×
سیاسی
شناسه خبر : 138612
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1402/01/24 ساعت 15:10
چرا صهیونیست‌ها بازی را باخته‌اند؟

نورنیوز بررسی کرد؛

چرا صهیونیست‌ها بازی را باخته‌اند؟

هدف‌گذاری نتانیاهو با درایت رهبران مقاومت به بن‌بست خورده و گروه‌های مقاومت با راهبرد «وحدت ساحات» بدون آنکه مقهور بازی تبلیغاتی صهیونیست‌ها و غرب در معادلات اخیر منطقه‌ شوند، با تمرکز تاکتیکی، هماهنگ و دقیق مشغول خنثی‌سازی نقشه‌های میدانی و منطقه‌ای تل‌آویو هستند.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: دیدار رهبران حزب‌الله و حماس در بیروت، وحشت مقامات رژیم اشغال‌گر صهیونیستی را برانگیخته است.

ذکاوت «سیدحسن نصرالله» و «اسماعیل هنیه» در رصد هوش‌مندانه تحرکات میدانی صهیونیست‌ها از یک‌سو و قدرت فوق‌العاده حزب‌الله و حماس در خنثی‌سازی نقشه‌های تاکتیکی جریانات مختلف قدرت در اراضی اشغالی، نگرانی نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی نسبت به روزها و هفته‌های آتی را دو چندان ساخته است.

واقعیت امر آن است که در آستانه برگزاری راهپیمایی روز جهانی قدس، تل‌آویو با دو نوع بحران داخلی و منطقه‌ای دست و پنجه نرم می‌کند.

تشدید اعتراضات از سوی شهروندان رژیم جعلی اسرائیل با وجود عقب‌نشینی موقت نتانیاهو از پیگیری اصلاحات قضایی، بیان‌گر بی‌اعتمادی مطلق صهیونیست‌ها به نتانیاهو و عمق اختلافات داخلی در تل‌آویو باز می‌گردد.

مخالفان نتانیاهو از «آویگدور لیبرمن» گرفته تا «بنی گانتز» جمله‌گی بر این مسئله اتفاق نظر دارند که رها کردن خیابان‌ها توسط معترضین موجبات تنفس نتانیاهو و کابینه ائتلافی او را در فضای حساس کنونی فراهم خواهد ساخت.

در مقابل، نتانیاهو نیز کماکان عقب‌نشینی مطلق از اصلاحات قضایی را خط قرمز خود قلمداد می‌کند زیرا در صورت به سرانجام نرسیدن این اصلاحات توسط کنست، «آریه درعی» رهبر حزب شاس و حتی برخی متحدان دیگر او، از کابینه کناره‌گیری خواهند کرد.

فراتر از آن، در صورت عدم تصویب لایحه اصلاحات قضایی زمینه برای استمرار محاکمه نتانیاهو به جرم رشوه‌خواری نیز فراهم خواهد شد. بر این اساس؛ هیچ‌یک از طرفین، اراده و توان عقب‌نشینی از شرایط کنونی را ندارند.

از سوی دیگر؛ بسیاری از تحلیل‌گران معتقدند شدت و عمق اعتراضات جاری در اراضی اشغالی، اساسا ناشی از مخالفت صرف با شخص نتانیاهو نیست بلکه بازتابی از اختلافات و بحران‌های عمیق اجتماعی، امنیتی و زیربنایی در داخل رژیم است، لذا بعید است سرزمین‌های اشغالی روی آرامش را به خود ببیند.

شکست تاکتیک بحران‌سازی منطقه‌ای نتانیاهو با هدف انحراف افکار عمومی از بحران‌های داخلی رژیم صهیونیستی موضوع دیگری است که تنها کورسوی امید نتانیاهو برای برون‌رفت از این شرایط را نیز کور کرده است.

استمرار یهودی‌سازی قدس، حمله به معتکفین در مسجدالاقصی، تصویب لایحه اخراج فلسطینیان و اتباع عرب، ادامه شهرک‌سازی‌های غیر قانونی در کرانه باختری، ادعای الحاق بخشی از خاک اردن به اراضی اشغالی، بمباران نوار غزه و جنوب لبنان و... از جمله اقدامات هدف‌مند برای سانسور و لاپوشانی بحران‌های مزمن و عمیق جاری در فلسطین اشغالی محسوب می‌شوند.

هدف‌گذاری نتانیاهو اما با درایت رهبران مقاومت به بن‌بست خورده و گروه‌های مقاومت با راهبرد «وحدت ساحات» بدون آنکه مقهور بازی تبلیغاتی صهیونیست‌ها و غرب در معادلات اخیر منطقه‌ شوند، با تمرکز تاکتیکی، هماهنگ و دقیق مشغول خنثی‌سازی نقشه‌های میدانی و منطقه‌ای تل‌آویو هستند.

در چنین فضایی رژیم اشغال‌گر قدس به جای آنکه به هدف خود مبنی بر خنثی‌سازی بحران‌های داخلی با استناد به بحران‌سازی در منطقه برسد، با تجمیع بحران‌های منطقه‌ای و داخلی به صورت توأمان مواجه شده و قطعا نه کابینه نتانیاهو، که هیچ کابینه دیگری از عهده مدیریت آن بر نخواهد آمد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
موضع صریح اسلواکی درباره غزه؛ اظهارات بن‌گویر صلح خاورمیانه را تهدید می‌کند
جدول قیمت محصولات سایپا امروز چهارشنبه 4 شهریور
جدول پخش زنده بازی‌های امروز چهارشنبه 4 شهریور 1405؛ رئال مادرید و نیوکسل روی آنتن
برادران نجفی اعدام شدند؛ پایان کار باند «مافیای سرقت مسلحانه»
شوک ایران چگونه به قلب اقتصاد سیاسی آمریکا رسید؟
قطعی برق ایلام امروز چهارشنبه 4 شهریور + لینک
وضعیت آب و هوا امروز چهار شنبه 4 شهریور+ وضعیت استانها
قیمت دلار امروز چهارشنبه 4 شهریور + جدول قیمت ارز در بازار آزاد
قیمت طلا امروز چهارشنبه 4 شهریور + جدول قیمت طلا 18 عیار
قطعی برق کرمان امروز چهارشنبه 4 شهریور + لینک
قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد امروز چهارشنبه 4 شهریور + لینک
قطعی برق چهارمحال و بختیاری امروز چهارشنبه 4 شهریور + جدول
برنامه قطعی برق خوزستان امروز چهارشنبه 4 شهریور+ لینک
قطعی برق کرمانشاه امروز چهارشنبه 4 شهریور اعلام شد/ جدول خاموشی
برنامه قطعی برق تهران امروز چهارشنبه 4 شهریور اعلام شد+ لینک
تربیت دوقلوها؛ از مهار حسادت تا تقویت استقلال
هشدار یک متخصص ایمپلنت درباره تاثیر سیگار بر شکست درمان
وقتی کودکان قربانی محتوای نامناسب شبکه‌های اجتماعی می‌شوند
استفاده از پله‌ها بیشتر از آنچه فکر می‌کنید برای سلامتی مفید است
اورونوف خبر مصدومیتش را تکذیب کرد
مواضع دوگانه انگلیس علیه ایران؛ حمایت از دیپلماسی و تشدید فشار اقتصادی
رایزنی وزیران خارجه قطر و عمان درباره ایجاد کریدور موقت مشترک در تنگه هرمز
جنگنده‌های اسرائیلی جنوب لبنان را بمباران کردند
غریب آبادی: تفاهم ایران و عمان به منزله بازگشایی تنگه هرمز نیست
علی آبادی: نیروگاه‌های بادی از سال آینده به شبکه برق اضافه می‌شوند
نورویدئو | جنگ مالی واشنگتن ؛وقتی تحریم ، به نقطه آسیب پذیری آمریکا می رسد
رایزنی تلفنی عراقچی و عاصم منیر
گزارش عراقچی از رایزنی با مقامات پاکستان و عمان
پاسخ قالیباف به لفاظی‌های بسنت: نمایش مضحکت، «روز پیروزی» نبود؛ «روز دلقک» بود!
نیروی دموکراتیک سوریه منحل شد
گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و قطر
سخنگوی دولت: سهمیه بنزین 1500 و 3000 تومانی تغییر نمی‌کند
قالیباف: آمریکا در جنگ نظامی و سیاسی از ایران شکست خورد
رئیس‌جمهور کوبا: تحریم‌های آمریکا نسل‌کشی است
قطعی برق کرمانشاه فردا چهارشنبه 4 شهریور اعلام شد/ جدول خاموشی
قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا چهارشنبه 4 شهریور + جدول
قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد فردا چهارشنبه 4 شهریور + لینک
خروج یک هواپیما از باند فرودگاه مشهد؛ حادثه هیچ مصدومی نداشته است
هشدار بقائی به تبعات سکوت کشورها در برابر قلدری آمریکا
واشنگتن‌پست: ایران قادر است تحریم‌های آمریکا را دور بزند
البوسعیدی از گفت‌وگوی سازنده با عراقچی خبر داد
واکنش دمشق به بازدید یسرائیل کاتس از جنوب سوریه
جزئیات بیانیه مشترک ایران و عمان؛ کریدور دریانوردی موقت در تنگه هرمز
در جلسه 7 ساعته رئیس‌جمهور با رهبر معظم انقلاب چه گذشت؟
عکس های منتخب ایران؛ سه شنبه ،3شهریور 1405
طلا و سکه ارزان شد+ قیمت جدید
نتایج اولیه آزمون ارشد اعلام شد
گوترش: بن‌بست آمریکا در جنگ علیه ایران محدودیت‌ ابرقدرت‌ها را آشکار کرد
رکورد جدید در حراج شمش طلا؛ 116 کیلوگرم طلا در مرکز مبادله معامله شد
تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بحث اعتماد به آمریکا نیست، بحث انتخاب ابزار است