×
سیاسی
شناسه خبر : 137727
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1402/01/03 ساعت 19:15
دوقطبی «ترامپ-ضدترامپ» در حال اوج‌گیری

نورنیوز بررسی کرد؛

دوقطبی «ترامپ-ضدترامپ» در حال اوج‌گیری

ظاهرا دوقطبی «ترامپ-ضدترامپ» در آمریکا بار دیگر در حال پر رنگ شدن است و انعکاس این دو قطبی را می‌توان در منازعات پیشِ رو در ایالات متحده مشاهده کرد. در این منازعه‌ی حتمی، دستگیری احتمالی ترامپ می‌تواند حکم نقطه کانونی منازعه را داشته باشد.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: این روزها «دونالد ترامپ» بار دیگر به سوژه‌ی جنجالی رسانه‌های غربی تبدیل شده است.

رئیس جمهور پیشین آمریکا پیشتر گفته بود روز سه‌شنبه 21 مارس از سوی نیروهای پلیس دستگیر خواهد شد. او مدعی شده بود که اطلاعات مربوط به دستگیری او از دفتر دادستانی ناحیه منهتن نیویورک درز کرده است.

ترامپ در شبکه اجتماعی خودش یعنی Truth Social با بیان این مطلب از طرف‌داران خود خواسته بود به این تصمیم که از نظر او سیاسی خوانده شده اعتراض کنند.

صحبت‌های ترامپ در حالی مطرح شد که او در خصوص پرونده مربوط به پرداخت حق‌السکوت به یک بازیگر فیلم‌های مستهجن تحت دادرسی قضایی قرار دارد.

نزدیکان ترامپ می‌گویند تاکنون هشداری در خصوص دستگیری زودهنگام دریافت نکرده و خود نیز نسبت به اظهارات ترامپ اظهار بی‌اطلاعی می‌کنند!

دادستان‌ نیویورک بیش از ۵ سال است که در خصوص پرونده پرداخت‌های پنهانی از طرف دونالد ترامپ به «استورمی دنیلز» بازیگر سابق فیلم‌های مستهجن در حال تحقیق است.

نکته قابل تامل اما این است که «آلوین براگ» سخنگوی دادستانی منطقه منهتن از اظهارنظر در خصوص دستگیری احتمالی رئیس جمهور سابق آمریکا سرباز زده است.

ترامپ به جریان افتادن پرونده پرداخت حق‌السکوت به بازیگر فیلم‌های مستهجن را توطئه‌ای از سوی حزب دموکرات آمریکا قلمداد می‌کند.

فراتر از آن، هنوز دو پرونده جنجالی دیگر بر روی میز دادستان‌های آمریکایی باقی است که صدور رأی در خصوص آنها، قطعا خوشایند ترامپ و جمهوری‎خواهان نخواهد بود. یکی از این پرونده‌ها مربوط به نگهداری اسناد ممنوعه و فوق محرمانه دولتی در ویلای ترامپ در فلوریدا و دیگری نیز به حادثه ششم ژانویه 2021 مربوط می‌شود.

به‌نظر می‌رسد ترامپ در واکنش به جریان افتادن پرونده‌اش و دستگیری احتمالی خود، تلاش کند طرفدارانش خصوصا گروه موسوم به «پسران مغرور» را به خیابان‌ها بکشاند.

او چند ماهی است کارزار انتخاباتی خود را راه انداخته و بسیار تلاش می‌کند تا بتواند بار دیگر به عنوان نامزد حزب جمهوری‌خواه در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ در مقابل جو بایدن قرار گیرد.

نظرسنجی‌های داخلی حزب جمهوری‌خواه نیز نشان می‌دهد که ترامپ با اختلافی قابل توجه از «دی سانتیس» رقیب درون حزبی خود که فرماندار ایالت فلوریداست، پیش افتاده است.

دستگیری ترامپ اما می‌تواند معادله را به طور کلی تغییر دهد و زمینه را برای صدور دیگر احکام دستگیری او در پرونده‌های دوگانه (حادثه ششم ژانویه و نگهداری اسناد محرمانه) فراهم سازد، ضمن اینکه پرونده فرار مالیاتی او نیز هنوز در مراحل تحقیقات نهایی و تکمیلی قرار دارد.

«کوین مک‌کارتی» رئیس جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا که روابط خوبی با ترامپ دارد تحقیقات در خصوص این پرونده را محکوم و آن‌ را اقدامی با انگیزه سیاسی دانسته است.

با این تفاسیر؛ ظاهرا دوقطبی «ترامپ-ضدترامپ» در آمریکا بار دیگر در حال پر رنگ شدن است و انعکاس این دو قطبی را می‌توان در منازعات پیشِ رو در ایالات متحده مشاهده کرد.

در این منازعه‌ی حتمی، دستگیری احتمالی ترامپ می‌تواند حکم نقطه کانونی منازعه را داشته باشد.

مدت‌هاست بسیاری از تحلیل‌گران مسائل داخلی در آمریکا نسبت به وقوع منازعه‌ای داخلی و همه‌جانبه در این کشور هشدار داده‌اند.

«رکس تیلرسون» وزیر خارجه اسبق آمریکا حدود سه سال قبل در سخنانی که مورد توجه بسیاری از کارشناسان و تحلیل‌گران قرار گرفت، وقوع جنگ داخلی در ایالات متحده را اجتناب‌ناپذیر دانست و از سران دو حزب دموکرات و جمهوری‌خواه خواست تا نهایت تلاش خود را جهت جلوگیری از وقوع این تنش مزمن و دامنه‌دار به کار گیرند.

اکنون به‌نظر می‌رسد پیش‌بینی تیلرسون و دیگر تحلیل‌گران آمریکایی گام به گام بیشتر به تحقق نزدیگ می‌شود!


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
آغاز موج 92 عملیات وعده صادق 4/ سیستم‌های راداری و تجهیزات شناوری آمریکا هدف قرار گرفت
قدرت بالنده ایران ماشین جنگی آمریکا را متوقف کرد
صنعت پتروشیمی در یکی از درخشان‌ترین دوره‌های خود
بقائی: خراب‌کردن پل‌های بزرگ، خرابکاران را بزرگ نمی‌کند
وزارت اقتصاد: تسهیلات ویژه گمرکی در شرایط اضطرار ادامه دارد
اسکان بیش از 5 هزار آسیب دیده از جنگ در 32 هتل تهران
موج 92 عملیات وعده صادق 4 /سیستم‌های راداری و تجهیزات شناوری دشمن هدف قرار گرفت
عصبانیت ترامپ از عملکرد وزیران کار و بازرگانی خود
مشاور و دستیار رهبری به پویش جانفدا پیوست
بازداشت 28 تروریست تکفیری در جنوب شرق ایران
تلاش شخصیت‌های اپوزیسیون رژیم صهیونیستی برای ممانعت از مداخله ترامپ در انتخابات این رژیم
آموزش‌های غیرحضوری تمامی دانش‌آموزان تا 31 فروردین
فرمانده نزاجا: سربازان شما را به ماقبل حجر می‌فرستیم
رئیس انستیتو پاستور: باوجود آسیب‌های جدی، تولید متوقف نشده است
انفجار در حیفا به دنبال حمله موشکی ایران
انهدام یک موشک کروز پیشرفته پنهان کار سرجنگی 1000 پوندی در آسمان زنجان
زلزله بی‌سابقه در پنتاگون؛ پشت پرده اخراجهای زنجیره ای ژنرالهای 4 ستاره
شاخص‌های ارزیابی عملکرد مدیران دستگاه‌ها در ایام جنگ ابلاغ شد
اخلال در زنجیره تامین آلومینیوم آمریکا با حمله ایران تایید شد
هشدار ایران به آمریکا درباره زیرساخت‌ها
در 24 ساعت گذشته کدام مناطق غیرنظامی هدف حملات دشمن قرار گرفت؟
مرحله جدید توزیع کالابرگ از فردا آغاز می‌شود
فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا از خانواده کارکنان نیروهای مسلح تقدیر کرد
واشنگتن در حال اخراج ژانرال‌های آمریکایی
مدودف: کارزار آمریکا علیه ایران اختلافات عمیق درون ناتو را تشدید کرده است
اعلام تقویم آزمون‌های سال جدید
انتشار تصاویر هواپیمای منهدم شده آمریکا در عربستان
مشاور پیشین پنتاگون: آمریکا برای عملیات زمینی در ایران آماده نیست
آمریکا تحویل 400 موشک تاماهاوک به ژاپن را به تأخیر انداخت
شورای امنیت رای‌گیری درباره تنگه هرمز را به تاخیر انداخت
واکنش دبیرکل سازمان جهانی بهداشت به حمله به «انستیتو پاستور»
اختلال یا قطع خدمات وب آمازون در بحرین پس از حمله ایران
تفیض اختیار ساعت کاری کارمندان به رؤسای دستگاه‌ها و استانداران
افزایش قیمت نفت؛ بازار پر نوسان طلای سیاه
به هر کمک‌ نظامی آینده آمریکا به اسرائیل رای منفی خواهم داد
آخرین وضعیت پل بی یک البرز؛ عملیات بازسازی به زودی آغاز می شود
جاده چالوس یکطرفه شد
حمله به پل شهری مصداق بارز جنایت جنگی است
دشمن در تعرض دانشگاه ها سعی دارد مسیر پیشرفت علمی کشور را مختل کند
رئیس جمهوری برخاسته از عصر پیش از حجر
وضعیت آب و هوا امروز 14 فروردین 1405 +وضعیت استانها
کیفیت هوای پایتخت «قابل قبول» شد
منطق عصر حجر؛ بازتولید نازیسم در قرن بیست‌ویکم
کمک بازار سرمایه برای بازسازی فولاد مبارکه و فولاد خوزستان
معامله‌گری با جنگ؛ نقشه تازه ترامپ برای باج گیری
رونالدو آماده بازگشت؛ شمارش معکوس برای گل هزارم
قیمت طلای جهانی امروز جمعه 14 فروردین 1405
برنامه مسابقات ورزشی امروز جمعه 14 فرودین1405 +جدول
ترامپ وزیر دادگستری و دادستان کل آمریکا را برکنار کرد
ریابکوف از تلاش آمریکا برای تغییر نظام کشورها انتقاد کرد