه نگران تولید باشم، نگران کیفیت و بهره‌وری هستم.

وزیر صمت در خصوص افزایش قیمت موتورسیکلت نیز خاطرنشان کرد: سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان برای تایید نرخ‌ها در حال دریافت داده‌ها از شرکت‌های موتورسازی است.

فاطمی امین همچنین درباره جایگزینی موتورسیکلت‌های برقی با موتورسیکلت‌های فرسوده برای کاهش آلودگی هوا اظهار داشت: همچنین به زودی جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده با برقی آغاز خواهد شد که می‌تواند در کاهش آلودگی هوا موثر باشد.

او افزود: موتورسیکلت‌های فرسوده بین سه تا هشت برابر بیش از یک خودرو هوا را آلوده می‌کنند. البته تعداد جایگزینی موتورسیکلت‌ها بستگی به برنامه تولید دارد، اما در طرح اولیه تولید ۲۰۰ هزار موتور برقی پیش بینی شده است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
افشاگری هارتص از ربودن کودکان در غزه
مجروح شدن چند صهیونیست در پی تیراندازی از سوی نیروهای مقاومت فلسطین
گروهک‌های مسلح وابسته، به دنبال ایجاد ناامنی علیه غیرنظامیان در غزه است
حمله حزب الله لبنان به تجمع نظامیان صهیونیست
عراقچی: همسایگان ما اولویت ما هستند
4 توصیه درباره مصرف سبزیجات
تساوی میلان و یوونتوس در بازی حساس
سخنان نتانیاهو درباره حملات شدید به لبنان بیشتر جنبه «نمایش قدرت» دارد
«دریچه آتش بس یازمینه جنگ»
قدردانی سفیر ایران از دولت و مردم پاکستان برای میزبانی مذاکرات با آمریکا
جهش بی‌سابقه «کرک‌اسپرد» بنزین
عزم اسلام‌آباد برای ادامه ترانزیت کالا به ایران
درس امروز قالیباف به ترامپ؛ چه کسی کارت‌هایش تمام شده!؟
برقراری سفر رسمی چارلز سوم به ایالات متحده پس از بررسی‌های امنیتی
معاون رئیس‌جمهور : به هراقدام جنگی پاسخی چهار برابری خواهیم داد
وزارت خارجه ایران: عراقچی به روسیه سفر کرد/دیدار با پوتین در سن‌پترزبورگ
البوسعیدی رایزنی با عراقچی را مُثمر ثمر خواند
اعلام جزئیات فروش ارز به زائران حج
اینتر یک قدم دیگر به قهرمانی نزدیک شد
نفتالی بنت: نتانیاهو باید کنار برود
شگفتی از معماری ذخیره‌سازی نفت از سوی ایران
هشدار صنعا درپی جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین و لبنان
انتشار بیانیه منتسب به مظنون تیراندازی مراسم شام خبرنگاران کاخ سفید
تشکیل حزبی جدید برای رقابت با نتانیاهو در انتخابات
انتقاد عضو شورای شهر از تبلیغ جوایز میلیاردی در پیامک‌های شهرداری
اسلام‌آباد: به تلاش‌های خود برای پیشبرد صلح در منطقه ادامه خواهیم داد
کشته و زخمی شدن چند نظامی اسرائیل در حمله پهپادی به جنوب لبنان
اولیانوف: آمریکا اخاذی در برابر ایران را کنار بگذارد
نورنما | یادآوری یک نوای خاطره‌برانگیز از زبان کودکان دهه هشتاد
انتشار دستخطی از شهید علی لاریجانی از روزهای پایانی عمرش + تصویر
افزایش منابع قرض الحسنه اشتغال در سال 1405/ سهم هر استان چقدر است؟
برگزاری اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها 9 اردیبهشت در تهران + جزئیات
برگزاری آزمون دکتری دانشگاه آزاد به‌صورت مجازی
نمایشگاه مجازی کتاب تهران چقدر تخفیف برای خریداران در نظر گرفته است؟
هاآرتص: موج خودکشی در نیروهای اسرائیلی؛ 11 مورد در کمتر از یک ماه
یورش پلیس به باند برادران قاچاقچی فروش سلاح
تجزیه‌طلبان با انتقاد از ترامپ به مزدوری و اختلاس اعتراف کردند
آمار شهدای لبنان از مرز 2 هزار و 500 نفر گذشت
صعود سخت چلسی به فینال جام‌ حذفی
عارف: آیین‌نامه جدید برای تعیین نرخ سوخت نیروگاه‌ها تصویب شد
تمام فرضیات ترامپ درباره ایران اشتباه از آب درآمد
مخبر: با کمک نخبگان می توان فرآیند بازسازی را کمتر کرد
سایت مصری از تیم ملی فوتبال ایران حریف تیم کشورش نوشت
ترامپ: جنگ با ایران به زودی پایان خواهد یافت
حزب‌الله: نه روی دیپلماسی شکست‌خورده حساب باز می‌کنیم و نه دولت
آغاز پرداخت حقوق کادر درمان بعد از چند روز وقفه
اعلام آخرین نرخ بیکاری؛ کاهش یا افزایش؟
دستگیری جاسوس موساد در لرستان
آزمون جامع دکتری به‌صورت مجازی برگزار می‌شود+ جزئیات
وزیر دفاع مالی در حمله‌ای مسلحانه کشته شد