×
سیاسی
شناسه خبر : 136440
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1401/12/24 ساعت 21:13
نباید به بهانه شغل یا تحصیل رابطه ایرانیان خارج از کشور با وطن‌شان قطع شود

رئیسی در دیدار ایرانیان مقیم خارج:

نباید به بهانه شغل یا تحصیل رابطه ایرانیان خارج از کشور با وطن‌شان قطع شود

رئیس‌جمهور گفت: نباید به بهانه شغل یا تحصیل رابطه ایرانیان خارج از کشور با وطنشان قطع شود، چراکه ایرانی بودن برای همه ایرانیان در سراسر جهان یک افتخار بزرگ است.

نورنیوز - گروه سیاست: آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی با حضور در نشست نوروزی جمعی از ایرانیان مقیم خارج از کشور که صبح امروز چهارشنبه در سالن اجلاس سران برگزار شد، برگزاری این نشست را به جهت شنیدن سخنان هم‌وطنان خارج از کشور و همچنین آشنایی بیشتر آن‌ها با دستاورد‌ها و پیشرفت‌های ایران اسلامی مهم دانست.

رئیس‌جمهور با تأکید بر اهمیت نقش ایرانیان خارج از کشور در حفظ فرهنگ، تمدن و هویت ایرانی، حفظ هویت ایرانی را برای ایرانیان خارج از کشور در همه عصر‌ها و نسل‌ها بسیار مهم عنوان کرد و افزود: نباید به بهانه شغل یا تحصیل رابطه ایرانیان خارج از کشور با وطنشان قطع شود، چراکه ایرانی بودن برای همه ایرانیان در سراسر جهان یک افتخار بزرگ است.

رئیس‌جمهور مقابله با ظلم و استبداد، دفاع جانانه از وطن و ایثارگری و مجاهدت در کم کردن شر شیطنت‌های مستکبران از سر منطقه را از جمله افتخارات بزرگ ملت ایران عنوان کرد و افزود: جوانان این سرزمین با تبدیل تحریم و تهدید به فرصت، دستاورد‌های چشمگیری در حوزه‌های علم و فناوری، صنعت و تکنولوژی رقم زدند.

وی ضمن دعوت از ایرانیان خارج از کشور برای بازدید از پارک‌های علم و فناوری و آشنایی با دستاورد‌های کم‌نظیر دانشمندان و متخصصان ایرانی بر تسهیل بازگشت ایرانیان خارج از کشور به وطن تأکید کرد و افزود: دولت آمادگی دارد بستر‌های لازم را برای فعالیت سرمایه‌گذاران ایرانی در داخل کشور و همچنین بازگشت تحصیل کنندگان ایرانی فراهم کند تا هم سرمایه‌ها و هم علم و دانش ایرانیان مقیم خارج از کشور در راه خدمت به کشور به کار گرفته شود.

رئیس‌جمهور همچنین به وزارت امور خارجه مأموریت داد تا کارگروهی ویژه برای رسیدگی به مسائل حقوقی و کنسولی ایرانیان خارج از کشور ایجاد کند، بخش علم و فرهنگ شورای ایرانیان خارج از کشور را با هدف ارتباط مستمر و مؤثر با دانشمندان و فرهیختگان ایرانی مقیم خارج راه‌اندازی کند، زمینه‌سازی لازم برای سرمایه‌گذاری ایرانیان خارج از کشور را فراهم نماید و با هدف رساندن اطلاعات درست و دقیق به ایرانیان خارج از کشور ارتباط رسانه‌ای مؤثری با آن‌ها برقرار کند.

رئیسی در ادامه با تأکید بر اینکه آینده‌ای بسیار روشن و پرفروغ در مقابل ملت ایران قرار دارد، القای یأس و ناامیدی را راهبرد دشمن برای متوقف کردن ملت ایران توصیف و تصریح کرد: دولت خود را موظف می‌داند با کار جهادی، امید را در جامعه تقویت کند و از همه تریبون داران هم انتظار دارد با تبیین درست اقدامات انجام شده، تلاش دشمن را برای توقف ملت ایران از طریق مأیوس کردن مردم به ویژه جوانان ناکام بگذارند.

پیش از آغاز سخنان رئیس‌جمهور دو تن از هم‌وطنان ایرانی مقیم کشور ایرلند و پرتغال به بیان نقطه نظرات و دیدگاه‌های خود پرداختند.

همچنین حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه نیز در سخنان کوتاهی رفع موانع فعالیت‌های اقتصادی برای تجار و سرمایه‌گذاران ایرانی مقیم خارج، تسهیل جذب اساتید دانشگاهی خارج از کشور در هیئت‌های علمی دانشگاه‌های ایران، توجه به اعتبار گذرنامه ایرانی برای تسهیل در تردد هم‌میهنان خارج از کشور و همچنین مقابله با جنگ رسانه‌ای دشمن علیه ملت ایران در داخل و خارج از کشور را از جمله مهم‌ترین مسائل مربوط به ایرانیان خارج از کشور عنوان و بر اهتمام وزارت امور خارجه برای پیگیری و رسیدگی به آن‌ها تأکید کرد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
نورویدیو | خاموشی مطلق در بیمارستان الشفإ در شهر غزه
گسترش سریع سویه‌ای از کووید-19 در آمریکا
انهدام موشک کروز پنهان‌کار توسط سامانه پدافند غرب کشور در ایلام
سازوکاری فوری برای ارسال کمک‌های بشردوستانه به ایران فراهم آورید
جنگ علیه ایران محبوبیت ترامپ را به منفی 17 رساند
تعطیلی خوابگاه‌ها تا اطلاع ثانوی
هلال احمر: مردم به فکر ذخیره دارو نباشند
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ بمباران حسینیه اعظم زنجان
برنامه سی و یکمین شب تجمعات مردمی در میادین تهران
مراکز راهبردی صنعتی و ارتباطی رژیم صهیونیستی آماج حملات پهپادی ارتش
هیچ ابرقدرتی نمی‌تواند در مقابل اتحاد مردم و رزمندگان ایستادگی کند
5 پیشنهاد برای احیای صلح در منطقه+ متن بیانیه
حملات به زیرساخت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی ایران را متوقف کنید
اسرائیل روستاهای جنوبی لبنان را به تخریب کامل تهدید کرد
روی خوش سهامداران به صندوق‌های طلا
لغو طرح ترافیک در پایتخت تا اطلاع ثانوی
ایران 5 - کاستاریکا صفر/برتری پر گل ایران برابر کاستاریکا در دیداری دوستانه
گزارش تصویری | تشییع پیکر مطهر دریابان شهید «علیرضا تنگسیری» در بندرعباس
روسیه: آژانس اتمی زیر فشار آمریکا شجاعت محکوم‌کردن حملات به ایران را ندارد
پیام ابوعبیده خطاب به حزب‌الله: مأموریت را تکمیل کنید
وزیر نیرو : برق خانه‌ها بی‌وقفه تأمین است
اعتماد فعالان اقتصادی به زیرساخت‌های بورس انرژی/180 هزار میلیارد معامله انجام شد
نامه آیت‌الله اعرافی به رهبر معنوی کلیسای ارتدکس روسیه
تشکیل «ستاد همیاری» در خانه سینما
اصابت مستقیم موشک به شرکت دارویی«توفیق دارو»
سپاه: شرکت‌های موثر در عملیات تروریستی، اهداف مشروع ما خواهند بود
هشدار عراقچی به صهیونیست‌ها: با شهروندان بی‌دفاع فلسطین طرف نیستید
از ابتدای جنگ چند واحد اقتصادی در تهران آسیب دیدند؟
ابلاغ الزام مدیران مدارس غیردولتی برای پایدارسازی سامانه‌های آموزش مجازی
سردار فدوی: دشمن در مقابل قدرت ایران دچار اشتباه محاسباتی شده بود
گران شدن قیمت بنزین در سرزمین‌های اشغالی
بازداشت 54 نفر از مزدوران دشمن در 4 استان توسط وزارت اطلاعات
آغاز مرحله چهارم کالابرگ از این تاریخ
گفتگوی رئیس شورای اروپا با پزشکیان درخصوص تنش‌های منطقه‌ای
رئیس فیفا: هر کاری برای تیم ملی ایران می‌کنیم/جامعه فوتبال دنیا در کنار شماست‌
طارمی دومین گلزن برتر فوتبال ملی ایران
بروز اختلاف میان آمریکا و انگلیس بر سر جنگ علیه ایران
اعلام آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌ها/مسدود شدن آزادراه تهران- شمال
حملات هوایی علیه پایگاه‌های حشد شعبی در بابل و الانبار
اگر ترامپ زیرساخت‌ها را بزند، چه اتفاقی برای منطقه می‌افتد؟
تکذیب خبر اعمال محدودیت‌های صادراتی محصولات فولادی و معدنی
دستگیری 5 مزدور دشمن آمریکایی- صهیونی در فارس
اتاق ایران در حال پیگیری برای دسترسی فعالان اقتصادی به اینترنت بین‌الملل
مخالفت قلعه‌نویی با برگزاری ادامه بازی‌های لیگ برتر صحت ندارد
سخنگوی دولت: همبستگی ملی ما جهان را به شگفت آورده است
حرکت دسته مردمی «پرچمداران ایران» هم‌زمان با روز جمهوری اسلامی+ اعلام زمان
ترامپ: خودتان تنگه هرمز را باز کنید!
آغاز موج بازگشت مسافران؛ ثبت 336 میلیون تردد در جاده‌های کشور
انهدام 2 فروند پهپاد لوکاس توسط سامانه نوین پدافند سپاه در هرمزگان
تاکید سناتور آمریکایی بر ضرورت پایان یافتن فوری جنگ با ایران