×
سیاسی
شناسه خبر : 137514
تاریخ انتشار : شنبه 1401/12/27 ساعت 12:38
دشمن به دنبال تبدیل قوت‌های کشور به ناامیدی و ضعف است

رئیس‌جمهور:

دشمن به دنبال تبدیل قوت‌های کشور به ناامیدی و ضعف است

رئیس‌جمهور گفت: امروز دشمن به دنبال القای یأس و ناامیدی و ناتوانی در جامعه است اما ما ملت ایران معتقد به فرهنگ «ما می‌توانیم» هستیم.

نورنیوز - گروه سیاست: آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور امروز(شنبه) در آیین افتتاح ۵ ایستگاه و بهره‌برداری از ۱۱ کیلومتر مسیر ریلی از قطعات میانی خطوط ۶ و ۷ متروی تهران، تسهیل حمل و نقل و ساماندهی تردد مسافران در کلانشهر تهران را دغدغه‌ای همیشگی و بسیار مهم دانست و از تلاش‌ها و اقدامات مجموعه مدیریت شهری برای توسعه مترو قدردانی کرد.

او افزود: مدیریت و خدمت‌رسانی در کلانشهر تهران کار آسانی نیست، اما با انگیزه بالا، مجاهدت، اخلاص و روحیه مردم‌داری عزیزان ما در شهرداری تهران کارهای بزرگی در این عرصه صورت گرفته که انجام آنها با امکانات و اعتباراتی که وجود دارد به سهولت امکان‌پذیر نبوده است.

رئیس‌جمهور، اقدامات و برنامه‌های شهرداری تهران در زمینه توسعه ناوگان حمل و نقل شهری بویژه در بخش مترو را امیدبخش دانست و تأکید کرد: امروز مردم می‌دانند که شهرداری با روحیه بسیجی و جهادی با تمام وجود برای رفاه آنها تلاش می‌کند و برای آینده برنامه دارد.

رئیسی خدمات شهری را کاری چندبعدی دانست که نیازمند همدلی و همراهی دولت و ملت است و خاطرنشان کرد: دولت وظیفه خود می‌داند که بی‌منت شهرداری تهران را در خدمت‌رسانی قوی و باکیفیت به مردم یاری دهد.

او با بیان اینکه همراهی مردم با مدیریت خدمات شهری و شورای شهر به عنوان تبلور اراده شهروندان، رفاه اجتماعی را به ارمغان می‌آورد، خاطرنشان کرد: امروز دشمن به دنبال القای یأس و ناامیدی و ناتوانی در جامعه است اما ما ملت ایران معتقد به فرهنگ «ما می‌توانیم» هستیم.

رئیس‌جمهور گفت: شهرداری تهران در سایه این فرهنگ با همت بلند کارهای ماندگاری را انجام داده و آنچه امروز در توسعه مترو و راه‌اندازی ایستگاه‌های جدید شاهد آن هستیم نمادی از این همت مدیریت شهری است.

رئیسی اظهار کرد: امروز فضای کشور فضای کار و تلاش است و چنین فضایی حتماً رضایتمندی و اعتماد مردم را به دنبال خود دارد و برای کشور تولید قدرت می‌کند.

او گفت: دشمن نمی‌خواهد کشور پیشرفت کند و مردم خبرهای خوب بشنوند،از این رو تلاش می‌کند قوت‌ها دیده نشده و ضعف‌هایی که در گوشه و کنار وجود دارد بزرگ‌نمایی شود.

رئیس‌جمهور با اشاره به کارهای بزرگ و افتخارآفرین که در زمینه تولید دانش‌بنیان در عرصه‌های مختلف صورت گرفته، تصریح کرد: مردم دلداده به اسلام و انقلاب و نظام اسلامی بدانند که در این کشور کارهای زیادی انجام شده و کارهای زیادی در پیش است که به همت و پشتکار جوانان عزیز ما رقم می‌خورد.

قدردانی شهردار تهران از حمایت‌های دولت

پیش از سخنان رئیس جمهور، علیرضا زاکانی شهردار تهران نیز با ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده برای توسعه ناوگان حمل و نقل شهری بویژه در بخش مترو، آیت‌الله رئیسی را مدافع مدیریت شهری دانست و از حمایت‌ها و کمک‌های ویژه دولت سیزدهم به شهرداری‌ها بویژه در خصوص توسعه مترو و تأمین واگن‌های مورد نیاز از طریق تولید ملی و واردات قدردانی کرد.

در این مراسم که رئیس و برخی از اعضای شورای شهر تهران و همچنین جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی حضور داشتند، ایستگاه‌های بوستان لاله، کارگر، ایستگاه مقاطع با خط یک متروی هفت تیر و ایستگاه مقاطع با خط سه مترو در میدان ولیعصر از خط ۶ متروی تهران و همچنین ایستگاه شهید دادمان از خط ۷ مترو که با اعتبار ۳ هزار میلیارد تومانی در ۱۱ کیلومتر ریلی راه‌اندازی شده‌اند، مورد بهره‌برداری قرار گرفتند.

همچنین ایستگاه میانی مدافعان سلامت که به منظور تسهیل دسترسی مردم به کلان بیمارستان حضرت مهدی (عج) احداث شده است نیز مورد بهره‌برداری قرار گرفت.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
چاقی کودکان؛ خطری که در کمین نسل آینده ایرانیان است
کشفی باورنکردنی درباره بیماری‌های خودایمنی
جارد ایزاکمن کیست و چرا رئیس ناسا شد؟
نوراینفو | نکات کلیدی برای بهبود مدیریت مالی
هوش مصنوعی جدید گوگل، بهتر از ChatGPT
ویتامین‌های مهمی که هنگام بارداری مانع پوسیدگی دندان‌های کودکان می‌شود
قرارداد اسرائیل و آلمان برای سیستم دفاعی «آرو 3»
تیم ملی فوتبال مراکش قهرمان جام کشورهای عربی شد
توقف پروازها در بندرعباس به دلیل طوفان شدید
واکنش ایران به اشغالگری اسرائیل در سوریه
تحلیل دقیق الجزیره از جنگ 12 روزه
سازمان ملل : اسرائیل از نقض حاکمیت سوریه خودداری کند
سخنگوی داعش خراسان بازداشت شد+ جزئیات دستگیری
هشدار درباره افزایش مصرف گاز با برودت هوا
تلاش سران اروپا برای توافق بر سر بلوکه کردن دارایی‌های روسیه
ترخیص 4 میلیون تن نهاده دامی/ شرایط برای استمرار تولید فراهم است
هفته نوزدهم لیگ برتر فوتسال؛ گیتی‌پسند صدرنشینی را حفظ کرد
کری‌خوانی اسکوچیچ برای پرسپولیس؛ خدا پاسخ شادی‌های تحریک‌آمیزتان را داد
اشغال سوریه توسط اسرائیل صدای فرانسه و انگلیس را در آورد
هشدار احتمال وقوع طوفان و سیلاب در بوشهر
نورنما | گرفتار شدن گوسفندها زیر برف
واکنش دیوان کیفری بین‌المللی به تحریم آمریکا علیه دو قاضی
سقوط هواپیما در ایالت کارولینای شمالی آمریکا
پزشکیان: آن‌چه را که می‌نویسیم، عمل می‌کنیم
24 کشته و زخمی در واژگونی مرگبار اتوبوس در محور اصفهان–نطنز + شناسایی هویت 9 جان‌باخته
میامی؛ میزبان مرحله دوم مذاکرات آتش‌بس غزه
نورنما | دلی به وسعت دریا،زیر باران رحمت الهی!
یورش شهرک نشینان به مسجدالاقصی
فعال شدن دو سامانه به اندازه 6 برابر همه باران کشور
اخطار قرمز هواپیمایی / آماده‌باش فرودگاه‌ها با تشدید بارش‌ها
حریق واحد مسکونی در عظیمیه دو مصدوم بر جای گذاشت
تحریم دو قاضی دیوان کیفری بین‌المللی به دلیل صدور حکم علیه اسرائیل
شارژ اعتبار مرحله دوم طرح یسنا ویژه شب یلدا
کره شمالی تلاش‌های ژاپن برای بازنگری اصول غیرهسته‌ای خود را محکوم کرد
تجمع 20 هزار نیروهای مورد حمایت عربستان در مرز یمن
تحریم های جدید آمریکا علیه کشتی‌ها و شرکت‌های مرتبط با ایران
فعالیت «سامانه موشکی اورشنیک» روسیه در بلاروس آغاز شد
تقویت همکاری بین عمان و هند با امضای پیمان شراکت اقتصادی جامع
معاون وزیر بهداشت: داروی آنفلوانزا بیش از میزان نیاز در کشور موجود است
تراکتور 1 (8) - پرسپولیس 1 (7) | صعود تراکتور در ماراتن پنالتی‌ها + فیلم خلاصه بازی
خبر معاون وزیر نفت از بازطراحی ساختار شرکت ملی پالایش و پخش
سردار رادان: دشمن در پی ایجاد اغتشاش از طریق فضای مجازی در کشور است
واکنش ایران به دلسوزی مزدورانه واشنگتن برای ایرانیان
مصر از طرح ترامپ برای برقراری صلح در سودان حمایت کرد
وزیر کار: قزوین پدر تجارت ایران است
باکو صادرات سوخت را به ارمنستان کلید زد
فرانسه میزبان کنفرانس بین‌المللی برای تقویت ارتش لبنان شد
هشدار مسکو به توکیو درباره رزمایش‌هایش با آمریکا
بانک‌مرکزی: 15 نفر 6 میلیارد دلار را ناپدید کردند
روسیه خواستار خویشتنداری برای جلوگیری از تحولات غیرقابل پیش‌بینی پیرامون ونزوئلا شد
X
آگهی تبلیغاتی