×
سیاسی
شناسه خبر : 136488
تاریخ انتشار : جمعه 1401/12/26 ساعت 12:45
رونمایی از ابعاد جدید ذات مریض اروپایی‌ها

نورنیوز بررسی کرد؛

رونمایی از ابعاد جدید ذات مریض اروپایی‌ها

اروپایی‌ها بار دیگر تقابل مطلق خود را با ملت ایران، آن هم در بزن‎گاهی که دیپلماسی منطقه‌ای کشورمان در حال ثمردهی است، عیان ساخته‌اند تا بار دیگر از ذات مریض خود رونمایی کنند. هزینه این بازی ضدایرانی برای آنها قطعا کم و غیر قابل توجه نخواهد بود!

نورنیوز ـ گروه سیاسی: پارلمان اروپا به بهانه بدحالی برخی دانش‌آموزان دختر در ایران، قطعنامه‌ای ضدایرانی صادر کرده و در آن از شورای حقوق بشر سازمان ملل خواسته تا درباره آنچه «موج مسمومیت دختران در مدارس ایران» خوانده، تحقیقات مستقلی را صورت دهد.

در این قطعنامه، پارلمان اروپا مدعیِ «تلاش برای ساکت کردن صدای زنان و دختران ایران» شده و از کشورهای عضو اتحادیه اروپا خواسته تا صدور روادید، امتیاز پناهندگی و کمک‌های اضطراری به افرادی که مجبور به ترک ایران هستند را تسهیل کند!

تحلیل و بررسی ماهیت قطع‌نامه ضدایرانی صادر شده توسط پارلمان اروپا چندان دشوار به نظر نمی‌رسد.

از یک سو؛ این قطع‌نامه‌ی خصمانه، نوعی تنفس مصنوعی به جریان‌های ضدانقلاب با هدف شعله‌ور ساختن دوباره اغتشاشات در ایران است.

دستگاه‌های امنیتی کشورهای اروپایی، خصوصا دو کشور آلمان و فرانسه در محاسبات خود تصور پایان اغتشاشات خیابانی در ایران و مدیریت بحران توسط کشورمان را نمی‌کردند.

در همین راستا؛ پروژه یک‌دست‌سازی جریان‌های ضدانقلاب و ضدایرانی توسط آنها در خارج از مرزهای کشورمان کلید خورد تا به قول دستگاه‌های اطلاعاتی غرب، اغتشاشات داخلی در ایران با نوعی پیوست تبلیغاتی مستمر و یک‌دست در خارج کشور توامان شود.

با فروکش کردن اغتشاشات و پرده‌برداری مجدد از چهره واقعی ضدانقلاب در حوادث اخیر اما، اکنون اروپایی‌ها حتی قدرت تسلط حداقلی بر صحنه را از دست داده‌اند.

در چنین شرایطی صدور قطع‌نامه‌هایی از جمله تروریست خواندن سپاه پاسداران یا قطع‌نامه اخیر در خصوص بدحالی برخی دانش آموزان دختر ایرانی، بیش از آنکه در زمره اقدامات هدف‌مند و برنامه‌ریزی شده اروپایی‌ها قرار گیرد، واکنشی عصبی و احساسی نسبت به شکست پروژه آشوب در کشورمان محسوب می‌شود.

نکته دیگر به متن قطع‌نامه و موضوع آن باز می‌گردد، چه، این قطع‌نامه در حالی صادر شده که نظام جمهوری اسلامی و دستگاه‌های امنیتی کشور، نهایت عزم و تلاش خود را برای بررسی حوادث اخیر در مدارس به کار گرفته‌اند.

رهبر انقلاب اسلامی که فرمان عفو گسترده اخیر را در قبال فریب‌خوردگان اغتشاشات صادر کردند، در خصوص مسموم‌سازی دانش آموزان تاکید فرمودند که بدون هیچ‌گونه اغماضی این پرونده رسیدگی شود و عوامل آن نیز به اشد مجازات محکوم شوند.

دستگیری تعدادی از عوامل قطعی و احتمالی این حوادث توسط دستگاه‌های انتظامی و امنیتی کشور نیز نشان از عزم جمهوری اسلامی ایران در مواجهه موثر و قاطعانه با این پرونده دارد.

حال در چنین شرایطی مانور سیاسی و تبلیغاتی اخیر پارلمان اروپا چه معنایی دارد؟ البته شاید دستگیری عده‌ای از سرپل‌ها و افراد موثر در پرونده بدحالی دانش آموزان و ترس اروپایی‌ها از افشای ارتباطات احتمالی آنها با سرویس‌های امنیتی غرب، آنها را وادار به نوعی اقدام پیش‌دستانه در قالب صدور قطعنامه‌ای مضحک و غیرحقوقی در پارلمان اروپا کرده باشد.

نکته آخر اما متوجه دیپلماسی فعال منطقه‌ای و بین‌المللی کشورمان است. تبلور این دیپلماسی پویا بدون دخالت اروپا و آمریکا، به وضوح نشان می‌دهد که بازیگران غربی از آنچه زیر عنوان «افول دیپلماسی اروپایی» در نظام بین‌الملل یاد می‌شود به شدت وحشت‌زده هستند.

در جریان جنگ اوکراین یا عادی‌سازی روابط ایران و عربستان سعودی، اروپایی‌ها نه تنها نقش پیش برنده‌ای در ایجاد ثبات و همبستگی میان بازیگران ایفا نکرده‌اند، بلکه به عاملی بازدارنده در ایجاد صلح و آرامش در جهان سیاست تبدیل شده‌اند.

بخشی از این ماجرا ریشه در حضور سیاست‌مداران جنگ‌طلب و سطحی‌نگر در اتحادیه اروپا دارد و بخشی دیگر ناشی از عدم نقش‌آفرینی سیاست‌مداران کهنه‌کار و ژرف‌اندیش‌تر در سطوح تصمیم‌سازی این مجموعه است.

در هر حال، اروپایی‌ها بار دیگر تقابل مطلق خود را با ملت ایران، آن هم در بزن‎گاهی که دیپلماسی منطقه‌ای کشورمان با قدرت و سرعت در حال پیشرفت و ثمردهی است، عیان ساخته‌اند تا بار دیگر از ذات مریض خود رونمایی کنند.

هزینه این بازی ضدایرانی برای آنها قطعا کم و غیر قابل توجه نخواهد بود!


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
جزئیات اختلال گسترده در 4 بانک کشور؛ احتمال حمله سایبری
ضرب‌الاجل جدید جمهوری‌خواهان به ترامپ برای پایان جنگ
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 23 خرداد 1405 +جدول
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 23 خرداد؛ سقوط 7 هزار تومانی دلار در سایه توافق
تهران 1000 واگن کم دارد؛ بحران جدی در متروی پایتخت
قیمت سکه پارسیان امروز شنبه 23 خرداد 1405
جهش احتمالی قیمت تخم‌مرغ؛ نرخ واقعی اعلام شد
کنترل مصرف برق مشترکان پرمصرف آغاز شد
تصاویر ماهواره‌ای ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز را رد کرد+ فیلم
تسهیلات بانکی برای توسعه نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی در راه است
جنجال بزرگ در جام جهانی 2026؛ کارت زردی که ناگهان برگشت
قیمت گوشت قرمز امروز 23 خرداد 1405 + جدول
سقوط هواپیما در هند
پوچتینو بعد از برد 4-1 آمریکا: این تازه شروع کار است
رئیس قوه قضاییه: وحدت ملی ایران جهانیان را مبهوت کرده است
قیمت طلای جهانی امروز شنبه 23 خرداد 1405
میز خدمت پلیس زیر آسمان شهر
هدف طرح انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی چیست؟
از بنزین تا نان؛ هرمز چگونه زندگی میلیاردها نفر را تغییر می‌دهد؟
تحرکات نظامی اسرائیل در مرز اردن؛ ایجاد پایگاه‌های تازه
زیان 14 میلیارد دلاری ترکیه از بحران انرژی و شوک تنگه هرمز
انقلاب در تولید برق خانگی
رایزنی امارات و ناتو برای تقویت همکاری‌های امنیتی و نظامی
سیاستمداران عراقی: کاهش تنش ایران و آمریکا به نفع ثبات عراق است
ناکامی جهان در رسیدن به هدف حذف کار کودکان
52 میلیون پیامک تخلفات رانندگی از آغاز جنگ
جزئیات جدید واردات خودرو در منطقه آزاد قصرشیرین اعلام شد
برخورد مرگبار قطار با خودرو در شرق قاهره
بنیان‌گذار آمازون: هوش مصنوعی خالق فرصت‌های شغلی جدید
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 23 خرداد 1405 + جدول
وزارت علوم: تغییرات مکرر در مصوبات کنکور به صلاح داوطلبان نیست
سقوط قیمت نفت در آستانه توافق احتمالی ایران و آمریکا
رافائل گروسی برای دبیرکلی سازمان ملل اعلام آمادگی کرد
خوانشی کوتاه از یک سال پُر تنش
ادعای سنتکام درباره سرنگونی پهپادهای ایرانی در تنگه هرمز
تمرینات پرفشار تیم ملی برای نبرد با نیوزیلند؛ قلعه‌نویی برنامه ویژه دارد
دیپلماسی و جنگ در فضای نبرد ناهمتراز
دیپلماسی از دل بازدارندگی
امارات انتقال 3 میلیارد دلار به ایران را تکذیب کرد
عزیزی: سه‌گانه مردم، میدان و ژئوپلیتیک دشمن را ناکام کرد
بازی در میدان مقاومت
سرمربی کانادا: باید از تساوی مقابل بوسنی درس بگیریم
دست رد فیفا به ستاره‌های مصر!
تشریح آخرین جزئیات و روند مذاکرات ایران و آمریکا از سوی عراقچی/ توافق در حال نهایی شدن است
قبل از تفاهم به چیزی تفاخر یا تهاجم نکنید!
دور جدید مذاکرات لبنان و اسرائیل هفته آتی در واشنگتن برگزار می‌شود
رضایت سرمربی بوسنی از تساوی مقابل کانادا
جزئیات حادثه هولناک در اطراف کمپ تیم ملی فوتبال ؛ هویت جسد مشخص نشد
فوتبال؛ درمانگاه تنهایی و کارخانه معناسازی در عصر مدرن
بازنشستگی با 20 سال سابقه قطعی شد؛ شرایط جدید برای زنان شاغل اعلام شد