×
سیاسی
شناسه خبر : 137727
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1402/01/03 ساعت 19:15
دوقطبی «ترامپ-ضدترامپ» در حال اوج‌گیری

نورنیوز بررسی کرد؛

دوقطبی «ترامپ-ضدترامپ» در حال اوج‌گیری

ظاهرا دوقطبی «ترامپ-ضدترامپ» در آمریکا بار دیگر در حال پر رنگ شدن است و انعکاس این دو قطبی را می‌توان در منازعات پیشِ رو در ایالات متحده مشاهده کرد. در این منازعه‌ی حتمی، دستگیری احتمالی ترامپ می‌تواند حکم نقطه کانونی منازعه را داشته باشد.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: این روزها «دونالد ترامپ» بار دیگر به سوژه‌ی جنجالی رسانه‌های غربی تبدیل شده است.

رئیس جمهور پیشین آمریکا پیشتر گفته بود روز سه‌شنبه 21 مارس از سوی نیروهای پلیس دستگیر خواهد شد. او مدعی شده بود که اطلاعات مربوط به دستگیری او از دفتر دادستانی ناحیه منهتن نیویورک درز کرده است.

ترامپ در شبکه اجتماعی خودش یعنی Truth Social با بیان این مطلب از طرف‌داران خود خواسته بود به این تصمیم که از نظر او سیاسی خوانده شده اعتراض کنند.

صحبت‌های ترامپ در حالی مطرح شد که او در خصوص پرونده مربوط به پرداخت حق‌السکوت به یک بازیگر فیلم‌های مستهجن تحت دادرسی قضایی قرار دارد.

نزدیکان ترامپ می‌گویند تاکنون هشداری در خصوص دستگیری زودهنگام دریافت نکرده و خود نیز نسبت به اظهارات ترامپ اظهار بی‌اطلاعی می‌کنند!

دادستان‌ نیویورک بیش از ۵ سال است که در خصوص پرونده پرداخت‌های پنهانی از طرف دونالد ترامپ به «استورمی دنیلز» بازیگر سابق فیلم‌های مستهجن در حال تحقیق است.

نکته قابل تامل اما این است که «آلوین براگ» سخنگوی دادستانی منطقه منهتن از اظهارنظر در خصوص دستگیری احتمالی رئیس جمهور سابق آمریکا سرباز زده است.

ترامپ به جریان افتادن پرونده پرداخت حق‌السکوت به بازیگر فیلم‌های مستهجن را توطئه‌ای از سوی حزب دموکرات آمریکا قلمداد می‌کند.

فراتر از آن، هنوز دو پرونده جنجالی دیگر بر روی میز دادستان‌های آمریکایی باقی است که صدور رأی در خصوص آنها، قطعا خوشایند ترامپ و جمهوری‎خواهان نخواهد بود. یکی از این پرونده‌ها مربوط به نگهداری اسناد ممنوعه و فوق محرمانه دولتی در ویلای ترامپ در فلوریدا و دیگری نیز به حادثه ششم ژانویه 2021 مربوط می‌شود.

به‌نظر می‌رسد ترامپ در واکنش به جریان افتادن پرونده‌اش و دستگیری احتمالی خود، تلاش کند طرفدارانش خصوصا گروه موسوم به «پسران مغرور» را به خیابان‌ها بکشاند.

او چند ماهی است کارزار انتخاباتی خود را راه انداخته و بسیار تلاش می‌کند تا بتواند بار دیگر به عنوان نامزد حزب جمهوری‌خواه در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ در مقابل جو بایدن قرار گیرد.

نظرسنجی‌های داخلی حزب جمهوری‌خواه نیز نشان می‌دهد که ترامپ با اختلافی قابل توجه از «دی سانتیس» رقیب درون حزبی خود که فرماندار ایالت فلوریداست، پیش افتاده است.

دستگیری ترامپ اما می‌تواند معادله را به طور کلی تغییر دهد و زمینه را برای صدور دیگر احکام دستگیری او در پرونده‌های دوگانه (حادثه ششم ژانویه و نگهداری اسناد محرمانه) فراهم سازد، ضمن اینکه پرونده فرار مالیاتی او نیز هنوز در مراحل تحقیقات نهایی و تکمیلی قرار دارد.

«کوین مک‌کارتی» رئیس جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا که روابط خوبی با ترامپ دارد تحقیقات در خصوص این پرونده را محکوم و آن‌ را اقدامی با انگیزه سیاسی دانسته است.

با این تفاسیر؛ ظاهرا دوقطبی «ترامپ-ضدترامپ» در آمریکا بار دیگر در حال پر رنگ شدن است و انعکاس این دو قطبی را می‌توان در منازعات پیشِ رو در ایالات متحده مشاهده کرد.

در این منازعه‌ی حتمی، دستگیری احتمالی ترامپ می‌تواند حکم نقطه کانونی منازعه را داشته باشد.

مدت‌هاست بسیاری از تحلیل‌گران مسائل داخلی در آمریکا نسبت به وقوع منازعه‌ای داخلی و همه‌جانبه در این کشور هشدار داده‌اند.

«رکس تیلرسون» وزیر خارجه اسبق آمریکا حدود سه سال قبل در سخنانی که مورد توجه بسیاری از کارشناسان و تحلیل‌گران قرار گرفت، وقوع جنگ داخلی در ایالات متحده را اجتناب‌ناپذیر دانست و از سران دو حزب دموکرات و جمهوری‌خواه خواست تا نهایت تلاش خود را جهت جلوگیری از وقوع این تنش مزمن و دامنه‌دار به کار گیرند.

اکنون به‌نظر می‌رسد پیش‌بینی تیلرسون و دیگر تحلیل‌گران آمریکایی گام به گام بیشتر به تحقق نزدیگ می‌شود!


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم و پدافند هوایی ارتش منصوب شد
پاداش تیم های حاضر در جام جهانی 2026 اعلام شد
خلع سلاح شرط جدید صهیونیست‌ها برای ادامه آتش‌بس در غزه
حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به شهر غزه
ذوب‌آهن و شمس‌آذر بدون گل؛/ هفته چهاردهم لیگ برتر به پایان رسید
از تهدید ایران تا تقلید از ایران؛ رمزگشایی از تناقض پهپادی ترامپ
محمد بنا سرمربی تیم ملی کشتی آذربایجان شد
پایتخت یخ می‌زند
نتایج آزمون قضاوت سال 1404 اعلام شد
اطلاعیه دادگستری البرز درباره خودسوزی مقابل دادگستری کرج
گوشی نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی هک شد
پادکست | خاطرات کجا ثبت می شوند ؟ مغز یا قلب
ای اف سی تراکتور و ساپینتو را جریمه کرد
محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی محورهای شمالی کشور اعلام شد
سناریوی پوتین در صورت شکست مذاکرات صلح اوکراین چیست؟
نورنما | تصویر زیبای بارانی ساحل سرخ جزیره هرمز
«گنگِ فیلیمو» با حکم قضائی توقیف شد
پرداخت وام ازدواج و فرزند تسریع شد
هشدار متخصصان ارتوپد درباره مصرف زیاد یک نوشیدنی
اهواز امسال فقط یک روز هوای پاک داشت
عارف: همه در برابر حوادث جاده‌ای مسئول هستیم
جسد دختر قربانی سیل در رویدرِ هرمزگان پیدا شد
گرفتار شدن دو کارگر در چاه 25 متری در بلوار آفریقا+ فیلم حادثه
برگزاری جلسه کمیته انضباطی شهربانو و سهیلا منصوریان در فدراسیون ووشو
مذاکره برابر و منصفانه شرط گفت‌وگو با آمریکاست /3 کشور اروپایی ظرفیتی برای مذاکره ندارند
وزارت کشور عراق: جنایت های تروریستی 88درصد کاهش یافته است
ناو هواپیمابر جدید چین از تنگه تایوان عبور کرد
هشدار فدراسیون کوهنوردی: تا اطلاع‌ ثانوی به کوه نروید!
تصادف جاده ای در تربت جام 5 کشته برجا گذاشت
سقف یادگیری دانش‌آموزان محدود و محصور نشود
آغاز قیمت‌گذاری بیش از 100 شعبه بانک آینده
یحیی فروتن مدیرعامل بانک پارسیان شد
وزیر کار: برنامه دولت برای افزایش حقوق کارگران بررسی می‌شود
حذف 5 فرد و نهاد از فهرست تحریم‌های لندن علیه سوریه و ایران
رسانه آمریکایی: پهپاد لوکاس به پای شاهد ایرانی نمی‌رسد
کاهش 100 میلیون مترمکعبی برداشت آب از سدهای تهران
کاظمی: طرح تحول پرورشی آماده شده است
روایت عراقچی به دانشجویان روس درباره تغییر پیام‌های آمریکا در جنگ 12 روزه
هیچ کمبودی در بازار نیست
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 26 آذز 1404+ جدول
طرح توزیع شیر در تمامی مدارس ابتدایی کشور اجرا شده‌است
مدال طلای نخبگان دنیا بر گردن زن ایرانی
ایران – پرتغال؛ آزمون بزرگ شاگردان قلعه‌نویی در خرداد 1405
فاجعه در ورزشگاه خلیج فارس بندرعباس
ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود هیات کانادایی به کرانه باختری
رئیس موساد: ایران همچنان به دنبال نابودی اسرائیل است
صحن حضرت زهرا (س) در نجف امروز افتتاح می‌شود
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه26 آذر 1404+ جدول
جزئیات شروط ورود معلمان به مدارس غیردولتی
ساعت کاری بانک‌ها از اول دی اعلام شد
X
آگهی تبلیغاتی