×
سیاسی
شناسه خبر : 138612
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1402/01/24 ساعت 15:10
چرا صهیونیست‌ها بازی را باخته‌اند؟

نورنیوز بررسی کرد؛

چرا صهیونیست‌ها بازی را باخته‌اند؟

هدف‌گذاری نتانیاهو با درایت رهبران مقاومت به بن‌بست خورده و گروه‌های مقاومت با راهبرد «وحدت ساحات» بدون آنکه مقهور بازی تبلیغاتی صهیونیست‌ها و غرب در معادلات اخیر منطقه‌ شوند، با تمرکز تاکتیکی، هماهنگ و دقیق مشغول خنثی‌سازی نقشه‌های میدانی و منطقه‌ای تل‌آویو هستند.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: دیدار رهبران حزب‌الله و حماس در بیروت، وحشت مقامات رژیم اشغال‌گر صهیونیستی را برانگیخته است.

ذکاوت «سیدحسن نصرالله» و «اسماعیل هنیه» در رصد هوش‌مندانه تحرکات میدانی صهیونیست‌ها از یک‌سو و قدرت فوق‌العاده حزب‌الله و حماس در خنثی‌سازی نقشه‌های تاکتیکی جریانات مختلف قدرت در اراضی اشغالی، نگرانی نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی نسبت به روزها و هفته‌های آتی را دو چندان ساخته است.

واقعیت امر آن است که در آستانه برگزاری راهپیمایی روز جهانی قدس، تل‌آویو با دو نوع بحران داخلی و منطقه‌ای دست و پنجه نرم می‌کند.

تشدید اعتراضات از سوی شهروندان رژیم جعلی اسرائیل با وجود عقب‌نشینی موقت نتانیاهو از پیگیری اصلاحات قضایی، بیان‌گر بی‌اعتمادی مطلق صهیونیست‌ها به نتانیاهو و عمق اختلافات داخلی در تل‌آویو باز می‌گردد.

مخالفان نتانیاهو از «آویگدور لیبرمن» گرفته تا «بنی گانتز» جمله‌گی بر این مسئله اتفاق نظر دارند که رها کردن خیابان‌ها توسط معترضین موجبات تنفس نتانیاهو و کابینه ائتلافی او را در فضای حساس کنونی فراهم خواهد ساخت.

در مقابل، نتانیاهو نیز کماکان عقب‌نشینی مطلق از اصلاحات قضایی را خط قرمز خود قلمداد می‌کند زیرا در صورت به سرانجام نرسیدن این اصلاحات توسط کنست، «آریه درعی» رهبر حزب شاس و حتی برخی متحدان دیگر او، از کابینه کناره‌گیری خواهند کرد.

فراتر از آن، در صورت عدم تصویب لایحه اصلاحات قضایی زمینه برای استمرار محاکمه نتانیاهو به جرم رشوه‌خواری نیز فراهم خواهد شد. بر این اساس؛ هیچ‌یک از طرفین، اراده و توان عقب‌نشینی از شرایط کنونی را ندارند.

از سوی دیگر؛ بسیاری از تحلیل‌گران معتقدند شدت و عمق اعتراضات جاری در اراضی اشغالی، اساسا ناشی از مخالفت صرف با شخص نتانیاهو نیست بلکه بازتابی از اختلافات و بحران‌های عمیق اجتماعی، امنیتی و زیربنایی در داخل رژیم است، لذا بعید است سرزمین‌های اشغالی روی آرامش را به خود ببیند.

شکست تاکتیک بحران‌سازی منطقه‌ای نتانیاهو با هدف انحراف افکار عمومی از بحران‌های داخلی رژیم صهیونیستی موضوع دیگری است که تنها کورسوی امید نتانیاهو برای برون‌رفت از این شرایط را نیز کور کرده است.

استمرار یهودی‌سازی قدس، حمله به معتکفین در مسجدالاقصی، تصویب لایحه اخراج فلسطینیان و اتباع عرب، ادامه شهرک‌سازی‌های غیر قانونی در کرانه باختری، ادعای الحاق بخشی از خاک اردن به اراضی اشغالی، بمباران نوار غزه و جنوب لبنان و... از جمله اقدامات هدف‌مند برای سانسور و لاپوشانی بحران‌های مزمن و عمیق جاری در فلسطین اشغالی محسوب می‌شوند.

هدف‌گذاری نتانیاهو اما با درایت رهبران مقاومت به بن‌بست خورده و گروه‌های مقاومت با راهبرد «وحدت ساحات» بدون آنکه مقهور بازی تبلیغاتی صهیونیست‌ها و غرب در معادلات اخیر منطقه‌ شوند، با تمرکز تاکتیکی، هماهنگ و دقیق مشغول خنثی‌سازی نقشه‌های میدانی و منطقه‌ای تل‌آویو هستند.

در چنین فضایی رژیم اشغال‌گر قدس به جای آنکه به هدف خود مبنی بر خنثی‌سازی بحران‌های داخلی با استناد به بحران‌سازی در منطقه برسد، با تجمیع بحران‌های منطقه‌ای و داخلی به صورت توأمان مواجه شده و قطعا نه کابینه نتانیاهو، که هیچ کابینه دیگری از عهده مدیریت آن بر نخواهد آمد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
عکس های منتخب جهان؛ 26 جولای 2026
فرودگاه بین‌المللی صنعاء فعالیت عادی خود را از سر گرفت
چرخش سریع ترامپ درباره تنگه هرمز، سردرگمی واشنگتن را آشکار کرد
عضو مجمع تشخیص: انتقام و مذاکره منافاتی با یکدیگر ندارند
شنیده شدن صدای انفجارهای مهیب در اربیل
قالیباف: باید همواره آماده نبرد باشیم و برای حفظ امنیت و منافع ملی خود تا پای جان بایستیم
غریب‌آبادی: هر اقدام تجاوزکارانه آمریکا پاسخ قاطع را به دنبال دارد
معاون دبیر شورای‌عالی امنیت ملی: مجازات متجاوزان ضامن صیانت از امنیت ملی است
شکست ایران مقابل اوکراین در دیداری پراشتباه
احسان حاج‌صفی در سپاهان ماندنی شد
محکومیت اقدام لندن علیه سپاه؛ وزارت خارجه یمن موضع گرفت
تاج: مدیریت رقابت‌های گسترده بر عهده فدراسیون است
تنش سیاسی در آستانه بازی آرژانتین و انگلیس/فالکلند دوباره خبرساز شد
زمان فینال جام جهانی تغییر می کند
سفیر سابق آمریکا: حمله به زیرساخت‌های ایران راه‌حل بحران نیست
حماس نماینده ویژه صلح در غزه را به جانبداری از اسرائیل متهم کرد
سنتکام ادعا کرد: دو کشتی مجبور به تغییر مسیر در تنگه هرمز شد
اعمال تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران
آتش در برابر آتش؛ پاسخ کوبنده ایران به تجاوز جدید ارتش آمریکا؛ پیام مهم سپاه به مردم کویت
کرملین: آمریکا از روند صلح اوکراین دور شده است
هفته ای ماندگار با امتی عزادار
واریز نخستین مرحله وام 75 میلیون تومانی بازنشستگان آغاز شد
محکومیت شدید جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی وزارت امور خارجه ایران
حمله جدید اسرائیل با بمب فسفری به جنوب لبنان
دبیرکل نجباء به اهانت ترامپ واکنش نشان داد
بازار نفت در آستانه بحران
متهمی که هنوز لباس قاضی را بر تن دارد
ستاد اربعین: همه مرزهای کشور آماده پذیرش زائران هستند
رایزنی بغداد و شورای اروپا؛ تأکید بر مهار تنش‌های منطقه‌ای
جنگ ایران، ذخایر نفتی جهان را بلعید
بقایی: حمله آمریکا به جنوب کشور مصداق تجاوز و کاملا غیرقانونی است
توصیه های رهبر شهید از زبان مردم عزادار
موافقت شورای نگهبان با برگزاری مجازی جلسات مجلس
نمایندگی ایران در ژنو: جنایات جنگی آمریکا حد و مرزی ندارد
ادعای وقیحانه ترامپ درباره جنایت پنتاگون علیه مدرسه میناب
جنایت خانوادگی؛ زن جوان همسرش را به قتل رساند
هشدار هواشناسی؛ ماندگاری گرمای شدید در تهران ادامه دارد
مهلت ثبت‌نام خادمان اربعین تمدید شد
پیشنهاد صریح اردوغان به ترامپ درباره چه بود؟
اتحادیه اروپا و اوکراین برای تولید مشترک پهپاد توافق کردند
تأکید رئیس‌جمهور بر پاسخگویی به مطالبات مردم و تقویت انسجام ملی
ترامپ به دنبال افزایش تولید تسلیحات با فشار به مدیران دفاعی آمریکا
رهبر شیعیان بحرین: شیعیان با تهدیدی وجودی روبه‌رو هستند
بن‌گویر: سال گذشته 5700 خانه فلسطینی تخریب شد!
نورنما | وداع کفش دار بیت، با رهبر شهید
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت سی‌ام
چرا ممنوعیت فرود سوخت‌رسان‌های آمریکایی در بن‌گوریون دوام نیاورد؟
مهمترین عوامل اصلی تصادفات را بشناسید
سرقت از منزل لامین یامال ملی‌پوش جوان اسپانیا خبرساز شد
دیپلماتی که یک افسانه امنیتی را لو داد