×
سیاسی
شناسه خبر : 136440
تاریخ انتشار :

رئیسی در دیدار ایرانیان مقیم خارج:

نباید به بهانه شغل یا تحصیل رابطه ایرانیان خارج از کشور با وطن‌شان قطع شود

رئیس‌جمهور گفت: نباید به بهانه شغل یا تحصیل رابطه ایرانیان خارج از کشور با وطنشان قطع شود، چراکه ایرانی بودن برای همه ایرانیان در سراسر جهان یک افتخار بزرگ است.

نورنیوز - گروه سیاست: آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی با حضور در نشست نوروزی جمعی از ایرانیان مقیم خارج از کشور که صبح امروز چهارشنبه در سالن اجلاس سران برگزار شد، برگزاری این نشست را به جهت شنیدن سخنان هم‌وطنان خارج از کشور و همچنین آشنایی بیشتر آن‌ها با دستاورد‌ها و پیشرفت‌های ایران اسلامی مهم دانست.

رئیس‌جمهور با تأکید بر اهمیت نقش ایرانیان خارج از کشور در حفظ فرهنگ، تمدن و هویت ایرانی، حفظ هویت ایرانی را برای ایرانیان خارج از کشور در همه عصر‌ها و نسل‌ها بسیار مهم عنوان کرد و افزود: نباید به بهانه شغل یا تحصیل رابطه ایرانیان خارج از کشور با وطنشان قطع شود، چراکه ایرانی بودن برای همه ایرانیان در سراسر جهان یک افتخار بزرگ است.

رئیس‌جمهور مقابله با ظلم و استبداد، دفاع جانانه از وطن و ایثارگری و مجاهدت در کم کردن شر شیطنت‌های مستکبران از سر منطقه را از جمله افتخارات بزرگ ملت ایران عنوان کرد و افزود: جوانان این سرزمین با تبدیل تحریم و تهدید به فرصت، دستاورد‌های چشمگیری در حوزه‌های علم و فناوری، صنعت و تکنولوژی رقم زدند.

وی ضمن دعوت از ایرانیان خارج از کشور برای بازدید از پارک‌های علم و فناوری و آشنایی با دستاورد‌های کم‌نظیر دانشمندان و متخصصان ایرانی بر تسهیل بازگشت ایرانیان خارج از کشور به وطن تأکید کرد و افزود: دولت آمادگی دارد بستر‌های لازم را برای فعالیت سرمایه‌گذاران ایرانی در داخل کشور و همچنین بازگشت تحصیل کنندگان ایرانی فراهم کند تا هم سرمایه‌ها و هم علم و دانش ایرانیان مقیم خارج از کشور در راه خدمت به کشور به کار گرفته شود.

رئیس‌جمهور همچنین به وزارت امور خارجه مأموریت داد تا کارگروهی ویژه برای رسیدگی به مسائل حقوقی و کنسولی ایرانیان خارج از کشور ایجاد کند، بخش علم و فرهنگ شورای ایرانیان خارج از کشور را با هدف ارتباط مستمر و مؤثر با دانشمندان و فرهیختگان ایرانی مقیم خارج راه‌اندازی کند، زمینه‌سازی لازم برای سرمایه‌گذاری ایرانیان خارج از کشور را فراهم نماید و با هدف رساندن اطلاعات درست و دقیق به ایرانیان خارج از کشور ارتباط رسانه‌ای مؤثری با آن‌ها برقرار کند.

رئیسی در ادامه با تأکید بر اینکه آینده‌ای بسیار روشن و پرفروغ در مقابل ملت ایران قرار دارد، القای یأس و ناامیدی را راهبرد دشمن برای متوقف کردن ملت ایران توصیف و تصریح کرد: دولت خود را موظف می‌داند با کار جهادی، امید را در جامعه تقویت کند و از همه تریبون داران هم انتظار دارد با تبیین درست اقدامات انجام شده، تلاش دشمن را برای توقف ملت ایران از طریق مأیوس کردن مردم به ویژه جوانان ناکام بگذارند.

پیش از آغاز سخنان رئیس‌جمهور دو تن از هم‌وطنان ایرانی مقیم کشور ایرلند و پرتغال به بیان نقطه نظرات و دیدگاه‌های خود پرداختند.

همچنین حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه نیز در سخنان کوتاهی رفع موانع فعالیت‌های اقتصادی برای تجار و سرمایه‌گذاران ایرانی مقیم خارج، تسهیل جذب اساتید دانشگاهی خارج از کشور در هیئت‌های علمی دانشگاه‌های ایران، توجه به اعتبار گذرنامه ایرانی برای تسهیل در تردد هم‌میهنان خارج از کشور و همچنین مقابله با جنگ رسانه‌ای دشمن علیه ملت ایران در داخل و خارج از کشور را از جمله مهم‌ترین مسائل مربوط به ایرانیان خارج از کشور عنوان و بر اهتمام وزارت امور خارجه برای پیگیری و رسیدگی به آن‌ها تأکید کرد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
گاردین: ترامپ حتی ریاست‌جمهوری را معامله می‌بیند!
رضا غندی پور رسما به شباب الاهلی امارات ملحق شد
توافق بزرگ ایران و چین برای برقی‌سازی 1000 کیلومتر ریل
وزیر خارجه آمریکا: «ویتکاف» برای مذاکرات آتش‌بس در غزه تلاش می‌کند!
دیپلمات فرانسه به وزارت خارجه صهیونیست‌ها احضار شد
بقائی: ایران تحت فشار از حقوق هسته‌ای خود نخواهد گذشت
ترامپ: ایران حق غنی‌سازی اورانیوم ندارد
وزیر نفت: امکان قاطی شدن آب و بنزین در جایگاه‌ها وجود ندارد
سخنگوی دولت: تعطیلی یک‌هفته‌ای تابستانه در دست بررسی است
پیاتزا 25 والیبالیست را به اردوی تیم ملی دعوت کرد
انتقاد بازیگر «بازی تاج‌وتخت» از سکوت هالیوود در برابر کشتار در غزه
167 کیلوگرم شمش طلا در مرکز مبادله معامله شد
استاندار تهران: تعویض کاهنده‌ها با هزینه بسیار محدود در اختیار شهروندان قرار می گیرد
کمک‌های هوایی به غزه یا مهندسی گرسنگی؟
آلودگی در مرز قرمز؛ هوای تهران برای همه ناسالم شد
بقایی حمله رژیم صهیونیستی به کشتی «حنظله» را محکوم کرد
پزشکیان:اگر مسئولی اشتباهی کرد کمک کنیم آن را رفع کند و پرونده‌سازی نکنیم
وزیر جهاد کشاورزی: قیمت برنج داخلی به‌زودی متعادل می‌شود
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: امنیت کشور در شرایط خوبی قرار دارد
فاجعه در بزرگراه پاکستان؛ واژگونی مرگبار اتوبوس در پنجاب
فداکاری در دل شب؛ ناجی‌ای که برای نجات 6 نفر جان باخت
کمبود نیروی کار ماهر؛ مهم‌ترین چالش صنعت کشور از نگاه کارفرمایان
نتانیاهو: اجازه ورود کامل کمک به غزه را نمی‌دهیم
انتقال پایتخت به سواحل جنوبی مخاطرات امنیتی ندارد
خروج ایران از NPT در واکنش به فعال‌سازی مکانیسم ماشه
برنامه کامل هفته‌های اول تا پانزدهم نیم‌فصل اول اعلام شد
خلافِ واقع!
استقلال و پرسپولیس مهرماه به ورزشگاه آزادی بازمی‌گردند
جهش فناوری در ایران؛ ساخت بازوی رباتیک فایبرکربنی برای صنعت خودرو
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
ثبت احوال بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت صادر می‌کند
راه اندازی مسیر دریایی خرمشهر-بصره برای زائران اربعین
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
4 دلار میزان تخفیف نفتی ایران به چین
قانون‌گذاری برای سکوت یا مقابله با اخبار جعلی؟
نورویدئو | چهل روز گذشت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ارتباطات پایدار از ایران تا کربلا تامین می‌شود
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله/حنظله چیست؟/جهاد اسلامی اقدام اسرائیل را محکوم کرد
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 5 مرداد 1404
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
X
آگهی تبلیغاتی