×
سیاسی
شناسه خبر : 136471
تاریخ انتشار :

تاکید شمخانی بر همکاری و هم‌گرایی در ملاقات با همتای اماراتی

دریابان علی شمخانی نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی، که به دعوت رسمی همتای خود به امارات متحده عربی سفر کرده پیش از ظهر امروز با شیخ طحنون بن‌زاید آل‌نهیان، مشاور امنیت ملی امارات دیدار و گفتگو کرد.

نورنیوز - گروه سیاست: دریابان علی شمخانی نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی، که به دعوت رسمی همتای خود به امارات متحده عربی سفر کرده پیش از ظهر امروز با شیخ طحنون بن‌زاید آل‌نهیان، مشاور امنیت ملی امارات دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار دریابان شمخانی با تأکید بر راهبرد تغییر ناپذیر سیاست خارجی جمهوری اسلامی‌ ایران در زمینه همکاری همه جانبه، مستمر وسازنده با همسایگان اظهار کرد: برای برون رفت از چالش های موجود که تداوم آن به نفع هیچ کشوری در منطقه نیست باید همکاری و هم‌گرایی جایگزین خصومت و واگرایی شود.

شمخانی وجود اختلاف و بی اعتمادی میان کشورهای حوزه استراتژیک خلیج فارس را مانعی جدی برای توسعه اقتصادی منطقه و خواست دشمنان فرامنطقه‌ای عنوان کرد و گفت: باید با گفتگو و تعامل و گسترش همکاری های سیاسی، امنیتی، اقتصادی و فرهنگی ضمن جلوگیری ایفای نقش غیر سازنده بیگانگان، برای افزایش امنیت، آرامش و رفاه مردم منطقه تلاش نماییم.

دبیر شورای امنیت ملی کشورمان، همه کشورهای منطقه را هم سرنوشت و اعضای یک خانواده بزرگ عنوان کرد و گفت: اختلافات خانوادگی باید با گفتگو، حسن نیت و مدارا حل و فصل شود تا همه بتوانیم در فرآیندی مبتنی بر مشارکت دسته جمعی، به سمت ایجاد منطقه‌ای قوی و توسعه یافته حرکت کنیم.

دبیر شورای عالی امنیت ملی تبادل ظرفیت‌های اقتصادی، تجاری و سرمایه‌گذاری را از اصلی‌ترین اولویتهای جمهوری اسلامی ایران در روابط با همسایگان عنوان کرد و اظهار داشت: با توجه به بسترهای مناسبی که از یکسال قبل برای توسعه روابط ایران و امارات ایجاد شده،این سفر را آغازی معنا دار برای وارد شدن دو کشور به مرحله ای جدید از مناسبات سیاسی،اقتصادی و امنیتی می دانم.

شیخ طحنون بن‌زاید مشاور امنیت ملی امارات نیز در این دیدار با ابراز مسرت از سفر بسیار مهم دریابان شمخانی به امارات متحده عربی گفت: همکاری و مودت با کشور بزرگ و قدرتمند ایران برای امارات متحده بسیار مهم و مغتنم است.

مشاور امنیت ملی امارات؛ با تبریک توافق اخیر میان جمهوری‌ اسلامی‌ ایران و پادشاهی عربستان سعودی؛ تصریح کرد، این توافق نقش سازنده‌ای در گسترش صلح، ثبات و امنیت پایدار و بومی در منطقه دارد.

او گفت: توسعه روابط گرم و برادرانه میان ابوظبی و تهران در ردیف اولویت‌های امارات متحده عربی است.

شیخ طحنون بن‌زاید با اشاره به سفر خود به تهران بر ضرورت فعال سازی توافقات حاصل شده و همچنین تسریع در فرایند مبادله ظرفیت‌های اقتصادی میان دو کشور در حوزه‌های بانکی، ترانزیتی، انرژی، حمل و نقل، بهداشت و درمان و سرمایه‌گذاری تأکید کرد.

مشاور امنیت ملی امارات متحده عربی در پایان اظهار امیدواری کرد، سفر دریابان شمخانی به ابوظبی به نقطه عطفی در روابط دو کشور تبدیل و به تسریع در ارتقای هر چه بیشتر همکارهای تهران - ابوظبی منجر شود.

گفتنی است؛ در سفر رسمی یک روزه شمخانی به امارات، مسئولان عالی اقتصادی، بانکی و امنیتی دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان را همراهی می کنند.


ایرنا
اخبار مرتبط
دریابان شمخانی عازم عراق شد
یکشنبه 1401/12/28 ساعت 09:21
دریابان شمخانی عازم عراق شد
در جریان سفر شمخانی به عراق، سند همکاری‌های مشترک امنیتی که چندین ماه در مورد تهیه آن گفتگو و تبادل نظر شده نیز به امضاء مقامات عالی امنیتی دو کشور خواهد رسید.
ملاقات دریابان شمخانی با محمد بن‌زاید
پنج‌شنبه 1401/12/25 ساعت 17:12
ملاقات دریابان شمخانی با محمد بن‌زاید
دبیر شورای عالی امنیت ملی صبح امروز پنجشنبه در بدو ورود به ابوظبی با «محمد بن‌زاید بن‌سلطان آل‌نهیان» رئیس امارات متحده عربی دیدار و پیرامون مسائل دوجانبه و مهم‌ترین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی با او گفتگو کرد.
شمخانی: نتیجه دیپلماسی همسایگی، ایجاد منطقه قوی است
پنج‌شنبه 1401/12/25 ساعت 12:25
شمخانی: نتیجه دیپلماسی همسایگی، ایجاد منطقه قوی است
دبیر شورای عالی امنیت ملی صبح امروز برای انجام سفری یک روزه، تهران را به مقصد ابوظبی پایتخت امارات متحده عربی ترک کرد.
دریابان شمخانی فردا به امارات متحده عربی سفر می‌کند
چهارشنبه 1401/12/24 ساعت 11:35
دریابان شمخانی فردا به امارات متحده عربی سفر می‌کند
دریابان علی شمخانی فردا پنجشنبه 25 اسفندماه در پاسخ به سفر مشاور امنیت ملی امارات متحده عربی به کشورمان و به دعوت رسمی همتای خود‌ به ابوظبی سفر می‌کند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
قول رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان درباره قطع دست گروهک جیش‌الظلم از منطقه +عکس و فیلم
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
جریان های جدید سیاسی و نظامی در غرب آسیا
اولین سفر دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره جمعه شروع می‌شود
زمان و مکان مسابقه سوپرجام 1403 مشخص شد
همدلی مردم انگلیس با فلسطینیان افزایش یافت
اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر
روبیو: ترامپ پلیس جهان است!
احتمال ادامه تعطیلی چهارشنبه‌ها تا پایان تابستان
تجربه تعامل ایران و تروئیکای اروپا در پرونده هسته‌ای
استفاده از موبایل برای نمایندگان در صحن مجلس ممنوع شد
مسئله آب در ایران و گسست قدرت
مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی موافقت کرد
ماکرون: فلسطین باید اسرائیل را به رسمیت بشناسد!
موج محکومیت علمای اهل سنت در پی حادثه تروریستی دیروز زاهدان
پایان بازی دوستانه منچستریونایتد 2 - وستهم 1 + خلاصه بازی
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(58) «برزُک»
روایت پزشکیان از حمله اسرائیل به شورای عالی امنیت ملی +فیلم
ولایتی: دشمنان با طرح دالان زنگه‌زور در پی تهدید تمامیت ارضی هستند
اینترنت و تماس ارزان اربعینی فقط با ثبت‌نام در سماح!
نوراینفو | سالروز عملیات افتخارآفرین مرصاد
پرداخت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از فردا آغاز می‌شود +جدول زمان واریز برای دهک‌ها
وزیر علوم: مدت دوره‌ی کارشناسی سه ساله می‌شود
رئیس مجلس: تروریسم در زاهدان انتقام دشمن از مقاومت مردم ایران بود
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 5 مرداد 1404+ وضعیت استان‌ها
کسب 3 طلا و یک نقره توسط تیم ایران در المپیاد جهانی زیست‌شناسی
انتقاد درویش از زنوزی؛ اگر حق با شماست، چرا دنبال مصالحه‌اید؟
سرژ اوریه در آستانه پیوستن به پرسپولیس+ عکس
تکذیب شایعات پرآبی سدهای تهران:/وضعیت منابع آبی بحرانی است
رژیم صهیونیستی تهدید کرد؛ کشتی «حنظله» را توقیف می کنیم
کریستیانو رونالدو همچنان در رتبه اول پردرآمدترین فوتبالیست‌ های جهان
احداث سازه مجاور برج آزادی بدون تایید میراث فرهنگی!
تخت‌روانچی: غنی‌سازی باید جزء جدایی‌ناپذیر هر توافقی باشد/مذاکره باید برد-برد باشد
ورود 117 کامیون کمک بشردوستانه به نوار غزه
سردار ابن‌رضا جانشین وزیر دفاع شد
نورنما | کودکان چه نقشی در جنگ دارند؟
یک کفش کتانی، راز سرقت میلیاردی در تهران را فاش کرد
اربعین زنان؛ کنشگری خیر دینی زنان ایرانی عراقی در آیین پیاده‌روی اربعین
امیدی تازه در درمان تومورهای مقاوم
عکس های منتخب ایران، شنبه 4 مرداد 1404
X
آگهی تبلیغاتی