×
فرهنگی
شناسه خبر : 137638
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1402/01/01 ساعت 11:01

رئیس قوه قضاییه در پیام تبریک نوروز ۱۴۰۲:

کمک به دولت در مهار تورم را با قوت بیشتری پی می‌گیریم

رئیس قوه قضاییه گفت: در سال جدید مبتنی بر اولویت‌های کلان کشور از سوی رهبری فرزانه انقلاب با عنوان سال «مهار تورم‌ و رشد تولید» نامگذاری شده است و مصمم هستیم برنامه‌ها و تدابیر طراحی شده خود را در راستای حمایت و پشتیبانی همه‌جانبه از تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی و تأمین امنیت سرمایه‌گذاری پی بگیریم.

نورنیوز - گروه فرهنگ و جامعه: از مرکز رسانه قوه قضاییه، حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای در پیامی فرا رسیدن سال ۱۴۰۲ و نوروز باستانی را تبریک گفت.

در پیام نوروزی رئیس قوه قضاییه آمده است: نوروز ۱۴۰۲ را که با ایام پایانی و پرفضیلت شعبان المعظم و آغاز ماه مبارک رمضان، تقارن یافته، تبریک و تهنیت عرض نموده و این تطابق و پیوستگی نوروز و بهار طبیعت با رمضان‌الکریم ، بهار قرآن و ماه پاداش و انابه و مغفرت و مواسات را به فال نیک گرفته و از درگاه احدیت تفضل و ریزش وفور نعماتش را بر امت اسلام و ملت مؤمن و صبور ایران اسلامی مسئلت دارم.

در ادامه پیام تبریک رئیس قوه قضاییه آمده است: مردم عزیز ایران در سال سپری شده نیز همچون تمامی مقاطع تاریخ پرشکوه انقلاب اسلامی، مجاهدت و حمیّت خود در دفاع از ارزش‌های الهی را به رخ همگان کشیدند و الحق به اثبات رساندند که تحت زعامت رهبری حکیم و بصیر انقلاب اسلامی، در برابر تهاجم ترکیبی دشمنان و بدخواهان، مقاوم و سدید و راست قامت هستند و پیوندشان با آرمان ها و اهداف انقلاب اسلامی ، ناگسستنی و غیرقابل انقطاع است.

در پیام محسنی اژه‌ای تصریح شده است: بدون تردید، این مقاومت و صلابت ملت پرتجربه ایران اسلامی، نعمت و موهبتی بزرگ است که سزاوار قدردانی عملی از سوی مسئولان است؛ بنابراین قوه قضاییه بر خود فرض و واجب می‌داند که در سال جدید، عزم و جهد خود را در خدمت‌رسانی صادقانه و خالصانه به مردم دوچندان و مضاعف گرداند.

در ادامه این پیام آمده است: دستگاه قضایی در سالی که گذشت در مقوله‌ها و زمینه‌هایی نظیر تأمین امنیت سرمایه‌گذاری و حمایت از تولید، انسداد گلوگاه‌ها و بسترهای فساد، مبارزه با فساد در همه ساحت ها، اصلاح رویه‌های فسادزا و مشکل‌دار، احیای حقوق عامه ، مقابله با متعدیان به منابع طبیعی، صیانت از بیت المال و تعیین تکلیف کالاهای موجود در انبارهای اموال تملیکی و گمرکات، هوشمندسازی رویه‌های قضایی، بازاجتماعی کردن زندانیان و ... گام‌های مؤثری را برداشت.

رئیس قوه قضاییه در پیام تبریک نوروز ۱۴۰۲ اظهار داشت: در سال جدید نیز با استعانت از پروردگار متعال درصدد هستیم در راستای پیشبرد موضوعات صدرالاشاره با عزمی جزم‌تر و اهتمامی بیشتر، گام برداریم تا حلاوت عدالت‌گستری را بیش از پیش بر کام مردم گرانقدر ایران اسلامی بچشانیم همچنین در سال ۱۴۰۲ که مبتنی بر اولویت‌های کلان کشور از سوی رهبری فرزانه انقلاب با عنوان سال «مهار تورم‌ و رشد تولید» نامگذاری شده است و مصمم هستیم برنامه‌ها و تدابیر طراحی شده خود را در راستای حمایت و پشتیبانی همه‌جانبه از تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی و تأمین امنیت سرمایه‌گذاری در کشور و کمک به دولت در مهار تورم را با قوت و اهتمامی بیشتر پی بگیریم تا کنشگران عرصه تولید و اقتصاد که دل در گروی تعالی ایران عزیز دارند، در فضای مساعدتری به پیشبرد اهداف خود مبادرت ورزند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
رسوایی یک مقام سابق تل‌آویو در آلمان
80 درصد کاربران از VPN استفاده می‌کنند
کشور در خطر سالخوردگی جمعیت قرار دارد
آیا اوتیسم با مصرف استامینوفن مرتبط است؟
کدام اشغال؟ کدام صلح؟
ترامپ: اسرائیل با شروط من برای آتش‌بس در غزه موافقت کرد
نایب قهرمانی ووشو ایران با 10 مدال رنگارنگ
واریز مرحله دوم وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری
ماهواره‌های ظفر، پایا، کوثر و سلیمانی تا پایان سال پرتاب می‌شوند
900 نفر از حامیان فلسطین در لندن بازداشت شدند
لاپید: نتانیاهو به جای مذاکره، تخریب برج‌های غزه را انتخاب کرده است
رشد چشمگیر قیمت لوازم‌التحریر و افزایش هزینه‌های زندگی در آمریکا
اسپانیا (6) - ترکیه (0) / صدرنشینی با جشنواره ای از گل + جدول گروه E
ترامپ طرحی برای میانجی‌گری بین حماس و رژیم صهیونیستی ارائه کرد
پزشکیان: توصیه‌های رهبری نصب العین مسئولان است
نجات بیماران در آتش‌سوزی بیمارستان لقمان حکیم
نورنما | درس عبرتی که قوی مادر به مرغ دریایی مزاحم داد
دولت رویکردی همسو با رهنمودهای مقام معظم رهبری در پیش گرفته است
تبعات اقتصادی مکانیزم ماشه را بزرگ نمایی نکنیم + فیلم
توسعه روابط راهبردی ایران و عراق کلید ثبات منطقه است
نشانه‌ای دال بر از سرگیری فعالیت‌های هسته‌ای ایران وجود ندارد
سید عمار حکیم با قالیباف دیدار کرد
گزارش تصویری| دیدار رئیس‌جمهور و اعضای هیئت دولت با رهبر انقلاب
حمله پهپادی ارتش یمن به چندین هدف در جنوب اسرائیل
پزشکیان: گزارش ها حاکی از آغاز دوره خشکسالی در منطقه ما است
کاپادزه: در فینال کافا با چند غایب مهم روبه‌رو هستیم
16 شهریور شش‌تایی‌ترین روز سال برای پرسپولیس
قدردانی ویژه رهبر انقلاب از رئیس‌جمهور و دولت؛ معیشت مردم اولویت اصلی کشور است
جنایت حمله به مدرسه فارابی زیر نگاه منفعل جامعه بین‌الملل انجام شد
ایران و بازار 400 میلیارد دلاری انیمیشن
استقلال تهران رکورد گران‌ترین تیم لیگ برتر ایران را شکست
کاهش چشمگیر 25 درصدی ذخایر آبی سدهای کشور
انتقال نشست مجمع عمومی سازمان ملل از نیویورک به ژنو
زمان افتتاحیه سی و نهمین کنفرانس وحدت اسلامی اعلام شد
قربانی اسیدپاشی ضارب خود را بخشید
هشدار گروسی برای جهانی با 20 تا 25 کشور صاحب سلاح‌های اتمی
انتقاد قلعه‌نویی از برنامه‌ریزی کافا؛ نخواستیم لیگ را تعطیل کنیم
بیش از 1.1 میلیون تن کود یارانه‌ای در پنج ماه اخیر توزیع شد
زمان و مکان 3 مسابقه مهم هفته سوم لیگ برتر اعلام شد
رونمایی از جام قهرمانی کافا در تاشکند
فریبکاری آمریکا در ماجرای مذاکره بار دیگر عیان شد
بازیکنان سرباز، برای حضور در همه تیم‌ها آزاد هستند
اعتراض هزاران آمریکایی در واشنگتن علیه حضور گارد ملی + فیلم
نتانیاهو: گسترش عملیات نظامی در ورودی‌ها و داخل شهر غزه ادامه دارد
نایب قهرمانی کاراته ایران با 22 مدال رنگارنگ
مدارس حضوری و تمام‌وقت، مانند گذشته، فعالیت خواهند داشت
تأسیسات هسته‌ای ایران خط قرمز است؛ نباید ساده‌انگارانه برخورد کرد
به رسمیت شناختن کشور فلسطین «عواقب ویرانگری» به همراه دارد
عراقچی به بریتانیا، فرانسه و آلمان هشدار داد: مسیرتان را اصلاح کنید
900 نفر از زندان اوین بعد از حمله صهیونیست‌ها آزاد شدند
X
آگهی تبلیغاتی