×
فرهنگی
شناسه خبر : 137638
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1402/01/01 ساعت 11:01
کمک به دولت در مهار تورم را با قوت بیشتری پی می‌گیریم

رئیس قوه قضاییه در پیام تبریک نوروز ۱۴۰۲:

کمک به دولت در مهار تورم را با قوت بیشتری پی می‌گیریم

رئیس قوه قضاییه گفت: در سال جدید مبتنی بر اولویت‌های کلان کشور از سوی رهبری فرزانه انقلاب با عنوان سال «مهار تورم‌ و رشد تولید» نامگذاری شده است و مصمم هستیم برنامه‌ها و تدابیر طراحی شده خود را در راستای حمایت و پشتیبانی همه‌جانبه از تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی و تأمین امنیت سرمایه‌گذاری پی بگیریم.

نورنیوز - گروه فرهنگ و جامعه: از مرکز رسانه قوه قضاییه، حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای در پیامی فرا رسیدن سال ۱۴۰۲ و نوروز باستانی را تبریک گفت.

در پیام نوروزی رئیس قوه قضاییه آمده است: نوروز ۱۴۰۲ را که با ایام پایانی و پرفضیلت شعبان المعظم و آغاز ماه مبارک رمضان، تقارن یافته، تبریک و تهنیت عرض نموده و این تطابق و پیوستگی نوروز و بهار طبیعت با رمضان‌الکریم ، بهار قرآن و ماه پاداش و انابه و مغفرت و مواسات را به فال نیک گرفته و از درگاه احدیت تفضل و ریزش وفور نعماتش را بر امت اسلام و ملت مؤمن و صبور ایران اسلامی مسئلت دارم.

در ادامه پیام تبریک رئیس قوه قضاییه آمده است: مردم عزیز ایران در سال سپری شده نیز همچون تمامی مقاطع تاریخ پرشکوه انقلاب اسلامی، مجاهدت و حمیّت خود در دفاع از ارزش‌های الهی را به رخ همگان کشیدند و الحق به اثبات رساندند که تحت زعامت رهبری حکیم و بصیر انقلاب اسلامی، در برابر تهاجم ترکیبی دشمنان و بدخواهان، مقاوم و سدید و راست قامت هستند و پیوندشان با آرمان ها و اهداف انقلاب اسلامی ، ناگسستنی و غیرقابل انقطاع است.

در پیام محسنی اژه‌ای تصریح شده است: بدون تردید، این مقاومت و صلابت ملت پرتجربه ایران اسلامی، نعمت و موهبتی بزرگ است که سزاوار قدردانی عملی از سوی مسئولان است؛ بنابراین قوه قضاییه بر خود فرض و واجب می‌داند که در سال جدید، عزم و جهد خود را در خدمت‌رسانی صادقانه و خالصانه به مردم دوچندان و مضاعف گرداند.

در ادامه این پیام آمده است: دستگاه قضایی در سالی که گذشت در مقوله‌ها و زمینه‌هایی نظیر تأمین امنیت سرمایه‌گذاری و حمایت از تولید، انسداد گلوگاه‌ها و بسترهای فساد، مبارزه با فساد در همه ساحت ها، اصلاح رویه‌های فسادزا و مشکل‌دار، احیای حقوق عامه ، مقابله با متعدیان به منابع طبیعی، صیانت از بیت المال و تعیین تکلیف کالاهای موجود در انبارهای اموال تملیکی و گمرکات، هوشمندسازی رویه‌های قضایی، بازاجتماعی کردن زندانیان و ... گام‌های مؤثری را برداشت.

رئیس قوه قضاییه در پیام تبریک نوروز ۱۴۰۲ اظهار داشت: در سال جدید نیز با استعانت از پروردگار متعال درصدد هستیم در راستای پیشبرد موضوعات صدرالاشاره با عزمی جزم‌تر و اهتمامی بیشتر، گام برداریم تا حلاوت عدالت‌گستری را بیش از پیش بر کام مردم گرانقدر ایران اسلامی بچشانیم همچنین در سال ۱۴۰۲ که مبتنی بر اولویت‌های کلان کشور از سوی رهبری فرزانه انقلاب با عنوان سال «مهار تورم‌ و رشد تولید» نامگذاری شده است و مصمم هستیم برنامه‌ها و تدابیر طراحی شده خود را در راستای حمایت و پشتیبانی همه‌جانبه از تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی و تأمین امنیت سرمایه‌گذاری در کشور و کمک به دولت در مهار تورم را با قوت و اهتمامی بیشتر پی بگیریم تا کنشگران عرصه تولید و اقتصاد که دل در گروی تعالی ایران عزیز دارند، در فضای مساعدتری به پیشبرد اهداف خود مبادرت ورزند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
تأکید قرارگاه حمزه بر جلوگیری از فعالیت‌های ضدایرانی در اقلیم کردستان
پیگیری رئیس‌جمهور برای بازگشت سردار آزمون +فیلم
تبادل اسرا در جنگ روسیه و اوکراین؛رایزنی‌ها برای مفقودشدگان ادامه دارد
حزب حاکم ترکیه: انحلال قسد گامی برای وحدت سوریه است
اسلامی:نمی‌توانیم از گداخت هسته‌ای غافل بمانیم
پل‌های تخریب‌شده جنگ با کیفیت بالا بازسازی شدند
کرملین: رئیس سیا با پوتین دیدار نکرد
شیوع مرگبار دیفتری در نیجریه؛ 50 کودک قربانی شدند
تدوین نخستین منبع جامع آموزش رادیوتراپی و درمان سرطان در ایران
ایستادگی دیوان کیفری بین‌المللی مقابل تحریم‌های آمریکا
قلعه‌نویی در نشست فنی AFC؛ بررسی مسیر آینده فوتبال آسیا
صالحی: زمینه بازگشت نام‌آوران ایرانی فراهم می‌شود
همتی: بانک‌ها به سمت رمزنگاری پساکوانتومی می‌روند
معاون رئیس‌جمهور: نگاه دولت توسعه‌محور به همه مناطق ایران است
جدول زمان قطعی برق کرمانشاه فردا پنجشنبه 5 شهریور اعلام شد
گزارش تصویری | سیل ویرانگر در مرز تبت و نپال
مسکو: غرب به دنبال حذف روسیه از معادلات حمل‌ونقل ارمنستان است
هفته دولت با پروازهای تازه و افتتاح هزاران واحد مسکونی در تهران
سرتاسر آمل در مدار 5G / هدیه 10 گیگابایتی همراه اول برای مشترکان آملی
دفترچه انتخاب رشته ارشد 1405 منتشر شد؛ آغاز انتخاب رشته از فردا
نوری المالکی: اجازه نخواهیم داد عراق به ورطه جنگ داخلی بیفتد
رئیس دانشگاه آزاد: دانشگاه‌ها از مقاله‌محوری به نظریه‌پردازی حرکت کنند
آغاز برنامه 3 ساله ایران برای مقابله با تهدیدات کوانتومی علیه بانک‌ها
رد ادعای آلودگی گوشت‌های وارداتی از سوی سازمان دامپزشکی
جنوب لبنان در آتش حملات اسرائیل؛ توپخانه و انفجارها در چند منطقه
ترافیک نیمه‌سنگین و محدودیت تردد در جاده‌های شمالی
نقشه پزشکیان در میدان جنگ اقتصادی چیست؟
اجرای ارکستر سازهای ایرانی «روح‌الله خالقی» در بوستان آب‌وآتش
سه‌گانه رئیس جمهور برای حل مشکلات
طلسم‌شکنی مهاجم برزیلی چلسی در لندن
نفوذ ایتالیا و فرانسه در اعطای وام «صندوق اتحادیه اروپا برای اوکراین»
قطعی برق تهران فردا پنجشنبه 5 شهریور + لینک
پایان چک‌های رمزدار؛ چک‌های تضمین‌شده از مهرماه آنی پرداخت می‌شوند
میراث ماندگار حکیم ایرانی؛ نوآوری رازی در ثبت روند بیماری و درمان
معرفی برگزیدگان بیست و یکمین جشنواره شهید رجایی
انفجار بزرگ در نقل و انتقالات استقلال
ابلاغ مسیر جدید تأمین ارز برای نوسازی ناوگان حمل‌ونقل کشور
نتیجه فشار حداکثری؛ تعمیق همکاری ایران با شرکای شرقی
جنایت خونین در شهرری؛ مرد جوان با گلوله وینچستر به قتل رسید
هشدار چین به آمریکا درباره تحریم ایران
قیمت نقره امروز چهارشنبه 4 شهریور 1405؛ ورود نقره به کانال 17 میلیونی
نورویدئو | تحریم ایران یا جنگ بر سر حاکمیت اقتصاد جهان؟
سخنگوی سپاه: اگر آمریکا شرایط ایران را نپذیرد، تنگه هرمز باز نخواهد شد
هشدار پلیس به مسافران شمال؛ این جاده‌ها تا 9 شهریور محدودیت تردد دارند
رأی جدید دیوان عدالت اداری؛ پیش‌پرداخت خودرو دیگر از افزایش قیمت مصون نیست
قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه 4 شهریور 1405؛ هر گرم به 21 میلیون تومان رسید
کلاهبرداری 35 هزار میلیارد تومانی با وعده پیش‌فروش مسکن
قیمت دلار با کارت ملی مشخص شد
هشدار هواشناسی برای شمال و جنوب کشور؛ احتمال سیلاب و وزش باد شدید
آخرین قیمت دینار عراق امروز چهارشنبه 4 شهریور 1405؛ دینار ارزان شد