×
فرهنگی
شناسه خبر : 138777
تاریخ انتشار : دوشنبه 1402/01/28 ساعت 11:53
جزئیات مراسم نماز عید سعید فطر در تهران

جزئیات مراسم نماز عید سعید فطر در تهران

رئیس ستاد برگزاری نماز عید سعید فطر گفت: مراسم نماز عید در تهران از ساعت 7 صبح آغاز و نماز ساعت 8 صبح به امامت رهبر معظم انقلاب اسلامی اقامه می‌شود.

نورنیوز - گروه فرهنگ و جامعه: حجت‌الاسلام علی نوری رئیس ستاد برگزاری نماز عید سعید فطر امروز در نشست خبری با اعلام اینکه بعد از سه سال وقفه انشالله نماز عید فطر امسال به امامت رهبر معظم انقلاب برگزار می‌شود،گفت: قبل از ماه رمضان جلسات متعددی به صورت فشرده دنبال شده تا یک نماز با شکوه را در تهران برگزار کنیم.

او افزود: درب‌های مصلای تهران از همان ابتدای صبح روز عید فطر باز خواهد شد و برنامه‌های ما از ساعت ۷ صبح روز عید آغاز می‌شود. ساعت ۸ صبح روز عید، نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب اقامه خواهد شد.

رئیس ستاد برگزاری نماز عید سعید فطر اظهار کرد: مسیرهای رسیدن به محل برگزاری نماز جمعه و تمهیدات ترافیکی هم از سوی راهنمایی و رانندگی اعلام خواهد شد. 

نوری یادآور شد: سعی شده با همکاری شهرداری بنرهایی در سطح شهر برای اطلاع رسانی نصب شود و از ساعت ۵ صبح اتوبوس و مترو برای حضور در نماز عید فطر به صورت رایگان فعال خواهد شد.

او با بیان اینکه  قبل از ماه مبارک رمضان برنامه ریزی برگزاری نماز عید فطر با همکاری دستگاه ها و نهادهای مختلف در قالب کمیته‌ها و قرارگاه‌های عملیاتی و هماهنگی آغاز شد،افزود: جلسات متعددی تا به امروز ادامه داشته و تا پایان ماه رمضان هم ادامه خواهد داشت تا انشالله یک نماز عید باشکوه با حضور آحاد مردم روزه داران در تهران برگزار کنیم.

رئیس ستاد برگزاری نماز عید سعید فطر با اشاره به اینکه دربهای مصلای تهران از وقت اذان صبح و ساعت ۴ باز خواهد شد و ما میزبان نمازگزاران هستیم‌،گفت: برنامه های ما در جایگاه به صورت رسمی از ساعت ۷ صبح آغاز خواهد شد و انشاالله حدود ساعت ۸ صبح نماز به امامت رهبر معظم انقلاب اسلامی اقامه خواهد شد و بعد هم ایراد خطبه های نماز عید فطر توسط معظم له را خواهیم داشت.

نوری اظهار کرد: ملاحظات مربوط به خطوط اتوبوسرانی، تاکسیرانی و مترو هم در نشست خبری‌ای که پلیس راهور در طول این هفته خواهد داشت به طور مفصل و دقیق از طریق نقشه های تفصیلی خدمت مردم عزیز ارائه خواهد شد.

او افزود: در همکاری با شهرداری سعی شده بنرهای اطلاع رسانی در سطح شهر و همچنین میادین اصلی نصب شود و با همکاری شهردار اتوبوس و‌ سرویس‌های حمل و نقل شهری به صورت رایگان در خدمت مردم برای حضور در نماز عید فطر خواهند بود و ساعت ۵ صبح سرویس دهی مترو و اتوبوس‌ها در خطوط منتهی به مصلا فعالیت خود را آغاز خواهند کرد.

رئیس ستاد برگزاری نماز عید سعید فطر با اشاره به اینکه تمرکز برای ورود به مصلای تهران از درب های شمالی و از بزرگراه شهید سلیمانی و ایستگاه متروی مصلی در نظر گرفته شد،اظهار کرد:  دربهای شماره ۱۸ و ۱۹ و ۲۰ مصلی که در ضلع شمالی قرار دارد بازگشایی خواهد شد.

نوری گفت: توقفگاه ها و پارکینگ هایی با وسعت بالا در ضلع شمالی مصلی در نظر گرفته شده تا ان‌شاءالله بتوانیم مشکل در پارک خودرو ها نداشته باشیم.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
رهگیری و انهدام 8 پهپاد اوکراینی از سوی روسیه
زمین‌گیر شدن بوئینگ‌های ام‌دی 2 شرکت معروف آمریکایی
دنیامالی: پاداش قهرمانان بازنگری می‌شود
کاخ سفید: بی‌بی‌سی ماشین تبلیغاتی است!
غزه تحویل گرفتن 15 پیکر شهید از رژیم صهیونیستی را تأیید کرد
کاهش 50 درصدی سقط جنین در کشور
امشب هر دو مسیر تونل رسالت مسدود است
پیروزی و صعود فوتسال ایران مقابل تاجیکستان + گل ها
خیبر - تراکتور / جدال برای صدر جدول لیگ برتر
محکومیت شرکت «بادران گستران» به دو سال ممنوعیت از فعالیت در حوزه رمزارز
آغاز تولید فصل سوم «کارآگاه علوی» با حضور وحید رهبانی
افزایش فشار ترامپ بر مخالفان سیاسی
دوگانگی غرب؛ از تطهیر جولانی تا تحریم غزه
دیدار تراکتور و پرسپولیس با تماشاگر برگزار می‌شود
مذاکرات کابل-اسلام‌آباد در نشست «استانبول» بی‌نتیجه ماند
300 پرونده قتل در 6 ماه اول سال منجر به سازش شد
احضار مدیرعامل و سرپرست رسانه‌ای استقلال به کمیته اخلاق
علوی: شایعه برگزاری شهرآورد بدون تماشاگر صحت ندارد
شش کشته در آتش‌سوزی کارخانه لوازم آرایشی در ترکیه+ فیلم
افشای دخمه‌های مرگ
رشد قیمت املاک نداریم
هشدار جدی درباره بحران آب در تهران؛ محدودیت‌ها آغاز شد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 17 آبان 1404 + جدول
هیچ تصمیمی برای حذف ارز ترجیحی کالاهای اساسی و دارو اتخاذ نشده است
جنگ 12 روزه آزمایشگاه واقعی برای تست گزاره‌های معیوب علیه ایران بود
آمار تکان‌دهنده سازمان ملل از حملات ژیم صهیونیستی به کرانه باختری
نخستین قطار باری روسیه به بندر خشک آپرین رسید + فیلم
عارف: دولت حق ندارد خلاف منویات مردم کاری کند
زندی در صدر رنکینگ جهانی تکواندو
واردات خودرو امسال به 50 هزار دستگاه هم نمی‌رسد
نبیه بری: عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی مطرح نیست
حذف 4 صفر از پول ملی کلید خورد/رفع فیلتر تلگرام منوط به جزئیات توافق است
رشد بورس در نخستین روز هفته
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 17 آبان 1404
استراتژی بقا در عصر هوش مصنوعی
جزئیات تغییر در پرداخت کالابرگ الکترونیک
آزادی 14 زندانی جرائم غیر عمد در ایام فاطمیه با کمک خیران
4 شهر خوزستان در وضعیت بنفش
آخرین جزئیات از آزمون استخدامی قوه قضاییه
قاتل فراری کرمانشاه در تهران دستگیر شد
واکنش مشاور وزیر آموزش و پرورش به «کاهش سن ورود به مدرسه»
13 میلیون ایرانی در حوزه استخراج غیرمجاز رمز ارز فعال هستند
گالیاردی جانشین احتمالی قلعه نویی پس از 2026
کاشف ساختار مارپیچ دوگانه دی‌ان‌ای در گذشت
آغاز سکوت انتخاباتی در عراق
رودخانه تجارت، میان دو دل شرقی
دبیرکل ناتو: جنگ هسته‌ای هیچ برنده‌ای ندارد
قیمت خودروهای داخلی و مونتاژی امروز شنبه17 آبان 1404 + جدول
جزئیات تازه از پرونده قتل در اداره مخابرات فرودگاه امام(ره)
تجاوز دوباره رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
X
آگهی تبلیغاتی