×
سیاسی
شناسه خبر : 138196
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1402/01/15 ساعت 16:15
سفر دوره‌ای چارلز و گدایی مشروعیت برای سلطنت!

نورنیوز بررسی کرد؛

سفر دوره‌ای چارلز و گدایی مشروعیت برای سلطنت!

آمارها نشان می‌دهد که 70 درصد مردم این کشور رضایتی از خاندان سلطنتی و حاکمیت آن ندارند، چنانچه در مراسم مرگ ملکه بسیاری با در دست داشتن برگه‌های سفید که نشان‌گر مخالفت با پادشاهی است حضور یافتند و در سفرهای داخلیِ چارلز با تخم مرغ از او استقبال کردند.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: «چارلز سوم» پادشاه بریتانیا که برنامه اولین سفر خارجی خود را به دلیل شرایط بحرانی داخل فرانسه از پاریس به برلین تغییر داده بود، روز جمعه نهم فروردین در دروازه براندنبورگ مورد استقبال «فرانک والتر اشتاین‌مایر» رئیس جمهور آلمان قرار گرفت.

گرچه رسانه‌های وابسته به خاندان سلطنتی همچون بی‌بی‌سی مطابق ماموریت، این سفر را رویدادی بزرگ و تاریخی عنوان نموده و کوشیدند آن را نشانه اقتدار و جایگاه جهانی چارلز سوم نشان دهند اما نگاهی بر تحولات انگلیس حقایقی دیگر ورای این نمایش رسانه‌ای را آشکار می‌سازد.

کاخ باکینگهام اوایل ماه جاری در بیانیه‌ای، برنامه بازدید چارلز از آلمان را اعلام کرده و گفته بود: «این فرصتی برای همکاری کشورهای ما در مقابله با تغییرات آب‌‌وهوایی، پاسخ به درگیری در اوکراین، تصاحب فرصت‌های تجاری و سرمایه‌گذاری و تبادلات هنری و فرهنگی است.»

چارلز+سوم
استقبال اشتاین مایر از چارلز سوم در دروازه براندنبورگ برلین

این سفر در حالی رقم خورده که آمارها و نظرسنجی‌ها در انگلیس از تمایل شدید بخش قابل توجهی از مردم به ویژه نسل جوان این کشور به پایان یافتن نظام پادشاهی و تشکیل جمهوری با رای واقعی مردم حکایت دارد.

آمارها نشان می‌دهد که 70 درصد مردم این کشور رضایتی از خاندان سلطنتی و حاکمیت آن ندارند،  چنانچه در مراسم مرگ ملکه بسیاری با در دست داشتن برگه‌های سفید که نشان‌گر مخالفت با پادشاهی است حضور یافتند و در سفرهای داخلیِ چارلز با تخم مرغ از او استقبال کردند.

در این میان؛ افشای رسوایی‌های خاندان سلطنتی از فساد اخلاقی چارلز گرفته که امثال بی‌بی‌سی با داستان‌سرایی‌های تخیلی به‌دنبال توجیه آن بوده‌اند تا فساد مالی و ارتشاء چارلز از تروریست‌هایی چون القاعده و افشای رفتارهای نژادپرستانه هری فرزند چارلز با قتل عام 25 افغانستانی، در کارنامه ننگین این خانواده مشاهده می‌شود.

البته ضدیت با خاندان سلطنتی فقط شامل مردم انگلیس نمی‌شود، چنانچه بسیاری از اقمار چهارده‌گانه انگلیس نظیر ایرلند، ولز، اسکاتلند، نیوزلند، استرالیا و... خواستار تحقق جمهوری و جدایی از سلطه باکینگهام هستند.

وضعیت بحرانی خاندان سلطنتی و هزینه‌های سنگین تحمیل شده بر مردم انگلیس در کنار جنایات بین‌المللی مانند نسل‌کشی 150 هزار کودک بومی کانادایی طی یک‌صد سال تا 1996 یعنی در دوران ولی‌عهدی چارلز، موجب شده تا او برای تاج‌گذاری با بحران‌های بسیاری همراه باشد.

با توجه به داستان‌سرایی‌های رسانه‌ای برای کاهش اعتراضات مردمی به پادشاهی چارلز، سفر او به آلمان و بعدا فرانسه را نیز می‌توان بخشی از این طراحی تبلیغاتی برای گدایی مشروعیت در آستانه تاج‌گذاری رسمی چارلز و سرکوب جمهوری‌خواهی در انگلیس دانست که با واژگانی چون «بازدید تاریخی، استقبال بی‌نظیر، نگاهی جهانی به سفر دوره‌ای چارلز و...» صورت می‌گیرد.

البته وضعیت شدید بحران اقتصادی که اعتصاب و اعتراض‌های مردمی گسترده‌ای را به همراه داشته و عموما هزینه‌های خاندان سلطنتی و سیاست‌های نادرست آنها را زمینه‌ساز این بحران اقتصادی می‌دانند، تاکنون مانع از تحقق این فریب‌کاری شده است.

از سوی دیگر؛ گرچه رسانه‌های حاکمیتی در انگلیس همواره (با ربط و بی‌ربط) می‌کوشند این جمله را در مطالب خود تاکید کنند که سلطنت در امور اجرا دخالت نمی‌کند، اما سفر چارلز و اتفاقات آن نشان داد که این ادعا حقیقت ندارد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
طارمی: صعود می‌خواهیم تا شادی و همدلی مردم ایران بیشتر شود
نورنما | عزاداری زنان ترکیه برای امام حسین در ایام محرم
رئیس جمهور لبنان: مذاکرات با اسرائیل در واشنگتن ادامه دارد
هلال‌احمر در آماده‌باش کامل محرم؛ 6 هزار امدادگر در میدان
خشم ترامپ از پایین نیامدن قیمت بنزین در آمریکا
قیمت جهانی نفت امروز سوم تیرماه 1405
هشدار هواشناسی؛ دریا طوفانی می‌شود
تردد بیش از260هزار زائر از مرزهای کشور در ایام محرم
محدودیت‌های پروازی در ایام تشییع رهبر شهید انقلاب اعلام شد
جزئیات بسیج ناوگان حمل‌ونقل جاده‌ای برای مراسم وداع در تهران، قم و مشهد
همکاری نظامی؛ محور دیدار مقامات کویت و امارات
جام جهانی 2026؛ سرمربی فرانسه اردوی تیم ملی راترک کرد
محدودیت‌های پروازی در فرودگاه مهرآباد و مشهد اعلام شد
نخستین بیمار تب کریمه کنگو در اردبیل شناسایی شد
پیش‌بینی هواشناسی گیلان؛ رگبار و رعدوبرق تا فردا، افزایش دما از پنجشنبه
پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا هفته آینده از سر گرفته می‌شود
گزارش تکان‌دهنده هآرتص از وضعیت ارتش اسرائیل در لبنان
قالیباف : تفاهم اسلام‌آباد سند شکست آمریکا و پیروزی مقاومت ملت ایران است
ترامپ: سناتورها کار مرا در برابر ایران دشوار کردند
وزیر نفت راهی هند شد؛ بریکس در کانون دیپلماسی انرژی ایران
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون 3 تیر 1405+جدول پخش
ادعاهای مطرح‌شده درباره منشأ اختلالات بانکی مستند نیست
بازسازی سریع قلب انرژی ایران
باج سیاسی نتانیاهو برای ماندن در قدرت
تمرین تیم ملی با یاد شهدای میناب
جنگ شکست خورد، روایت‌سازی آغاز شد؛ دعوای ترامپ و سنا بر سر چیست؟
کره شمالی سرعت توسعه زرادخانه اتمی را افزایش داد
حل مشکلات حقوقی بازنشستگان آنلاین شد
حذف خاموش میوه از سبد خانوار؛ کسی صدای مردم را می‌شنود؟
حضور رئیس‌جمهور در حرم مطهر رضوی
شبی که جهان فوتبال تکان خورد؛ رونالدو رکورد زد، انگلیس گیر افتاد، کلمبیا صعود کرد
آتش‌بس روی کاغذ؛ سازمان ملل از ادامه عملیات اسرائیل خبر داد
حمایت روته از ترامپ خشم اروپا را برانگیخت
برنامه کامل مسابقات جام جهانی 2026؛ پنجشنبه4 تیر
قیمت طلای جهانی امروز چهار شنبه 3 تیر 1405
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 3 تیر 1405+ جدول
تأکید بغداد بر نقش ایران و همسایگان در ثبات منطقه
نورویدئو | ژنو؛ مذاکره بر سر توافق یا پذیرش واقعیت قدرت ایران!
استارمر رفتنی شد؛ آغاز نبرد جانشینان در لندن
سفینه‌النجاه؛ ایده‌ای که شهر را تکان داد
شهباز شریف: کنار ایران می‌مانیم
برنامه مسابقات ورزشی امروز 3 تیرماه 1405+ جدول پخش
جنگ رمضان معادلات امنیتی منطقه را تغییر داد
توصیه‌های مهم ایمنی برای هیئت‌ها و تکایا در شب‌های محرم
پیام جهانبخش قبل از بازی با مصر؛ هدف ما فقط صعود است
نبرد با سه غول والیبال جهان؛ برنامه کامل بازی‌های ایران در لیگ ملت‌های 2026
اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد
ترامپ: همه از نتانیاهو خسته شدند
راز یک آمار تکان‌دهنده؛ پناهندگان کجا ساکن می‌شوند؟
ترافیک سنگین و انسداد مسیر در محورهای شمالی