×
سیاسی
شناسه خبر : 137929
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1402/01/09 ساعت 11:18
دانشمندان با تلاش‌های علمی برای رفع مشکلات کشور راهکار ارائه کنند

رئیس‌جمهور در ضیافت افطار با جمعی از استادان و دانشمندان کشور:

دانشمندان با تلاش‌های علمی برای رفع مشکلات کشور راهکار ارائه کنند

رئیس‌جمهور ارائه راهکار برای حل مسائل و مشکلات کشور را از ویژگی‌های علوم کاربردی دانست و از دانشمندان و پژوهشگران خواست با تلاش برای پیشرفت علمی و فتح مرز‌های دانش با شناخت مسائل کشور، راهکار‌های عملیاتی ارائه کنند.

نورنیوز - گروه سیاست: آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی عصر روز سه‌شنبه در ضیافت افطار با جمعی از اساتید دانشگاه و دانشمندان یک درصد پراستناد جهان با اشاره به جایگاه علمی ایران در منطقه و جهان، جامعه علمی و بخصوص دانشمندان را تضمین کننده شتاب رشد علمی کشور دانست.

رئیس جمهور ارائه راهکار برای حل مسائل و مشکلات کشور را از ویژگی‌های علوم کاربردی دانست و با تاکید بر ضرورت ورود علوم کاربردی به میدان حل مسائل و مشکلات کشور از دانشمندان و پژوهشگران خواست علاوه بر تلاش برای پیشرفت علمی و فتح مرز‌های دانش، با شناخت مسائل کشور، راهکار‌های عملیاتی برای رفع مشکلات، ارائه کنند.

رئیسی در بخش دیگری از سخنانش از ضرورت توجه به تامین نیاز‌های جامعه علمی کشور گفت و افزود: با توجه به امکانات و ظرفیت‌های فراوان موجود در کشور، مشکلاتی مثل تامین مسکن اساتید و دانشمندان و یا اشتغال دانشجویان و فارغ التحصیلان دوره دکترا قابل حل است.

رئیس جمهور همچنین در پاسخ به درخواست برخی اساتید حاضر در جلسه برای تامین تجهیزات مورد نیاز امور پژوهشی مراکز علمی، بر ضرورت تقویت صندوق ویژه پژوهش در وزارت علوم و تامین بودجه مورد نیاز برای تهیه تجهیزات لازم از محل منابع این صندوق تاکید کرد.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه هزینه در حوزه علم و دانش و دانشگاه‌های کشور حقیقتا سرمایه‌گذاری است، اظهار داشت: با برنامه‌ریزی صحیح می‌توان علم و دانش بدست آمده در مراکز علمی را به ثروت پایدار تبدیل کرد.

 رئیسی با اشاره به ترفند‌های دشمنان برای جذب نخبگان کشور‌ها تاکید کرد: باید زمینه‌های حضور دانشمندان ایرانی را که سرمایه‌های عظیم کشور هستند در داخل فراهم کنیم.

رئیس جمهور با بیان اینکه بخش تولید کشور به شدت نیازمند نیرو‌های ماهر، کاردان و دانشمند است، وزارتخانه‌های علوم و بهداشت را مامور کرد زمینه تسهیل حضور نیرو‌های ماهر و دانشمندان را در بخش‌های مختلف تولیدی کشور فراهم کنند.

موافقت با پیشنهاد تشکیل باشگاه دانشمندان برتر برای رصد مشکلات کشور و ارائه راهکار رفع آن‌ها از دیگر محور‌های صحبت‌های رئیس جمهور در این جلسه بود.
رئیس جمهور با تاکید بر تلاش برای ارتقای بهره‌وری در کشور، وجود بیش از ۱۰۰ هزار عضو هیئت علمی در کشور را ظرفیت مناسبی برای ارائه راهکار حل مشکلات از جمله افزایش بهره‌وری در کشور دانست.

 رئیسی با اشاره به اینکه تجربه استفاده از ظرفیت دانشجویان، دانشمندان و اساتید دانشگاه‌های وزارتخانه‌های علوم و بهداشت در زمینه حل مسائل کشور موفق بوده است، گفت: روزگاری مردم برای تزریق واکسن کرونا به دیگر کشور‌ها می‌رفتند، اما دانشمندان ما با افتخار ۶ نوع واکسن تولید کردند و کشور از واردکننده واکسن به صادرکننده تبدیل شد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
انسداد چالوس و ترافیک سنگین در محورهای شمالی
موضع ایران درباره شرایط پایان جنگ تغییر نکرده است
جنگ علیه ایران جنگ ما نیست و وارد آن نمی‌شویم
بازارهای جهانی زیر فشار تنش‌ها؛ جهش کم‌سابقه در قیمت انرژی و کالاهای اساسی
نورویدئو | پیامدهای واقعی جنگ زمینی علیه ایران
اطلاعیه سپاه ثارالله کرمان در پی شهادت چهار پاسدار وطن‌ در جبهه جنوب کشور
بزرگترین اختلال نفتی تاریخ در راه است
پیام اینفانتینو درباره حضور ایران در جام جهانی 2026
حمله سنگین موشکی ایران به اراضی اشغالی/ هدف قرار گرفتن بالگرد اسرائیلی از سوی مقاومت
پیکر شهید سیدعبدالرحیم موسوی در قم تشییع می‌شود
نگرانی تل‌آویو از پایان جنگ با ایران
بازگشت تیم ملی فوتبال به ایران
جزئیات آیـیـن تشییـع و تدفـیـن پیـکـر شهید تنگسیری در آبادان
اوج بازگشت مسافران از فردا؛ تهران و البرز پرترددترین استان‌ها
با شهادت دریابان تنگسیری، خللی در اقتدار ایران ایجاد نمی شود
کشف محموله بزرگ مخابراتی جاسوسی/ بازداشت 8 عضو گروهک‌های تجزیه‌طلب
قانون اعدام اسرای فلسطینی عقب‌گردی خطرناک به سوی بربریت است
شهادت 24 کادر درمان در جنگ رمضان
هشدار دوباره سپاه نسبت به هرگونه اقدام تروریستی علیه ایران
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/حمله به خرمشهر/شهادت 5نفر در میانه
مسافران جاده ای بخوانند
ضربات سنگین ایران به تل‌آویو، مقامات صهیونیستی را به محل حادثه کشاند
یک فروند پهپاد «لوکاس»در غرب کشور منهدم شد
نورنما| فلز زدن جنگنده برای فرار از موشک پدافندی ایران
پزشکیان: 12 فروردین، روز تثبیت اراده تاریخی ملت ایران است
ادامه موج 89 عملیات وعده صادق 4/ انهدام یک فروندپهپاد لوکاس/هدف قرار گرفتن نفتکش صهیونیستی
کنترل تنگه هرمز در اختیار کامل نیروی دریایی سپاه است
واکنش شکیب شجره و الهام پاوه‌نژاد به حملات اخیر امریکا و اسرائیل
حیات سیاسی نتانیاهو به خون‌های جنگ علیه ایران گره خورده است
توصیه فرمانده نیروی زمینی ارتش به خانواده نظامیان آمریکایی
سفر زمینی به عراق برقرار است
قالیباف خطاب به فعالان بازارهای جهانی: فریب نخورید
نورویدئو| فرجام خطرناک امنیت فروشی آمریکا در خلیج فارس
خسارت جنگ به 115 هزار واحد غیرنظامی/ بیشترین تخریب در تهران
آمریکا به دلیل محاسبه غلط و تحریک اسرائیل وارد جنگ شد
هیچ اختلافی در داخل وجود ندارد
تعطیلی 4 بوستان تهران در روز طبیعت
ظریف: ترامپ به زودی می‌رود اما ایران همیشه می‌ماند
نامه نرگس آبیار به اعضای آکادمی اسکار: «سکوت خود را بشکنید»
ایران مصوبه اعدام اسرای فلسطینی را محکوم کرد
آخرین‌ وضعیت ترافیکی و جوی محورهای مواصلاتی کشور
صدور کیفرخواست برای 4 متهم پرونده موسسه قرض الحسنه روستای زرندین در نکا
لغو امتحانات هماهنگ کشوری متوسطه اول/آغاز امتحانات از 9 خرداد
دستور نتانیاهو به ارتش برای تخریب منازل در جنوب لبنان
تایلند ادعا کرد با ایران برای عبور نفتکش‌ از هرمز به توافق رسیده
هیچ‌کس نمی‌داند چه در سر ترامپ می‌گذرد
آمریکا مذاکره را به تهدید نظامی گرینلند ترجیح داد
محدود کردن عرضه سوخت در جایگاه‌های اندونزی
بدرقه اهالی پایتخت با شهیدان تنگسیری و اسحاقی+ فیلم
کاهش بیش از 7 میلیون بشکه تولید روزانه نفت اوپک