×
سیاسی
شناسه خبر : 138438
تاریخ انتشار : یکشنبه 1402/01/20 ساعت 21:04
شمخانی: تنش و درگیری در منطقه قفقاز به نفع هیچ کشوری نیست

شمخانی: تنش و درگیری در منطقه قفقاز به نفع هیچ کشوری نیست

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان در دیدار همتای ارمنستانی خود در تهران با بیان اینکه تنش و درگیری در منطقه قفقاز به نفع هیچ کشوری نیست، تصریح کرد: هرگونه تغییر در جغرافیای منطقه قفقاز جنوبی اقدامی تنش‌زا و در جهت خواست دشمنان امنیت و ثبات منطقه است.

نورنیوز - گروه سیاسی: «آرمن گریگوریان»، دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان که پیش از ظهر امروز وارد تهران شد با دریابان «علی شمخانی»، نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران دیدار و پیرامون مسائل دو جانبه و منطقه‌ای با او گفتگو کرد.

در این دیدار دریابان علی شمخانی با اشاره به روابط تاریخی دو کشور و پیوندهای فرهنگی میان دو ملت ایران و ارمنستان گفت: پایداری و ثبات در مناسبات سیاسی و اقتصادی دو کشور از ویژگی‌های مهم مناسبات دوستانه تهران و ایروان است.

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان، توسعه همکاری و تعامل با همسایگان را از اصول تغییرناپذیر سیاست خارجی جمهوری اسلامی‌ ایران و از اولویت‌های مهم دولت سیزدهم بر شمرد و تصریح کرد: حسن همجواری و تلاش مشترک برای حل و فصل چالش‌های منطقه‌ای از روش‌های مسالمت‌آمیز، توصیه‌ی مؤکد جمهوری اسلامی به همه طرف‌ها است.

شمخانی با توجه به‌ افق مثبت تعاملات اقتصادی میان تهران و ایروان، افزایش مبادلات تجاری مشترک به میزان ۳ میلیارد دلار را هدفی قابل دستیابی عنوان کرد و گفت: قرار داشتن ایران و ارمنستان در دالان ارتباطی شمال-جنوب، چشم انداز روشنی را برای تعمیق مناسبات تجاری میان دو کشور رقم زده است.

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان با بیان اینکه  تنش و درگیری در منطقه قفقاز به نفع هیچ کشوری نیست، تصریح کرد: هرگونه تغییر در جغرافیای منطقه قفقاز جنوبی اقدامی تنش‌زا و در جهت خواست دشمنان امنیت و ثبات منطقه است و باید گفتگو و تعامل مستمر جایگزین هرگونه رویکرد سخت برای پایان دادن به چالش‌های منطقه‌ای شود.

 شمخانی با اشاره به اینکه منطقه‌ی قفقاز شرایط حساسی را طی می‌کند؛ اظهار امیدواری کرد جمهوری آذربایجان و ارمنستان با خویشتن‌داری و تدبیر بتوانند تنش‌ها را مدیریت و حل و فصل نمایند.

در این دیدار آرمن گریگوریان، دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان نیز با اشاره به روابط دیرینه تهران-ایروان توسعه و تعمیق همکاری‌‌های همه‌جانبه با جمهوری اسلامی ایران را خواست دولت و ملت ارمنستان و از اولویت‌های کشورش در حوزه سیاست خارجی برشمرد.

دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران نقش مهمی در توسعه روابط میان کشورهای قفقاز جنوبی و تأمین امنیت منطقه دارد.

او با تمجید از نقش بسیار موثر جمهوری اسلامی ایران در ایجاد صلح و ثبات در منطقه و تبریک توافق اخیر میان تهران و ریاض گفت: تنها راه پایان دادن به بحران‌های منطقه‌ای و جلوگیری از تنش و درگیری گفتگو و تعامل میان کشورهاست.

دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان پروژه‌های انتقال برق بین دو کشور و سوآپ گاز ارمنستان و ترکمنستان را از موضوعات مهم در روابط دو کشور ذکر کرد و بر تسریع در اجرای پروژه‌های اقتصادی میان دو کشور تاکید نمود.


نورنیوز
اخبار مرتبط
شمخانی: فعال‌سازی مکانیسم ریال-روپیه در پیشبرد اهداف مشترک اقتصادی نقش تعیین کننده‌ای خواهد داشت
دوشنبه 1402/02/11 ساعت 10:40
شمخانی: فعال‌سازی مکانیسم ریال-روپیه در پیشبرد اهداف مشترک اقتصادی نقش تعیین کننده‌ای خواهد داشت
آجیت دوآل مشاور امنیت ملی نخست وزیر هند که به تهران سفر کرده است؛ صبح امروز با دریابان علی شمخانی، نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی دیدار و پیرامون روابط سیاسی، امنیتی به ویژه مسائل اقتصادی دو و چندجانبه و مهم ترین تحولات منطقه‌ای و بین المللی گفتگو کرد.
شمخانی: پایان دادن به سلطه دلار در مبادلات اقتصادی و تجاری شتاب گرفته است
یکشنبه 1402/01/20 ساعت 12:35
در گفتگو با دستیار ویژه پوتین؛
شمخانی: پایان دادن به سلطه دلار در مبادلات اقتصادی و تجاری شتاب گرفته است
دبیر شورای عالی امنیت ملی در گفتگو با دستیار ویژه پوتین گفت: مسیر آغاز شده برای کاهش اثرگذاری دلار در مبادلات اقتصادی منطقه‌ای و بین‌المللی که کشورهای زیادی در حال پیوستن به آن هستند سلطه غرب بر اقتصاد جهانی را به حداقل ممکن تقلیل خواهد داد.
تماس تلفنی مشاور امنیت ملی هند با دریابان شمخانی
دوشنبه 1402/01/07 ساعت 19:02
تماس تلفنی مشاور امنیت ملی هند با دریابان شمخانی
مشاور امنیت ملی هند با دبیر شرای عالی امنیت ملی کشورمان ضمن تماس تلفنی برای کمک به روند توسعه همه‌جانبه همکاری‌های منطقه‌ای اعلام کرد.
شمخانی: هیچ محدودیتی برای تقویت و گسترش مناسبات با کشورهای همسایه قائل نیستیم
دوشنبه 1402/01/07 ساعت 17:27
شمخانی: هیچ محدودیتی برای تقویت و گسترش مناسبات با کشورهای همسایه قائل نیستیم
دریابان شمخانی: در چارچوب راهبرد دیپلماسی همسایگی که در دولت جناب آقای رئیسی پیگیری می‌شود، توسعه همکاری‌های همه‌جانبه با کشورهای همسایه اولویت اصلی ایران در روابط خارجی بوده و ما قائل به هیچ‌گونه محدودیتی در این زمینه نیستیم.
امضاء توافق‌نامه امنیتی میان جمهوری اسلامی ایران و عراق
یکشنبه 1401/12/28 ساعت 16:15
امضاء توافق‌نامه امنیتی میان جمهوری اسلامی ایران و عراق
بعداز ظهر امروز طی مراسمی با حضور نخست وزیر عراق، توافق‌نامه همکاری‌های مشترک امنیتی ایران و عراق از سوی دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران و مشاور امنیت ملی نخست وزیر عراق به‌ امضاء رسید.
نظرات

آخرین اخبار
تشکیل 832 پرونده در دادسرای جرایم اقتصادی؛ هشدار دادستان به اجاره‌ دهندگان کارت بازرگانی
قیمت نقره امروز چهارشنبه 11 شهریور 1405 /جهش قیمت نقره در بازار+جدول قیمت ها
سفارت ایران در آلمان: سکوت غرب در برابر جنایات آمریکا، دفن حقوق بشر و دموکراسی است
میانگین مصرف روزانه بنزین از 148 میلیون لیتر گذشت
قیمت دینار عراق امروز چهارشنبه 11 شهریور 1405؛ دینار در بازار ایران گران شد
پوتین: با تروریست‌ها مذاکره نمی‌کنیم
برنامه خاموشی برق کرمانشاه پنجشنبه 12 شهریور 1405 + لینک جدول قطعی برق
آخرین اخبار دربی 107؛ از حضور هواداران تا حواشی استقلال و پرسپولیس ، چشم‌ها منتظر سوت آغاز
برنامه قطعی برق خوزستان فردا پنجشنبه 12 شهریور 1405؛ جدول خاموشی اهواز
مجلس دوفوریت طرح برخورد با ماینرهای غیرمجاز را تصویب کرد
زاخارووا: از تشدید تنش‌ها پیرامون ایران متأسفیم
چرخه حمله و درگیری!
نوراینفو | آمار اهدای خون در تهران؛ چند درصد تهرانی‌ها موفق به اهدای خون شدند؟
پشت پرده ادعای بی‌نیازی ترامپ از مذاکره چیست
قطعی برق مازندران فردا 12 شهریور اعلام شد؛ جدول خاموشی ساری
قطعی برق تهران امروز چهارشنبه 11 شهریور 1405 + لینک جدول خاموشی
برنامه قطعی برق گلستان فردا پنجشنبه 12 شهریور 1405+ لینک جدول خاموشی
آخرین قیمت خودروهای ایران خودرو امروز چهارشنبه 11 شهریور؛ پژو 207 و دنا چند میلیارد شدند؟
قیمت سکه پارسیان امروز 11 شهریور؛ هر گرم به 22.5 میلیون تومان رسید
قیمت معاینه فنی خودرو در سال 1405 اعلام شد + جدول تعرفه‌ها
آخرین قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 11 شهریور 1405؛ سکه 4 میلیون تومان گران شد
پاسخ موشکی و پهپادی ایران به حملات آمریکا؛علی‌السالم، کمپ تیتین و شیخ عیسی هدف قرار گرفتند
نورویدئو | لارک؛ جایی که جنگ آمریکا با ایران وارد تله هزینه شد
آخرین قیمت دلار امروز چهارشنبه 11 شهریور 1405؛ جهش 5 هزار تومانی قیمت دلار
ترکیب احتمالی استقلال و پرسپولیس در دربی 107 اعلام شد + اسامی بازیکنان
دربی 107 استقلال و پرسپولیس؛ نبرد سرخابی‌ها در نقش جهان در سایه تحولات منطقه
واکنش پاکستان به تنش ایران و آمریکا؛ امیدوار به ازسرگیری مذاکرات هستیم
شهرداری تهران به دنبال نسخه جدید جبران خسارت جنگ؛ پای «تراکم مازاد» به میان آمد
آخرین قیمت خودروهای سایپا امروز چهارشنبه 11 شهریور 1405؛ شاهین، اطلس و کوییک چند شدند؟
قیمت گوشت قرمز امروز 11 شهریور 1405؛ نرخ گوشت گوسفندی و گوساله اعلام شد
شارژ کالابرگ شهریور و پاییز تغییر کرد؛ کدام کدهای ملی زودتر شارژ می‌شوند؟
هوا در ایران گرم‌تر شد؛ افزایش 1.8 درجه‌ای دمای کشور
جزئیات انفجار در ایستگاه قطار آگسبورگ آلمان
قالیباف در واکنش به حملات آمریکا: اگر مثل شیطان بکشی، شیطانی
قبض یک‌ میلیارد تومانی گاز در تهران؛ ماجرای میز آتش چه بود؟!
آخرین قیمت دلار توافقی امروز چهارشنبه 11 شهریور 1405؛ دلار توافقی گران شد
حادثه دریایی در استانبول؛ 10 خدمه یک کشتی ناپدید شدند
افزایش قیمت نفت در سایه تنش ایران و آمریکا؛ سقوط طلا ادامه دارد
رعب و وحشت در اتوبان ارتش؛ عامل درگیری و تخریب خودرو دستگیر شد
خبر مهم برای سهامداران عدالت؛ مجلس به دنبال اصلاح مسیر اجرای سهام عدالت
قیمت طلای جهانی امروز چهارشنبه 11 شهریور 1405؛ طلا 6 درصد ریخت
14 کشته و زخمی در برخورد خودرو با تجمع مردمی در مشهد/ علت حادثه مشخص شد+ فیلم حادثه
استقرار گسترده حشد شعبی در غرب الانبار برای مقابله با داعش
کارشناس دادگستری در حین دریافت رشوه دستگیر شد
خبر تازه آموزش‌وپرورش برای ثبت‌نام دانش‌آموزان؛ شکایت‌ها با یک QR کد ثبت می‌شود
جولان اوباش مسلح در تالار عروسی با برخورد قاطع پلیس مواجه شد
تصمیم جنجالی یک کشور برای قطع رابطه با ایران؛ علت ماجرا چیست؟
زمان جدید شارژ کالابرگ اعلام شد؛ تغییر تاریخ واریز اعتبار کالابرگ
آن سوی نیل چه می‌گذرد؛ چین به دنبال چیست
احتمال افزایش دوباره حقوق کارگران در 1405؛جزئیات جلسه شورای‌عالی کار